4680
-
Whysper #4079 Ha ez segít Elf warriro vagyok és dettó. amúgy jó neekd nekem FULl HD-ba ultran meg meg akad.. Nem tudom nekem Akad rendesen ha ksizedem ha betezsem a multit meg az antit.. Most azon gondolkodom hátha a 8.1 erdeti winfos segítene,de csak akkro ugrik minden munkám (real munka) meg úból tölthetem lefel a játékot -
CAC #4078 Köszi!
Olyan régen volt már a karakter generálás, hogy el is felejtettem, hogy tudok fajt választani. :D -
#4077 ha dwarf warriort csinaltal főkarinak:) illetve ha silverite ből kraftolod akkor akármilyen dwarf:) -
sanya200 #4076 Ha csak nem törp warriorral inditottad a játékot buktad.Bár van olyan hogy kasztot lehet unlockolni talán azzal menne de sztem azt nem lehet beletenni,nem tudom melyik kő vagy nővény kell hozzá.Csináltam én heavy armort mage-nek is :D
Amúgy elég összevisszaság van,van olyan heavy armor amibe dexternity-t lehet pakolni,de minek?A dexternity az a rouge-nak a legfontosabb nem pedig a warriornak.Arra meg nem jó mert a rouge-ra nem lehet heavy-t rakni.Meg heavy armor és nincs benne melee defense...pont az lenne benne a legfontosabb,oké van strength meg ranged de melee meg nincs? -
CAC #4075 Ezt már én is észrevételeztem egyszer. Belekiabálok az éterbe megint, hátha tudja rá valaki a választ: :)
Tudja bárki is viselni a Legion of the Dead armort?
(dwarf warrior feltétele van) -
sanya200 #4074 Ááá kiakaszt a játék,nincs egyetlen olyan 250-es armor se ami jó lenne,pedig megvettem kb az összeset.Elf warrior vagyok,hissing wastes-en a trade-nél nincs olyan ami jó lenne.Megtaláltam a legdurvábbat is tomb-os küldetésnél 309 armor csak éppenséggel törpre jó csak,még warricra se megy rá mert csak warriorra megy.Vettem templar..stb armorokat de egyikbe sincs melee defence lehetőség csak stength,constituon,ranged denfese..stb nekem melee defence-s kéne. -
CAC #4073 Köszi a választ!
Akkor ezt szerintem bebuktam. Van egy olyan érzésem, hogy nem a megfelelő sorrendben jártam be a területeket, mert néha vért szenvedtem, most meg elvileg túl alacsony szintűek az enemy-k.
Így nekem sem lesz meg szerintem az lv27. :) -
#4072 az ellenfelek szintjétől függ hogy kapsz e hozzád viszonyitva, limit nincs, nekem mindkét karim 25 volt a végére:) -
CAC #4071 Urak ez a szint limit lv20-on, hogy működik pontosan?
Úgy vettem észre, hogy a harcból már nem kapok több XP-t, csak a különböző kodex bejegyzésekből. No meg hiába 20-as a főkarim, a companionok még csak 19.5.
Össze fog így jönni az lv27? -
Although #4070 Utolsó twitter üzenet Gaidertől a Dragon Age rajongókhoz Gamebanshee hozta le..
"So a bit of news: I have decided leave Dragon Age and move onto a new, upcoming BioWare project (which I can't discuss).
While it's hard to leave Dragon Age behind, 10 years is a long time to work on any one project. I decided it was time for something new.
I am happy, however, to leave Dragon Age in good hands: @PatrickWeekes will be Lead Writer once I'm gone. I can't think of anyone better."
