4680
banner
  • wedge31
    Nincs benne a piac és gyakorlatilag semmi ami emlitést érdemelne...
  • sanya200
    lenne kérdésem.A fekete piac nincs benne a patch-ben?Meg át lehet már szabni a karaktert?Ha igen hol?Észre se vettem hogy jött ki patch csak látom hogy van storage a műhelybe.
  • Whysper
    Köszönöm. éppen töltöm az eredetit lefele. néztem megvannak a sima mentéseim , remélem,hogy betudom majd tölteni,a nem irány egy új hős. 8)
  • nfrequency
    multiról a gamer365.hu:

ha volt szerencsétek a Mass Effect Galaxy at War játékmódjához, nem lesz ismeretlen a felépítés. Az egyjátékos sztoritól független játékmódban alapvetően négy fős csapatokkal vándorolhatsz a kiterjedt, több zónára osztot helyszíneken, az alapot pedig minden esetben a sztori valamelyik környezete adja. A multiban az ME N7HQ-hoz hasonló banner rendszer is szerepet kapott, így a különböző kihívásoknak megfelelve csinos lobogókkal lehet jelezni: nem a noob osztályba tartozunk. Alapból három kaszt választható, de különböző páncélok és tárgyak craftolásával a többi is megnyitható, így akár Légionáriussal, Necromancerrel, vagy Arcane harcossal is kaszabolhatjuk a templar-mágus-démon trió valamelyikét. A fegyverek, páncélzat legyártása és variálhatósága teljes egészében megegyezik a kampányban található rendszerrel, beleértve a képességfákat is - egyetlen különbség van csupán, hogy a 4 „szakosodásból” itt karakterenként csak kettő áll rendelkezésre, így érdemes meggondolni, hogy milyen karaktert gyúrunk az éppen választott fokozathoz. A multiplayer komponens jól átgondolt, logikus és variálható élménye tökéletesen beleillik a játék által preferált vonalba, de egy biztos: mivel itt nincs taktikai nézet, a társakkal való kommunikáció és a voice chat gyakorlatilag nélkülözhetetlen, szóval aki szereti a stratégiai tervezésen alapuló játékmenetet (pl. raid), kiélheti a Raid Master vágyait. Egyelőre három csodás helyszín, és ezek variálhatósága érhető el, ám a közeljövőben ME mintára ingyenes multis DLC-kre és hétvégi random kihívásokra is számíthatunk extra tartalomként.
  • Rannah
    A Black Emporiumra értettem.
    (multiban nem vagyok kompetens)
  • Whysper
    Mármint a játék vagy mi lesz fizetős? Amúgy a multi része az milyen? Ott is mehettek a nagy tájakon stb?
  • Rannah
    Sajnos elég rosszul (Jól?) lett megfogalmazva anno a patch notes-ban, és félreérthető volt a dolog..eddig. Mindenesetre az EA biztos adott a BW-nek néhány nagyágyú PR-os arcot, akik képesek még ezt is úgy megfogalmazni, hogy az ember tűkön üljön :)

Ne legyen igazam, de szerintem fizetős lesz majd...
  • nfrequency
    Na, ahogy látom a mai patch-ben nincs benne :) De sebaj, belevetettem magam a játékba. Gondolom hamarosan lesznek súlyosabb problémáim is, mint, hogy milyen a feje az elf mage csajnak akivel játszom :)
  • Whysper
    Abba nem tudtok segíteni l,hogy amim van most karakterem ami nem eredeti dragon age. Viszont most megvettem erdetibe es atleget menteni?
  • Rannah
    Patch 5 tölthető
  • Whysper
    skálázódásból 1-es az tuti mert egyik szál 60%-on megy a másik meg 30% 8) ... akkor a hiba nem az Ön készülékében van? Nem tudom most vettem meg a jatékot eddig törttel próbáltam ki,hogy tetszik-e. Kíváncsi leszek erdetivel is ilyen lesz-e.
  • TBTPumpa
    Powered by Frostbite 3 Engine
  • Whysper
    Nekem egy FX8120-am van 4,2-n egy 7870 OC-val és 16 GB rammal. valakinek van hasonló gépe mert akkor nem tudom arra valaki tud megoldást adni,hogy csak dragon age alatt mért melegszik úgy fel a CPU-m mint amikor renderelek és mindegyik mag 100%-on dolgozik?
  • Rannah
    Ezeket használom:

