Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokszor pont hogy a fan made képek a legjobbak 😄
Ezeket ilyen kamera moddal csinálod érdekelne engem is 😄
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.03.03. 11:57:03

Én pl. Flickr-re és Tumblr-re mentem a készített képeimet:

Dragon Age Screenshotok.

Flickr-n sok minőségi képet találsz, ha rákeresel. Igaz, ezek nem hivatalosak, hanem fan-made képek

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Ja nem tudtok vmi fasza sreenshootos oldalt?Szoktak lenni mass effect 3-ból is olyan brutál sreenek,kamera móddal persze meg 4-9k-s képek.

hát én kétkezest nem is szoktam vinni annyira sebződik hogy hihetetlen,hiába tolok rá egy rahedni melee defense-t meg maxon van az életereje mégis 3x előbb hal meg mint a pajzsos karim.Az enyém még full healtes iron bull meg mér issza az italát pff.A rouge is elég könnyen hal legalábbis a társak.Első végigjátszásom azzal volt 2 tőrrel.Egy pajzsos warrior mindenképp kell ami tartja az ellent meg elég jól lehet vele oszlatni tömeget is.3-4 ellenfelet is simán lesebez a pajzscsapás ha még egy gyűrűvel megvan tolva a sebzés.Jóformán állandó karakterek a pajzsosom mellé még cassandra,sera,vivien.Most találtam benne itókát ami az ellenfelet a saját oldaladra állithatod 20 mp-ig.Upgrade nélkül azért elég poén rábaszni egy pride demonra.Amúgy a fire meg villámsárkány ami kinszenvedés de a villámos jobban,hiába a resist úgyis sebez folyamatosan.Exalted plains-en már a falat kapartam ahol még viz is van és vezeti is rendesen.Ott már annyira felkúrt hogy az egyszem élő karimmal csapkodtam agyon.Ment is az izgalom ki marad meg xddd 2x szoptam meg azzal hogy próbáltam vkit feléleszteni de akkor távolról sokkolt aminek az lett az eredménye hogy game over.
kép
Próbáltam nightmare-n felejtős 4-5 szintel gyengébbet se lehet szinte lenyomni ha tűz vagy villámsárkány.Annyira tolja rád a sebzést hogy semmit nem ér a resist.Meg a könnyebb karakterek pl sera vagy vivien egyből hal ha elkezd szárnyal csapkodni és odahúz nincs annyi potions hogy kitartson addig még lenyomom.Pedig a hinterlands-os dragon 12-es volt én meg 17 szint körül estem neki nightmare-n kb esélytelen.Ott amúgy is szopás mert messze kell menni utána és közbe ottvannak a dragonlingek meg szarrá bombáz mire elérek hozzá a map végébe.Addigra a fél potion készlet elfogyott. 3-4x ugrottam neki csak annak hogy odaérjek épségbe.Meg ez az ai egyszerűen siralmas néha tényleg igy nem lehet nightmare-n kitolni.Amúgy érdekes a nehézség is normál ellenfelekkel birom a nightmare-t de a dragonokat lehetetlen vele lenyomni kb.Mindig pakolok azért healing potionst is legalább 2 karinak amelyik területre hatóan gyógyit jó kis cucc.Első végigjátszásra egy csomó nem volt meg.

Igen, valószínűleg hasonló lesz, mint DA2-ben a Black Emporium.

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

nfrequency
Köszi szépen! Ha jól értem, létező karakter arcszerkezetébe lehet majd utólag belenyúlni? Na ez nem hangzik rosszul 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Nem tudsz visszamenni, de igazából semmit nem tudsz otthagyni, ami nagyon kellene később.
A kisebb ikonok az adott skill fejlesztései (upgrade), ami automatikusan hozzáadja a plusz-t az alapképességhez.

Elvileg hamarosan jönni fog a következő update, amiben lesz karakter átszabási lehetőség (végre)
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.03.02. 15:14:41

nfrequency
Sziasztok! Segítsetek légyszíves:

Elég sokat szenvedtem a játék legelejével, a saját hülyeségem miatt. Történt ugyanis, hogy az 5. indított karakterem fejét is megutáltam 20 perc alatt (ez a legeleje, a téli pálya) és a 6-nál már annyira utáltam a játék elejét, hogy csak végigrohantam rajta.

