4680
banner
  • wedge31
    Tedd át nightmare és elég egy mágus a csapatba ha nem akarsz könnyü sétát a parkban, mert jól mondod szokás szerint megint op a mage.
  • dartonite
    Csak varj amig felbukkan az elso medve :D
  • Evoluti0N
    Az alap csappatagokkal vagyok még, Hinterlandsen küldizgetek és hardon kicsit könnyűnek tűnik a játék. Később nehezebb lesz és hagyhatom hardon, vagy érdemes felnyomni nightmare nehézségre? Ahogy olvasom, a mágusok megint OP lettek, szóval nem akarom később se telepakolni velük a csapatot. Szóval ha később nem full mágus csapattal a hard nyújt kihívást, akkor hagyom azon.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.04. 15:45:21
  • Evoluti0N
    Nézd meg, hogy az Originben be van-e kapcsolva nálad a felhőtárolás. A beállításoknál az első fülnél van egész alul. Ha be van, akkor nem kéne, hogy gond legyen. Habár én azt mondom, hogy jobb félni, mint megijedni. :) Én a helyedben kimásolnám.
  • Különc
    Holnap újratelepítem a gépet, mentéseim ki kell másolnom, vagy felhőben is eltárolja őket?
  • Sir Quno Jedi
    Jah hát a origines játékpanelt azt tutira ki kell kapcsolni. Nálam is idegesítő volt előtte, bár fagyni nem fagyott tőle.
  • dartonite
    Ilyesmit talalni errol:
    (szolj ha kell forditas)

"When the screen suddenly turns black mid game or at any stage from launching it to pressing exit, you are facing Black Screen of death issue for Dragon Age: Inquisition.

The very first solution is to run the game in compatibility mode, it has solved the issue for many gamers. Go to C: > Program Files (x86) > Origin Games > DragonAgeInquisition.exe and turn on the compatible mode with your current operating system.

Running the game in window mode is also a solution to the black screen issue, this will rule out the conflicts of screen resolution. All you need to do is click ALT+ENTER and your issue should be solved.

Duel-Core CPUs also are one of the culprits for a black screen. BioWare has confirmed that this game is not fully compatible with these processors. Go through the minimum requirements for Dragon Age: Inquisition. If your system lacks any of them, you need to upgrade your hardware.

Another option is to make sure that your DirectX is in proper condition to run the game as required. If you are having issues, uninstall the DirectX drivers and reinstall them. Dragon Age: Inquisition requires DirectX 11 for a flawless performance. Be sure that you download the required drivers (if missing) from a legit source.

Last but definitely not the least, do not forget to check if your Graphic Drivers are up-to-date. For all the users, AMD, Intel or NVIDIA, update your drivers whenever you begin with a new game."

illetve:

"Fixed my launching problems today by repairing my installation in Origin. Sort of like verifying in Steam, I tried everything and it wouldn't work. This fixed it though."
    "I was having this same issue. I repaired the game and it worked, but then after exiting the game and starting it back up later I had the same issue. I Turned off origin in game (shift-f2) and it started right up."
  • Etelkozi Vata
    Core I3 4150, 2 fizikai, 4 logikai mag. "Hyperthreading", vagy mi. Vagy ez nem elég akkor?
    A Far Cry 4 simán ment,az is négy magosat kér. Ezért mertem ezt is megvenni.
  • MerlinW
    Hát, én a minimum rendszerkövetelményeknél 4 magos processzort látok, nem tudom futnia kellene-e 2 magoson.
  • Etelkozi Vata
    Rávettem magam én is, hogy végre megvegyem a játékot, feltelepítettem, indítom, majd az autosave-re utaló felirat után fekete képernyő fogad, a gép semmire nem reagál, indíthatom újra.

Segítséget kérnék, mi lehet a baj és hogyan tudnék segíteni rajta.
    A konfigom ok (ha nem is csúcs).
    win 7 64
    4 giga ddr3 ram
    i3 3,5 ghz proci
    hd 6770 vga 1 giga
    feltettem a 14.11 beta catalystot, előtte a 14.9 volt fent, de ugyanezt művelte a gép azzal is.

Köszönöm előre is, ha van valami megoldásra tippetek.

