Nincs mennyország, a filozófia pedig halott!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos a keserûség beszél belõlem,mert meggyõzõdésem hogy van potenciál a Magyarokban de amig mindenki a másikon tapos keresztül 1000 forintért is adig itt nem lesz változás
Ráadásul nam a romák hibálya hanem a mienk,de ha nem változik valami akkor hamarosan a Magyarok kevesebben lesznek mint a nem magyarok ideértve az öszes bevándorlót mindent.
Ezzel nem értek egyet. Az emeberek többsége idióta. A vitapartered nem ismer téged. Nem tudja hogy nem vagy idióta (ahogy te sem tudod se róla, se rólam). Akkor nagyobb a valószínûsége hogy helyesen tippel, ha arra tippel hogy idióta vagy. Lehet hogy jelen esetben pont téved, de gyakrabban lesz igaza.
Itt is csak a szardobálás megy,meg az ál Magyarkodás
De azért szép próbálkozás volt! 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
,,pedig kizárólag csak a mi hibánk volt"
-Na ezt kifejthetnéd bõvebben, hogy pontosan mi is volt a MI hibánk a múltban...
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Én legalább nem hordok szemellenzõt, és látom mi a Magyarok hibája amit el is fogadok még ha nem is örülök neki!
Hidd el szivesen haza költöznék ha látnám a lehetõséget a normális életre.
Hányok attól amit látok otthon,a saját hazmban egy senki vagyik csak kötelességekkel,jogok nélkül.
Mig mások mindent megkapnak, dolgozniuk sem kell, állami gondozásba adják a gyerekeket amit a rokonoknál elhelyezve + lóvét akasztanak a kölykök meg vissza a családhoz!
Az idióta magyar meg felháborodottan harcol a kissebbség jogaiért.
Ha lecigányozod följelent ha ugytetszik nekik meglincselik a magyart,de ha õket gyilkolják akkor gõzerõvel nyomoznak.
Sajnos Magyarországon a Magyaroknak van a legkevesebb joga.
Képzeld magyar vagyok, de sajnos ez a tapasztalatom. Elég sok országban jártam már de még sehol nem találkoztam ilyen mértékû irigységgel és megkeseredettséggel.
"etleg utánanézhetnél a német nagyvállalatoknak"
Milyen német nagyvállalatoknak? A zsidó kézben lévõ nagyvállalatokra gondolsz, akik ugyanúgy túlélték a háborút, mint az "árja nagyvállalatok"? Elárulok neked egy titkot: A vagyonos/befolyásos zsidóknak egy hajuk szála sem görbült a 2. világháború alatt.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Sírunk a múlt miatt mindig (pedig kizárólag csak a mi hibánk volt), és ezt hozzuk fel mindig. Az összes környezõ ország rühell minket, ha megmondod hogy magyar vagy akkor Ukrajnába, Romániába, Szlovákiába, Ausztriába, sõt már Horvátországba is sokszor furcsán néznek rád.
Egész európa rajtunk röhög, mert egy 120 centis faszcibáló aki azt hiszi õ a mindenség lett megváélasztva...
Nekünk 1 km metró megépítése 5 év és 9x annyi pénz mint kínának 100 km mágnesvasút felhúzása a mocsárra... stb..
Aból a hatalmas vagyonból amit a szorgos magyar nép összerakott mint a hangyák?
Ne nevettess!
Állitólag egy magyar származásu zsidónak köszönhetõ izrael léte,bár már nem emlékszem 20 évvel ezelõtt mesélték kint a sztorit.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
,,Én nem kedvelem õket, dolgoztam nekik izraelben is.
De azért van mit tanulnunk tõlük!
Egy országot épitettek a sivatagba,összetartanak nem úgy mint a hülye magyarok akik irigyek mindenkire."
-A mi pénzünkbõl építették...
egy MAGYAR fórumon kell megvédenem a hazámat, MAGYAROK igaztalan vádaskodásaitól? mivé lett a világ?
Ráadásul nem vezet sehova.
Nem tudom, hogy konkrétan milyen nagyvállalatokra gondolsz, de javaslom, hogy nézz utána, hogy kik alapították ezeket és most kik a CEO-k. Hát nem éppen azok a tisztevérû, német árják.
"Az viszont megint csak a porosodó tankönyvekben található meg, hogy amikor a magyarok lélegzetvételnyi lehetõséghez jutottak hogy alkossanak, akkor annak csodájára járt a világ."
90%-uk zsidó volt, akik többnyire el is hagyták ezt a fantasztikus országot.
