4680
banner
  • j0nNyKa
    tartok tőle hogy nem lesz, mivel mindent konzolra programoztak le, pcre csak áthúztak dolgokat, nem egészítették ki :(
    meg eleve van faj/nem kombónként előre megadott X (asszem 8) kinézet, sajnos el tudom képzelni, hogy úgy vannak vele, hogy amelyik a legközelebb áll hozzád, abból indulj ki később is, nem kell neked sajátot menteni..
  • Nos
    oks, ránézek ha sikerul elindítani
  • PiszkosFred
    Ha krealod a karaktert, pls nezd mar meg, amit a #2223 -ban kerdeztem.
    Koszonom elore is.
  • Nos
    Na megvettem az originen, nem birtam kivárni. 35 perc alatt le is húzza. Egy óra múlva már indulhat is az első karakter, remélem nem szívom meg a VPN-t :)
  • Pluskast
    Vagy inkább azok akik konzolon tolják nem várnak tőle az első részhez hasonló folytatást. Azért konzolra igazán jó, klasszikus RPG-t nem nagyon lehet csinálni, pc-n meg ugye ott volt az első rész és mindenki egy olyan jellegűt vár. Hozzáteszem meg is lehetne valósítani, ha csak pc-re jönne ki. De ugye manapság a multi gameing korát írjuk és a fejlesztők minél kevesebbet akarnak bajlódni az átírásokkal. Mondjuk én ezért nem is vártam el, hogy olyan lesz mint az első rész (bár még nem játszottam vele, majd holnap már tudok).
  • Evoluti0N
    Nem rossz ötlet. Eddig úgy tűnik, hogy a PS4-es verzió lett a legjobb.
  • Evoluti0N
    Nem mindegy? Beaktiválod, aztán ha annyira zavar, akkor eldobod a dobozt. A végeredmény ugyanaz, mintha digitálisan vetted volna, csak olcsóbb. Túlreagálod ezt a dolgot.
  • ratgab
    Ha van a hátoldalálán cseh felirat akkor egészségedre.... olyan verziót még bottal se piszkálnák meg és egy fillért nem vagyok érte hajlandó adni.... Undorító, igénytelen dobozoktól feláll a szőr a hátamon (amúgy is nagyon rühellem a 3 nyelvű dobozokat).
  • ratgab
    Nem VPN-ezek, de egyébként sincs időm péntekig.
  • j0nNyKa
    vpn, és már tolhatod is :)
  • wedge31
    Akkor én olcsóban vettem dobozosan...
  • ratgab
    Na megvettem kulcsos oldalról már települ is! 12000 volt a vége végül. November 20-án éjféltől játszató is.
  • Különc
    Ha te mondod
  • j0nNyKa
    ebben a fél órában még nem volt leírva ide értelmesen, nem pedig redditen lévő jutub videót linkelve
  • Különc
    Fix a fix 30 fps cutscenekhez
  • ratgab
    Van nagyjából 4000 Ft különbség a kettő között. Vegyek 4k-ért szemetet? :-D

#2253 Kulcsosoktól vehetsz 10-11k-ért simán digitálist!
  • ratgab
    Egyetértek!
  • TBTPumpa
    Lehet hogy dobozos kiadást olcsóbban kapsz, mint digitálisat.
  • wedge31
    Ha aktiválod utána ki is dobhatod a dobozt.
  • ratgab
    Eldőlt...veszek digitálist... ki van a faxom a többnyelvű dobozoktól...Nem kell!
  • Különc
    Második részben lehettél csak human, lehet azt installálta fel, vagy szimplán egy kezdő troll erőlködései
  • j0nNyKa
    ez mit indított el, mer itt ugye 4 faj van
  • Although
    Brutális :)
  • TDC Geronimo
    Mondom is le előrendelésem. Hát még ilyet bio mit képzel :(

• wedge31
    Még nem láttam élőben de videókon semmivel se tünik szebbnek az ac mint ez.
    Mondjuk arról nem is fogok tudni nyilatkozni mert nem kell...
  • jarlaxxe
    Nekem már a fix 30fps tökéletes egy ilyen tipusú játékhoz, a magasabb fps az a lövöldékhez kell, föleg a multinál nem mindegy.
  • PiszkosFred
    Amikor az ember trident8900-es kartyaval doomozik, majd kesobb savage4-re valt, aztan tnt2-re majd onnanegy "4200-es" titanra, majd egy 6600gtre es igy tovabb a mostani GTX 9xx kartyakig, akkor kozben megtanulja es megtapasztalja, mi a kulonbseg fps es fps ertek kozott, es onnantol kezdve a 60-bol mar nem enged :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.18. 20:24:00
  • MrAndree
    Lehet, hogy a unity elindul 2vel, de hogy fut is az már más kérdés merőben szerintem...
  • Although
    Azt lehet tudni állítható a dx10 dx 11 téma? Ha csak dx11 van biztos nem veszem meg vagy 1 évig még :D
    Elvileg minimum confignál jelölte a dx10-t! Ez minimum 15-20 fps szerintem.
  • j0nNyKa
    konzolokszervize hozza holnap, aztán meglátjuk milyen a pcs
  • Különc
    A 30 fpsnél nem látsz többet marhaság, vannak akik utolsó mentsvárként kapaszkodnak ebbe, mikor már annyira gyenge a gépük hogy már nem emlékeznek milyen 100 és afeletti fps-sel játszani
  • Madi92
    ááá, már megkaptam itt a fórumon, hogy hisztis bitch vagyok, mert mertem egyszer azt mondani, hogy engem a 40 fps is zavar. Mert, hogy az már fasza. Szerintem meg látványosan lassú 40-nél is, de nem tudok vele mit csinálni. Lehet monitorom szar vagy a szemem, de egyszerűen 60 alatt nem élvezem.
  • PiszkosFred
    Ertem, azt hittem te is Alejandro de Alwareztol kaptad a jatekot :) Ez esetben viszont akkor a modokrol sem kerdezek.
  • Although
    Elnézve a lábjegyzeted ez is +30 felett lesz neked :)
  • Myselor
    oké.szóval akkor minimum 4 mag kell ehhez is,érdekes hogy a unity 2vel is elindul pedig azért vna különbség. hát értem :|
  • Although
    quad az 4
  • Evoluti0N
    Hola amigos! Lehet, hogy marad a kulcs. Valamiért nem akart Paypal fizetni Mexikónak.
  • Myselor
    egy kérdés én nem nagyon értek ehhez de
    ez 2 magos proci?
    AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
  • Különc
    Valószínű azért, mert ennél kicsit bonyolultabb dolog a programozás
  • j0nNyKa
    boxon nincs, pcset még nem láttam