Alcatraz (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mi van pl. azzal a titkos ajtóval, amit azok a kulcsok nyitnak? Azt hittem, ebbõl a részbõl kiderül, mi van mögötte.
És az a feszülõs farmer is igen jól áll rajta.
Én is szeretnék ilyen farmert, pedig fiú vagyok :-D Hol lehet ilyet venni ?
És a fõhõsnõ ? nincs is pasija ? 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az ORDER szót meg ÓDA-nak ejtik. Hát nem undorító? Ki a faszom tanította meg ezeket beszélni?
TÉKITEÜVEE
Fákjúal!
De ha a bullshit-re kérdezel rá, akkor kb. faszság, baromság a jelentése.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Fákjúal!
amikor már elég sok apróságot megtudtunk, elkezdik azokat megkavarni, jönnek nagyobb talányok, stb. szokásos séma, lsd. Lost és Fringem mindkettõt szeretem/szerettem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha minden epizódban felfednek egy morzsát a történtek hátterérõl, és nem hagyják ellaposodni, akkor megmaradhat.
Netes körökben már elfogadottak ezek a szavak a magyarban, plusz a meme-k is rátesznek egy lapáttal, deal with it <#hawaii>#hawaii>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Lehet h az én hibám de miért kell ilyeneket beleírni a forumba h wtf vagy hogy bullsift " vagy mi a szösz ". Miért nem lehet magyarul helyettesíteni valamivel ?
Kíváncsi vagyok h a szerzõk mit találnak ki és h kiket vesznek elõ még a múltból.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ekkor baromságot. A rendõrség megtalálja a lõszert, rajta az ujjlenyomatát és rögön kap a nyakába valami vádemelést, elveszti a jelvényét, miegymás. Persze.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
a fõszereplõ csaj jól néz ki, de kicsit sok néha.. sam neill viszont fasza😊
Yo, Bitch!
megnéztem az elsõ kettõt, nagyon tetszett, csak volt benne pár zavaró dolog, mint pl amikor a csaj azonnal kiszúrta, hogy honnan lövöldöztek, meg a hüvely is egybõl meglett
Érdekes 2 rész után következtetéseket levonni...
Armin & Ayu fan