4680
-
Raxner #3757 Kapcsold ki az ilyeneket, hogy HBAO+, SSAO stb... meg az ilyen extra elmosásokat és elsimításokat. nekem így lényegesen gyorsult -
Rannah #3756 Nekem ugyanezzel a procival, 4 GB ram és GTX660 konfiggal normálisan ment, alapvetően high beállítással. A terrain/water quality-t lejjebb vettem, és a post-process quality low-ra. Így elég tűrhetően futott. -
#3755 +1 -
#3754 Ez így nem feltétlen igaz. Viszont az ellenkezőjére is van példa, hiszen van ahol a védelem miatt szarakodik a játék... de kiejelnteni, hogy soha semmiben nem különbözik, badarság. -
ratgab #3753 Jajj ne már ....A warez verzió sosem és semmiben nem különbözik az eredeti verzióktól, legalábbis ami a játék futását illeti.
De ezt már megtanulhattátok volna, épp elégszer hangoztatták a warezosok (természetesen színtiszta szarkazmus van szavaimban, ami nem ellened irányul Jarlaxxle, csak pont a te hozzászólásodhoz illett). -
#3752 phenom2 x4 965be
gtx 550ti
8gb ddr3
Elég régi, de mennie kéne SZERINTEM. Eredetivel tolom. -
#3751 +1 -
#3750 Vagy szar a géped vagy warezzal szopatod magad egyik se okos dolog... -
#3749 MI A FASZ*M VAN EZZEL A DRAGON AGE-el? Megvan a minimum... és nem vártam sokat a szar gépemmel, de egyszerűen játszhatatlan. De nem azért, amire gondoltok, hanem mert nagyon lassan tölt. 4-5 perc, míg betölti a játékot, ott van 50-60 fpsem, aztán lépek 4et és BEFAGY A KÉP, DOLGOZIK A VINYÓ. HDD-n nem játszható vagy mi fasz? CPU GPU alig melegszik, csak teker a vinyó, közben áll a kép. HA visszajön, utána pár lépés után megint áll. Mondjuk EA játék, szóval sokra nem számítottam, de ez így borzalmas. -
#3748 Ehh. Köszi, már azt hittem, hogy itt is van valami turpisság.
Mert egy közönséges Wyvern szívét is oda lehetett neki adni a Snowy Wyvern szíve helyett. Azt gondoltam, hogy ott van egy csavar, de ezek szerint mégsem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.28. 19:29:24 -
#3747 Félyl -
#3746 a 2. mondatára írtam hogy nem ^^ -
#3745 Na ez nekem új lol, nem tudtam hogy élhet is, mindkét tarot kártyát elég zombie -
#3744 2.ra meg a válasz: nem -
j0rmungandr #3743 Az én végigjátszásomban nem halt meg, csak el volt vonulva. (mármint az első spoilerre a válasz ez) -
mike01010101 #3742 Kb ennyi mint amit itt leírtak. Ami fontos az az hogy ebben a létrehozott ahk file-ben átírd a játék telepített utvonalát. Nálam így néz ki:
IfWinNotExist, Dragon Age: Inquisition ahk_class Dragon Age: Inquisition
{
run, d:\games\Dragon Age Inquisition\DragonAgeInquisition.exe
}
Ha fel van telepítve az autohotkey akkor automatikusan ehhez az ahk file-hoz rendeli az autohotkey.exe-t. Szóval duplaklikk erre a file-ra, ez a háttérben betölti ezt és játék közben az első jobb egér klikkre "lelock-olja" az egeret és simán forogsz, nézelődsz mint a többi játéknál. Még egy jobbklikk és ez a funkció kikapcsol, visszajön az egér kurzor. -
#3741 Leszeded az autohotkey-t, feltelepíted. Csinálsz egy ahk kiterjesztésű szöveg file-t belemásolod a scriptet az elérési utat ellenőrzöd és átírod arra ahol neked van a játék exe file-ja. Ezek után játék előtt dupla katt az ahk-file-ra majd játékot futtatod és jobb egér gombbal ki-be kapcsolod a nézelődést. -
mans #3740 Leírhatnád hogy kell használni,az autohotkey.exe fájl megvan,azt megnyitva van egy halom szöveg. -
#3739 Szóval te odaküldted Alistart meghalni az egyben vagy megbasztad a banyát? Ejnye, fiam... -
#3738 Azért faszán "lezárták" Ferelden hősének történetét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leliana mondja a küldetésében, hogy a Blight leverése után néhány évvel meghalt a hős (nem tudni mitől/ki által). Akkor volt értelme az Origin-es szenvedéseknek. De legalább Morrigan is "emlékszik" rá. Nála azért rengeteg visszautalás van az Origins-re meg a Witch Hunt DLC-re.
Kérdés azoktól, akik már végigjátszották:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vivienne szeretője mindenképp meghal? Nem lehet megmenteni valahogy?
Azért vannak érdekességek:
Val Royalex-ban esik az eső, ha bemegyek egy árus házába, beesik az eső úgy hogy tető alatt vagyunk. WTF
A másik meg, ha elkezdek kardozni egy (beton?) oszlopot az véres lesz. Vérző oszlop WTF
Mesterlövész szagot érzek...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.28. 13:34:40 -
#3737 Nekem nem működik... Simán csak el kell indítani a file-t, nem? -
#3736 nem -
#3735 Biztos hülye kérdés, de kikkel érdemes lepaktálni? A templomosokkal, vagy a mágusokkal?
