4680
-
BryceHUN #4359 Kik? A David Gaiderek? Azért nem kell többes számmal hivatkozni rá, mások is dolgoztak ezen a felvonáson. Mary Kirby, Sheryl Chee, Lukas Kristjanson, Sylvia Feketekuty, Joanna Berry, stb. Ők ugyan úgy hozzájárultak az Inquisition - és egyben a Dragon Age - világához, történetéhez, és karaktereihez. És igen, ők még mindig a BioWare kötelékébe tartoznak, akárcsak a tavaly visszatérő Drew Karpyshyn, és "újonc" Alexis Kennedy, akinek a Sunless Seat köszönhetjük. :)
+ Egy kis funfact: többségük az Edmontoni (a "fő" stúdióval) karöltve gőzerővel az új IP-n dolgoznak, így sajnos az Andromeda, csak egy mellék projekt lett a cég számára, lévén nem is a fő csapat dolgozott rajta, hanem a Montreali stúdió, akinek eddig a legnagyobb munkájuk az ME3 Omega DLC-je volt. Várjuk be az új IP-t, és ha az is csak egy "tisztes munka" lesz a részükről, akkor már van értelme temetni őket. -
Although #4358 Akik ezeket írták már nincsenek a Bionál. -
robi3 #4357 Utolsó? Most a bioware-re gondolsz, mert akkor miért lenne utolsó? -
Although #4356 Talán az utolsó ajándék egy nagy múltú cégtől. Más vonalon újra,több évvel a megjelenés után. Idő kellett míg kíváncsiságból, újra megnéztem mi történik. Ugyanaz a video amit korábban betettem, régen de más események más végeredménye.
-
Although #4355 Mese ami még a Dragon Age: originsbe kezdődött el, egy kis üldözött kislánnyal, aki farkasá változott mert nem szerette az embereket, aki már felnőtt lett. Kirakósok a helyére kerülnek, milyen kár mára oly kevesen maradtak akik össze tudják rakni :) Ray, Greg, Gaider, alkottak egy világot majd egy újat Mass Effect néven, miközben a kotorral bemutatták milyen az igazi star wars. Mennyire egyedi amit csináltak. Még akkor is ha az Obsidian a kedvencem, a Bio volt az alkotó. Mára az obsidian kell folytassa.
-
Party Hard #4354 Ezer köszönet. Minden megvan. Most látom, hogy rossz videót néztem. -
MrAndree #4353 A war table-ön csináld meg azt az assignmentet (Specializations for the Inquisitor), hogy megjelenjelenek a specializációs trainerek. Ha ez megvan akkor az udvaron tudsz velük beszélni (nem messze vannak az istállótól ahol Blackwall van) és felvenni a küldetést a specializációkhoz. De csak az egyiket választhatod, ha megcsináltad valamelyiket akkor a többit bukod. -
Party Hard #4352 Hát sajnos nem. 4 karakteremmel is tul vagyok már mindezen és egyiknek sincs -
Daermon #4351 noc=npc -
Daermon #4350 Skyholdot megszerzed. Elmész, visszamész és Wartablen ott lesz a küldetés. Megcsinálod és jön a 3 noc. Profit. -
Party Hard #4349 Valaki tudja pontossan mikortól lehet specializációt választani? Ebből a videóból táplálkozom.
Nálam ott akad meg a dolog, hogy a könyvet nem tudom elolvasni az elején. 9 es szintű vagyok -
Although #4348 Évek telnek de az első kedvenc mindig ugyanaz marad :) Duncan volt az első gray warden.
Utána Alstair. És a kis első karim. Néztem a többieket, Morrigant, Lelianat, és többieket Oghrent, Salet, Sternt, Wynnet :)
-
Although #4347 A kezdet és a vég :)sok év eltelt velünk együtt öregedtek :)
:
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.11. 22:32:46 -
Although #4346 Mit jelent egy sztori, nem figyelem már a ME:A-t nincs értelme nem lesz rossz de nem lesz már, ideje nincs a történeteken átívelő
meséknek. Mint Leliana sztorinak. Minket ez érdekelt mi lesz, hogy lesz a mostaniakat, hogy lehet legyilkolni,
Hogy lett egy egyszerű kislányból az inquisiton spymaster ez is egy szép mese volt. Ahogy Morrigan sztori is, és a többieké. Majd az új sztorik, Sera, Cassandra. Végignéztük kedvenc karaktereink történetét. Az ME, köszönő viszonyba se volt lesz.