Kérdésem az volna, hogy később még vissza tudok menni erre a kezdő helyszínre körbenézni, vagy egyáltalán érdemes? Illetve a fejlődési rendszer nem teljesen tiszta. Az első pontomat (mage-dzsel vagyok) a lángoló koponya mellett található kisebb de tök ugyanolyan ikonra költöttem el de csak nem is érzékelem, hogy ez az alap tűz varázslat fejlődött volna. Ezt ő automatikusan berakja (upgradeli) és csak nekem nem tűnik fel a változás, vagy én vagyok retardált és valahogy be kéne raknom.

Előre is köszi a válaszokat 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Figyi konkrétan amikor jönnek az ellene kétkezes harcosok akkor ugye azok immunisak az össze warrior stunra fellökésre stb. szóval ott konkrétan püfölöm ,hogy haljon de 95%-ba a warriror összeesik aztán addigra le kell ölnöm. szóval kb tényleg használhatatlan. Ami az előnye lenne azt konkrétan nem lehet vele használni. Az a baj ,hogy igy is kell egy pajzsos mellém és Én annyit nem sebzek mint egy varázsló vagy hunter pl. kb. Így elveszek egy értelmes dps helyet. Mondjuk adott a szitu amiből rengeteg van jön egy 5 fős csapat. abból 1 MAUlL1 ranger 1 mage 2 harcos. na most ezt elég lenne egy pajzsossal felfogni aztán a dpsek ledarálják. de cleavvel nem sokra megyek mert ebből MAULt alig sebzem a sima ütésekkel a mage meg a ranged messze van (jó oda rántom király ,de ellenben a tűzvarázsló 3x olyan gyorsan 3x annyit aoezik a Ranger meg igaz nem aoezik de akkor single dmg-e van ,hogy esélyem nincsen nem beszélve a robbanó íjakról amik olyan gyorsan töltenek vissza ,hogy csak na. Szóval nem sírás mert nem váltom le mert ez a kedvenc karakter stílusom (jó a shamant szeretem még de az nincsen), de azért kicsit elkeserít néha 8) Arról nem is beszélve ,hogy a LILA kétkezes fegyverek kevesebbet sebeznek mint amiket Én craftolgatok 8)
Sir Quno Jedi
Egyébként ez rendkívül dühítő, hogy ha nem puzálgatod le, akkor a harcos tökéletesen használhatatlan főkarinak. Ez régen nem így volt az előző részekben. Annyira fisemfos a sebzés fegyókkal az ellenfelek életerjéhez képest, hogy csak kombókkal ehet őket megölni gyakorlatilag. Ha nyüzsögnek ez kész halál.

Nomeg az állandóan páncélt FULLRA regeneráló dögök, akiket gyakorlatilag 100x kell megölni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én odáig értem ,hogy cleave ,d eamiylen alssan üt simán kisétálnak a hatósávjából és amti röhögtem ,hogy amikro nekem a legjobb fegyverem 160-t sebbzett addig a rougenak 190-es dagger és a skillekkel farmoltam az enemyket a Fő karim emg ott állt és nézte,hogy mi is történik kb semmire sem használoam warrioromat 8)
Jó Én értem és ezt megfejete az ,hog ynem hrodhat a Quari rendes vértet és msot szivok emrt warrior a Fő kasztom 8) hjipijájé!! 8))
Sir Quno Jedi
Én a harcosokat csak aggro tartásra használtam. Pajzzsal jobban bírják. Nomeg ha valakit földre visznek, utána robbantó skilleket rátolva (varik is) atomdurvén sebezhetőek. Így a harcos itt support is inkább. Normál sebzésekkel szart sem lehet megölni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ne mondjam ,hogy a sárkány úgy öltem emg ,hogy holdingoltam a karaktereket hátul és a magel egyedül takarásból szépen alssan agyonlőttem és mikro szivacs lett volan akkro kiszaaldtam az egyik hátsó karakterrel és feltámadt aztán vissza és ez ment végig. 13-as srákány úgy ütötte agyon a villám resistes warriromat mint semmi nem lett volan.. kb eséyltelen kategória 8) és egy mage autó attackkal meglett 8) ----- 1 Quarrit biztos nem fogok mégegyszer kezdeni.. nicns rá rendes vért se sisak semmi(fejpánt sem) - ( már vagy ezer vért esett amti nem használhat és sokkal jobb mitn az övé.. 2: aztán meg ez ,hogy nightmare-n 15-s szinten eséyltelen a 13-as srákány és igy kell trükköznöm ,hogy egy heroval ölöm le.. 8) Megérteném ,ha erős lennék mint az állat a kétkezessel ,de azért mikro az ijjász 2000-3000 critel a warriorom emg 800-t akkro cseszhetem a cleavelését mikro amásikkat agyonlövök egy sárkányt ezzel meg rá se nézhetek. POTI resist minden volt. nagyon remélem ,hogy később azért lehet értelmes herot csinálni ebből is! 8)
Sir Quno Jedi
Az biztos, hogy aki ezeket a beállításokat kitalálta az címeres balfasz volt, mert taktikázni így nem nagyon lehet. Milyen faja is volt mikor DAO-ban szépen fel tudtad építeni (gyakorlatilag felprogramozni) a karid taktikáját pontról pontra (FF12 is ilyen volt pl.). Ha ügyes voltál magától működött olajozott gépezetként az egész. Ha más taktika kellett átállítgattad és mehetet tovább a jóság. ÉSZ kellett hozzá. Itt csak akkor lehet taktikázni, ha az összes emberedet tétlenségre kárhoztatod magától és egyesével kiadod mindig a parancsokat. Ahhoz viszont túl gyorsan pörög a csata és így időtlen-időkig tart egy 1x-ű fight (én egyet sem bírok így ki idegileg).

