4680
banner
  • Although
    Ja igen ha nagyon megerőltetem magam akkor is max a Fallout New Vegas van még ami nagyon jó a műfajba.
  • molnibalage83
    Akkor ez alapján talán az első részt tolom végig. Sajnos túl sok helyen hallottam már azt, hogy az I. istenkirály, a II. pocsék, a III. meg egy elbaszott visszbutított, de kötelező és halál unalmas MMORPG. Nekem erre nincs erőm és időm...
  • MrStokes
    Igen, eddig nekik egyedul, masnak meg nem nagyon. Ezert sem vagyok oda nagyon altalaban az open world jatekokert, de teny hogy a Witcher 3 ilyen tekintetben is kivetelt kepez.
  • Sith
    Szerintem nem az open worddel van a baj, azt is lehet jól csinálni, csak meg kell találni az arany középutat az open world és a story között (a lengyeleknek szvsz. sikerült)
  • MrStokes
    Egen, kb. annyira gyenge, hogy a hack & slash kategoria tenyleges kepviseloi kikerik maguknak, hogy veluk egy lapon emlitsuk a DA:I -t a H&S kategoriaban.

Nemreg megvettem, de mar a 2. terulet kipucolasa utan untam magam, nem nekem valo ez az open world elmeny, sajnos mar a Fallout 4-nel is igy jartam 40 ora jatek utan, pedig az meg erdekesebbnek is mondhato talan a DA-nal.
  • MerlinW
    Szubjektív: ha elvonatkoztatunk a grafikától és a címtől, akkor minden második indie RPG ráver erre a részre. Sajnos a DA:I egy primitív konzolos hack&slash lett, de annak is gyenge. A sztori oké, de annyira szerintem nem, hogy 120-150 órát kínlódjak érte. A játék tipikus példája annak, hogy míg az első 4-5 óra érdekes, utána érdektelen, monoton kínlódássá avanzsálódik. Kár érte, de ez van.
  • jarlaxxe
    Semmi közös nincs a két játékban azon kivül, hogy rpg-k...
    A Witcher egy GotY játék, ez meg egy híg fos, ehelyett tényleg jobban jársz a DA:O-val
  • Mr_no_NaMe
    Próbálkoztam próbálkoztam, de nem akarja..egyszerűen nincs rá ingerenciám, hogy bármit is csináljak már a játékban. Minden egyes képkockáról a Witcher széria jut eszembe amitől a falra mászok. Sztem lekapom az originst, amit régen szépen bután félbehagytam mert hülyevoltam hozzá, és most összerakok egy olyan tímet, akik szétzúznak mindent és mindenkit :D
  • Mr_no_NaMe
    Fasza...konkrétan úgy játszottam vele eddig 2 órát, hogy végignyomogattam a dialogokat, mert ezek pont nem érdekelnek :/ Eddig tetszik, mert nem rossz ANNYIRA, de tényleg semmi köze az előzőhöz....azért az Origins tényleg egy művészet volt :/
  • Although
    Évek teltével, az amerikai engedélyezési rendszer egyre kevesebbet engedélyez. Már nyoma sincs a 80-as éveknek, de a 90-nek se. Csak pozitív és csak csupa mosoly vagy ha nem akkor Beth szint. A lényeg, ne legyen negatív hős, mert akkor az életben is olyan lesz. Gáz nem is kicsit.
  • Although
    Csak a történet maradt Gaider az író. És úgy néz ki ő se lesz tovább mert félreállították.
    Csak a sztori miatt érdemes. Egy esélyt adni és végig menni.
  • wedge31
    Sajnos igaz.
    Nem lehet.
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Az origins nagyon tetszett, főleg a bonyolultsága, amit a játék cselesen egyszerűen ábrázolt..az a baj, hogy az Inquisition annyira egyszerűnek tűnik, hogy félek ez már nem csel, hanem tényleg az. Kérlek titeket erősítsetek meg, hogy ez nem igaz!

Másik kérdésem: lehet a játékban nekromanta mágus build félét alkotni csontvázharcos minyonokkal?
  • Bucsek
    rendben köszönöm :)
    régen úgy toltam az első részt, hogy nekivágtam és mindent megcsináltam 1 földrészen, aztán voltak átfedős sztorik, akkor barangoltam :D
    itt úgylátszik , már szintkülönbség is van.
  • MrStokes
    Egy-egy terkepen nem csak egy osszefuggo szinttartomanyba eshetnek az ellenfelek, nekem ugy tunt, hogy minnel eltavoldsz adott mappon a kozeptol kifele menet, annal magasabb szintuek az ellenfelek.

