4680
banner
  • sanya200
    Ja azt akartam is kérdezni mire jók ezek a masterwork-ök mert van pár 20-30-40 de asszem van még egy 100%-os is.Gyűjteni nem nehéz adott nővényből kell asszem x mennyiséget összefarmolni.
  • CAC
    A corrupted pont, hogy az élők ellen jó. Élőholtal ellen a Demon-slaying rune kell.

Ennek a 2. pontjára valaki?
  • Whysper
    Amúgy találtam egy skill bugot
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "ha a Whirlwind használod azt írja ,hogy 24 sec CD. Viszont,ha folyamatosan nyomkodod miután eltoltad és gyorsan nyomdo akkor egymsá utn folymatosan votl ,hogy 6x-is eltolta és sebbzett is nem csak effektbe.
    Másnál votl ilyen?
  • Whysper
    Megakadok egy két helyen. Mert van ahova nem tudtam bejutni. Pl. 99%-ra kesz a map,de egy helyre nem tudok beugralni se meg semmi. ;) na majd lesz valahogy.
  • Rannah
    Hát, nekem már 600+ órám van benne, de elég sok időt elpepecselek screenshotokkal
  • Whysper
    Köszönöm a türelmes és teljes válaszotokat. Már csak az az egy baj van ezzel a játékkal ,hogy annyira megszerettem velejátszani,hogy még a kocsiba is ez szól pendriveról "Trevor Morris - Main Theme (Dragon Age: Inquisition)" 8)))
  • Rannah
    Essence típusú alapanyagokat a rúnakovácsolásnál tudod felhasználni (fegyverekhez, és a weapon craft station utolsó ikonja a rune craft)). Rúnákat lehet venni vendornál, vagy általában Veilfire mutatja meg különböző helyeken kalandozás közben (kapsz egy csilingelő hangot a rúna közelében, ha van nálad Veilfire fáklya)
  • Whysper
    Rendben...de azt tudom...hanem ilyen démon agyak meg essencek meg ezeket hogy lehet meg idolokat feldolgozni. Vagy azokat csak adogassam el? Mert ott nekem csak ilyen ruhákat enged a fegyverbe rakni
  • sanya200
    a weapon craftnál van a legutosó jó sebzést adnak főkeg a master féle dolgok 32-50 sebzés bizonyos ellenfelek ellen,démonok,sárkányok,van olyan hogy living az gondolom az élők ellen a corrupted meg talán az élőhalottak ellen.Meg van pár damage az mágusfegyverekhez jó,element sebzések +10-20 electric damage..stb
  • Whysper
    Amúgy amiket ölök démonokat és abból szerzett esenceket stbket hol tudom craftolni? --hülye krédésért sry--

• CAC
    1. A koncepciót magát értem, csak a bejövő dupla sebződést tartom soknak. Persze egy állat brutál vértben ez nem probléma, de még kell gyűjtenem némi sárkánycsontot a paladin páncélhoz.
    Akkor már inkább a To the Death skill, ha tankolni akarok.

2. Ha már ezeknél a masterwork crafting material-oknál tartunk...vannak olyan cumók, amik 20/30/40%-ban mestermunkává teszik az adott tárgyat. Nos, én a 30%-ossal próbálkoztam. Természetesen mentettem előtte, és 5-6 próbálkozásból sosem jött össze. Vagy legalábbis én nem tapasztaltam, hogy bármilyen stat-ja a tárgynak növekedett volna 10%-kal. Csak egyszerűen nem lett volna szerencsém?
  • Although
    1. dps tank. Rannah elég jól elmagyarázta#3967. Előnyök-hátrányok. Persze ha nem ismered a rendszer alapjait akkor nem fogod érteni. Bármelyik mmo-rpg jó arra, hogy összeszed az alapokat vagy régi csapat alapú rpgk.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.02.28. 07:37:00
  • CAC
    Sziasztok!