DAI Cinematic Tools
    SRWE
    +
    SweetFX módosított beállítások (RadeonPro-n keresztül)
  • sanya200
    Sokszor pont hogy a fan made képek a legjobbak :D
    Ezeket ilyen kamera moddal csinálod érdekelne engem is :D
    Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.03.03. 11:57:03
  • Rannah
    Én pl. Flickr-re és Tumblr-re mentem a készített képeimet:

Dragon Age Screenshotok.

Flickr-n sok minőségi képet találsz, ha rákeresel. Igaz, ezek nem hivatalosak, hanem fan-made képek
  • sanya200
    Ja nem tudtok vmi fasza sreenshootos oldalt?Szoktak lenni mass effect 3-ból is olyan brutál sreenek,kamera móddal persze meg 4-9k-s képek.
  • sanya200
    hát én kétkezest nem is szoktam vinni annyira sebződik hogy hihetetlen,hiába tolok rá egy rahedni melee defense-t meg maxon van az életereje mégis 3x előbb hal meg mint a pajzsos karim.Az enyém még full healtes iron bull meg mér issza az italát pff.A rouge is elég könnyen hal legalábbis a társak.Első végigjátszásom azzal volt 2 tőrrel.Egy pajzsos warrior mindenképp kell ami tartja az ellent meg elég jól lehet vele oszlatni tömeget is.3-4 ellenfelet is simán lesebez a pajzscsapás ha még egy gyűrűvel megvan tolva a sebzés.Jóformán állandó karakterek a pajzsosom mellé még cassandra,sera,vivien.Most találtam benne itókát ami az ellenfelet a saját oldaladra állithatod 20 mp-ig.Upgrade nélkül azért elég poén rábaszni egy pride demonra.Amúgy a fire meg villámsárkány ami kinszenvedés de a villámos jobban,hiába a resist úgyis sebez folyamatosan.Exalted plains-en már a falat kapartam ahol még viz is van és vezeti is rendesen.Ott már annyira felkúrt hogy az egyszem élő karimmal csapkodtam agyon.Ment is az izgalom ki marad meg xddd 2x szoptam meg azzal hogy próbáltam vkit feléleszteni de akkor távolról sokkolt aminek az lett az eredménye hogy game over.
    kép
    Próbáltam nightmare-n felejtős 4-5 szintel gyengébbet se lehet szinte lenyomni ha tűz vagy villámsárkány.Annyira tolja rád a sebzést hogy semmit nem ér a resist.Meg a könnyebb karakterek pl sera vagy vivien egyből hal ha elkezd szárnyal csapkodni és odahúz nincs annyi potions hogy kitartson addig még lenyomom.Pedig a hinterlands-os dragon 12-es volt én meg 17 szint körül estem neki nightmare-n kb esélytelen.Ott amúgy is szopás mert messze kell menni utána és közbe ottvannak a dragonlingek meg szarrá bombáz mire elérek hozzá a map végébe.Addigra a fél potion készlet elfogyott. 3-4x ugrottam neki csak annak hogy odaérjek épségbe.Meg ez az ai egyszerűen siralmas néha tényleg igy nem lehet nightmare-n kitolni.Amúgy érdekes a nehézség is normál ellenfelekkel birom a nightmare-t de a dragonokat lehetetlen vele lenyomni kb.Mindig pakolok azért healing potionst is legalább 2 karinak amelyik területre hatóan gyógyit jó kis cucc.Első végigjátszásra egy csomó nem volt meg.
  • Rannah
    Igen, valószínűleg hasonló lesz, mint DA2-ben a Black Emporium.
  • nfrequency
    Köszi szépen! Ha jól értem, létező karakter arcszerkezetébe lehet majd utólag belenyúlni? Na ez nem hangzik rosszul :)
  • Rannah
    Nem tudsz visszamenni, de igazából semmit nem tudsz otthagyni, ami nagyon kellene később.
    A kisebb ikonok az adott skill fejlesztései (upgrade), ami automatikusan hozzáadja a plusz-t az alapképességhez.

