4680
-
#4319 Sztem. a Path of Exile-ra gondolt és nem a Pillars of Eternity-re. -
Although #4318 Függ attól mit preferálsz távolsági, tank, healer pozíció. -
Although #4317 Viccelsz ugye :D A hack&slash meg a POE az két külön fogalom. -
Party Hard #4316 ÁÁÁ azért vannak ma is jó dolgok. Csak időssebb lettem és más igényekkel ülök le játszani mint 18 éves koromban. A baj az, hogy gyerekeknek csinálják a játékokat (14-18) amikor a fizetőképesebb kemény mag kb 24-30. De ajánlom a TESO-t vagy ha hek end szles re vágytok a POE-t -
zsanett92 #4315 Szerintetek melyik a legopébb kaszt? Mire érdemes húzni a karaktert? Másodszorra kezdeném el a játékot és szeretnék valami jó erős karit. -
Although #4314 Akkor ez könnyen fog menni de ne keresd benne a régit. ismerd ki és nyomd végig egyszer aztán elfelejtheted mint mindent amit a mai ipar csinál.
Edit :kizárólag a történet és a karakterek maradtak.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:19:11 -
Party Hard #4313 az első nagyon jó volt a kettes szánalom ez meg jó lehetne ha némi egyéniséget tettek volna a karakteralkotásba
De amúgy írtam privátba
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.03.07. 20:18:23 -
Although #4312 igen, nem hiszem lehet auto attack de rég nyomtam lehet a tresspassert lenyomom majd. Mert az nincs meg. Neked nem volt meg a DA:O vagy a DA2 ugye? -
Party Hard #4311 A specializáció azt takarja, hogy a 3 közül csak egyet választhatok? -
Party Hard #4310 Várjunk csak találtam valamit. Kifarmolom a Knight Enchanter és ott van a spirit blade. Az alkalmas auto atak nak? -
Although #4309 A magenek vannak specializationjai.
Specialization
De ez később lesz.
Edit: Taktikai nézetben tudsz pauseolni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:06:49 -
Although #4308 a rouge íjat és double weapont. lehet két kés is az alapok megmaradtak csak a mélység csökkent a DA:O-hoz képest illetve a fejlesztési fa az ami szerintem szánalmasan szar. De egy akciójáték motortól mit várjon az ember. Meg ha ez a szándék nem :)
Edit: tudod váltogatni őket és persze a fákat nézd végig mire fejlesztesz.
Ami van az, mozogni kell, van néhány epic ellenfél aminél szívtam a fogam.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:04:34 -
Party Hard #4307 Az nem para ha egyszerű.
Kb a star wars online hez hasonlítanám: Mindegyik kaszt ban van valami áthidalhatatlan zavaró tényező. Legalábbis egyenlőre úgy néz ki. A mage lenne a leg optimálisabb. De ez a staffal hadonászás közbeni lődözés... Ennyi hadonászásban miért nem tudok vele ütni? A lődözéshez meg minek annyit hadonászni? És persze minden varázslónál staf van mint a Heripotterben de ezen még túl is lépnék ha nekem ne lenne. -
Party Hard #4306 Nem para egyszer végig viszem csak 3 nap alatt csináltam 10 karaktert, mindegyikkel eljutottam az első drift bezárásáig...
Pár kérdés:
A mage csak és kizárólag stafot tud e használni?
A Rogue baltát?
A kinézetemet tudom később változtatni?
Módolással van valakinek tapasztalata? Csak mert láttam Nexus on mod okat azonban mivel a mod menedzser től független még nem jöttem rá -
Although #4305 Töröltem, mert lehet tévedtem. Szóval nem a tank lehet kétkezes és pajzsos, a mage healer és dps, a rugó az szintén lesznek majd speciális fejlesztések mint a DA:O-ban is csak sokkal gagyibbak. Minden sokkal gagyibb igen. Lép túl rajta. Egyszer nyomd végfig mert megéri! -
Although #4304 Ha még csak most kezdted az eleje az intro egész addig míg el nem éred a kastélyt. utána kinyílik a sztori. A harcrendszer számomra szánalom, de lehet neked bejön majd :) A történet és a karakterek ami lenyűgöző. Még mindig. Ne ad fel egyszer érdemes végigvinni.