Két gyors kérdés:
    1. Jól értem, hogy a Berzerker rúna 10% plusz sebzés bónuszt ad, cserébe +100% bejövő sebződést? Ennek mi értelme?
    2. Ha jól emlékszem a War roomban a pénzbegyűjtős területek idővel eltűntek. Ez érvényes az egyéb resources jellegű küldetésekre is? És ha igen, mennyi idő után?
  • Whysper
    Na múgy egy doás játék eszméletlen audiovizuálsi élémenyekkel. az zenéi tökéletesek sz.tem és a hanghatások is. Van erre amúgy valami javítás ,hogy a FX 8120-am úgy melegedik ez a játék alatt,hogy a BF4 64/64 fős egésznapos játék után nem produkált ilyet. Sőt még MAYA3D 12 órás 100% cpu használatos renderelés után sem volt iylen meleg mint ennél ajátéknál 64%-on. Össze vissza mennek a magok... Erre van valami javítás. Mert Én cask olyat találtam ,hogy 2 magosokra van.
  • Whysper
    Bár mondjuk jót röhögtem oda mentem megálltam halhatalanaok a veteran tempalrok megvártam mgé leverték. addig csináltam egy kávét és az AI megoldott a helyettem. !! 8) SZUPER még jó ,hogy Én vagyok a játékos, de egyszerűen nem tudtam leverni greatswordos warriroral nightmaren 4 velem egyszintűt. rangerrel meg agyon löttem öket haveromnál 8)
  • Whysper
    Jó akkor kérdés
    7-es 4-7-es terüelten vagyok egyedül tempalros várban . menjek be egy kétkeezs fegyveres harcossal egyedül eyg terembe ahol 3 ranged és két vér démon van ezeknek mindegyike 2 lövésből öl! csalogtani nem tudom őket..
    kimenni nem tudok belőlle. akkro reload ! 8)
  • Rannah
    Ha már túl magas szintűek az ellenfelek, érdemes átmenni más terültre, amit a War Table-n tudsz megnyitni, illetve haladni a fő küldetéssel is.

Egy kis mankó, melyik terület kb milyen szintű questeket tartalmaz.

Haven: 1+ (1-4)
    Hinterlands: 2+ (4-7, 8-12)
    Val Royeaux: 4+ (4-6)
    Storm Coast: 5+ (7-11, 13-15)
    Fallow Mire: 8+ (8-10, 12-15)
    Forbidden Oasis: 8+ (8-12, 5-15, 18-20)
    Skyhold: 10+
    Crestwood: 10+ (10-13)
    Western Approach: 10+ (10-14)
    Exalted Plains: 10+ (10-16)
    Emerald Graves: 12+ (14-20)
    Emprise du Lion: 16+ (16-22)
    Hissing Wastes: 16+ (19-23)

Great weapons paplovag: ha a warriornak templar specializációt választod 2H karddal, elég jó dps lehet belőle, és még a paplovaghoz is közelebb áll, mint bármi más a játékban :)
  • Whysper
    Félre ne értsetek Én kedvenem a great weaponso paplovag csak itt oylan nincsen ,de ezzel fogom feltolni nem elszek rogeuval mert az erősebb csak szerintem könyebb ez a megállípításom
  • Whysper
    fú nem is vágom csapatok mennek ,de riftnél eséylem nincsen csak a kisebbeknél. nekem mondom az nem tetszik ahogy harcol.. szóval ráviszem az egeret az ellenre nyomok egy skillt és egyhelyben kalapál holott irányítva van... de ezt észrevettem lootoknál is.. növényeket letéped 2 meterről ,de lootolni csak 2 cm-ről lehet.. ami igaz a harcra is . hiába érem el a fegyverrel csapáskor.. semmi. 8) Most ilyenkor mi van el kell mennem máshova mert már csak 5 szinttel nagyobb enemyt kapok amit nem tudok megölni. a Másik AOE egy dolog,de amikor lassan ütsz , nem találsz be és ezzel szenben egy rouge hába cirt meghaltállal öl amég én lehet AOE-om ,de 20-t ütnek rám mire én 2 ellent eltalálok 8)
  • Whysper
    Mondjuk azt nem tudom hova tenni,hogy minden egyes dolgot megcsinálok hinterlandsen és 12-es portalok nyit nekem mikro én még 6-os vagyok
  • SötétBarom
    Az elején nightmare-en egy ordas nagy szopás a kétkezes warrior..
  • Sir Quno Jedi
    Nagy kétkezes fegyók többsége AoE-s azaz területre hat, így több ellenfellet lehet vele egyszerre csapkodni. Ez az előnyük, nem a sebzés feltétlen.
  • vg
    Tegnap kitapasztalgattam. A Tempest fantasztikus egy kaszt, 32 másodpercenként tudja dobálni a Rift-et meg a Thousand Cuts cuccost, amivel egy sárkányt kb 3 perc alatt ki lehet végezni Nightmare fokozaton.
  • Whysper
    Sziasztok. nekem. tetszik a játék .. legnehezebben tolom ,hogy sokáig tartson és eddig egy portalt nem tudtam bezárni,de azt nem is tudom mert learatnak...mire betolom az első grp-ot és oda futok bezárni addigra rám ereszt 100-ból 100x vagy 8 enemyt,de ez csak egy portal szóval majd vissza térek rá! 8) fő karim greatswordos harcos van a tan,k a az ijjasz meg egy magus.. elég nehéz... néztem azért elég ranged kedvenc a játék mert volt egy szitu ahol egy banda állt és komolyan úgy ültem meg őket mert direkt fightban agyonverték a csapatot easybe. MAX range és az ijjasz egyedül szépen lassan agyonlőtte a többiek meg holdingoltak 8)

nekem 2 dolog nem tetszik.. egy ez a kamerázás nekem nagyon nyögvenyelős. nagyon sok játék van ahonnan átvehették volna gyorsabb kamerát...macera nehol,de mindegy nem nagyon rontja el az élményt.
    2 a CPU skálázása 8 szálat nálam össze vissza dobálja...

