193
Új high-concept sorozat J. J. Abramstól (na jó, ő csak a producer)
  • Herold
    Nem lehet, hogy a forgatókönyvírók alul vannak fizetve?
    Bár van valami abban is, amit mondasz.
  • Narxis
    Érdekes kérdés. Szerintem valahol a kettő között van az igazság. Megéri nekik a kezdeti nézettség miatt viszont később meg meghúzzák a kiadásokat elég komolyan, én erre tippelek. Örök "harc" megy a stúdió és a készítők között.
  • Borg
    Érdekes ez a bukás kérdés. Ha annyira nem éri meg, meg már az 5. sorozat bukik el UGYANABBA a hibába (igénytelenség, rossz színészek, lassú sztori), akkor miért csinálnak mégis újra és újra ugyanilyeneket? Vagy nagyonhülyék, vagy vastagon megéri nekik mégis. Lehet hogy egy sorozatindítás kezdeti nézettsége több lét hoz nekik, mint bármilyen népszerű sorozat későbbi évadjai. Szal le is szarják, hogy kell e majd 2. évad belőle?
    Ennyi erővel, ha ezt elkaszálják, akkor a következő megint ugyanilyen lesz.
  • Narxis
    Az azért túlzás, hogy nagyon jó szvsz. Vannak jobb részek, de messze nem erre számítottak sokan.
  • grebber
    A debileknek semmi sem jó nem hiába amcsik.Pedig nagyon jó sorozat.
  • hdmi
    Hát nem csodálom, mert én is abbahagytam a nézését, ami pedig elég ritkán fordul elő velem.
  • KaBuTo666
    Nembaj.
  • Narxis
    Az Alcatraz ígérkezik az év eddigi legnagyobb bukásának
  • Narxis
    :D
  • ProGabe #104
    szó se róla, a teste csillagos ötös, de sokszor cseszettül kisfiús az arca :\
  • Herold
    Ez a szűk farmer kifejezetten jól áll a csajszinak.
  • ProGabe #102
    remélhetőleg jön valami fordulópont. ezek általában a 7-9. részek környékén szoktak lenni

mondjuk nekem ez így is tetszik, de én nem nézek nyomozós sorozatot, így nincs csömöröm belőlük
  • Narxis
    Mostani is jó rész volt. Jó arc volt a rab. A főcímzene meg olyan badass, mindig végfig hallgatom, főleg ahogy a csávó mondja. Tényleg olyan rejtélyes az egész, aztán persze jön a kiábrándulás... :D Kétlem, hogy 2 évadnál többet megél ez a sorozat, jelenlegi szerkezetében kizárt.
  • paly90
    nekem egész bejött ez a rész:)
    érdekes volt a rab is, elég sok flashback volt, és a főszál is egyre érdekesebb:)
  • Herold
    Elégedett vagy az epizóddal? Most viszonylag sokat beszélt a doktornő.
  • Narxis
    Sajnos nem sajnálnám jelenlegi állapotában.
  • paly90
    nézettsége is nagyon gyenge, ebből sztem kasza lesz....
  • Narxis
    Nagyon pengeélen táncol a sorozat. Most csak azért volt jó mert érdekes volt a rab, de amúgy abszolút unalomba fullad és nyújtják a fő történetet mint a rétestésztát.
  • grebber
    Egész jó a sorozat! Bár nagyon remélem nem lesz belőle lost hogy ezer évet kelljen várni kiderüljön hova is tűntek a rabok,miért nem öregedtek.
  • cylonflatus
    Ez az epizód több kérdést tett fel, mint amennyit megválaszolt
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeee az rossz lenne. :D
  • KaBuTo666
    Vagy mint a lostnál, hogy szar se derül ki. XDD
  • Narxis
    Azt szerintem évadzáróra vagy szünet előtti részre tartogatják, nem tom hány rész lesz még.
  • Herold
    Én nem érzem úgy, hogy a rokoni kapcsolatokon kívül érdemi információkkal is gazdagabbak lettünk volna ettől a résztől.
    Mi van pl. azzal a titkos ajtóval, amit azok a kulcsok nyitnak? Azt hittem, ebből a részből kiderül, mi van mögötte.
  • Narxis
    Na kezdenek bedurvulni a dolgok!
  • Herold
    Sunázható az, légy erős.
  • smith09 #87
    Pedig jó csaj ! Fiúsnak fiús, de tetszik.
    És az a feszülős farmer is igen jól áll rajta.

Én is szeretnék ilyen farmert, pedig fiú vagyok :-D Hol lehet ilyet venni ?
  • Narxis
    Főhősnőről nem tudom eldönteni, hogy sunázható-e, olyan fiús a haja és a viselkedése de pedig jól néz ki nyaktól lefele... :D
  • smith09 #85
    Ezaz ősz hajú FBI osnak tuti nyakig benne van abban h a 60 as évekbeli emberek 50 év alatt nem öregedtek.

És a főhősnő ? nincs is pasija ? :)
  • Narxis
    Szerintem egy őrült időutazással kísérletező tudós.
  • smith09 #83
    Mi lehet a pincébe ? :-)

• Narxis
    A végét leszámítva keciunalmas volt. :/
  • karajjj
    spoiler tag?
  • LasDen #80
  • Borg
    Azért a bankbiztonsági rendszerek nem mutatnak annyira jól a 60 évvel ezelőtti színvonalon... Szóval egy ordas nagy fasságra épült az epizód. Viszont legalább fordulatot vett, amikor túszejtés lett belőle. Már épp untam volna el magam, ha ezt is végignyomozgatják csak...
  • Herold
    Ha pl. végignézed az eddig 2 évados Strike Back c. sorozatot, számtalan ilyen gyöngyszemet találsz benne.
  • Herold
    TAKE IT OVER

Az ORDER szót meg ÓDA-nak ejtik. Hát nem undorító? Ki a faszom tanította meg ezeket beszélni?
  • Narxis
    take it away
  • ffxi
    ok. Nyertél.
  • Herold
    Akkor találd ki mit írtam. Leírom fonetikusan, brit kiejtés szerint, te meg írd le angolul helyesen:

TÉKITEÜVEE