4680
-
BryceHUN #4119 CONFIRMED: Dragon Age: Inquisition - Jaws of Hakkon DLC releases tomorrow on Xbox One & PC. (Dragon Age - Twitter)
Nem csak a trailer jön holnap. -
#4118 Ha ingyen adnák esetleg érdekelne de nem fogják, ugyhogy számomra felejtös. -
TomStorm #4117 Jöhet,veszem azonnal!Mondjuk még nem is játszottam végig:)
De nézem majd Store-t hátha olcsó lesz.Alapjáték is csak 7K volt -
Rannah #4116 Ha hozzák story szinten az eddigi minőséget, akkor szerintem jó lesz.
(A 99-dik armor színező dlc-k nem érdekeltek sosem, de a story-DLC-k eddig jól sikerültek.)
Hakkon egyébként
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy Avvar, titulusa pedig: the Lord of Winter
Jól hangzik így elsőre....
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.03.23. 20:08:42 -
#4115 Jaja, indulhat a futószalag.
-
Rannah #4114 DLC a láthatáron:
Jaws of Hakkon -
Whysper #4113 basszus úgy szeretnék belépni,de egyszerűen nem visz rá a lélek ,hogy elbasszak rá még egy percet is 8( -
sanya200 #4112 A mekos örökség azért benne van eléggé szinesen elmondtam a fejlesztőket mindennek
Ha vki nem értené,mass effect 1-ben volt a meko amivel szó szerint kinlódni kellett a hegyre felmenéssel,na itt is kell rendesen,olyan helyre tudnak dolgokat lerakni hogy pfff -
#4111 En is csak a napokban fejeztem be az elso jatekomat pedig pre-order volt.
Sajnos nagyon elbasztak ezzel a sok MMO/filler szarsaggal.Mondjuk a masodik resznel millioszor jobb igy is, de az nem tul nagy kunszt. -
Whysper #4110 50% AMD gaming evolved discount meg él még persze ingyen ha áttudom adni valahogy és akarja valaki -
Whysper #4109 NE is mond. Első karim tört votl nem ment, másik karim elveszett mentés 3. kari most készül de warrior az is csak az Ember. Az a para nem akarok bele -
sanya200 #4108 Nekem a 2 volt amit utáltam ugyanaz a bejárható terület..stb történetben nem rossz de egyszerűen sir unalmas az az egy szem város a városon kivűli területek is halál unalmasak.A 3 szebb,jobb,sokkal változatosabb bár a finálé lehetett volna epicebb is,alapjáraton sokkal jobban élvezem az egészet most tolom a 3. karakterrel female elf warrior,legeslső female human rouge volt,meg egy félig vitt female elf mage csak annak elveszett a mentése.Úgyhogy lesz még female mage minimum meg majd egy rouge ijjász. -
Whysper #4107 1: Fő szálra rámész akkor 1 óra .. jó nem de képletesen igen.
2: nem volt kedvem belépni
3: nem tudom másnak tudom-e adni ,de van 50% discountom a AMD Gamind Evolved-en ha érdekel valakit. csak nem tudom ,hogy tudom oda adni,de ha valaki megmondja szívesen oda adom ingyen.
4: sajnálom mert jó lenne a nagyvilágba együtt menni de a multi olyan lagos nekem ,hogy csoda! 8)
5: újból cs-go maradt! 8)) -
#4106 55 óra után még csak most indultam neki a desertnek de már napok óta nincs kedvembelépni -
#4105 Én sem tudom rávenni magamat, hogy elindítsam, pedig az elején (~20 óra, ebből 15 barangolás) hagytam abba. -
#4104 éreztem pedig olyan jó lett volna, köszi a zenét, tetszik -
#4103 Nem vagy egyedül -
#4102 csak nekem nem jött be az űj rész? az első kettő dragon age nagy kedvenc, de ez nem köt le valamiért -
Whysper #4101 Hja amúgy felraktam az eredeti Windows 8.1 pro-t és megszűnt a melegedés és a Ultran csak a shadow meg a simítások vannak kiszedve és ugyan annyi FPS-t csinált a benchben mint a windows 7 alatt high-on és ott jóval melegebb volt a CPU-m is! -
Whysper #4100 Ezek megvannak és csinálom ezerrel ,de hát akkor nem értem ,hogy miért nem aktiválódott mert mára fülemen folyt ki a szedése 8) -
sanya200 #4099 Nem keresni kell,csak össze kell bizonyos mennyiségű nővényt/követ szedni és kapsz belőle egy fade touch verziót látod mikor felszeded mert kiirta utána a craft alatt ott lesz.Szinte minden fontosabb nővényből van.De asszem nem minden armorba megy.Craftolni kell azt is hozzá :D érdemes sokat lootolni sokat segitenek a nővények,kövek + melee defense..stb meg a potions,grenade,meg az italok is ezzel fejleszthetők.Vannak ritkább gazok is azokat is sok lootal oldott fel de van külön is.Skyholdon meg ott a kert lehet ültetni jobb nővényeket.Érdemes ezeket a ritkábbakat,amit egyszer felszedtél vhol ültethető, alapból 1 vagy 2 amit enged ültetni nagyobb szinten ha feloldod többet is lehet.