Jó lesz amúgy ha végre kijön már a patch mert kezd megint idegesiteni hardon a társak balfaszkodása.Hiába van taktikai beállitás az kimerül defense meg followba és baromi idegesitő mikor egy sárkányt próbálok lenyomni,nyomom a warriorral de látom közel van vivien vagy sera átváltok rá hogy menj már hátrébb vagy csak vele akarok támadni vmilyen jobb skillel de mihelyst megteszem hogy váltok az összes karakter elkezd felém rohanni otthagy csapot papot sárkányt és rohannak utánam,aztán győzködhetem őket hogy támadd már te szerencsétlen.Nem egyszer jártam úgy hogy egyedül maradtam a warriorral és úgy voltam kénytelen lenyomni,életgetni felesleges mert odamész feléleszted addig megtámad villámmal tűzzel..stb akit felélesztettél meghal egyből meg még neked is lemegy a maradék életerőd is.Nem hiszem el hogy nem lehetett volna olyan taktika is benne hogy attack vagy bármi meg ha a főkarival mész képes bemászni a leggyengébb is sűrűlyébe mert followra van rakva ha meg defendre akkor meg áll és néz arra vár hogy hátha megtámadja vki pff az előbb is a rift-nél csapkodok a főkarimmal mindenki más támad akit ér,cassanra meg áll a mező közepén és néz ki a fejéből...ilyen gond nem volt az originben.Miért nem lehet úgy megcsinálni hogy a távolsági karakterek maradjanak is távol?És csak akkor menjen oda ha mondom neki ha elküldöm vagy elmegyek vele messzebb akkor meg mindenki rohan utána

Bizonyos mennyiségű pontokat ad. Powert is (amiért tudsz új területeket feloldani), meg Influence pontokat (amin új perkeket tudsz venni).

Szerk: Érdemes őket venni, ha van elég pénzed és éppen nem tudsz mire költeni, mivel influence pontokkal nem túl bőkezűen bánik a játék és ahhoz képest, hogy mennyi perk van, elég keveset tudsz megvenni a játék végére, ha nem veszel időnként az árustól pont növelőket.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.03.02. 09:26:50
Mik azok a könyvek vagy mik amiket skyholdon lehet venni?Egy új árus lett ott eddig volt egy lovarda mellett meg 2 egymás mellett ahol cuccokat lehet venni de most van velük szembe egy 3. is.Valami trade-s cuccokat lehet venni pl. Protocols of passage :Free Marches..stb de annyira nem értek angolul.

Exalted plains-en miért nem enged be a kapuőr?For the Empire küldetés a katonákat kell megmenteni északon egy várba.Maradhatott még ellenfél vagy miért nem enged be?

szerintetek ez mért van ,hogy ebben videóban látahtó lépcsők és feljárók nekem nincsenek ott? old prison road
Igen, én is erre jutottam. Köszi a megerősítést!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Igen. Mentés/betöltéssel nem lehet kijátszani a dolgot. Viszont én csináltam azt, hogy amikor nem sikerült a masterwork, akkor vissza betöltöttem a mentést és először nagyon szar anyagokból megcsináltam a sikertelent, majd jókból a sikerest. Ha másodszorra sem sikerült megcsinálni, akkor ugyanígy, csak két alkalommal gyenge anyagokból. Mondjuk ehhez kell elég mennyiségű masterwork alapanyag is.
Én egy kanyonban találtam itt egy boltot, ahol Templar Armor schematic van.