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.03.06. 07:20:20 -
#4069 A kettőnek semmi köze egymáshoz:) Az SLI/CF pedig boldogan létezik, sok esetben támogatott és és senki sem hagyott fel vele:) -
sanya200 #4068 hát igen akkora felbontásban elhiszem de az sli is hiába ha nincs rá optimalizálva a driver ,nem hiába hagytak fel ezzel a megoldással és álltak neki a dx12-nek. -
#4067 Ne aggódjál nálam a cut scene-ek be tudnak esni 30 alá rendesen SLI-ben is. Igaz brutálisan néznek ki néha (és 2560x1440). -
#4066 A post process nem csak élsimítás, hanem a képi utófeldolgozás: fények, színkorrekció, füst, napsugarak, stb. Egyébként örülünk Vincent:) -
sanya200 #4065 Amúgy nem tudom nektek hogy van nekem közel sincs csúcsgépen minden ultra-n van kivéve az élsimitásokat(post process,multisample).És nem igazán vettem észre hogy akár megreccenne.Bár a benchmark szerint átlag 24 min.12 de egyszer nem vettem még észre hogy 30 alá esett volna :)
Pedig nem nagy gép.Phenom II x3 (4 magra unlockolva 3ghz-en),8gb kingston savage 1866mhz,gtx 580 1,5gb. -
#4064 Ezzel a moddal már január óta van mindhárom ficsör nem vártam mig a BW lép az ügyben... -
#4063 Enélkül a mod nélkül nem tudod bindelni se a bal se a jobb egérgombra a auto attackot.
Azt ahogy ök ezeket a funkciokat betették azt inkább nem minösiteném... -
#4062 Auto attack és mouselook van a játékban a patch óta, egyedül mb mapping ami használható ebben a módban - mondjuk nekem arra sosem volt szükségem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.05. 20:11:18 -
#4061 Kösz, nagyot dob a harcon ez a kis okosság kár, hogy megjelenéskor még nem volt ilyen. -
#4060 Link. -
#4059 Linket tudnál adni ehhez a modhoz? -
Whysper #4058 70-80 fok fölé egy i5-neik? akkor az Én FX 8120-m 700-on pörög a Brocken és csak 63 fokso akkor az király 4,2-n.
"Gratulálok annak a lúzernek aki a GTX 980 mellé egy középkategóriás i5-öt használ, amit ráadásul 3.8-ról húzott 4.5-re. Legalább gyári hűtővel? :D"
Ezt mért nekem írod? nekem FX-em van nem i5-m -
#4057 Már nem azért a két fillérért, de egy 2500K is vidáman kihasználja - értsd limit nélkül - a 980-at,~3,8-4Ghz-en (fesz. emelés nélküli tuning). SLI 980-nál kezdődnek a problémák. A hűtővel kapcs. anno a 2500K-t én is gyári hűtővel húztam 4Ghz-n (most is gyárim van) és 70-80 fok fölé sosem ment (95-100 fok fölött kezdődik a lekorlátozás), valamint hangja sem volt vészes.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.05. 17:04:45 -
ratgab #4056 Miért gaminghez te milyen procit javasolnál egy olyan kártyához? -
NiGhTM4R3 #4055 Gratulálok annak a lúzernek aki a GTX 980 mellé egy középkategóriás i5-öt használ, amit ráadásul 3.8-ról húzott 4.5-re. Legalább gyári hűtővel? :D -
Whysper #4054 Igen néha úgy beakad mint az atom. pedig 4,2-n meg a CPu / 16 Gb ram meg egy 7870 OC van és SSD-n van a játék. Csak ennél csinálja és nem is ultra minden hanem high meg ilyenek. De a gép tök gyors mellette.. Csak a játék maga. -
sanya200 #4053 Mi a gond?Akad vagy nem?Ha nem akkor nem kell vele foglalkozni.A játék a lényeg. -
Whysper #4052 na szóval értem Én ,hog yfrost bite ,de megnéztem a intelburn meg prime 95 testtel és 64 fokos a CPU-mmikor mind a 8 szál 95-100%-on megy. és 64 fokos a CPU-m mikor Dragon agezek és 1 szál megy 60%-on a többi meg 40 körül . ez azér tnekem elég furcsa 8) és eredeti a játék nem tört. Intel CPU-k is igy mennek evvel a játékkal vagy csak AMD-k? elég érdekes azért -
Thaddeus #4051 Sziasztok, végre megvettem én is a játékot, úgyhogy hétvégén neki is vetem magam, a topik pedig ment fav-ba -
vg #4050 Tegnap megnéztem Xb1-en az új Patch5-öst, kiszedték Tempes-t kaszt Flask of Fire+Mark of the Rift és Thousand Cuts dolgot, ez a kombó már nem működik. Gyanítom a többi kaszt hasonló hibáit is javították, így már azért nehezebb egy fokkal.