Harcos karakterem van, ha ez számít, valamint tudom, hogy harcban a mágusok mennyire fontosak, és minél több van a csapatban, annál jobb. Szóval ilyen szempontból befolyásol a döntés valamit? -
mike01010101 #3734 Nagyon jó, szuperül működik. Pluszban a Cheatengine-hez van script, amivel sétál és kocog a főhős. Alapból fut, shift-tel sétál, ALT-tal kocog. Nagyon jók az animációk is. Ez kellett nekem az igazi feeling-hez:) Sőt van egy másik program DAI Cinamatic Tool amivel a FOV értéket lehet módosítani, jobban kizoomolni taktikai nézetben vagy közelebb hozni tps nézetben. Ezekkel a kiegészítőkkel olyan a játék amilyenek én szeretném. -
#3733 Köszi! -
#3732 ööö, guglival elég gyorsan meg lehet találni, de segítek:
http://forum.bioware.com/topic/520455-autohotkey-mouselook-script-for-pc-users/
Utoljára szerkesztette: kiserik, 2014.12.28. 00:07:20 -
#3731 Tehát akkor összefoglalom♣8 Nincs :) -
#3730 Gamepad, Uninstall, Candy Crush, megszokni és nem sírni? Hirtelen ennyi jutott eszembe -
#3729 Arra nincs megoldás, hogy ne kelljen az egérgombot folyamatosan nyomva tartani a nézelődéshez mint valami béna MMO-ban? -
mans #3728 Van valami megoldás hogy legyen 1280x1024-es felbontásom?mert itt is kisajnálták,csak wide van mint a far cry 4 be. -
Evoluti0N #3727 Lojalitás küldi, lol. A Mass Effect hatása. :D Szóval a személyes küldijüket/küldijeiket. -
Evoluti0N #3726 Az imént értem a játék végére. 125 óra volt. A borosüvegekből maradt talán 2 darab ki, valamint a mozaikokból nem lett meg egyikből se a teljes. Az egyiknél hiányzik 3 darab, a többinél 1-2. Ha lenne valami fejlesztés, hogy mutassa a térképen őket, akkor még össze is szedném, de így nem fogok minden részt még egyszer bejárni. Emígy mindent megcsináltam. Minden mellékküldit, operationt, mindent felfedeztem, mindenki lojalitás küldijét megcsináltam. Nagyon bejött a játék. Nem tökéletes, de számomra simán GOTY.
Még eldöntöm holnapig, hogy újból kezdjem rögtön új karival, kaszttal, fajjal és döntésekkel, de elég valószínű, hogy a válasz igen.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.27. 02:45:41 -
#3725 Végére értem én is.
Jó pár kisebb küldetés hátra maradt (mondjuk szinte mindet lehetne folytatni) de azt hiszem, a lényeg megvolt.
Pont 80 óra kellett ehhez.
Nekem nagyon tetszett, a történet,a zene,a hangulat,a megvalósítás - nagyon rendben volt.
Persze, vannak hibái, amiket többen is írtatok. de ettől még végig jól szórakoztam a 80 óra során, s ez a lényeg. -
Rannah #3724 Jaja, nemrég szüntették be a ddos támadás az XBOX és PS szerverek ellen, az volt a gond. -
TomStorm #3723 Nekem valami eszméletlen tetszik ez a játék:)
Még csak most kezdtem X1-on.Simán GOTY!! -
mike01010101 #3722 40 órája nyomom, szórakoztató, de Év Játéka várományos csak azért lehet, mert sajnos a színvonal alacsony. Egy igazi openworld Dragon Age-et el tudnék képzelni ehelyett. Érdekes, hogy 2014 végén kijön egy játék fizika és AI nélkül. Itt nincs egy dinamikus objektum, egy leeső, felvehető bármilyen tárgy. Nincs ragdoll vagy bármilyen fizikai kölcsönhatás két tárgy, személy közt, AI egyáltalán nincs. Az ellenfelek tőlem 3 méterre sétálgatnak, mint a f@sz, anélkül, hogy bármi reakciójuk lenne. Pl.: a nyilazót ütöm-vágom, meg se rezzen, amíg a az életcsíkja le nem megy addig ugyanúgy lő, a társaim egymásnak háttal állva beszélgetnek stb, stb. Biztos sokan azt fogják mondani, hogy mindez nem számít. De akkor mi számít? A karakterek messze érdektelenebbek, sótlanabbak, mint bármely Bioware játékban eddig, a sztori sokkal több nagyszabású jelenetet elbírt volna, több epikus megmozdulást. Mivel megvettem most már egyszer végigjátszom, de ez messze van a többéves Skyrim-tól is. (magánvélemény). -
4kerkeen #3721 Ps4-en, de közben kiderítettem, hogy a PS Network-el van ma egész nap valami gond.
Közben sikerült elindítanom és pont azon agyaltam, hogy azért a medvék (Large Bear) ereje a Hinterlandson azért elég durva, amikor egyszerre 4 (!) 11-es szintű medve rám támadt :D (én most 12-es vagyok). Szóval ez egy kicsit el van szabva, szó szerint menekülök a medvék elől, a legdurvábbak eddig.
Épp a sárkányt próbáltam meg megölni szintén HInterland-ban... hát eddig lehetetlennek tűnik :D -
Rannah #3720 Milyen platformon játszol?
-
Sith #3719 Én csak játszogatok és szépen jön minden persze nem tudok lekraftolni mindent egy körben de, nem is görcsölök rá.... nem mondanám hogy szűkében lennék bárminek is. -
4kerkeen #3718 Érdekes a véleményed. Nekem nagyon tetszik és nagyon jókat játszom vele, bár van pár kérdés bennem is, de alapból nem befolyásol.
Nálam pl. ma egész nap nem tud csatlakozni a szerverhez és nem tudom elindítani :(