Elvileg hamarosan jönni fog a következő update, amiben lesz karakter átszabási lehetőség (végre)
    Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.03.02. 15:14:41
  • nfrequency
    Sziasztok! Segítsetek légyszíves:

Elég sokat szenvedtem a játék legelejével, a saját hülyeségem miatt. Történt ugyanis, hogy az 5. indított karakterem fejét is megutáltam 20 perc alatt (ez a legeleje, a téli pálya) és a 6-nál már annyira utáltam a játék elejét, hogy csak végigrohantam rajta.

Kérdésem az volna, hogy később még vissza tudok menni erre a kezdő helyszínre körbenézni, vagy egyáltalán érdemes? Illetve a fejlődési rendszer nem teljesen tiszta. Az első pontomat (mage-dzsel vagyok) a lángoló koponya mellett található kisebb de tök ugyanolyan ikonra költöttem el de csak nem is érzékelem, hogy ez az alap tűz varázslat fejlődött volna. Ezt ő automatikusan berakja (upgradeli) és csak nekem nem tűnik fel a változás, vagy én vagyok retardált és valahogy be kéne raknom.

Előre is köszi a válaszokat :)
  • Whysper
    Figyi konkrétan amikor jönnek az ellene kétkezes harcosok akkor ugye azok immunisak az össze warrior stunra fellökésre stb. szóval ott konkrétan püfölöm ,hogy haljon de 95%-ba a warriror összeesik aztán addigra le kell ölnöm. szóval kb tényleg használhatatlan. Ami az előnye lenne azt konkrétan nem lehet vele használni. Az a baj ,hogy igy is kell egy pajzsos mellém és Én annyit nem sebzek mint egy varázsló vagy hunter pl. kb. Így elveszek egy értelmes dps helyet. Mondjuk adott a szitu amiből rengeteg van jön egy 5 fős csapat. abból 1 MAUlL1 ranger 1 mage 2 harcos. na most ezt elég lenne egy pajzsossal felfogni aztán a dpsek ledarálják. de cleavvel nem sokra megyek mert ebből MAULt alig sebzem a sima ütésekkel a mage meg a ranged messze van (jó oda rántom király ,de ellenben a tűzvarázsló 3x olyan gyorsan 3x annyit aoezik a Ranger meg igaz nem aoezik de akkor single dmg-e van ,hogy esélyem nincsen nem beszélve a robbanó íjakról amik olyan gyorsan töltenek vissza ,hogy csak na. Szóval nem sírás mert nem váltom le mert ez a kedvenc karakter stílusom (jó a shamant szeretem még de az nincsen), de azért kicsit elkeserít néha 8) Arról nem is beszélve ,hogy a LILA kétkezes fegyverek kevesebbet sebeznek mint amiket Én craftolgatok 8)
  • Sir Quno Jedi
    Egyébként ez rendkívül dühítő, hogy ha nem puzálgatod le, akkor a harcos tökéletesen használhatatlan főkarinak. Ez régen nem így volt az előző részekben. Annyira fisemfos a sebzés fegyókkal az ellenfelek életerjéhez képest, hogy csak kombókkal ehet őket megölni gyakorlatilag. Ha nyüzsögnek ez kész halál.