És most elmegyek aludni... :(
  • rage
    Mióta teljes képernyős ablakban játszom, azóta jó.
  • Laza
    Mostanában egyre gyakrabban vág ki directx errorral a játék, másnak is produkál ilyesmit?
  • Különc
    Knight Enchanter über pro, dispel miatt cake a Riftek bezárása, barrier magáért beszél, jóval nagyobb range-ű CC (és nem a skill tree alján vannak, mint pl. az Archernek), sárkányokat ölni prok, ha minden elementalra van legalább egy spelled

Igen, asszem érthető
  • j0nNyKa
    kicsit? milyen lenne akkor a nagyon?
  • BEAST #3181
    Nálam a csapat általában Inquisitorom (Knight Enchanter Mage) + Varric + Cassandra + változó, terület és küldetés válogatja. Általában Dorian, Solas vagy Sera. Amúgy sajnos majdnem mindegy, nagyon ritkán szólalnak meg és igazán szerethető karakterek sincsenek, csak olyanok akik még pont elmennek. :( Sajnos Varric és Cassandra is leginkább a küldetéseik és kapcsolataik miatt állandó tagok.

Első játékban 3 mage (én, Solas, Dorian) + 1 warrior (Cassandra/Bull) volt a csapatom, valószínűleg ezért volt annyira könnyű minden. 2 rogue a csapatba és máris nem olyan könnyű csapattárs nélkül aprítani a gonoszt. :D
  • böröczk
    Nem, de így lehet legeffektívebben haladni. DA játékokhoz hűen a mágusok erején kicsit túllőttek. Szerintem.
  • Különc
    Nightmaren tolod, hogy 2 mage van a partydban?
  • böröczk
    Szerintem alapvetően mindenkit utál. :D Magán és a Fade-n kívül.
    Azért a saját küldetése meg beszélgetések során, valamint a sztori előrehaladtával kicsit több minden kiderül róla.

Varric is nagyon csábító, de két rugó nem kell a csapatba (2 mágus annál inkább), és DA2-ben úgyis végig jött velem.
  • Különc
    Templar fan vagyok alapvetőleg, szóval engem nem nagyon szeret
  • j0nNyKa
    azért az íjászként viviennen gondolkoztam egy sort
    a team meg alap, bull, sera, dorian, igazi idióta team, ahogy kell
  • böröczk
    Nem is, mert ezerszer összetettebb a háttérsztorija Spock-nak.
    Bámulatosan tudják oltani a társak egyébként.

Nálatok kik vannak általában a csapatban?
    Nálam íjászként Vivienne, Solas, Iron Bull/Cass. Legutóbbi karaktere baromi irritáló, viszont társnak sajnos hasznos.
    Black Wall, Cole, Freddie Mercury, ők pedig olyan semmilyenek.
  • TBTPumpa
    Majd a Skyholdban tudod megszerezni azokat a fegyvereket, illetve az Inquisitor cuccait is.
  • j0nNyKa
    azer attol hogy 2x leirtad, meg sem kozeliti morrigant, nem is emlithetok 1 dimenzioban kb
  • böröczk
    A lényeg lemaradt, bocsi:

'You to Solas'
  • böröczk
    Reddites post, haha :D

"Solas to everyone":

"You to Solas"
    http://i.imgur.com/KhtOa1D.gif

Legzseniálisabb karakter amúgy a játékban. Legkidolgozottabb is egyébként, olyasmi szerepet játszik itt, mint DAO-ban Morrigan.
  • Evoluti0N
    Ok. Az akkor még odébb van. :D
  • j0nNyKa
    skyholdban undercroftban
  • Evoluti0N
    Igen. Végül úgy oldottam meg. Ugyanakkor nem túl nagy az a rész, ami a téglalapon kívül van és ami még azon a részen belül van, ahol a karaktert forgatni lehet. :D Azért a végén összejött a dolog.
    Na most meg meló (nem fogok elkésni :P), aztán este folytatás. Majd megpróbálok korábban lelépni. :D
  • PiszkosFred
    "Ugyanakkor az a téglalapban húzgálható jeleknél már gondjaim akadtak. Nehéz volt eltalálni néha a megfelelő helyen az egérrel, hogy ne a karakter kinézetén állítsak, hanem a kamerát forgassam, illetve fordítva."

