Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csúcsgépre és műszaki cuccokra, sznob ruhatárra van, 200-500Mb-es netre havonta van, egész hétévégét átbulizni 30-40 ezer forinttal... van.
Ismeretségi körömben is sokan vannak, akik nettó 250-400 ezer közt keresnek. Nincs még családjuk, de játékot meg nem vennék. Csak akkor, ha online vagy nem tudták megtörni. Viszont az előbb felsoroltakra természetesen mindig jut... Mivel azokhoz nem tudnak ingyen hozzájutni és ezt így kerek-perec meg is mondják, ha szóba kerül a téma. Na ez az, ami #&!$#!?$
(Sok programozó is van köztük, akiknek pedig aztán tényleg tudniuk kéne, hogy miért is...)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A warezra mindíg van kifogás, de nem sajnálom a PC-s tábort, elég sűrűn megy a hardvercsere a keményvonalas játékosok körében és ők is javarészt - tisztelet a kivételnek - kalózkodnak...és egyfolytában sírnak mindenért. 😞
Amiket írsz annak sok olvasata van ,de egy dolgot mindíg is igazolt az élet: amire akarja az ember arra kiszorítja, ez erről szól. Az az évi 2-3 húzócím (mert több nem nagyon van) egy 12 hónapos évben meg nem tétel, ha valóban szeretsz valamit és a hobbid.
u.i.
Örülök, hogy neked is megvan a DA:I. Jó szórakozást hozzá. 😊
Sajnos itthon a fizetések és egyéb költségek okán nem biztos, hogy kijön egy " i5/i7 proci" plusz "50-60k-s VGA" úgy, hogy az eredeti játék is kijöjjön mellé. 12 ezer forint sok. Ez tény. És 12 ezer forint nagyon tud hiányozni a hónap végén. A játékot nem tudod megenni és az E.On sem fogadja el a gázért cserébe 😊 Ilyenkor jön, hogy vagy gép frissítés vagy játék. Az is lehet hogy az illetők éveket spórolnak a gépre és esélytelen, hogy meg is vegyék mellé a játékot. Engem is bosszant a mérhetetlen warez, de tudom, nem mindig abból kell kiindulni hogy a legtöbb ember egy alávaló tolvaj. Mindamellett igazad van, hogy ha gépre ment a spórolás akkor menjen a játékra is. Csak hát egy gtx 980-at nem tudsz letorrentezni 3 óra alatt egy játékot meg igen 😊 És valóban, ami játék megéri azt igen is vegye meg az ember!
U.i.: Megvettem a játékot én is, nagyon élvezem Én is 😊
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nehéz elhinnem, hogy akinek volt pénze i5/i7 procira meg egy 50-60k-s VGA-ra annak ne lenne 12 ezre erre a játékra. Gépre sosem sajnálják a pénzt, csak a belevalóra.
Nekem bőven nincs csúcs gépem, de megjelenés napján azonnal megvettem, mert vannak játékok amik ezt meg is érdemlik. A Dragon Age pedig az. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Why so serious?
Sokan nem azt kapták, amit vártak. DAO 2-re számítottak és mást kaptak. Így nem az alapján pontoznak, hogy milyen lett a játék, hanem, hogy milyen lett ahhoz képest, mint amire számítottak. Meg persze azért mert kontrollerrel jobb az irányítás (mondjuk én bill egérrel tökéletesen megvagyok, pedig van kontrollerem is), meg a taktikai nézet nem lett tökéletes. És emiatt rögtön 0 pont. Egy szinten van Rambo játékkal, meg a Ride to Hell Retributionnel.
Szerk: Az meg külön vicces, hogy tegnap egy weboldal GOTY szavazásán azt láttam, hogy majdnem minden platformon a DAI vezet, amire megjelent és ráadásul úgy, hogy játékosok szavaznak. Szóval nagyon reális ez a metacritic.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 13:30:56
klikk
mondjuk én még csak a DAO negyedénél tartok, szóval sok idő lesz mire ide eljutok 😊
A hozzászólásokat olvasva azért megy a szenvedés és nem sikerül mindenkinek elindítania. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 11:00:32
magon:
Dragon.Age.Inquisition.DELUXE.EDITION-ZM
Game's Version: 1.2
Status: Cracked
egyebkent ez az 1.2 a legujabb verzio? es ha igen, csinalt barkinek barmilyen javitast a minimapon valo felvillano cuccokon kivul?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
19 óra után eljutottam Skyhold-ba. Azért a sztori rendben van, már most volt egy-két epikus, korrekt jelenet😊 Remélem még sok van hátra!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Jön nemsokára a Witcher 3 is, az is openworld lesz... <#whatever>#whatever>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Why so serious?
