Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Egy-egy terkepen nem csak egy osszefuggo szinttartomanyba eshetnek az ellenfelek, nekem ugy tunt, hogy minnel eltavoldsz adott mappon a kozeptol kifele menet, annal magasabb szintuek az ellenfelek.

Ez alapjan pl. Hinterlands-en 4-7,8-11, valamint 12 es az feletti szintu ellenfelek is vannak. Pl. ha jol emlekszem a jobb felso reszen a sarkany 12-es.

A kulonbozo teruleteken talalhato ellenfelek szintje reszlegesen atfedesben van, ha mar Hinterlands-en nem boldogulsz, szerintem menj a szintednek megfelelo kovetkezo barmelyik teruletre. En legalabb is igy csinaltam.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Gratula! Have fun!

Probléma megoldva!

Le kellett törölnöm az Origin-t majd újra felrakni. Most már kapcsolódik a szerverhez
Nem jó! Ugyan úgy azt írja ki, hiába indítom az Origin-ből. Nem igazán értem, hogy mi a baja.
Ráklikkelsz az originre és belépsz. És abból indítod el a játékot például. Ami azért is jó mert van hozzá egy program amivel előéletet tudsz kreálni. Ráadásul rengeteget fog frissíteni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.29. 12:13:49

Mármint úgy értem, hogy játékon belül nem tudok be login -olni. A főmenüben a bal alsó sarokban van a log in gomb, de hiába nyomok rá, folyton azt írja ki, hogy előbb lépjek fel az Origin-re.
Hali! Lehet, hogy balfék vagyok, de van egy kis problémám:

Megvettem a játékot, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell beloginolni, illetve, hogyan lehet elindítani a multit. Folyton azt írja ki, hogy lépjek be az Origin-be, holott benne vagyok.

Valaki tudna segíteni?
Sziasztok, segítség kellene, vagyis inkább ötlet, tipp 😊
A játék elején vagyok még (vagyis remélem) The hinterlandson és vannak ezek a riftek amiket be kell zárni. Én úgy vagyok vele, hogy végzek egy térképpel és megyek tovább, szóval van még 2 db rift meg még pár apró küldi. Viszont az utolsó 2 rift baromi nehéz nekem 😄 Tudtok ötletet adni hogyan lennék bivajabb? duplatőrös vagyok, semmi extra. lehet hogy tovább kéne állnom másik küldetésre (más térképre) és ott fejlődnöm? 😊

ti hogy csináltátok? ha rátévedtetek egy térképre végigtoltátok? vagy összevissza? 😄
Ezt nem értem. Ti tényleg így néztek mindent? Sera nagyon jó karakter ahogy a többi is. Egy hitehagyott elf ilyen kell legyen.
Függ attól milyen karival nyomod szerintem. Ez a kanadai banda még mindig jó. Gaider meg a top.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.24. 20:15:09

Üdv!

Akit érdekel, most akciósan 15 Euróért beszerezhető a játék Originen.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-inquisition/pc-download/base-game/standard-edition
gramaton
Üdv!
Érdeklődnék foglakozik e valaki a magyaritassal,lehet e jelentkezni vagy kezdeményezni?

Sera-ba? A nyomottorrú - már bocs - elf jön be? Fura egy ízlésed van😊
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.10.03. 12:38:33
Elrontottam a románc szálat. Cassandrával kezdtem flörtölni, majd Doriannal. Aztán rájöttem hogy mind kettő undorító így senkivel nem bújtam ágyba. Kérdés! Kiegészítőkben lehet új kapcsolatot kezdeményezni? Sera-ba vagyok szerelmes amúgy de az meg leszbika sajnos.
Utoljára szerkesztette: gerinstyle, 2015.10.02. 14:45:32
TBTPumpa
"Egy Twitter-üzenetből most kiderült, hogy a minden kiegészítő tartalmat, így a Jaws of Hakkon, a The Descent, és a Trespasser sztori DLC-ket, valamint a Spoils of the Avvar, a Spoils of the Qunari és a Deluxe Edition extra felszereléseit, fegyvereit, és kozmetikai cuccait egyaránt magába foglaló változat lemezén csupán maga a játék kap majd helyet - a felsorolt csomagok pedig letöltőkód formájában pihennek a dobozokban. Vagyis a Dragon Age: Inquisition installálását követően a kuponokat beváltva le kell még húznunk a kiegészítőket, hogy játszhassunk velük."

LOL

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Október 6-án érkezik a minden DLC-t tartalmazó Game of the Year kiadás - jó drágán persze! <#hehe>

Enyhén önszopatás volt ezt a játékot megvenni 2014-ben (drága is volt, bugos is volt, unalmas is volt és még DLC sem volt hozzá). Most is drága, bugos és unalmas, de legalább már van DLC hozzá. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.22. 18:09:25

Sziasztok én xbox one-on játszom a dragon age-t, amióta feltettem a dlc-ket meg a spoil of qunari+avvar cuccos kieget azóta van ez a bug hogy "lila köd" van a karakterek körül és fehéren villognak (nem varázslat hanem grafikai bug)! Valaki találkozott már vele? Köszi a választ!

