4680
banner
  • dudusrac
    Sztem. a Path of Exile-ra gondolt és nem a Pillars of Eternity-re.
  • Although
    Függ attól mit preferálsz távolsági, tank, healer pozíció.
  • Although
    Viccelsz ugye :D A hack&slash meg a POE az két külön fogalom.
  • Party Hard
    ÁÁÁ azért vannak ma is jó dolgok. Csak időssebb lettem és más igényekkel ülök le játszani mint 18 éves koromban. A baj az, hogy gyerekeknek csinálják a játékokat (14-18) amikor a fizetőképesebb kemény mag kb 24-30. De ajánlom a TESO-t vagy ha hek end szles re vágytok a POE-t
  • zsanett92
    Szerintetek melyik a legopébb kaszt? Mire érdemes húzni a karaktert? Másodszorra kezdeném el a játékot és szeretnék valami jó erős karit.
  • Although
    Akkor ez könnyen fog menni de ne keresd benne a régit. ismerd ki és nyomd végig egyszer aztán elfelejtheted mint mindent amit a mai ipar csinál.
    Edit :kizárólag a történet és a karakterek maradtak.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:19:11
  • Party Hard
    az első nagyon jó volt a kettes szánalom ez meg jó lehetne ha némi egyéniséget tettek volna a karakteralkotásba
    De amúgy írtam privátba
    Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.03.07. 20:18:23
  • Although
    igen, nem hiszem lehet auto attack de rég nyomtam lehet a tresspassert lenyomom majd. Mert az nincs meg. Neked nem volt meg a DA:O vagy a DA2 ugye?
  • Party Hard
    A specializáció azt takarja, hogy a 3 közül csak egyet választhatok?
  • Party Hard
    Várjunk csak találtam valamit. Kifarmolom a Knight Enchanter és ott van a spirit blade. Az alkalmas auto atak nak?
  • Although
    A magenek vannak specializationjai.
    Specialization
    De ez később lesz.
    Edit: Taktikai nézetben tudsz pauseolni.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:06:49
  • Although
    a rouge íjat és double weapont. lehet két kés is az alapok megmaradtak csak a mélység csökkent a DA:O-hoz képest illetve a fejlesztési fa az ami szerintem szánalmasan szar. De egy akciójáték motortól mit várjon az ember. Meg ha ez a szándék nem :)
    Edit: tudod váltogatni őket és persze a fákat nézd végig mire fejlesztesz.
    Ami van az, mozogni kell, van néhány epic ellenfél aminél szívtam a fogam.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 20:04:34
  • Party Hard
    Az nem para ha egyszerű.
    Kb a star wars online hez hasonlítanám: Mindegyik kaszt ban van valami áthidalhatatlan zavaró tényező. Legalábbis egyenlőre úgy néz ki. A mage lenne a leg optimálisabb. De ez a staffal hadonászás közbeni lődözés... Ennyi hadonászásban miért nem tudok vele ütni? A lődözéshez meg minek annyit hadonászni? És persze minden varázslónál staf van mint a Heripotterben de ezen még túl is lépnék ha nekem ne lenne.
  • Party Hard
    Nem para egyszer végig viszem csak 3 nap alatt csináltam 10 karaktert, mindegyikkel eljutottam az első drift bezárásáig...
    Pár kérdés:
    A mage csak és kizárólag stafot tud e használni?
    A Rogue baltát?
    A kinézetemet tudom később változtatni?
    Módolással van valakinek tapasztalata? Csak mert láttam Nexus on mod okat azonban mivel a mod menedzser től független még nem jöttem rá
  • Although
    Töröltem, mert lehet tévedtem. Szóval nem a tank lehet kétkezes és pajzsos, a mage healer és dps, a rugó az szintén lesznek majd speciális fejlesztések mint a DA:O-ban is csak sokkal gagyibbak. Minden sokkal gagyibb igen. Lép túl rajta. Egyszer nyomd végfig mert megéri!
  • Although
    Ha még csak most kezdted az eleje az intro egész addig míg el nem éred a kastélyt. utána kinyílik a sztori. A harcrendszer számomra szánalom, de lehet neked bejön majd :) A történet és a karakterek ami lenyűgöző. Még mindig. Ne ad fel egyszer érdemes végigvinni.
    Ha kiértél a intro történetből onnantól csapatmunka kell egyedül halott vagy. Ennyiből taktikai :)
    Edit: Ja igen akkor benézted, ez taktikai nem MASS EFFECT. Tehát 4 fővel kell operálnod jól legalábbis hard szinten alsó szinten nem tudom milyen, nem is érdekel. A régi rpg azok ilyenek voltak nem szuperhős feeling.

Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 19:37:33
  • Party Hard
    Nehogy már: MOst vettem a játékot egy két jó kritika után és 3 nap és 10 karakter után megrekedtem:
    A varázsló csak stafot tud használni? ahogy a rogue csak tőrt? Csak pajzzsal lehet tankolni? Istenem de közhelyes. Igazából csak egy karakter kellene ami tetszik aztán végigtolnám mert a játék jó. De az tuti, hogy akik csinálták azoknak köze sincsen semmihez. Sem a rol plaing (szerepjáték) sem a játékokhoz. Pl kezdtem egy törpe rugót de sehol nem találtam fejszét hozzá. Tényleg ennyire egyenkaraktergyáros a játék? vagy csak az elején? Kérlek mondjatok pár ösztönző szót.
  • Daermon
    Bár nekem még mindig az Origin a top DA játék :)
  • Daermon
    Sztori tényleg nem volt rossz, főleg a Trespasser dlc-vel, meg a visszatérő karaktereknek hála.
  • robi3
    én 2-szer is megvettem de még egyszer sem játszottam végig. 1.-re dobozos alap verzió nem sokkal a megjelenés után. 2.-szor 1 évre rá mikor megjelent a goty és rá kellet jönnöm, hogy azt a sok tartalmat máshogy nem adják oda ezért originen megvettem goty-t (fele annyiba került mintha a már beregisztrált alapra megvettem volna a dlc-ket) kb.:30-e ft-ban van nekem a játék. a goty-ért nem sajnáltam azt a kb 15e-t csak a végösszeg bánt. Ha tudom hogy így tálalják a dlc-ket akkor evidens hogy megvárom a goty-t
  • Although
    Igazából ez volt a trailer ahol tudtam meg fogom venni. Hiba volt. Igen de a sztori elfeledtette.
  • Although
    Zenéje első osztályú. A karakterek is. Látom a gyalázkodást ami az ME oldalon megy. Nekem Sera volt a kedvencem. Persze mindegyik jó volt. a grey warden szintén kedvenc volt. Morrigan meg alap :) És..

• Daermon
    Válagotaás egy kis zenére.
  • Daermon
    Ez tömör volt :D Mondjuk tény, hogy egyik se szent bárány.
  • MerlinW
    Utálom a Templarokat, de a mágusokat még jobban :D
  • Rannah
    Több végigjátszással én mindkettőt megcsináltam, ebből pedig arra jutottam, hogy legjobb lenne a középút. Mindkét félnek igaza van és mégsincs igaza...alapvetően mage párti vagyok, de nem tudnék teljes mellszélességgel melléjük állni.
    (Szerintem a mágusok helyzetét a Origins/DA2-ben lehet jól megismerni, a Templarokat pedig az Inquisitionben lehet leginkább megismerni.)
  • Daermon
    Kiváncsiságból. A trilógia során ti mit választottatok? Templar vagy Mage pártiak voltatok?
  • MrAndree
    Mondták, hogy nem RPG lesz.
  • Although
    Nagyon meglepne ha az EA mellett ténylegesen valami újjal állnának elő, szerintem beszállnak a 10 millió feletti eladásba, CoD vagy hasonló jobb sztorival esetleg párbeszéd elemekkel biztos nem rpg lesz.
  • Although
    Egy-két éve volt hír róla, az egyik kis csapat a Bioban elkezdett valami új dolgon dolgozni, merőben más mint amik a piacon vannak. De ez régen volt. Nem is gondoltam még fut a projekt. Valami név is volt de már nem emlékszem.
  • Lyaranie #4289
    Tudom, DLC-k főleg. :D

Amúgy elvileg már volt teaser az új IP-hez, kettő is, de ott a legtöbben egy új DA-ra tippeltek.
    Remélem nem valami multira kihegyezett lövölde lesz, abból már így is van elég.
  • Daermon
    IGN cikke, magyarul, ha kell valakinek.
  • wedge31
    Ezek még csak találgatások, egyelöre semmi biztosat nem tudni, ami öt év fejlesztés után vagy valami nagyon jót jelent, vagy nem azt...
  • jarlaxxe
    " action game that features some kind of social or multiplayer component " ....

Marhára remélem, hogy nem egy gagyi free-to-play multis shooter lesz.
  • wedge31
    Innen de ez a ínfó még pletyka szinten van.

A jó hír az, hogy a projektben a kezdeti szakaszban még benne volt Hudson és Gaider is.
  • jarlaxxe
    Kár az a univerzum jól megy nekik...de honnan az a infó, hogy nem lesz rpg?
  • Daermon
    Azt hiszem a Bio mára megadta a témát a gamereknek :D
  • wedge31
  • MrAndree
    Pedig egy Kotor 3 de szép is lenne...
  • wedge31
    " new universe full of new characters, stories, and gameplay " ez szerintem kizárja a SW frencsájzt.