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.03.10. 20:34:07 -
Whysper #4098 Sanya200 azt megtudod modnani mer tmár mindehol kerestem,hogy a masterwork Socketett hol tudom emgtanulni mert igy csak sima itemeket tudtam vásárolni. Aztán most elsözör végig vittem ,de újra kezdeném csak nem tudom a masterworkto hol tanítja és kicsoda? -
sanya200 #4097 nem lehet hogy berzerker péncél addonod van?Az sebez is de akkor 100 vagy 200%-ban sebződik is. -
Whysper #4096 Ez így van, van így mindenből egy. Csak ajánlani akartam,hogy inkább a championt vagy reavert válaszd mert a templarnak a skilljeit nem tudod használni sárkány harcnál.. az a baj ,hogy az auraja is csak ott érvényes ahova lerakod és dragon fight alatt nem igazán állsz egy hylben. ellenben champion védelme és a reaver sebzései eléggé használhatóak dragon fight alatt mikor Én a templarral a kétkezes speces ütésekkel harcolok csak. utolsó skill se nem sebzi, se nem stunnolja a sárkányt. Ellenfelek nagy része meg nem démon.. és ezért nem tudod használni máshol csak riftnél..
Amúgy azt nem tudjátok,hogy Cassandra rendesen szintnek megfelelően van gearezve és van olyan,hogy lvl 15 óta full hpról megölik egy másodperc alatt.
ui.: Sanya200 lehet az kéne,hogy cassandrat becseréljem Blackwallra. -
sanya200 #4095 Társakat is érdemes nézni ki az akit gyakrabban viszel cassandra alapból csak templar lehet ha viszed neked felesleges megtanulni,reaver-t iron bull használ a champion meg Blackwall-é.Én cassandrát viszem szinte mindig.Igy feleslegesnek tartottam megtanulni az ő skilljeit pluszba igy hogy különböző jobban lehet támadni is. -
ratgab #4094 Valószínűleg azért mert az első rész után döntött úgy az EA, hogy ő tovább nem közösködik a steammel és az később megjelenő játékaik csak Originen keresztül érhetőek el (Mass Effectből is csak az első két rész vehető steamre a harmadik rész már csak originsre, Dead space 3-ból sincs steames verzió ugyanezért, ahogy Battlefieldből is a 3. rész már meg se vásárolható steamről)..
Meg nem mondom neked most, hogy milyen dátumtól álltak át az only Origin megoldásra, de onnantól EA játékot nem találsz Steamen.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.03.09. 15:49:05 -
Rannah #4093 Úgy tudom nincs 3-as pack, egy ideig nem is lesz szerintem, tekintve hogy az Inquisition elég új. Egyedül az Origins-t tudod megvenni Ultimate pack-ban (ami tartalmazza a kieget.). Viszont a DA2 most 50% kedvezményes az Origins-en.
Hogy miért csak az első rész van Steamen? Csak tippelek, de szerintem az EA miatt. Neki ott van a saját Steam-je, az Origins. -
#4092 Elnézést a féloff kérdésért. Jól látom, hogy Steam-en csak az első rész vehető meg? Miért...? Egyáltalán akkor van olyan lehetőség, hogy az összes részt egy csomagban kedvezményesen megvegyem online? -
Whysper #4091 Reavert meg Championt probaltam a játékban party tagokkal...de elrontottam mert a templar elegge elvan rontva azzal hogy csak démonokat sebez egy olyan játékban ahol a riften kívül minden ember,állat,élőhalott,sárkány vagy sárkánygyík....az hogy stunolsz eléggé fölösleges par secig...champion életképessége vagy a reaver nagy sebzése...tul regen valasztottam ki szoval vissza tölteni. Kb egyenlő lenne újrakezdéssel..kb sárkány harcban használhatatlanok a templar skillek....ezt csak annak irom aki earrior kezd... Ne válassza a templart. A másik két Spec sokkal hatékonyabb...
