Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez alapjan pl. Hinterlands-en 4-7,8-11, valamint 12 es az feletti szintu ellenfelek is vannak. Pl. ha jol emlekszem a jobb felso reszen a sarkany 12-es.
A kulonbozo teruleteken talalhato ellenfelek szintje reszlegesen atfedesben van, ha mar Hinterlands-en nem boldogulsz, szerintem menj a szintednek megfelelo kovetkezo barmelyik teruletre. En legalabb is igy csinaltam.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Le kellett törölnöm az Origin-t majd újra felrakni. Most már kapcsolódik a szerverhez
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.29. 12:13:49
Megvettem a játékot, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell beloginolni, illetve, hogyan lehet elindítani a multit. Folyton azt írja ki, hogy lépjek be az Origin-be, holott benne vagyok.
Valaki tudna segíteni?
A játék elején vagyok még (vagyis remélem) The hinterlandson és vannak ezek a riftek amiket be kell zárni. Én úgy vagyok vele, hogy végzek egy térképpel és megyek tovább, szóval van még 2 db rift meg még pár apró küldi. Viszont az utolsó 2 rift baromi nehéz nekem 😄 Tudtok ötletet adni hogyan lennék bivajabb? duplatőrös vagyok, semmi extra. lehet hogy tovább kéne állnom másik küldetésre (más térképre) és ott fejlődnöm? 😊
ti hogy csináltátok? ha rátévedtetek egy térképre végigtoltátok? vagy összevissza? 😄
Függ attól milyen karival nyomod szerintem. Ez a kanadai banda még mindig jó. Gaider meg a top.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.24. 20:15:09
Akit érdekel, most akciósan 15 Euróért beszerezhető a játék Originen.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-inquisition/pc-download/base-game/standard-edition
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.10.03. 12:38:33
Utoljára szerkesztette: gerinstyle, 2015.10.02. 14:45:32
LOL
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Enyhén önszopatás volt ezt a játékot megvenni 2014-ben (drága is volt, bugos is volt, unalmas is volt és még DLC sem volt hozzá). Most is drága, bugos és unalmas, de legalább már van DLC hozzá. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.22. 18:09:25
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mondjuk az ilyen páncél dlc-kért nem fizetek pláne nem 1500-1600ft-kat.
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.09.11. 23:20:37
Sajnos így működik mostanában a DLC-üzlet. Régebben egy Awakening-et kaptál egy fél játék áráért, most meg....de megtehetik, mert a rajongók úgyis megveszik.
VPN-t nem használok, abban nem tudok tanácsot adni.
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.09.03. 17:30:21
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a legújabb "epizódra".
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Mondjuk ahogy nézem, sok új dologgal nem tudnak már előállni. De ettől ez még lehet jó. Csak legalább egy kieget csinálnának erre a szar harcrendszerre.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.30. 13:46:46
Ez mindig emlék lesz ahogy történeteket gyártottak még a második vonal is. És ez mindent elmond. Kis kedvenc részletem sokadszorra.
Lehet nálam van a hiba, de nem élvezem. Mindig ott a kérdés, minek erőltessem. Ott a kérdés milyen jövő vár erre a cégre. Nem képesek létszába hozni helyettünk a tömegjátékok létszámát de minket lassan elveszítenek.
DAIII Review by Worstusernamever
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.07.11. 21:14:15
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
Ezzel továbbra sem tudok betelni, ez a szint totálisan megegyezik witcher 3 szinttel, sőt összetettségét tekintve....
Megint, Ha valaki túl van a Witcher 3-on és keres másik jó sztorit ez az.
David Gaider és kis csapata önmagában képes felvenni a szintet a Witcher 3 csapatával sőt talán jobbak is de ez nem látszik mert az összhatás az messze van, nagyon. És sajnos ez volt az utolsó rész ahol Gaider volt a vezető író. Személy szerint nagyon sajnálom. Ha valami kiemelkedett az átlagból ők voltak.
Új karimmal passzív-agresszívként már látom, hogy gyűlölni fog. Megsorozott kezdés óta olyan 16 disapproves-szal XD Már szóba sem áll velem, minden kérdésnél lekoptat.
Na mondom, gyere kislány, megszívecskézlek. Hát elküldött a rákba. Máris sokkal jobban felkeltette az érdeklődésemet.
Erre másodjára is lealázott. <#nevetes2>#nevetes2>
Origin: Vingardnisz
Más: Szerintetek hányas szinten lehet megcsinálni a For the Empire küldit(amikor kijavítják a hidat és a Citadellába kell eljutni? 13-as a csapatom, de az a rengeteg csonti íjász a mérgező íjával mindig ledarál a második Terror-boss elleni harcban. Az egyiket már sikerült lenyomnom, de a másodiknál sosincs vége a földből kimászó élőhalottaknak.
Elvileg elérhetőnek kellene lennie attól fogva, hogy tudsz küldetéseket csinálni a War Table-n.
A térképen pedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2015.05.09. 08:16:34
Jó lenne még tartalom bőven kellene meg karakter ebbe a világba hely van és nem is lenne rossz.
A stúdió hivatalos blogján olvasható információk szerint a folt kijavítja a több karakter arcán is furcsán megjelenő szakállak és bajuszok esztétikai jellegű problémáját, de orvosolja például a PC-n és Xbox One konzolokon már jó ideje nyúzható, a többi platformon viszont csak május 26-tól elérhető Jaws of Hakkon DLC több hibáját is. Például rendbe teszi a Dragon's Bane achievementet, ami a tapaszt követően már egészen biztosan kinyílik bármelyik 10 High Dragon legyőzését követően.
A Patch 7 egyébként hozzáadja a trófeákat a Jaws of Hakkon kiegészítő PlayStation 3-as és PlayStation 4-es változataihoz, a PC-s verzióban pedig egy apró extrát is felnyit a SLI/Crossfire konfiguráció miatt hibásan megjelenő köd problémájának megszüntetése mellett, melynek segítségével külön gombot konfigurálhatunk be a fegyvereink előrántására és tokjaikba való visszahelyezésére.
A sok-sok egyéb apróságot is tartalmazó frissítés a közeljövőben élesedik, de hogy pontosan mikor, azt még nem tudni. Az viszont bizonyos, hogy holnap már elérhető a többjátékos módra koncentráló, ingyenes Dragonslayer DLC, ami új karaktereket és szörnyeket ad hozzá a játékhoz.
FAQ nincs, feltüntetve nincs, megjelenhetett magyarul is akár. Honnan tudjam? Azért kérdezem, de ezek szerint ez baj.
Merlin: anyukádnak sicc, vagy a kollégáidnak ha nem vernek érte össze 😊
Köszönöm a bőséges segítőkész hozzáállást!