Arra már nem emlékszem, hogy a Legion of the Dead tervet honnét szereztem. Le tudnám gyártani, csak nincs értelme. Legalábbis a kitétele a törpe harcos, de tudtommal egyedül Varric törpe, ő meg rugó.

szerk: Most látom, hogy te is erről az árusról írtál.

Utoljára szerkesztette: CAC, 2015.03.01. 15:05:58

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Jobb mint a semmi, de schematic listát itt találsz:

Schematics

aha de az is csak 10%-ot ad érdekes.Hol lehet jó armorokat venni?Hissing wastesben van talán egy jó árus de nem nagyon találok már jókat.19-es szint környékén nem igazán van.Craftolni most 227-ig van azt is úgy kaptam a fade-s küldi után.Sárkánycsonttal fel lehet tornászni 250-ig,warrior armor.Amúgy a boltokba az a baj hogy vehetsz craft-ot de nincs odairva mit tud megveszed 2-3000-ért aztán lehet semmit nem ér mert van jobb.Lehetne több info róla hogy mennyi armor van rajta.

Az adott tárgy stat-jait növeli 10%-kal.
Pl egy Sárkánycsontból készült 420-at védő Legion of the Dead armor sebzéscsökkentése 462 lesz.
Ha ad még pl 10% melee defense-t pluszban, akkor az 11 lesz, és így tovább.

Egyébként megtaláltam a kérdésemre is a választ egy külföldi fórumon. Eszerint nem működik az elmentés-betöltés módszere a kimeneti siker növelésére, mert a véletlenszerűen generált értékek már az elején meghatározásra kerülnek, és tartalmazza őket a mentés.

Mondjuk neked a 100%-os tárggyal nem lesz ilyen problémád. Azt érdemes valami tápos vértbe belekraftolnod. 😊

Ja azt akartam is kérdezni mire jók ezek a masterwork-ök mert van pár 20-30-40 de asszem van még egy 100%-os is.Gyűjteni nem nehéz adott nővényből kell asszem x mennyiséget összefarmolni.

A corrupted pont, hogy az élők ellen jó. Élőholtal ellen a Demon-slaying rune kell.

Ennek a 2. pontjára valaki?

Amúgy találtam egy skill bugot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"ha a Whirlwind használod azt írja ,hogy 24 sec CD. Viszont,ha folyamatosan nyomkodod miután eltoltad és gyorsan nyomdo akkor egymsá utn folymatosan votl ,hogy 6x-is eltolta és sebbzett is nem csak effektbe.
Másnál votl ilyen?
Megakadok egy két helyen. Mert van ahova nem tudtam bejutni. Pl. 99%-ra kesz a map,de egy helyre nem tudok beugralni se meg semmi. 😉 na majd lesz valahogy.
Hát, nekem már 600+ órám van benne, de elég sok időt elpepecselek screenshotokkal<#circling>

Köszönöm a türelmes és teljes válaszotokat. Már csak az az egy baj van ezzel a játékkal ,hogy annyira megszerettem velejátszani,hogy még a kocsiba is ez szól pendriveról "Trevor Morris - Main Theme (Dragon Age: Inquisition)" 8)))
Essence típusú alapanyagokat a rúnakovácsolásnál tudod felhasználni (fegyverekhez, és a weapon craft station utolsó ikonja a rune craft)). Rúnákat lehet venni vendornál, vagy általában Veilfire mutatja meg különböző helyeken kalandozás közben (kapsz egy csilingelő hangot a rúna közelében, ha van nálad Veilfire fáklya)

Rendben...de azt tudom...hanem ilyen démon agyak meg essencek meg ezeket hogy lehet meg idolokat feldolgozni. Vagy azokat csak adogassam el? Mert ott nekem csak ilyen ruhákat enged a fegyverbe rakni
a weapon craftnál van a legutosó jó sebzést adnak főkeg a master féle dolgok 32-50 sebzés bizonyos ellenfelek ellen,démonok,sárkányok,van olyan hogy living az gondolom az élők ellen a corrupted meg talán az élőhalottak ellen.Meg van pár damage az mágusfegyverekhez jó,element sebzések +10-20 electric damage..stb

Amúgy amiket ölök démonokat és abból szerzett esenceket stbket hol tudom craftolni? --hülye krédésért sry--

1. A koncepciót magát értem, csak a bejövő dupla sebződést tartom soknak. Persze egy állat brutál vértben ez nem probléma, de még kell gyűjtenem némi sárkánycsontot a paladin páncélhoz.
Akkor már inkább a To the Death skill, ha tankolni akarok.

