4680
banner
  • jarlaxxe
    2012-ben kezdték el a fejlesztést? érdekes pont akkor vette meg a miki egér a SW frencsájzt...lehet egy új star wars játék lesz.
  • Daermon
    Anyagilag szerintem se lett bukta, mert azért 2-nél jobb. Inkább a sok kritika miatt tudom elképzelni, hogy kicsit pihentetik és jobban átgondolják.
    A Bio tud két játékon dolgozni az biztos, de az ME:A se áll le megjelenéskor. Még javitások, dlc-k, és tuti, hogy folytatást is terveznek.
  • Lyaranie #4277
    Tudom, hogy van, de én egy kérdésre reagáltam. Nem hiszem, hogy amiatt érdemes lett volna átugrani oda. :)

Szinte biztos, hogy az új DA-nál is lesz hiszti, hiszti mindig van. :D
    Egyébként a BioWare egyszerre két dolgon is tud dolgozni (A DAI 2014-ben jött ki, az Andromédát pedig még az előtt el kezdtél csinálni) szóval az új cím nem zárja ki azt, hogy ne dolgozhatnának egy újon, de lehet, hogy tényleg pihentetni fogják egy picit.
    Szerintem a DAI nem lett akkora bukás, Xboxra és PS-re kb 75 körüli pontot kapott Metacriticen, a PC-sek húzták le nagyon.
  • Daermon
    WTB szerk. gomb mobilra.
    Van egy olyan tippem, hogy Gaider és még pár vezető lelépése akkor jobban megfogta a céget.
  • Daermon
    Na ez érdekes. Pedig a DA2 kvázi bukta, és a DA:I kritikái ellenére, biztos voltam benne, hogy tolják a szekeret tovább.
    Mondjuk, ha meg pihentetik a Dragon Age címet nem nagy baj. Lehet 5 év múlva akkor kapunk egy Origin szintű DA-t :)
  • wedge31
    A közeljövőben biztos, hogy nem lesz új rész mert a következö játékuk egy teljesen új cím lesz.

Link.

Vannak olyan hírek is, hogy nem is rpg lesz ez a új játék...
  • Daermon
    Tényleg nem olvastam, de pótlom, mert röhögni akarok :D Köszi az infót!

Kiváncsi leszek, hogy az új DA-nál lesz-e hiszti.
    Pedig itt az I-be is itt az Iron Bull dolog. :D
    Bár nekem ilyen tèren az volt a gondom, hogy nem volt Vivienne románc.
  • MrAndree
    Van ám Andromeda topik is. :) A kommentek meg kifejezetten szórakoztatótak szoktak lenni amikor sok hülye hergeli egymást.
  • Lyaranie #4271
    Huh, látom kihagytad az új trailer alatti kommentszekciót....:D

Megy ott minden, Cora milyen undorítóan néz ki, mi az a leszbikus hajviselet, biztos a SJW és a feminizmus miatt lett rövid a haja, a politika befolyásolja a karaktereket a játékban, mi az már, hogy lesz egy fekete csapattársunk, hasonlók. :D Pusztulat.
  • Daermon
    Off: Cora haján kiakadtak? :DDDD
  • Lyaranie #4269
    Szerintem a következő Dragon Age-ig még minimum van 3 éve hátra.

Arra van esély, hogy visszahoznak egy normálisan működő taktikai nézetet, mint az Originsben, mert sokan szerették volna. Másra nem emlékszem, hogy RPG elemeiben nagyon elhaladt volna az első résztől.
    Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a következő rész csak felületesen fogja érinteni a Solas-Flemeth szálat, de remélem nincs igazam. Sok ötletem viszont nincs, hogy mit fognak belőle kikanyarítani. Abban pedig biztos vagyok, hogy új hőst fogunk kapni. Szerintem rengetegen felháborodnának, ha egy előző karakterrel kéne játszani, egy "deígyhogyromantikázzakmással" alapon (legalábbis ha a MEA-nál Cora rövid haja akkora botrányt keltett, elképzelhetjük, hogy ez mit okozna.)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ráadásul nekem Hawke a Fade-ben partizik, az Inquisitor meg fél karral nem tudna sok mindent csinálni.