A magyar az egyik legirigyebb nép, bár nem csoda hiszen a gyerekek is úgy nõnek fel, hogy azt látják, ahogy a szüleik állandóan a szomszédot kémlelik, meg mindig a máséról beszélnek.
Én ismerõsökrõl beszélek!
Kicsit nézz utána a lakosság hány százaléka fizet járulékot és menyi a minimumot.
Otthon mindent lehet kapni lopottan bármit!
Mindenhol azzal kezdik hogy nem kell ez,nem kell az?
Én azt hittem szlovénia az benne volt az ex Jugoszláviában,de lehet tévedek?
Utólag vettem észre ezt a hsz.-edet, miután feltettem volna az #1096-os kérdésemet neked. Én megpróbálok mindenkivel normális hangnemben kommunikálni, de ha nem megy, akkor átugrom a te hsz.-eidet is.
Közben hadd hívjam fel a figyelmed arra, hogy nem én vagyok az, aki szégyelli a magyarságát, valakivel összekeversz.
Egyébként meg EZ az offtopik, az elsõ ezer hozzászólás éppen hogy a cikkel volt kapcsolatban, de nem baj.
Azt meg hogy nem OLVASNÁM EL a hozzászólásod, azt kikérem magamnak, elmész picsába! Azt meg, hogy mi hülyeség, mi nem, érvek nélkül elég nehéz lesz izomból átnyomni.
Az csak a te családod, innen jöttél. Ez a tapasztalatod rólad többet mond el mint rólunk.
Alig valaki fizet adót,mindenki lop
Gondolom magadból indulsz ki, a fentiek alapján érthetõ.
Mi meg kiárusitottuk az országot
Mivel ezt nem a magyarok tették, ezért gondolom a "mi" sem magyar (rendszerint a helytartóság sem magyar származású volt, hanem gyakran olyan emberkék, akiket droidka nem nagyon szeret). Akkor pedig légy szíves a saját portádon sepregess, az alapján amit írtál, van tennivalód.
a szlovénok nem állnak rosszul pedig ott háboru is volt.
A szlovénoknál nem volt háború, kedves jól tájékozott világutazó.
Nézd, én nem tartom magam mindentudónak, sem tévedhetetlennek, sem szakértõnek! Ezt mindig el szoktam mondani. De az alapján amiket olvastam, én már nem hiszem el ezt a mesét.
Minden alkalommal hogyha hazamegyek valaki meg akar lopni átbaszni,hülyének nézni.
Külföldön élek ezért elvárják hogy mindig ajándékokat hozzak mindenkinek,hogy én fizessek mindenhol.
Alig valaki fizet adót,mindenki lop,a politikusok nyiltan csinálják mégsem változik semmi.
A metró,botrány az autópályák,botrány,minden állami pénzen épülõ dolog,botrány!
Az Olaszok is mintapéldányok a politikai stiklik terén,de legalább az embereknek hagytak lehetõséget egy normális életszinvonalhoz.
Mi meg kiárusitottuk az országot,és rabszolgák leszünk megint,csak most nem az oroszok ugráltatnak hanem a multik,bár ez elkerülhetetlen ahogy elnézem.
De legalább próbálnánk meg,a szlovénok nem állnak rosszul pedig ott háboru is volt.
,,Legtöbbször szégyenlem a magyarságom"
-Megkérdezhetem, hogy miért? Persze nem kötelezõ válaszolni. Részletesebben kifejthetnéd, mert ez egy fontos téma...
Az viszont megint csak a porosodó tankönyvekben található meg, hogy amikor a magyarok lélegzetvételnyi lehetõséghez jutottak hogy alkossanak, akkor annak csodájára járt a világ. Igen, ezek az irigykedõ idióták. Nézz utána magad, ez nem törióra. Pont ezért nem reagáltam offtopicra az eddigi ~1000 komment alatt, mert aki ilyen lelkesen nyomja a hülyeséget oldalakon át, az nem fog magába szállni, ha elolvassa a hozzászólásomat.
Csak én látom így, vagy tényleg van összefüggés bizonyos világnézetek és a jellemtelen féreg lelki alkat között? <#nemtudom>#nemtudom>
De azért tanulni lehetne ha volna eszünk!
Az a zsidók titka szerintem, hogy úgy vág át, hogy azt hiszed te jártál jól!
Bár azt is hozzá kell tennem amikor nekik dolgoztam sosem loptak meg, fölajánlottak alternativákat választásra.
A trükk az hogy nem a legjobbnak tûnõt kell választani.
Persze nem ilyen egyszerû a dolog ez csak egy személyes tapasztalat.