Utoljára szerkesztette: vg, 2015.03.05. 07:41:55 -
#4049 Semmi nem kell hozzá, a játék a hivatalos patcheket rátolja automatikusan -
Whysper #4048 Az a CPU fixelés azt le kell szednem vagy benen van a patch-be? -
sanya200 #4047 Ja érdekes annyira pocsék ez a színtezés meg nehézség,miért nem idomul mindig a játék a te szintedhez? Hogy legyen kihívás.Nem lehet olyan kurvanehéz megcsinálni.Bedob a pályára látja a szinted és olyan ellenfeleket pakol le ennyi.Esetleg 1-2 szinttel erősebbet. -
Whysper #4046 Na ne mond,hogy 24 szitn a max mert 16-nál eldöntöttem ,hogy megveszem és most telepítem erre +8 szintért vettem meg! 8) ne keseríts el. jó csak vicceltem 8) -
vg #4045 Én is 199 óra alatt toltam ki 1000G-re Xbox One-on, remek volt minden perce. Én a Nightmare-t Rouge nyílas kaszttal toltam, tempest specializációval és mikor a végén már majdnem 24 szintnél voltam gyakorlatilag aprítottam. Fél percenként dobtam rift-et, főgonoszt három thousand cuts-al kinyírtam másfél perc alatt. Nem volt valami nagy harc. -
sanya200 #4044 Ja a szinezés nagyon kellett nem is tudom hogy tudtam eddig élni nélküle,láda az jó dolog.A karakter testreszabhatósággal mivan arról irtak vmit?Mert javitani kéne rajta pár dolgot :) -
#4043 Nah kivégeztem a játékot 2 karakterrel is, első egy Knight Enchanter mage, kissé unalomba fulladt, mert gusztustalanul op a kaszt, fullos felszereléssel meg aztán tényleg szólózik mindent kb, ráül az ember a spirit blade re és lehet kávézni közbe:D A második tőrös rugó assasin speccel, na ezt élveztem a legjobban kb, fullos felszereléssel ez a félisten másik fajtája lett, hidden blades proc a fegyókra, guard gain silverite heavy armorra aztán olyan dps hogy borul mindenki azonnal szinte, számorgia yeah:) Warriorkodást meg meguntam 14 es szint fele, elég iron bull élvezkedni néha:) Való igaz hogy könnyen borulnak a kétkezessel csapkodók de amint van guard on hit es páncél rajtuk sokkal jobb lesz a helyzet. Teljesen olyan feeling volt az egész játék mintha egy mmo ban szólóznék, az irányítást szokni kelett pár órán át főleg meeleeknél, kb 10 órát basztem el csak karaktergenerálással mire értelmes fejeket sikerült alkotni, de összeségében teljesen elégedett vagyok a 200 belefektett óra remek móka volt:) -
#4042 Auto attack az van de az már régóta óta van nexus modal ( amiben van mouselook meg mouse keybinding is ) -
Rannah #4041 A Black Emporiumot azért vették ki a patch-ból, mert a tesztelők visszajelzései alapján úgy ítélték meg, még dolgoznak rajta inkább.
BE Twitter
Viszont van láda, meg színezés, meg bugfixek..meg új bugok
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.03.04. 11:16:47 -
sanya200 #4040 hát az egy tárolón kivűl semmit nem raktak bele?Akkor mivolt ez a nagy hajcihő körülötte hogy gigapatch jön?Vagy darabokba kapjuk meg vagy mi?Jó oké a tároló jól jött most lehet jobban farmolni a pénzt mert van hova tenni a nem eladandó cuccot több hely marad az eladhatónak de akkor is.Hol az auto attack?Black Imperium.stb