Ha kiértél a intro történetből onnantól csapatmunka kell egyedül halott vagy. Ennyiből taktikai :)
Edit: Ja igen akkor benézted, ez taktikai nem MASS EFFECT. Tehát 4 fővel kell operálnod jól legalábbis hard szinten alsó szinten nem tudom milyen, nem is érdekel. A régi rpg azok ilyenek voltak nem szuperhős feeling.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 19:37:33 -
Party Hard #4303 Nehogy már: MOst vettem a játékot egy két jó kritika után és 3 nap és 10 karakter után megrekedtem:
A varázsló csak stafot tud használni? ahogy a rogue csak tőrt? Csak pajzzsal lehet tankolni? Istenem de közhelyes. Igazából csak egy karakter kellene ami tetszik aztán végigtolnám mert a játék jó. De az tuti, hogy akik csinálták azoknak köze sincsen semmihez. Sem a rol plaing (szerepjáték) sem a játékokhoz. Pl kezdtem egy törpe rugót de sehol nem találtam fejszét hozzá. Tényleg ennyire egyenkaraktergyáros a játék? vagy csak az elején? Kérlek mondjatok pár ösztönző szót. -
Daermon #4302 Bár nekem még mindig az Origin a top DA játék :) -
Daermon #4301 Sztori tényleg nem volt rossz, főleg a Trespasser dlc-vel, meg a visszatérő karaktereknek hála. -
robi3 #4300 én 2-szer is megvettem de még egyszer sem játszottam végig. 1.-re dobozos alap verzió nem sokkal a megjelenés után. 2.-szor 1 évre rá mikor megjelent a goty és rá kellet jönnöm, hogy azt a sok tartalmat máshogy nem adják oda ezért originen megvettem goty-t (fele annyiba került mintha a már beregisztrált alapra megvettem volna a dlc-ket) kb.:30-e ft-ban van nekem a játék. a goty-ért nem sajnáltam azt a kb 15e-t csak a végösszeg bánt. Ha tudom hogy így tálalják a dlc-ket akkor evidens hogy megvárom a goty-t -
Although #4299 Igazából ez volt a trailer ahol tudtam meg fogom venni. Hiba volt. Igen de a sztori elfeledtette. -
Although #4298 Zenéje első osztályú. A karakterek is. Látom a gyalázkodást ami az ME oldalon megy. Nekem Sera volt a kedvencem. Persze mindegyik jó volt. a grey warden szintén kedvenc volt. Morrigan meg alap :) És..
-
Daermon #4297 Válagotaás egy kis zenére.
-
Daermon #4296 Ez tömör volt :D Mondjuk tény, hogy egyik se szent bárány. -
#4295 Utálom a Templarokat, de a mágusokat még jobban :D -
Rannah #4294 Több végigjátszással én mindkettőt megcsináltam, ebből pedig arra jutottam, hogy legjobb lenne a középút. Mindkét félnek igaza van és mégsincs igaza...alapvetően mage párti vagyok, de nem tudnék teljes mellszélességgel melléjük állni.
(Szerintem a mágusok helyzetét a Origins/DA2-ben lehet jól megismerni, a Templarokat pedig az Inquisitionben lehet leginkább megismerni.) -
Daermon #4293 Kiváncsiságból. A trilógia során ti mit választottatok? Templar vagy Mage pártiak voltatok? -
MrAndree #4292 Mondták, hogy nem RPG lesz. -
Although #4291 Nagyon meglepne ha az EA mellett ténylegesen valami újjal állnának elő, szerintem beszállnak a 10 millió feletti eladásba, CoD vagy hasonló jobb sztorival esetleg párbeszéd elemekkel biztos nem rpg lesz. -
Although #4290 Egy-két éve volt hír róla, az egyik kis csapat a Bioban elkezdett valami új dolgon dolgozni, merőben más mint amik a piacon vannak. De ez régen volt. Nem is gondoltam még fut a projekt. Valami név is volt de már nem emlékszem. -
Lyaranie #4289 Tudom, DLC-k főleg. :D
Amúgy elvileg már volt teaser az új IP-hez, kettő is, de ott a legtöbben egy új DA-ra tippeltek.
Remélem nem valami multira kihegyezett lövölde lesz, abból már így is van elég. -
Daermon #4288 IGN cikke, magyarul, ha kell valakinek. -
#4287 Ezek még csak találgatások, egyelöre semmi biztosat nem tudni, ami öt év fejlesztés után vagy valami nagyon jót jelent, vagy nem azt... -
#4286 " action game that features some kind of social or multiplayer component " ....
Marhára remélem, hogy nem egy gagyi free-to-play multis shooter lesz. -
#4285 Innen de ez a ínfó még pletyka szinten van.
A jó hír az, hogy a projektben a kezdeti szakaszban még benne volt Hudson és Gaider is. -
#4284 Kár az a univerzum jól megy nekik...de honnan az a infó, hogy nem lesz rpg? -
Daermon #4283 Azt hiszem a Bio mára megadta a témát a gamereknek :D -
#4282 -
MrAndree #4281 Pedig egy Kotor 3 de szép is lenne... -
#4280 " new universe full of new characters, stories, and gameplay " ez szerintem kizárja a SW frencsájzt.