Ez alapjan pl. Hinterlands-en 4-7,8-11, valamint 12 es az feletti szintu ellenfelek is vannak. Pl. ha jol emlekszem a jobb felso reszen a sarkany 12-es.

A kulonbozo teruleteken talalhato ellenfelek szintje reszlegesen atfedesben van, ha mar Hinterlands-en nem boldogulsz, szerintem menj a szintednek megfelelo kovetkezo barmelyik teruletre. En legalabb is igy csinaltam.
  • Although
    Gratula! Have fun!
  • pjboy091
    Probléma megoldva!

Le kellett törölnöm az Origin-t majd újra felrakni. Most már kapcsolódik a szerverhez
  • pjboy091
    Nem jó! Ugyan úgy azt írja ki, hiába indítom az Origin-ből. Nem igazán értem, hogy mi a baja.
  • Although
    Ráklikkelsz az originre és belépsz. És abból indítod el a játékot például. Ami azért is jó mert van hozzá egy program amivel előéletet tudsz kreálni. Ráadásul rengeteget fog frissíteni.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.29. 12:13:49
  • pjboy091
    Mármint úgy értem, hogy játékon belül nem tudok be login -olni. A főmenüben a bal alsó sarokban van a log in gomb, de hiába nyomok rá, folyton azt írja ki, hogy előbb lépjek fel az Origin-re.
  • pjboy091
    Hali! Lehet, hogy balfék vagyok, de van egy kis problémám:

Megvettem a játékot, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell beloginolni, illetve, hogyan lehet elindítani a multit. Folyton azt írja ki, hogy lépjek be az Origin-be, holott benne vagyok.

Valaki tudna segíteni?
  • Bucsek
    Sziasztok, segítség kellene, vagyis inkább ötlet, tipp :)
    A játék elején vagyok még (vagyis remélem) The hinterlandson és vannak ezek a riftek amiket be kell zárni. Én úgy vagyok vele, hogy végzek egy térképpel és megyek tovább, szóval van még 2 db rift meg még pár apró küldi. Viszont az utolsó 2 rift baromi nehéz nekem :D Tudtok ötletet adni hogyan lennék bivajabb? duplatőrös vagyok, semmi extra. lehet hogy tovább kéne állnom másik küldetésre (más térképre) és ott fejlődnöm? :)

ti hogy csináltátok? ha rátévedtetek egy térképre végigtoltátok? vagy összevissza? :D
  • Although
    Ezt nem értem. Ti tényleg így néztek mindent? Sera nagyon jó karakter ahogy a többi is. Egy hitehagyott elf ilyen kell legyen.
    Függ attól milyen karival nyomod szerintem. Ez a kanadai banda még mindig jó. Gaider meg a top.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.24. 20:15:09
  • pjboy091
    Üdv!

Akit érdekel, most akciósan 15 Euróért beszerezhető a játék Originen.
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-inquisition/pc-download/base-game/standard-edition
  • gramaton
    Üdv!
    Érdeklődnék foglakozik e valaki a magyaritassal,lehet e jelentkezni vagy kezdeményezni?
  • silverchain
    Sera-ba? A nyomottorrú - már bocs - elf jön be? Fura egy ízlésed van:)
    Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.10.03. 12:38:33
  • gerinstyle
    Elrontottam a románc szálat. Cassandrával kezdtem flörtölni, majd Doriannal. Aztán rájöttem hogy mind kettő undorító így senkivel nem bújtam ágyba. Kérdés! Kiegészítőkben lehet új kapcsolatot kezdeményezni? Sera-ba vagyok szerelmes amúgy de az meg leszbika sajnos.
    Utoljára szerkesztette: gerinstyle, 2015.10.02. 14:45:32
  • TBTPumpa
    "Egy Twitter-üzenetből most kiderült, hogy a minden kiegészítő tartalmat, így a Jaws of Hakkon, a The Descent, és a Trespasser sztori DLC-ket, valamint a Spoils of the Avvar, a Spoils of the Qunari és a Deluxe Edition extra felszereléseit, fegyvereit, és kozmetikai cuccait egyaránt magába foglaló változat lemezén csupán maga a játék kap majd helyet - a felsorolt csomagok pedig letöltőkód formájában pihennek a dobozokban. Vagyis a Dragon Age: Inquisition installálását követően a kuponokat beváltva le kell még húznunk a kiegészítőket, hogy játszhassunk velük."