-
Although #4345 Oké a három rész alapján,végignézve a skyrimnál már elmagyarázott "egyszerűsítést" itt, mégis egy csodás mesét nézhettem végig, Alstair, Morrigan, Cullen, Varric, Leliana, Cassandra. Megkapva végül Blackwall, Serat és Hawkot a többieket köszi Bio ezt az utolsó mesét. Szép álmokat.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.11. 21:53:27 -
Although #4344 Nincsenek csodák. Tudva EA mindenkit elüldözött akit lehetett. Hollywood-i csilivire számítok a ME:A kapcsán. Köze nem lesz sztoriban a DA:I-hoz sem. Ők már nincsenek ha jól látom.
Sokat gyaláztam a DA:I-t mert erős visszalépés volt de a sztori és a karakterek több mint szimpla H volt. Új ME? Meglátjuk. Meg leszek lepve ha szimpla Hollywood movie-nál jobb lesz.
-
Although #4343 :) A mi történetünk is mielőtt eltűnünk :)
-
Although #4342 Uh bazmeg. Gaidernél mindig tudtad másodikra vannak az igazán kemény dolgok amit elsőre nem értesz. Felix szavai Doriennek. " There are much more dangerous things than dying, Dorien". És elsőre itt még kurvára semmit sem értettem. Thank You Gaider, Nem félek az új ME résznél kell ilyentől féljek. Ó bazmeg gyertek vissza!!!!
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.11. 20:02:55 -
Although #4341 Belekezdtem második menetbe, van időm rá. Meglepően gazdag a maga szintjén a leprogramozott párbeszéd. társak egymás között utalások, történetek. Mókás ahogy Solas és Blackwall párbeszéde, tudva a sztorit már sokmindent másképp látni, Solas tiszteletét is a gray warden iránt. -
Although #4340 Egy nap talán csinál valaki hozzá legalább egy normális karakterfejlesztést meg harcrendszert, akkor a side questekkel együtt is fel lehet írni a valaha készült rpg-k közé.
-
Daermon #4339 Az is igaz :D -
#4338 Saját rendszer, nem DnD. Mondjuk rendszernek max az első rész esetében lehet nevezni. -
Daermon #4337 Teljesen egyedi világ a DA, nem DnD hidd el nyugodtan :) -
Party Hard #4336 Vagy akármilyen nyilpuska -
Party Hard #4335 Lehet hogy tévedek bár én úgy tudom, hogy D&D. Na mind egy. Amúgy Hawke csodálatos nyílpuskáját meg lehet valahogy szerezni? -
Although #4334 Ez is kedvenc volt. De SPOILER. Sajnos vagy szerencsére Gaiderrel még itt is messze meghaladták az átlag skyrim viharköpenyes felfogó képességét sok mindent beletettek lezártak. Így, úgy. A játék gagyi volt, de nem a történet és a karakterek.
-
Although #4333 Elővesszük újra a régi könyvet. -
Although #4332 Our life is coming ? :)
-
Although #4331 A descent dlc az ad valamit de azt elégé lehúzták. -
Daermon #4330 Ebben a részben nem sok, de amúgy Dragon Age nem DnD rendszer. -
Party Hard #4329 Amúgy van földalatti terület? Ilyen nagyobb összefügő törp rendszer. Bár tudom a DnD ben a törpök nem kifejezetten földalatiak
-
MrAndree #4328 Igen, de hamarabb mint a negyede. -
Party Hard #4327 A skyholdot meg gondolom a főküldetés láncon kapom meg kb az egész játék egy negyedénél? -
Daermon #4326 Ha megszerezted Skyholdot és elmész onnan (mindegy hova). Aztán mikor először visszamész már ott lesz az operation a war tablen. -
Party Hard #4325 A specializációt hányas szinttől tudok kitanulni? vagy mitől függ? -
Party Hard #4324 Köszi a tippet szerintem fejleszetem a potis rugót
Modolással van valakinek tapasztalata? -
Daermon #4323 Knight-Enchanter vagy Rift mage.
Tempest íjjász.
Közelharca 2H warri (reaver vagy templar), tempest rugó. -
Although #4322 Olvasd el a karakterfát, van sabotage és kamuflág is. Szóval tapasztald ki. Gagyinak gagyi de van azért :) -
Party Hard #4321 Hát igazság szerint csapdaállítós lopakodós buffer debuffer suport summonert de a jelen esetben azt hiszem meg kell elégednem a kézzel-lábbal hadonászós csillivilli csiribiri csóka és szedett vedett bandájával
-
Party Hard #4320 Azaz
Amikor az egyetlen dolgod a játékban, hogy lemészárolj mindent ami mozok. Jó meg minden de meg lehet unni elég könyen. Szerencsére ezt is megoldották a frisitési metódusokkal
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.03.07. 20:31:19