abba tudna valaki segíteni párszóval elején vagyok,de ha bemegyek egy hitnerlandses területre és már annyit bányásztam ,hogy egy tankot is építhetnék belőle. Akkor vissza tudok mennia kezdőre. vagy be kell fejeznem az egész Hinter-t és utána tudok bemenni?
    Viszont Én nem tudom pénzem van mint a tenger ahhoz képest amit a vendorok árulnak... viszont nehéz abba hagyni . remélem később is ilyen érdekes lesz, de mondom ahogy néztem a ranger meg a mage nagyon kemény. volt Olyan,hogy meghalt az egész csapat és a maradék deamont lehoztam a mage karival a fagyasztás és mind-dal... Bár igy 6-s szinten már 3 támadó spellel elég jól lehet haladni a warriroral.. a block/támados spellet csak tanunttal jó viszont ezzela kamrával rendszeresen másik irányba fordul be a harcos.

eddig olyan 80/100 adnék neki,de ha kicsit javul a később a warrior életképsége ha már létezik 90/100-t ér nekem.

ui.: van még egy nagyon nem értem benne.
    1:még ennyi rogue dropot nem láttam .. nekem 3 fegyver esett meg vendoros a kétkeezs harcos itemek.
    2: egykezes axe/sword/dagger... nemhogy gyorsabban ütsz vele ,de még nagyobb sebzésesek esnek mint a greatswordok. legalábbis nekem ez volt 98%-ba a dagger annyit sebzett mint a greatswordok.
  • Sir Quno Jedi
    ??? Én nekimegyek csapatommal és pause nélkül lekúrják őket. Igaz nekem főkarim mindég mágus, meg viszek még egy mágust legalább, meg két pajzsost hogy húzzák magukra az ellenfeleket. Néha viszek három mágust, az erősen overkill, de nem mindenhova jó azért. Pl. ha chain lightningot nyomnak, akkor olyan gyűrű is van rajtuk, ha blizzardot akkor olyan is stb. Később meg tolsz egy riftet, az összebaxxa a népeket rendesen, vilolámketrec mellé, robbantgatás, fagyasztás és mindenki megy a levesbe (jók még a fagyjel, meg a tűzjel is, azok durván sebeznek, ha aktiválódnak). Ez a villámketrec csak a villámalapúaknál nem jön be (asszem pride démon pont az), na ott mást kell használni. Tűzdémonokat meg blizzard letolja, vagy a winters grasp csak sokszor. Mindig ellentétes elemet kell használni nyilván.
  • sanya200
    Nézzük csak barrier alapból van mihelyst kezdődik a harc,minden mage-nél kivan fejleszve,warriornál a védelem főként malee defence-ből áll max ha előre tudom hogy milyen ellenfél jön lenyomok egy resistance tonikot.Vannak más italok de azok pont nincsenek nagyon használva legalábbis általábam egy resistance van nálam egy healing mist amivel lehet a csapatot gyógyitani meg ugye az alap heal.War cry van páncélvédelemnek meg mellé a gyűrű ami növeli 30%-ra.Öv az 100 heal de vmi nyakék kéne.Társakat általában cassandra sera meg egy mage pl vivien,cassandra szintén war cry cuccal.Szint kb azonos.Most pl az abysst csináltam meg hát a vége elég nehéz volt,pride demon + több ellenfél mellé.Most úgy áll a karim hogy 16-os szint 177 armor,mellé 35 melee defense,5 ranged defense,sisak az 21 armor +11 melee defense,pajsz az 29 armor 30 front,6melee,13 magic defense,+100 healt öv meg 25 stamina nyakék de igy is nehéz volt az abyss vége meg úgy az egész map a pride demon miatt.Ezek a wraitek idegesitenek inkább az ellen magic lenne jó?
  • Rannah
    Látatlanban nagyon nehéz megmondani, mi a baj. Raktál-e a harcos(ok)nak sebzéscsökkentő passzív skilleket, hogyan használod a barrier-t, crowd controll-t (fagyasztás, pánik) milyen sorrendben iktatod ki az ellenfeleket, van-e szintbeli eltérés az ellenfelek és a csapat között, stb.
    Ha nem easy-n játszol, megpróbálhatnád könnyebb fokozaton.
    (Én az erősebb rifteknél pl, mindig a wraith típusúakat ölöm meg először)
  • sanya200
    Amúgy mostmár rohadtul felkúr az egész hinterlandson egyszerűen nem tudom bezárni a riftet a barlangban.Kidob 2 despiare demont meg legalább 3 wraitet meg 1-2 tűzdémont de olyan szinten sebződik a kari hogy 2-3 találat és fekszik,de nem csak nálam cassandra is hamar hullik.Nem vágom hogy miért,mi kevés a melee defence vagy magic vagy mi a rossebb .200-as armor más masterworkel ami még gyógyit is ha jól értettem de az első hullámot se élem túl vagy ha igen a 2.ra nem marad semmi heal potions vagy bármi.Mi a francnak lehet craftolni armort ha ennyire fos?
  • sanya200
    Van hozzá nyaklánc vagy öv már nem tudom ami plusz 10-20% fókuszt ad.De nem egy gyakori cucc.Fejleszteni inuision pontért lehet de most nem ugrik be melyikbe,talán az inquisitor fül alatt,tier 1-3.A 3-as már erősebb tovább tart..stb Töltödés szintjét asszem nem befolyásolja.
  • vg
    A fókuszt miként lehet gyorsan felnyomni, vagy mi a működési elve? Nem igazán értem a működését, pedig most a második végigjátszásomnál vagyok, immáron Nightmare módban és beleöltem közel 200 órát. Most Tempest vagyok, 15-ös nyilas csajszival, még a bálos merénylet előtt. Egész jól megy, de jó lenne ha ki tudnám hozni a maxot. A Tier 3 fókusz mit jelent amikor körbeér a kör jobb oldalt?
  • sanya200
    Cassandrát szoktam magam mellé venni,mindketten pajzs+egykezessel nyomjuk.Mellé egy mage meg egy rouge általában nyilas.Nálam a 2 kezes warriorok hamar halnak hiába van rajta tonnányi páncél.A pajzsfallal sok mindent fel lehet fogni,szinte bármit :D amúgy a kis szellemek ellen mi a jó védelem?Spirit resistense vagy mage defencem?Ilyen zöld lövedéket lőnek és durván tud sebezni pláne ha 3-4 lő rád egyszerre.Pajzsal lehet háritani de nem minden karinak van ugye.Meg ha egyszerre lőnek mindet nem lehet kivédeni.Az utóbbi patch óta mintha a dragonok erősebbek lennének.A stroam coast-on a sárkány 19-es szintű holott az kezdőterület jóformán.
  • Rannah
    Néhány in game screenshot (klikk a nagyobb képekért):

Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.02.23. 09:59:13
  • Rannah
    Vedd magad mellé Blackwall-t (ha még nem tetted meg), és ügyelj arra, hogy mindig azt üsd, akit ő már tauntolt. Akkor kisebb eséllyel fordulnak rád. Ha csak Te vagy harcos a csapatban (és a tank), akkor ez a páncél felejtős...
    (az ilyen típusú heavy páncél Bullnak jó, ha van mellette tank - de a warden armort nem fogja tudni felvenni)
    Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.02.22. 23:48:22
  • sanya200
    marhajó ezért érdenes felrakni rá többet árt mint használ.
  • JethroHUN
    Angolul egy szót sem tudsz, igaz? A berserk masterwork stat miatt halsz meg. 20% sebzés bónusz (a karakterednek) , DE 200%-kall többet fog sebződni az ellenfelektől.
  • sanya200
    Kérdés :D
    Craftoltam egy 200-as armort de nagyon gyenge lett,nem vágom miért,de egy 11-es szintű medve van dragonling egyszer megcsap aztán az életerő 90%-a lemegy :O
    kép
    Nincs rajta male defense az a gond?Mert igy durva ha ennyitől megborul.A sisakon meg a páncélon van male defense 20 összesen.szal nem igazán értem a dolgot.
  • 3Error #3963
    YEEEESSSS !!!
  • wedge31
    Patch 5 tervek.

Auto-attack key...most mondhatnám, hogy jobb késön mint soha de nem mondom, mert ennek alapnak kellett volna lennie.
  • Although
    Samson' tale, hát igen, ez az ami a Dragon age origins óta a Bioware sajátja rajtuk kívül csak az obsidian tudja. De a Bio az nagy mester lett. Az van amit jedi is írt nem igazán tudod ki a jó a rossz. Persze tudod, de csak az a különbség vannak akik még nem adták fel. Kicsi elemek, amiből össze rakod a képet és a végén csak nézel ki a fejedből mert ez a mese nagyon ismerős :)

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.02.08. 21:57:33
  • Rannah
    Sok sikert és kitartást!