Pont most van akcióban a jaws of hakkon originene 10,49 euro nem valami nagy spórolás de engem is érdekel annyira hogy megvegyem bár azért kicsit sajnálom rá a lóvét.Bár ha van 10 óra akkor még úgy nagyjából megéri.Jobban mint a me3 dlc-k amik 2-3 óra aztán 2500ft.Ott is megvettem az összeset.Azért igy összeszámolgatva elég sokba van az is.16k a ce edition meg vagy 3 fizetős dlc...
Mondjuk az ilyen páncél dlc-kért nem fizetek pláne nem 1500-1600ft-kat.
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.09.11. 23:20:37

Szerintem a Jaws of Hakkon a leghosszabb, ha teljesen megcsinálsz rajta mindent. A másik 2 rövidebb, viszont a történethez ezek sokat adnak - az utolsó különösképpen. A Trespasser-t 2 este alatt fejeztem be, de elég rohamtempóban. Összességében úgy jellemezném az összeset, hogy elég rövidkék, viszont gyönyörű területeket és érdekes történetek kapunk.
Sajnos így működik mostanában a DLC-üzlet. Régebben egy Awakening-et kaptál egy fél játék áráért, most meg....de megtehetik, mert a rajongók úgyis megveszik.
VPN-t nem használok, abban nem tudok tanácsot adni.

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Milyen hosszúak ezek a dlc-k?Az első azt mondták olyan 10 órás ,a többi?Pl az új?Mert sok érte a 15 euro,ha vpn-el veszem lehet bajom belőle?Mert azért darabja 4500ft azért enyhén szólva is pofátlanság,a 3dlc ára már a ce edition kiadását veri pénzbe kb <#action>

Gamebansheen találtam ha érdekel.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.09.03. 17:30:21

Én nem bánnám ha lenne már valami lezáró kiegészítő, de ahogy az EA-t ismerem még több kérdésünk lesz, amire majd kapunk részleges válaszokat (vagy még kérdést) a 3 órás/15 EUR-os újabb és újabb dlc-kben.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a legújabb "epizódra".

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Egy ideje nem követem már ez most befejezés is lesz a sztorihoz?
Mondjuk ahogy nézem, sok új dologgal nem tudnak már előállni. De ettől ez még lehet jó. Csak legalább egy kieget csinálnának erre a szar harcrendszerre.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.30. 13:46:46

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Bárhogy is lesz, a mi korunk nagy mesélői voltak ők. Kezdve a BG-től a Dragon Age-n át a DA III. Ez mindig velünk lesz. Ha esetleg ők már nem is lesznek.
Ez mindig emlék lesz ahogy történeteket gyártottak még a második vonal is. És ez mindent elmond. Kis kedvenc részletem sokadszorra.

Egyedül vagyok vele de ez mintha a kettő deep roadra hajazna? A legjobb boss harcra a játékból? Sok időt rááldoztam kb 3x ismételtem mire meglett hardon. De megérte. A DA3-ba ezt már nem éreztem. Valahogy ezzel a harcrendszerrel semmi kedvem az egészhez.
Lehet nálam van a hiba, de nem élvezem. Mindig ott a kérdés, minek erőltessem. Ott a kérdés milyen jövő vár erre a cégre. Nem képesek létszába hozni helyettünk a tömegjátékok létszámát de minket lassan elveszítenek.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Elég komplex értékelés.
DAIII Review by Worstusernamever
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.07.11. 21:14:15

nfrequency
Csak, hogy a saját baromságomra válaszoljak: Oké, mindig is felül volt és érthető miért van ott, sorry 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

nfrequency
Kérlek segítsetek! Közel 2 hónapja nem játszottam a játékkal és most belépve minden felirat a képernyő tetején van. Végtelenül zavaró és nem találok beállítást, hogy újra lerakjam :S

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

SPOLIER

Ezzel továbbra sem tudok betelni, ez a szint totálisan megegyezik witcher 3 szinttel, sőt összetettségét tekintve....

Megint, Ha valaki túl van a Witcher 3-on és keres másik jó sztorit ez az.
David Gaider és kis csapata önmagában képes felvenni a szintet a Witcher 3 csapatával sőt talán jobbak is de ez nem látszik mert az összhatás az messze van, nagyon. És sajnos ez volt az utolsó rész ahol Gaider volt a vezető író. Személy szerint nagyon sajnálom. Ha valami kiemelkedett az átlagból ők voltak.