Nomeg az állandóan páncélt FULLRA regeneráló dögök, akiket gyakorlatilag 100x kell megölni.
  • Whysper
    Én odáig értem ,hogy cleave ,d eamiylen alssan üt simán kisétálnak a hatósávjából és amti röhögtem ,hogy amikro nekem a legjobb fegyverem 160-t sebbzett addig a rougenak 190-es dagger és a skillekkel farmoltam az enemyket a Fő karim emg ott állt és nézte,hogy mi is történik kb semmire sem használoam warrioromat 8)
  • Whysper
    Jó Én értem és ezt megfejete az ,hog ynem hrodhat a Quari rendes vértet és msot szivok emrt warrior a Fő kasztom 8) hjipijájé!! 8))
  • Sir Quno Jedi
    Én a harcosokat csak aggro tartásra használtam. Pajzzsal jobban bírják. Nomeg ha valakit földre visznek, utána robbantó skilleket rátolva (varik is) atomdurvén sebezhetőek. Így a harcos itt support is inkább. Normál sebzésekkel szart sem lehet megölni.
  • Whysper
    Ne mondjam ,hogy a sárkány úgy öltem emg ,hogy holdingoltam a karaktereket hátul és a magel egyedül takarásból szépen alssan agyonlőttem és mikro szivacs lett volan akkro kiszaaldtam az egyik hátsó karakterrel és feltámadt aztán vissza és ez ment végig. 13-as srákány úgy ütötte agyon a villám resistes warriromat mint semmi nem lett volan.. kb eséyltelen kategória 8) és egy mage autó attackkal meglett 8) ----- 1 Quarrit biztos nem fogok mégegyszer kezdeni.. nicns rá rendes vért se sisak semmi(fejpánt sem) - ( már vagy ezer vért esett amti nem használhat és sokkal jobb mitn az övé.. 2: aztán meg ez ,hogy nightmare-n 15-s szinten eséyltelen a 13-as srákány és igy kell trükköznöm ,hogy egy heroval ölöm le.. 8) Megérteném ,ha erős lennék mint az állat a kétkezessel ,de azért mikro az ijjász 2000-3000 critel a warriorom emg 800-t akkro cseszhetem a cleavelését mikro amásikkat agyonlövök egy sárkányt ezzel meg rá se nézhetek. POTI resist minden volt. nagyon remélem ,hogy később azért lehet értelmes herot csinálni ebből is! 8)
  • Sir Quno Jedi
    Az biztos, hogy aki ezeket a beállításokat kitalálta az címeres balfasz volt, mert taktikázni így nem nagyon lehet. Milyen faja is volt mikor DAO-ban szépen fel tudtad építeni (gyakorlatilag felprogramozni) a karid taktikáját pontról pontra (FF12 is ilyen volt pl.). Ha ügyes voltál magától működött olajozott gépezetként az egész. Ha más taktika kellett átállítgattad és mehetet tovább a jóság. ÉSZ kellett hozzá. Itt csak akkor lehet taktikázni, ha az összes emberedet tétlenségre kárhoztatod magától és egyesével kiadod mindig a parancsokat. Ahhoz viszont túl gyorsan pörög a csata és így időtlen-időkig tart egy 1x-ű fight (én egyet sem bírok így ki idegileg).
  • sanya200
    Jó lesz amúgy ha végre kijön már a patch mert kezd megint idegesiteni hardon a társak balfaszkodása.Hiába van taktikai beállitás az kimerül defense meg followba és baromi idegesitő mikor egy sárkányt próbálok lenyomni,nyomom a warriorral de látom közel van vivien vagy sera átváltok rá hogy menj már hátrébb vagy csak vele akarok támadni vmilyen jobb skillel de mihelyst megteszem hogy váltok az összes karakter elkezd felém rohanni otthagy csapot papot sárkányt és rohannak utánam,aztán győzködhetem őket hogy támadd már te szerencsétlen.Nem egyszer jártam úgy hogy egyedül maradtam a warriorral és úgy voltam kénytelen lenyomni,életgetni felesleges mert odamész feléleszted addig megtámad villámmal tűzzel..stb akit felélesztettél meghal egyből meg még neked is lemegy a maradék életerőd is.Nem hiszem el hogy nem lehetett volna olyan taktika is benne hogy attack vagy bármi meg ha a főkarival mész képes bemászni a leggyengébb is sűrűlyébe mert followra van rakva ha meg defendre akkor meg áll és néz arra vár hogy hátha megtámadja vki pff az előbb is a rift-nél csapkodok a főkarimmal mindenki más támad akit ér,cassanra meg áll a mező közepén és néz ki a fejéből...ilyen gond nem volt az originben.Miért nem lehet úgy megcsinálni hogy a távolsági karakterek maradjanak is távol?És csak akkor menjen oda ha mondom neki ha elküldöm vagy elmegyek vele messzebb akkor meg mindenki rohan utána
  • Evoluti0N
    Bizonyos mennyiségű pontokat ad. Powert is (amiért tudsz új területeket feloldani), meg Influence pontokat (amin új perkeket tudsz venni).