Master craftot merre keressem. Mert nekem meg mindig csak sima itemeket enged. Nincs az a plus egy socket ott ahova a itemeket tudom berakni.
-
sanya200 #4090 Arra nem tudom van-e lehetőség, a skilleket tudod nullázni de sztem marad az a fa amit választottál,én reavart választottam,de gondolkodtam én is hogy mást is próbálok. -
Rannah #4089 Specet nem tudsz változtatni, csak ha visszatöltesz egy előző mentést és másik specet választasz.
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.03.08. 21:29:08 -
Whysper #4088 nem rinya csak szeretném kipróbálni és ,ha van rá mód Akron az klassz lenne. -
Whysper #4087 Nem tudom itt hányan játszanak two heanded arms warriroral? mert nem tudom ,hog ya Templarom ilyen küldetéseknél nagyon erős de sárkány fightoknál olyan nehezen akarja eltalálni egyáltalán... 8)pedig jó vele mert a chargeolással meg a taunlással mindig fullsora tudom tolni a guardot vele és ez mellett sebez is bár a templar skillek zero sebzése eléggé fádalmas sárkány fight közben ellenben a reaverrel.
Újra tanulni nem lehet a speceket mert látom,hogy ott van a ! jel a reaver meg a champion nél de nem a trainerek sehol nincsenek. mert templar nem igazán nyerő.. Vagy jó dpsre kéne rámennem az a reaver igaz vagy akkor meg a ha nem akkor maradhatnék így csak a champino def skilljeivel és akkro nem lennék papír harcban. Szóval van rá mód specializáció újratanulására?
-
Rannah #4086 Szerintem bugos kicsit. Nekem is hol Skyhold-ban, hol Val Royeaux-ban volt a felkiáltójel, aztán egyszer csak tudtam vele beszélni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy War Table küldetést ad -
sanya200 #4085 Nem lehet ha csak nincs hozzá vmi nem hivatalos mod de sztem nem lesz.Amúgy miért van mindig felkiáltójel myriannál?Az az énekes aki a tavernába énekel mindig ott a jel de nem lehet vele beszélni,val royale-ban is ott van ott is ott a jel de ott se lehet vele beszélni. -
Whysper #4084 szaisztok. 8 skillnél nem lehet többet kirakni valahogyan? mert templar vagyok 2 keezs fegyvererl és
1-8-ig használok spelleket de kelelne még a templar ágról a RALLY-nak egy heyl emrt ugye az felrak guardot mindenkire -
Whysper #4083 Youtube -on van fent. Egy jó reaver talant spec. De a jól döntöttél mert például sárkányt mikor ölök. A templatommal akkor a zemplat skillek nulla %-ban vannak segítségemre..szóval az,hogy stunnol es csak démonokat sebez a rifetknrl segít igazán. Ellenben a reaver képességek mindent sebeznek es ugyan annyi pontból kész. A talentfa mint a templarnak. Nem tudom amúgy ott voltak a quest jelek..az tudom magam tanulni mert a champion erőssége vagy a reaver erősege templart keresztbe eszi meg. Szel dolog az a 700% sebbzés csak kb. Senkire nem hasznalom 80-90%-ban. ;) -
sanya200 #4082 Multival nem élek vhogy nem jön be.Amúgy én a reavart választottam mint fejlődési ágat.Nem rossz de nagyon gondolkodtam hogy templar vagy ez legyen-e.Csak a limit ami zavar 8 képesség és kevés, ki kellett vennem párat ami jó volt de már nem tudom mit kéne kivenni szinte mindre szükség van.Pedig a reavar-ből kéne még egyet berakni. -
Whysper #4081 MP Weekend Event erre pont asszony közbe szól. 8)) Remélem valami izgi dolog ez és ugye lesz még máskor is? -
Whysper #4080 Nem próbáltam még a wrath of the heaven-t azzal nem tudom sebeznia sárkányt? Mármint,ha reaver lettem volan akkro midnenkit sebbzek de a templar csak deamonok ellen jó? Mert azt írja ,hogy stun nearby enemys and dmg deamons