Hatalmas forma ez a Cassandra.
Új karimmal passzív-agresszívként már látom, hogy gyűlölni fog. Megsorozott kezdés óta olyan 16 disapproves-szal XD Már szóba sem áll velem, minden kérdésnél lekoptat.
Na mondom, gyere kislány, megszívecskézlek. Hát elküldött a rákba. Máris sokkal jobban felkeltette az érdeklődésemet.
Erre másodjára is lealázott. <#nevetes2>

Origin: Vingardnisz

Honnan lehet megtudni, hogy egy adott grip milyen fegyverhez való? Tegnap szerettem volna fejleszteni Iron Bull greatsword-jét egy grip-el. Volt egy tervrajzom, amihez azt írták. Tier 2 grip kétkezeshez. Legyártottam, erre kiderült, hogy greatsword-be nem jó csak kétkezes baltába. Fölöslegesen elpazaroltam a hozzávalókat.

Más: Szerintetek hányas szinten lehet megcsinálni a For the Empire küldit(amikor kijavítják a hidat és a Citadellába kell eljutni? 13-as a csapatom, de az a rengeteg csonti íjász a mérgező íjával mindig ledarál a második Terror-boss elleni harcban. Az egyiket már sikerült lenyomnom, de a másodiknál sosincs vége a földből kimászó élőhalottaknak.
drop
szia javítás megoldotta köszönöm

Vannak aktív modjaid? Ha igen, próbáld meg azok nélkül. Ha nincsenek, nyomj egy javítást/repairt. Az segíthet. Sajnos nem egyedi eset, ahogy hallom.

Elvileg elérhetőnek kellene lennie attól fogva, hogy tudsz küldetéseket csinálni a War Table-n.

A térképen pedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.05.09. 08:16:34

Akkor ott kell lennie,vagy pedig szinthez van kötve a black emporium lehet az elején még nem elérhető,mondjuk az árakat nézve nem csodálom <#idiota>

drop
igen leszedtem mindet

pedig ott kell lennie Ferelden északi részén a folyó túloldalán.Leszedted egyáltalán?Meer ugyanúgy meg kell vásárolod 0 euroért.

drop
nem tudjátok mitől van hogy nem tudok csatlakozni multihoz azt írja jelenkezek be originen de be vagyok,másik blackemp hol található mert nem találom a wartablen se

Ebbe jók még karakterek és történet gyártás. Kár hogy minden más már csak közepes vagy az alatt van.
Jó lenne még tartalom bőven kellene meg karakter ebbe a világba hely van és nem is lenne rossz.

TBTPumpa
Meg a tréler is:

na most már elérhető a tartalom 😊

Mikor lesz tölthető ez a fos?Vagy mivan?Mert ahogy néztem a űz oldalon még mindig Coming Soon van irva.De akkor tegnap mi a faszt szedett le,2gb-os patchet.

Ha jól tudom normális hangon irtam és nem néztelek hülyének csak leirtam.

A BioWare kiadta a Dragon Age: Inquisitionhöz készített Patch 7 kiadási megjegyzését, amely több érdekességet is felfed a nemsokára érkező javítócsomaggal kapcsolatban.

A stúdió hivatalos blogján olvasható információk szerint a folt kijavítja a több karakter arcán is furcsán megjelenő szakállak és bajuszok esztétikai jellegű problémáját, de orvosolja például a PC-n és Xbox One konzolokon már jó ideje nyúzható, a többi platformon viszont csak május 26-tól elérhető Jaws of Hakkon DLC több hibáját is. Például rendbe teszi a Dragon's Bane achievementet, ami a tapaszt követően már egészen biztosan kinyílik bármelyik 10 High Dragon legyőzését követően.

A Patch 7 egyébként hozzáadja a trófeákat a Jaws of Hakkon kiegészítő PlayStation 3-as és PlayStation 4-es változataihoz, a PC-s verzióban pedig egy apró extrát is felnyit a SLI/Crossfire konfiguráció miatt hibásan megjelenő köd problémájának megszüntetése mellett, melynek segítségével külön gombot konfigurálhatunk be a fegyvereink előrántására és tokjaikba való visszahelyezésére.

A sok-sok egyéb apróságot is tartalmazó frissítés a közeljövőben élesedik, de hogy pontosan mikor, azt még nem tudni. Az viszont bizonyos, hogy holnap már elérhető a többjátékos módra koncentráló, ingyenes Dragonslayer DLC, ami új karaktereket és szörnyeket ad hozzá a játékhoz.

Itt találsz a magyarításról infót: DAI

BoneDragon
Tanulj meg angolul, ma már ez alap követelmény. Tessék tőlem is kaptál segítséget. 😄

Ember világos volt az is. De ha ez megnyugtat, biztos nincs!

Mr_no_NaMe
Tehát ti sem tudjátok. Gondolom én, mert ha tudnátok akkor azt írtátok volna, hogy igen van, vagy nem nincs, vagy nem tudom.
FAQ nincs, feltüntetve nincs, megjelenhetett magyarul is akár. Honnan tudjam? Azért kérdezem, de ezek szerint ez baj.

Merlin: anyukádnak sicc, vagy a kollégáidnak ha nem vernek érte össze 😊

Köszönöm a bőséges segítőkész hozzáállást!
MerlinW
sicc 😊

[merlinw.org]