4680
-
Madi92 #2228 Hát én ezeket a gépigényeket nem értem.. Ott a witcher 2, fullon megy 60+fpsel, szerintem mai napi gyönyörű a grafika, miért nem lehet így belőni a játékokat? Miért van az, hogy minden mai játék olyan, hogy felnyomod fullra, akkor megy 20 fpsel, leviszed lowra ocsmány lesz, de legalább 60 fps. Miért nem lehet tartani egy általános látványvilágot, pl a low az a witcher 2 full szintnek felelne meg, ha minden játék így nézne ki, én már boldog lennék. Tudom, hogy anno a wicher is 20 fpsel futott az akkori gépeken, de talán így is megértitek a mondanivalóm lényegét. -
#2227 En sem, ezert remenykedek picit, hogy talan PC-s verzioba kerult bele ilyen. Gondolom aki a brazil vagy mehiko vagy mittomen milyen trukkel mar jatszik, eszrevette volna, ha van. -
#2226 Első csúszkán nyolcat jobbra, másodikon hármat balra -
#2225 Én nem láttam egy videóba se. -
#2224 Konzolon is volt ilyen? -
#2223 Mondjal nekem infot azzal kapcsolatban, plz, hogy karakter generalasnal vannak e elmentheto "kodok", amivel barmikor tudom reprodukalni a karakter fizimiskajat, ugy mint a ME utolso reszeiben? -
Evoluti0N #2222 Megvan. Ez valami biztonsági kérdés volt. :D Az volt a jó válasz, ami egyszer valamikor régen az első jelszavam volt. :D -
Although #2221 :) -
#2220 És ha kétszer írod be az újat? -
Evoluti0N #2219 Mi a tököm az Originen az, hogy első jelszó? Jelszót akarok változtatni és olyant kér, hogy első jelszó, ami nem a jelszavam, mert azt nem fogadja el. -
#2218 Aki nvidia kártyán bekapcsolja a MSAA szüröt az meg is érdemli, hogy veszitsen 10-20 fps-t.
Nvidián csak a FXAA érdemes bekapcsolni. -
#2217 Ilyen is van:
-
Evoluti0N #2215 És aztán adnak a játékra 0 pontot :D -
#2214 Hidd el, akarnak... -
Evoluti0N #2213 2 magos procival azért ne akarjanak már az emberek 2014-ben játszani. -
#2212 Ha ez valós nálam is high beállitásokon simán fog menni. -
Although #2211 Barátinka azért nem nevezném a régi procik jelentős része fekete halál kategória :) -
#2210 nyilván az ilyen kidrage, hogy 0 pont :)
0 pont az, ami fel sem települ, vagy el sem indul, vagy ilyesmi, ez a játék még ígyis kiemelkedik a tömegből, hogy vannak benne buta dolgok :) -
Evoluti0N #2209 Ez valahogyan gyanúsan baráti még az ajánlotton is. :D -
Although #2208 Highly recommended!!!!!
Performance thread
Ebből mindenki csemegézhet. Nyilván dolgoznak a vörös jelű opciókon is :)
Nekem ez jól jön ki akár highon is futni fog :))))
Oké visszavonom nekem most úgy néz ki nem kell megvenni egyenlőre. hm :( A prosszim nem elég.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.18. 19:16:26 -
Evoluti0N #2207 De azért gondolom, hogy nem 0 pontos. -
Although #2206 Igen ez az ahol még a Beth lába nyomába se tudnak lépni. Viszont az is igaz szerintem, ebbe több tartalmat nyomtak bele és nem fél évig csak buggot kerestek. Higgy nekem az nem gond ha az elején bugos az legyen a legnagyobb probléma ki fogják javítani :) -
Although #2205 Na ez az!! Ezért nem érdekel a lehúzás, tudom az év legnagyobb élménye vár :) Mert minden Bio játék egy ünnep nekem még most is amikor már halványabb fénnyel világítanak. :) -
#2204 elég elkeserítő olvasni a véleményeket, ....nem tudom mi volt olyan sz@r az első részben, hogy butítani kellett...elvileg egy sikeres játék volt, szerették az újságok meg a játékosok is...akkor nem vágom mi az oka, miért nem simán előrelépnek azt pássz..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.18. 18:49:06 -
#2203 Az egeres írányitást divat savazni a LotF, Evil Within vagy a DaS2-nél is ment a rinya, hogy milyen szar, amikor meg elkezdtem játszani csak néztem mint rozi a moziban, mert teljesen rendben volt minden... -
Although #2202 Nyilván van igaza. Van egy nagyon nagy probléma. Ennél a játéknál találkozott, az EA érkezése után két olyan réteg, akik nem kompatibilisek. A régi taktikai rp rajongó és a Diablo, ACU és társai huszár. És megfelelni ennek a két rétegnek egyszerre szinte lehetetlen harcrendszer szinten. Jonnynak ott van igaza meg lehetett volna jobban is oldani ezt a rendszert, úgy hogy a heal megmaradjon például. De szerintem nincs jelentősége. Ez nem változtat az alap problémán.