2. Ha már ezeknél a masterwork crafting material-oknál tartunk...vannak olyan cumók, amik 20/30/40%-ban mestermunkává teszik az adott tárgyat. Nos, én a 30%-ossal próbálkoztam. Természetesen mentettem előtte, és 5-6 próbálkozásból sosem jött össze. Vagy legalábbis én nem tapasztaltam, hogy bármilyen stat-ja a tárgynak növekedett volna 10%-kal. Csak egyszerűen nem lett volna szerencsém?

1. dps tank. Rannah elég jól elmagyarázta#3967. Előnyök-hátrányok. Persze ha nem ismered a rendszer alapjait akkor nem fogod érteni. Bármelyik mmo-rpg jó arra, hogy összeszed az alapokat vagy régi csapat alapú rpgk.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.02.28. 07:37:00

Sziasztok!

Két gyors kérdés:
1. Jól értem, hogy a Berzerker rúna 10% plusz sebzés bónuszt ad, cserébe +100% bejövő sebződést? Ennek mi értelme?
2. Ha jól emlékszem a War roomban a pénzbegyűjtős területek idővel eltűntek. Ez érvényes az egyéb resources jellegű küldetésekre is? És ha igen, mennyi idő után?

Na múgy egy doás játék eszméletlen audiovizuálsi élémenyekkel. az zenéi tökéletesek sz.tem és a hanghatások is. Van erre amúgy valami javítás ,hogy a FX 8120-am úgy melegedik ez a játék alatt,hogy a BF4 64/64 fős egésznapos játék után nem produkált ilyet. Sőt még MAYA3D 12 órás 100% cpu használatos renderelés után sem volt iylen meleg mint ennél ajátéknál 64%-on. Össze vissza mennek a magok... Erre van valami javítás. Mert Én cask olyat találtam ,hogy 2 magosokra van.
Bár mondjuk jót röhögtem oda mentem megálltam halhatalanaok a veteran tempalrok megvártam mgé leverték. addig csináltam egy kávét és az AI megoldott a helyettem. !! 8) SZUPER még jó ,hogy Én vagyok a játékos, de egyszerűen nem tudtam leverni greatswordos warriroral nightmaren 4 velem egyszintűt. rangerrel meg agyon löttem öket haveromnál 8)
Jó akkor kérdés
7-es 4-7-es terüelten vagyok egyedül tempalros várban . menjek be egy kétkeezs fegyveres harcossal egyedül eyg terembe ahol 3 ranged és két vér démon van ezeknek mindegyike 2 lövésből öl! csalogtani nem tudom őket..
kimenni nem tudok belőlle. akkro reload ! 8)
Ha már túl magas szintűek az ellenfelek, érdemes átmenni más terültre, amit a War Table-n tudsz megnyitni, illetve haladni a fő küldetéssel is.

Egy kis mankó, melyik terület kb milyen szintű questeket tartalmaz.

Haven: 1+ (1-4)
Hinterlands: 2+ (4-7, 8-12)
Val Royeaux: 4+ (4-6)
Storm Coast: 5+ (7-11, 13-15)
Fallow Mire: 8+ (8-10, 12-15)
Forbidden Oasis: 8+ (8-12, 5-15, 18-20)
Skyhold: 10+
Crestwood: 10+ (10-13)
Western Approach: 10+ (10-14)
Exalted Plains: 10+ (10-16)
Emerald Graves: 12+ (14-20)
Emprise du Lion: 16+ (16-22)
Hissing Wastes: 16+ (19-23)

Great weapons paplovag: ha a warriornak templar specializációt választod 2H karddal, elég jó dps lehet belőle, és még a paplovaghoz is közelebb áll, mint bármi más a játékban 😊