A karakter generalasanal erdemes az allithato teglalap feletti reszre kattintani es ott forgatni a "fejet", ugy nincs veletlenul be es vagy elallitott "csuszka".
  • Evoluti0N
    Volt az a minijáték izé. Az a videós, amiben fel lehetett oldani vörös líriumos fegyókat. Azokat mikor és hol lehet megkapni/megszerezni?
  • Evoluti0N
    És beta drivert újraraktam, mert a Mantle szürke volt. Teljesen letöröltem a régit és úgy raktam fel. Érdekes, hogy a játék high-ra rakta magát, az új driver meg aszonta, hogy Ultra. Most nem tudom, hogy a driver, vagy a Mantle, de ultrán is szépen fut, csak tovább tartott a töltés. :)
  • Evoluti0N
    Na akkor így gyors és rövid véleményezés kb. 3 óra után. Nagyon korai még véleményezni, mivel ennyi idő alatt még lópikulát se láttam a játékból, a főcímig jutottam el. Inkább úgy mondanám, hogy első benyomások. Már rögtön az elején érdekesen kezdődött. A karaktergenerálás részletesebb, mint eddigi bármelyik Bioware játékban. Ugyanakkor az a téglalapban húzgálható jeleknél már gondjaim akadtak. Nehéz volt eltalálni néha a megfelelő helyen az egérrel, hogy ne a karakter kinézetén állítsak, hanem a kamerát forgassam, illetve fordítva. Tőrös rugót indítottam, mivel úgy voltam vele, hogy akkor is megnézem én magamnak ezt a közelharcot. :D Annyira szerintem azért nem gáz, mint sokan írtátok. Eddig legalábbis nem volt gondom vele. Oda mentem ahova akartam, azt támadtam, akit akartam. Néha megállítottam, taktikai nézet. Parancs ide, parancs oda. Hardon kezdtem, az első boss piskóta volt. A taktikai nézettel egyedül az a bajom, hogy nem lehet jobban eltávolítani a kamerát. Emígy az irányítás oké. Na meg megszokásból klikkelni próbáltam először a lootra, a karim meg elkezdett a levegőben kaszabolni, de gyorsan rászoktam az F-re. :D Emígy külsőleg elmegy. Szép, de nem csodaváóváó. Szépen fut és a 30 FPS se zavaró igazából az átvezetőknél. Eddig tetszik, de még csak a legeslegfelszínét karcolgattam.
  • j0nNyKa
    amiert nincs healing a jatekban, pl.
    mert minek atgondolni, majd athozni dolgokat az elozo reszekbol, amikor ki is hagyhato / el is baszhato
  • Evoluti0N
    Há' de ez így hülyeség. Minek írja ki, hogy approve meg disapprove, amikor utána úgysem mutatja sehol, hogy kedvel-e.
  • dartonite
    Azt tudomasom szerint sehol.Max a dialogusokbol johetsz ra hogy kedvelnek e.
    Az Inner Circle questeket told ha baratkozni vagy kufircolni szeretnel.
  • Evoluti0N
    Azt hol mutatja a csapattársaknál, hogy mennyire kedvelnek? Azt látom, hogy néha kidobja, hogy approves vagy disapproves, de nem látok sehol semmilyen értékeket.
  • weky
    A rendszergazdai funkció megoldotta a hibát, hálás köszönet! :)
  • j0nNyKa
    jobb klikk originben a jatekon, es javitas / repair, szerintem
    egyebirant nincs melege valamelyik hardverednek? gpu foleg
  • Különc
    Nekem a This War of Mine c. játék csinálta ezt, az oldotta meg, hogy rendszergazdaként futtattam és utána abbahagyta, de az okát nem tudom máig.
  • weky
    Sziasztok! Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni: megvettem az játékot, az Origin-en aktiváltam, feltelepült, el is indult majd némi játék után gép kikapcs és pár óra múlva ismét szerettem volna játszani....ha elindulna a játék.

Nem ad semmilyen hibaüzenetet, ha rányomok az indító ikonra, akkor mintha elindulna a töltés, de a játék nem. Próbáltam Origin-ből indítani, próbáltam a játék könyvtárából, semmi. Kilőttem a tűzfalat, semmi változás, a DA fórumukon pedig nem találkoztam hasonló hibával, így most tanácstalan vagyok.

Esetleg valaki találkozott már hasonló hibával , ha igen, hogyan oldotta meg?