Viszont az is biztos ilyen mértékű befektetésnél, ennyi reklámnál kell mondok egy számot 2,5 millió nem taktikai rpg rajongó is a biztos megtérüléshez. Pontos szám itt most nem annyira lényeg szerintem. Lehet ha módolhatóra csinálnák akkor jobb lenne a helyzet. Bár nyilván őket is a konzol érdekli főleg. Mi pcsek nem sokat nyomunk a latba nekik :) -
#2201 a leírtak nagy része platform-független para ám :)
+ a pcsek is írják ugyanezeket, és lehet itt mutogatni hogy EA hater így meg úgy, eszembe nem jutna, hogy ki a fejlesztő, vagy a kiadó, de ami szar az szar na
jó az irány ahova a játék mutat, csak bizonyos aspektusai hányadék módon vannak megvalósítva
most pl. egy nagyon szuper dologra lettem figyelmes, vannak.. várak, amikben a szintek között létrákon lehet közlekedni, ezeken jó esetben a 3 társadból 1 feljön, 2 lent marad és körbe-körbe rohangál, majd általában az az 1 is lepottyan melléjük, aki feljött veled
kb 5 perc volt felmennem egy szobába megölni egy quest mobot
fun. -
#2200 A mai sok faszsag mellett jojjon valami szep es jo is. Lindsey kisasszony korabban mar beigert Dragon Age videoja. Friss es ropogos.
-
MrAndree #2199 Hivatalos BW fórumon is sok panasz van hogy nem indul meg fekete képernyő, aztán a 90 százalékáról kiderült, hogy két magos procija van és 4 mag a minimum. -
#2198 Egyre kiváncsibb vagyok a játékra, ezek a user vélemények szart se érnek, erősen érzödik mindegyiken a EA hater hozzáállás.
A védelemmel nem lesz gond, legalábbis nekem a Lords of the Fallen is ment crash nélkül, persze ha valaki kávédarálon akarja futtatni a játékot az nem fog menni.
Az egeres írányitással meg nem tudom mi a gond mert a pc-s videókon jónak tünt, de ezt majd csak tapasztalatból tudom megitélni. -
Pares #2197 Engem csak a PC verzió érdekel. -
#2196 Igen. Játszott az X360-as verzióval. -
Pares #2195 Személyesen kipróbáltad, hogy ilyen jelzőket használsz rá? -
Although #2194 Ez a konzolosodás. De te se azt írtad rosszabb mint a DA2 vagy rossz vagy 0 pontos. Konzolos világban élünk ami ezt hozza magával. Már a Mass Effect 3 is egy konzolos crapy volt a harc szempontjából. Ez se tűnik húú de szupernek. De az van amit ratgab mond. Tudom nekem tetszeni fog mert a karakterek, történet, hangulat megvan, és jól fogok szórakozni vele. Olyan meg már nem lesz mindennel elégedett legyek. Főleg nem ha egy amerikai cég csinálja, vagy a kiadó. Mindenki el tudja dönteni mi az a minimum ami neki megfelel.
Ha emlékszel már 2 hete a videok alatt írta! Naná úgy csinálják meg a hülye gyerek is tudjon vele játszani. Ez van. Már nincsenek rétegjátékok. Csak a kickstarteren. Akinek a hackslah kell ott a diabbló akinek a mászkálás ott a skyrim aki történetet akr annak meg ott a Bio.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.18. 18:17:12 -
#2193 ki kérte, hogy ne legyen heal, ne legyenek osztható stat pontok, hogy néha ne lehessen kijönni combatból, hogy kiessen a világból a karakter? ki kérte, hogy butítsák le a taktikai kamerát? ki kérte, hogy konzolon bűnronda legyen, pcn meg szarul fusson? itt topicban pl sosem láttam ilyen ötleteket -
Although #2192 Figyelem közbe, csak az utolsó 10 hozzászólásból 5 0 vagy 1-es :( A Bio több mint 3 évet dolgozott ezen :( Ráadásul látszott a videokon tényleg próbálták jelentős részét megoldani a kéréseknek. Az meg hogy hasonlít a skyrmre is az meg természetes, 10 millió példánynál is többet adtak el belőle. Ki ne szeretne minél többet keresni. Hát nem tudom kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége. Mit reagál majd a Ea mit a Bio ha ez már több ezres szint felett lesz -
MrAndree #2191 Crashelés és technikai gondok idegesítőek, de azokat a legegyszerűbb javítani is egy patch-el szerencsére. Mondjuk mindemellett akkor is röhejes az a gyakorlat, hogy lassan minden nextgen játék kb béta verzióban jön ki (Unityről is milyen horror dolgokat olvasni, ráadásul az nem csak PCn), aztán 1-2 hónap és játszható lesz. Ettől függetlenül ezért 0-kat szórni ugyanolyan nevetséges. -
Although #2190 Inkább kihagyom :) De sajna régóta így van. Tudom sok olyan Bio rajongó van aki nem ilyen de sajna nem ők látszanak :( -
Although #2189 Igazad van, és ráadásul olyan nincs, hogy a egy Bio játék nulla pontos legyen, még egy Beth játék sem lehet nulla pontos nemhogy egy Bio :(
Egyszerűen direkt csinálják azt akarják minél szarabb legyen a score és elegen vannak hozzá :( -
MrAndree #2188 Azért az nem így megy, hogy ha idegesítenek a rajongók akkor azért se csinálsz olyan játékot ami tetszene nekik, hogy aztán végképp ne vegyék meg és ne legyen profit. Ez az egyik fele. A másik meg az, hogy ez egy üzleti vállalkozás, olyan játékot akarnak csinálni amit mindenki megvesz. Persze lehetne a rajongóknak is gyártani de sajnos nem véletlenül szorultak lassan az indie kategóriába a hardcore RPGk...