Én nem aggódok amiatt, mert a régi írók távoztak, nyilván nem is örülök neki, de szerintem nem csak ők voltak képesek remek sztorit és karaktereket alkotni.
    Utoljára szerkesztette: Lyaranie, 2017.01.31. 22:30:20
  • Although
    Nem tippelek még. :) Megvárom miket írnak az andromédáról. Most, hogy vezetői íróit elveszítette a Bio. Nagyon persze nem lehet következtetni, mert nem ugyanaz a csapat. Mindenesetre Gaider nélkül érdekes lesz, az utolsó még értékelhető tartalom a karakterek, sztori rész, hogy alakul.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.31. 13:10:13
  • Daermon
    Most, hogy kijátszottam ismét az Origint. Immár 11-ik karival, gondoltam végig megyek a 2-ön (3-szor) és az I-n is (2-szor), hiába maradnak el minőségben az Origintől (főleg a 2).
    Ugye a nagy ME:A láz után az EaWare biztos előhúzza a Dragon Aget a kalapból, és jó iparoshoz méltóan megcsinálja a 4-ik részt (nem várok már a Biotól Witcher 3 szintet, de az I-nél egy kicsit többett, hogy tényleg jó legyen nekünk is és nekik is. Meg PC-re ne konzol portot adjanak, hanem törődjenek vele).
    És kiváncsi lennék a véleményetekre pár dologban. Az én érték rendem (tehát személyes vélemény): Origin 9/10, Hawke 5/10, Inquisition 7/10.
    - Szerintetek a 4. rész fog-e fejlődni klasszikusabb RPG játékmenet felé? (Kb Origines játékmenet)
    - Mit vártok a sztoritól, merre megy? Solas-Flemeth dolgok fényében.
    - Megint új hőst kapunk?
    - Aztán, ha új hőst kapunk megint, akkor az 5-ben jön a Dragon Age - Avengers? :D (itt az előző 4 rész hőseiből választhatunk, hogy melyikkel játszunk, ha él)

Tényleg csak szimpla kiváncsiságból kérdem, hogy ki mire számít, mivel 0 infó van a 4-ről. :)
  • Sopronfan
    Sziasztok!

Eddig vártam a magyarításra de mivel nem nagyon lesz belőle semmi, ezért kénytelen leszek így játszani. Viszont a Keepből nem tudom beimportálni a korábbi döntéseket. (A játék által felkínált elég wtf szóval azzal nem szívesen játszanék...) Esetleg akinek megvan Originről a játék tudna nekem segíteni csinálni egy mentést? Köszi.
  • Lyaranie #4265
    http://magyaritasok.hu/hirek/4671/dragon-age-inquisition

Itt nézd esetleg, de nem hiszem, hogy a közeljövőben el fog készülni.
  • sata75
    hm...
    ez nem túl informatív:(
  • NiGhTM4R3
    http://users.atw.hu/daihun2/

ennél többet senki sem tud, kb. 1 év óta ennyi infó van róla. szerintem ne várd
  • Axtonn7
    Sziasztok csak egy kérdés valaki nem tudja hogy áll a fordítás ???
  • endorphinz
    Sziasztok, lenne egy kérdésem

Csináltam egy harcos kúnári karaktert, nem lehet két egykezes fegyver harcost faragni belőle? előző részekben lehetett (DAO-ban biztos) dual weapon talenteket választani, itt egyik képességfa sem tetszik (finoman fogalmaztam, hogy milyen szar skillek vannak) kétkezesre kezdtem gyúrni de elég darabos, lassú a harc
  • Tommy H
    Üdv.
    Az mitől lehet,hogy nem tudok Amulet-et tenni karakterre?
    Ahogy rányomok eltünik az Amulet.Egyet se engedett eddig rátenni.
    Ha nem Nightmare-ben lennék nem érdekelne de így..
  • robi3
    Origin, game of the year edition, mindent tartalmaz és lényegesen olcsóbb a dlc-nél
  • Andrews2007
    Mennyire érik meg a DLC-k most venném meg a játékot talán, de a DLC-ket túl drágának tartom. A Tresspasser az folytatás az fontos, d a többi?
  • Orbancapitan
    Igen csak nem egyszerű a megoldás először kell egy olyan profiloptions fájl ami tartalmazza az összes dlc kódját ha ez meg van csak indítasz egy új általad lévő világot ahol lehet már menteni akkor mentesz és kilépsz és kicseréled a saját profiloptions fájlod amelyben meg van a kódok és innentől kezdve nem tudd majd bejelentkezni automatikusan ha ezt látod akkor jól csináltad a dokumentumok dragon age 3 mappába van a fájl de csinál inkább előtte róla egy biztonsági másolatot.
  • Bleach2
    Ebben az esetben meglehet-e játszani, hogy online-ban bejelentkezek és úgy indítom el, azért hogy ne az alapvilágot töltse be hanem az általam a dragon age keep-ben elkészített világ szerint játsszak és utánna átváltok offline-ba?
  • Orbancapitan
    de lehet csak akkor offline-ban kell nyomnod
  • Bleach2
    Eredeti játékra rálehet rakni a nem eredeti DLC-ket?
  • BoneDragon
    Én is hasonló ok miatt tanultam meg angolul, mert én mindig is német nyelvet tanultam. Most meg már ott tartok, hogy se film, se játék nem megy feliratosan, mert idegesít ha félre fordítanak. Fél év alatt simán meg lehet tanulni, nem beszélve arról hogy az életben is hasznát veszi az ember.
  • Lyaranie #4252
    Én is ezen gondolkodtam. : )
    Igazából a lényegét értem, hogy mit mondanak, miről van szó, csak más az anyanyelven olvasni valamit és úgy átélni és más, hogy közben le is kell fordítani magamnak. Egyszer elkezdtem az elejét, a lényeget értettem is, csak az a sok idegen szó, amiket még nem hallottam eléggé elbátortalanított. : )
    Egyébként pedig köszönöm a választ!
  • BoneDragon
    Mire kijön, addigra perfektül meg tudsz tanulni angolul. :)
  • Lyaranie #4250
    Hali!