LOL
  • TBTPumpa
    Október 6-án érkezik a minden DLC-t tartalmazó Game of the Year kiadás - jó drágán persze!

Enyhén önszopatás volt ezt a játékot megvenni 2014-ben (drága is volt, bugos is volt, unalmas is volt és még DLC sem volt hozzá). Most is drága, bugos és unalmas, de legalább már van DLC hozzá.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.22. 18:09:25
  • Roccio
    Sziasztok én xbox one-on játszom a dragon age-t, amióta feltettem a dlc-ket meg a spoil of qunari+avvar cuccos kieget azóta van ez a bug hogy "lila köd" van a karakterek körül és fehéren villognak (nem varázslat hanem grafikai bug)! Valaki találkozott már vele? Köszi a választ!
  • sanya200
    Pont most van akcióban a jaws of hakkon originene 10,49 euro nem valami nagy spórolás de engem is érdekel annyira hogy megvegyem bár azért kicsit sajnálom rá a lóvét.Bár ha van 10 óra akkor még úgy nagyjából megéri.Jobban mint a me3 dlc-k amik 2-3 óra aztán 2500ft.Ott is megvettem az összeset.Azért igy összeszámolgatva elég sokba van az is.16k a ce edition meg vagy 3 fizetős dlc...
    Mondjuk az ilyen páncél dlc-kért nem fizetek pláne nem 1500-1600ft-kat.
    Utoljára szerkesztette: sanya200, 2015.09.11. 23:20:37
  • Rannah
    Szerintem a Jaws of Hakkon a leghosszabb, ha teljesen megcsinálsz rajta mindent. A másik 2 rövidebb, viszont a történethez ezek sokat adnak - az utolsó különösképpen. A Trespasser-t 2 este alatt fejeztem be, de elég rohamtempóban. Összességében úgy jellemezném az összeset, hogy elég rövidkék, viszont gyönyörű területeket és érdekes történetek kapunk.
    Sajnos így működik mostanában a DLC-üzlet. Régebben egy Awakening-et kaptál egy fél játék áráért, most meg....de megtehetik, mert a rajongók úgyis megveszik.
    VPN-t nem használok, abban nem tudok tanácsot adni.
  • sanya200
    Milyen hosszúak ezek a dlc-k?Az első azt mondták olyan 10 órás ,a többi?Pl az új?Mert sok érte a 15 euro,ha vpn-el veszem lehet bajom belőle?Mert azért darabja 4500ft azért enyhén szólva is pofátlanság,a 3dlc ára már a ce edition kiadását veri pénzbe kb
  • Although
    Gamebansheen találtam ha érdekel.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.09.03. 17:30:21
  • Rannah
    Én nem bánnám ha lenne már valami lezáró kiegészítő, de ahogy az EA-t ismerem még több kérdésünk lesz, amire majd kapunk részleges válaszokat (vagy még kérdést) a 3 órás/15 EUR-os újabb és újabb dlc-kben.
    Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a legújabb "epizódra".
  • Although
    Egy ideje nem követem már ez most befejezés is lesz a sztorihoz?
    Mondjuk ahogy nézem, sok új dologgal nem tudnak már előállni. De ettől ez még lehet jó. Csak legalább egy kieget csinálnának erre a szar harcrendszerre.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.30. 13:46:46
  • wedge31
  • Although
    Bárhogy is lesz, a mi korunk nagy mesélői voltak ők. Kezdve a BG-től a Dragon Age-n át a DA III. Ez mindig velünk lesz. Ha esetleg ők már nem is lesznek.
    Ez mindig emlék lesz ahogy történeteket gyártottak még a második vonal is. És ez mindent elmond. Kis kedvenc részletem sokadszorra.
  • Although
    Egyedül vagyok vele de ez mintha a kettő deep roadra hajazna? A legjobb boss harcra a játékból? Sok időt rááldoztam kb 3x ismételtem mire meglett hardon. De megérte. A DA3-ba ezt már nem éreztem. Valahogy ezzel a harcrendszerrel semmi kedvem az egészhez.
    Lehet nálam van a hiba, de nem élvezem. Mindig ott a kérdés, minek erőltessem. Ott a kérdés milyen jövő vár erre a cégre. Nem képesek létszába hozni helyettünk a tömegjátékok létszámát de minket lassan elveszítenek.
  • wedge31