Jaj, meg egy tök jó helyszín. Nem sztori spoiler, de aki érdekes helyszíneket maga akarja először megtapasztalni, az ne olvassa el. Bazz. Pont a legjobbat felejtettem el. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.17. 11:36:37
A föszál, skyhold fejlesztés, várfoglalás és dragon vadászás nekem ezek voltak a játék legjobb részei ez bőven belefért kb 70 órába.
Két végigjátszás után is van egy rakás olyan terület aminek a közelébe se mentem még / majd egyszer egy harmadik nekifutásnál / mert egyszerüen nincs rá motivációm.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.12.17. 10:18:48
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nagyon sok ember van ezzel igy, ez nem problema. Rengeteg kis apro akciojatek vagy mobilos app erheto el, amelyben fel perc alatt mar akcioban talalod magad. Viszonte egy olyan jatekban ne akard viszontlatni ezt, amelyrol kb a bejelentes ota tudjuk, hogy errol fog szolni. Marmint, akarhatod, de butasag, mert nem fog teljesulni. Foleg ugy, hogy amikor a DAI elsonek feltunt a neten, egybol elmondtak, hogy rebootoljak a franchiset es atternek a reneszanszat elo openworld stilusra, sok felfedezessel. Ott pedig az egyik alapveto tulajdonsag, hogy baszott sokat kell kolbaszolni. Ha csak napi 1 orad van leulni jatszani, akkor az ilyen jatekok nagyon nem alkalmasak erre. Eleinte talan, de a vegen olyan szinten el fog aprozodni a sztori, hogy 40 ora kornyeken mar necces lesz visszaidezni az 1-2 ora kornyeken tortenteket.
Hulyen hangzik, de ennek ellenere erdemes idot keriteni valahogy a jatekra, ha mas nem, akkor easy fokozaton "vegigszaladni" rajta a sztori miatt.
Az meg csak egy szemelyes velemeny, hogy inkabb kolbaszol az ember a DAI-ban, mint megegyszer vegig kelljen csinalni a DAO fade "labirintusat", amely miatt mai napig pofan akarok verni valakit a Bioware vezeto fejlesztoi kozul...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na megyek, szétlövök pár segget a kólovdutyiban. <#violent>#violent><#ravasz1>#ravasz1>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A PC-s játék nem bill+egér. Pont. Ezer éve volt az. Már évek óta nem PC+egér a játék. Ahogy a joysticknak is meg van a maga műfaja, úgy az egér+bill-nek, illetve a kontrollernek is. Mindegyik játékot jobb ezzel vagy azzal játszani.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.17. 10:00:20
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Előbb mindig fel kell fedezni valamit és csak utána lehet oda teleportálgatni ez teljesen logikus még ha utálod is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én valami olyasmi fast travelre gondolnék, hogy ahol állok, onnan egy varázslat vagy nekem tök mindegy mi, akár csak egy "térképen ahová kattintok, oda megyek" megoldás is jobb lenne.
Egy openworld játékba eleve alap lenne, hogy legyen valami fasttravel opció, de ha már nincs, akkor legalább megoldották volna az ellenfelek respawn-olását, hogy ne kelljen 3 percenként harcolni. Vagy ha kell, legyen valami értelme is. Rohadt frusztráló ez így.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2014.12.17. 09:38:33
Ez az mmo fílin nagyon uncsiak. A játék "da like" sztori része az most is jó, de nem1x abba kell hagynom, mert már hányingerem van tőle és bealszom az unalomtól is. Ilyen az első két részben nem volt, azokat nem tudtam abbahagyni, éjjel-nappal toltam, ha 1x rákattantam. Ezt időről-időre muszáj leállítanom, vagy különben uninstallálom. Tiszta kutyagoló szimulátor, semmi más, értelmetlen loot-tal és gyenge ellenfelekkel. Legalább lenne értelme a grind-nek akkor és lehetne fejlődni, de nem, azt sem...
Ez az "openworld" nagyon nem tett jót neki. A régi jó da cső feelin tökéletes volt. Csak legyen sok helyszín és átmehess köztük, de ott a városokat leszámítva jöhet a cső.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Épp minap került a kezembe egy kontroller, havernál GtaV, 5 perc után feladtam, mert annyira szar volt, lehet, hogy meg lehet szokni, de kösz nem.
Ha kiadnak valamit PC-re akkor szépen csinálják meg normálisan az irányítást is.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De pl GTA-k ban is mindig azt várom, hogy legyen végre benne speed limit, mint a Mafiákban.
@mike Majd úgy 50 óra után fogod érezni, hogy talán haladtál is már valamennyit a játékkal. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.16. 10:48:59
Evoluti0N: lvl 20-on én is megvertem a lvl 13-as és lvl 14-es sarikat, yay! I guess...
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egy kis pihenés a harcok között 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10