Félre ne értsetek Én kedvenem a great weaponso paplovag csak itt oylan nincsen ,de ezzel fogom feltolni nem elszek rogeuval mert az erősebb csak szerintem könyebb ez a megállípításom
fú nem is vágom csapatok mennek ,de riftnél eséylem nincsen csak a kisebbeknél. nekem mondom az nem tetszik ahogy harcol.. szóval ráviszem az egeret az ellenre nyomok egy skillt és egyhelyben kalapál holott irányítva van... de ezt észrevettem lootoknál is.. növényeket letéped 2 meterről ,de lootolni csak 2 cm-ről lehet.. ami igaz a harcra is . hiába érem el a fegyverrel csapáskor.. semmi. 8) Most ilyenkor mi van el kell mennem máshova mert már csak 5 szinttel nagyobb enemyt kapok amit nem tudok megölni. a Másik AOE egy dolog,de amikor lassan ütsz , nem találsz be és ezzel szenben egy rouge hába cirt meghaltállal öl amég én lehet AOE-om ,de 20-t ütnek rám mire én 2 ellent eltalálok 8)
Mondjuk azt nem tudom hova tenni,hogy minden egyes dolgot megcsinálok hinterlandsen és 12-es portalok nyit nekem mikro én még 6-os vagyok
SötétBarom
Az elején nightmare-en egy ordas nagy szopás a kétkezes warrior..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Nagy kétkezes fegyók többsége AoE-s azaz területre hat, így több ellenfellet lehet vele egyszerre csapkodni. Ez az előnyük, nem a sebzés feltétlen.

Tegnap kitapasztalgattam. A Tempest fantasztikus egy kaszt, 32 másodpercenként tudja dobálni a Rift-et meg a Thousand Cuts cuccost, amivel egy sárkányt kb 3 perc alatt ki lehet végezni Nightmare fokozaton. <#wow3>
Sziasztok. nekem. tetszik a játék .. legnehezebben tolom ,hogy sokáig tartson és eddig egy portalt nem tudtam bezárni,de azt nem is tudom mert learatnak...mire betolom az első grp-ot és oda futok bezárni addigra rám ereszt 100-ból 100x vagy 8 enemyt,de ez csak egy portal szóval majd vissza térek rá! 8) fő karim greatswordos harcos van a tan,k a az ijjasz meg egy magus.. elég nehéz... néztem azért elég ranged kedvenc a játék mert volt egy szitu ahol egy banda állt és komolyan úgy ültem meg őket mert direkt fightban agyonverték a csapatot easybe. MAX range és az ijjasz egyedül szépen lassan agyonlőtte a többiek meg holdingoltak 8)

nekem 2 dolog nem tetszik.. egy ez a kamerázás nekem nagyon nyögvenyelős. nagyon sok játék van ahonnan átvehették volna gyorsabb kamerát...macera nehol,de mindegy nem nagyon rontja el az élményt.
2 a CPU skálázása 8 szálat nálam össze vissza dobálja...

abba tudna valaki segíteni párszóval elején vagyok,de ha bemegyek egy hitnerlandses területre és már annyit bányásztam ,hogy egy tankot is építhetnék belőle. Akkor vissza tudok mennia kezdőre. vagy be kell fejeznem az egész Hinter-t és utána tudok bemenni?
Viszont Én nem tudom pénzem van mint a tenger ahhoz képest amit a vendorok árulnak... viszont nehéz abba hagyni . remélem később is ilyen érdekes lesz, de mondom ahogy néztem a ranger meg a mage nagyon kemény. volt Olyan,hogy meghalt az egész csapat és a maradék deamont lehoztam a mage karival a fagyasztás és mind-dal... Bár igy 6-s szinten már 3 támadó spellel elég jól lehet haladni a warriroral.. a block/támados spellet csak tanunttal jó viszont ezzela kamrával rendszeresen másik irányba fordul be a harcos.

eddig olyan 80/100 adnék neki,de ha kicsit javul a később a warrior életképsége ha már létezik 90/100-t ér nekem.

ui.: van még egy nagyon nem értem benne.
1:még ennyi rogue dropot nem láttam .. nekem 3 fegyver esett meg vendoros a kétkeezs harcos itemek.
2: egykezes axe/sword/dagger... nemhogy gyorsabban ütsz vele ,de még nagyobb sebzésesek esnek mint a greatswordok. legalábbis nekem ez volt 98%-ba a dagger annyit sebzett mint a greatswordok.