Szerk: Érdemes őket venni, ha van elég pénzed és éppen nem tudsz mire költeni, mivel influence pontokkal nem túl bőkezűen bánik a játék és ahhoz képest, hogy mennyi perk van, elég keveset tudsz megvenni a játék végére, ha nem veszel időnként az árustól pont növelőket.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.02. 09:26:50
  • sanya200
    Mik azok a könyvek vagy mik amiket skyholdon lehet venni?Egy új árus lett ott eddig volt egy lovarda mellett meg 2 egymás mellett ahol cuccokat lehet venni de most van velük szembe egy 3. is.Valami trade-s cuccokat lehet venni pl. Protocols of passage :Free Marches..stb de annyira nem értek angolul.
  • sanya200
    Exalted plains-en miért nem enged be a kapuőr?For the Empire küldetés a katonákat kell megmenteni északon egy várba.Maradhatott még ellenfél vagy miért nem enged be?
  • Whysper
    szerintetek ez mért van ,hogy ebben videóban látahtó lépcsők és feljárók nekem nincsenek ott? old prison road
  • CAC
    Igen, én is erre jutottam. Köszi a megerősítést!
  • Evoluti0N
    Igen. Mentés/betöltéssel nem lehet kijátszani a dolgot. Viszont én csináltam azt, hogy amikor nem sikerült a masterwork, akkor vissza betöltöttem a mentést és először nagyon szar anyagokból megcsináltam a sikertelent, majd jókból a sikerest. Ha másodszorra sem sikerült megcsinálni, akkor ugyanígy, csak két alkalommal gyenge anyagokból. Mondjuk ehhez kell elég mennyiségű masterwork alapanyag is.
  • CAC
    Én egy kanyonban találtam itt egy boltot, ahol Templar Armor schematic van.

Arra már nem emlékszem, hogy a Legion of the Dead tervet honnét szereztem. Le tudnám gyártani, csak nincs értelme. Legalábbis a kitétele a törpe harcos, de tudtommal egyedül Varric törpe, ő meg rugó.

szerk: Most látom, hogy te is erről az árusról írtál.

Utoljára szerkesztette: CAC, 2015.03.01. 15:05:58
  • Rannah
    Jobb mint a semmi, de schematic listát itt találsz:

Schematics
  • sanya200
    aha de az is csak 10%-ot ad érdekes.Hol lehet jó armorokat venni?Hissing wastesben van talán egy jó árus de nem nagyon találok már jókat.19-es szint környékén nem igazán van.Craftolni most 227-ig van azt is úgy kaptam a fade-s küldi után.Sárkánycsonttal fel lehet tornászni 250-ig,warrior armor.Amúgy a boltokba az a baj hogy vehetsz craft-ot de nincs odairva mit tud megveszed 2-3000-ért aztán lehet semmit nem ér mert van jobb.Lehetne több info róla hogy mennyi armor van rajta.
  • CAC
    Az adott tárgy stat-jait növeli 10%-kal.
    Pl egy Sárkánycsontból készült 420-at védő Legion of the Dead armor sebzéscsökkentése 462 lesz.
    Ha ad még pl 10% melee defense-t pluszban, akkor az 11 lesz, és így tovább.

Egyébként megtaláltam a kérdésemre is a választ egy külföldi fórumon. Eszerint nem működik az elmentés-betöltés módszere a kimeneti siker növelésére, mert a véletlenszerűen generált értékek már az elején meghatározásra kerülnek, és tartalmazza őket a mentés.

Mondjuk neked a 100%-os tárggyal nem lesz ilyen problémád. Azt érdemes valami tápos vértbe belekraftolnod. :)