Kicsit off az utolsó témákhoz képest, de lenne egy kérdésem a magyarításával kapcsolatban: Szerintetek el fog készülni még ebben az évtizedben? A játék nagyon érdekel, mivel imádtam az első részt, a másodikat is szerettem és már egy éve a magyarításra várok, bár eddig úgy tűnik, hiába. Szerintetek van értelme várni vagy csapjak fel egy könyvet és szótárazzam az idegen szavakat?
  • MerlinW
    A sztori szódával elmegy. Viszont a játékmenet repetitív, idegesítő, unalmas, a harcrendszer borzalom. DA:O-t 6x, DA2-őt 3x játszottam végig, tisztában vagyok azzal milyen igényeim - és a legtöbb DA játékosnak - vannak DA téren. Tartom magamat ahhoz, hogy nem ajánlom a DA:I-t, amíg ott van a piacon pl. egy Witcher 3. Preorder vettem a játékot 20e Ft-ért, 20 óránál többet nem voltak képes játszani vele, annyira érdektelen és élettelen volt minden.

Persze ettől neked még tetszhet, nincs azzal gond. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy nem csak én vagyok az elmeroggyant, akinek nem tetszik a játék.
  • vg
    Nem igazán? Te viccelsz? Három dlc van benne, tele remek mókával, kalanddal, ráadásul a Trespasser DLC nélkül nem is látja a rendes végét a játéknak. Tudnám minek írdogálsz ilyeneket. Mondjuk ott is sokat "pofáznak" az tény, része a játéknak.
  • MerlinW
    Nem igazán.
  • robi3
    valakinek megvan a goty változat? a normált megvettem, nem játszottam végig mert elég soványka volt a játék szerintem, csak a sok pofázás végig, a mágus képességei meg maga a vicc , mármint a mennyisége, aztán most néztem hogy origin 30 euróért odaadja csak azért érdeklődöm hogy nyújt-e annyi pluszt hogy érdemes lenne?
  • wedge31
    Távozott a BioWare-től a Dragon Age írója.
  • HiPPoNaX
    Ugyan, a DA:I MMO-jellegű fetch questjeihez képest a DA2 mellékágai is kifejezetten tartalmasak és szórakoztatók - mondjuk az is igaz, hogy ez önmagában még nem nagy dicsőség :D
  • MerlinW
    A 2 nem annyira pocsék, egynek simán elmegy. Csak nem szabad az első részhez hasonlítani és csak a főszállal szabad foglalkozni:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.12. 20:15:31
  • wedge31
    Van még a Wasteland 2 meg a Divinity Original Sin de mivel ezek is hc rpg-k erősen kell hozzájuk angol.
    Talán a Shadowrun Returns / Dragonfall és Hong Kong / amiben a legkevesebb szöveg van.
  • molnibalage83
    A PoE angolja olyan szinten van, hogy az még nekem is sok. Megvan, de hogy mikor gyűjtök hozzá erőt...

(Egy széria kiesett, amit végig akartam tolni, de jönnek az idei címek közül az elsők. A Fallout 1 részét 13 óra szenvedés után meguntam. A többi része ezután valahogy nem érdekel. Viszont a BG-t sem toltam végig soha és az IWD-t sem.)
  • Although
    Függ attól mik a prioritások. Ha főleg sztori miatt játszol és el tudsz tekinteni a játék egyéb elemei alulról súrolják a középszerűség szintjét akkor jó a három is. És a kettő is elfogyasztható. Ha nem akkor az első marad csak az etalon lesz a BG óta eltelt időbe még sokáig elnézve a fejlesztési irányokat.
    Persze ott vannak a kickstarter címek is Tourment, PoE.