Alcatraz (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Neeeeeeeeeeee az rossz lenne. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vagy mint a lostnál, hogy szar se derül ki. XDD
Narxis
Azt szerintem évadzáróra vagy szünet elõtti részre tartogatják, nem tom hány rész lesz még.

Herold
Én nem érzem úgy, hogy a rokoni kapcsolatokon kívül érdemi információkkal is gazdagabbak lettünk volna ettõl a résztõl.
Mi van pl. azzal a titkos ajtóval, amit azok a kulcsok nyitnak? Azt hittem, ebbõl a részbõl kiderül, mi van mögötte.

Narxis
Na kezdenek bedurvulni a dolgok!<#wow1><#taps>

Herold
Sunázható az, légy erõs. <#nevetes1><#buck>

smith09
Pedig jó csaj ! Fiúsnak fiús, de tetszik.
És az a feszülõs farmer is igen jól áll rajta.

Én is szeretnék ilyen farmert, pedig fiú vagyok :-D Hol lehet ilyet venni ?
Narxis
Fõhõsnõrõl nem tudom eldönteni, hogy sunázható-e, olyan fiús a haja és a viselkedése de pedig jól néz ki nyaktól lefele... 😄

smith09
Ezaz õsz hajú FBI osnak tuti nyakig benne van abban h a 60 as évekbeli emberek 50 év alatt nem öregedtek.

És a fõhõsnõ ? nincs is pasija ? 😊
Narxis
Szerintem egy õrült idõutazással kísérletezõ tudós.

smith09
Mi lehet a pincébe ? :-)

Narxis
A végét leszámítva keciunalmas volt. :/

spoiler tag?
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Azért a bankbiztonsági rendszerek nem mutatnak annyira jól a 60 évvel ezelõtti színvonalon... Szóval egy ordas nagy fasságra épült az epizód. Viszont legalább fordulatot vett, amikor túszejtés lett belõle. Már épp untam volna el magam, ha ezt is végignyomozgatják csak...
Herold
Ha pl. végignézed az eddig 2 évados Strike Back c. sorozatot, számtalan ilyen gyöngyszemet találsz benne.

Herold
TAKE IT OVER

Az ORDER szót meg ÓDA-nak ejtik. Hát nem undorító? Ki a faszom tanította meg ezeket beszélni?

Narxis
take it away

ffxi
<#fejvakaras> ok. Nyertél.

Fákjúal!

Herold
Akkor találd ki mit írtam. Leírom fonetikusan, brit kiejtés szerint, te meg írd le angolul helyesen:

TÉKITEÜVEE

ffxi
Legelején én sem voltam odaérte. De lassan már kötelezõvé vált. Viszont csak 1. Ismétlem csak 1 brit akkcentusú szereplõ vagyok hajlandó elfogadni. 😊

Fákjúal!

stargatelost
Én nem tudom, te írtad ide, neked kell tudnod 😄 😄 (értsd: ilyen szó nincs)
De ha a bullshit-re kérdezel rá, akkor kb. faszság, baromság a jelentése.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

smith09
Értem. :-)
és ez a bullsift mit jelent ??

Ez a fõhõs nõ nekem bejön. Várom a folytatást.
Herold
Nekem speciel hányingerem van tõle. Kimondottan utálom a brit kiejtést.

stargatelost
Jó az 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ffxi
Mostanság majdnem minden sorozatban van legalább 1. Rászoktam, fõleg ha nõ. Akkor végem 😊

Fákjúal!

Herold
Neked tetszik a brit akcentus?

ffxi
Ilyen nincs! A Brit akkencuts nõ most néma 😞

Fákjúal!

ProGabe
"felfednek egy morzsát a történtek hátterérõl"

amikor már elég sok apróságot megtudtunk, elkezdik azokat megkavarni, jönnek nagyobb talányok, stb. szokásos séma, lsd. Lost és Fringem mindkettõt szeretem/szerettem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
OMG ez a 3. rész is baró volt!

Herold
Nem olyan rossz azért...
Ha minden epizódban felfednek egy morzsát a történtek hátterérõl, és nem hagyják ellaposodni, akkor megmaradhat.

Herold
A téma nem új szerintem, kissé a 4400-ra hajaz.

stargatelost
Bullshit akart az lenni, nem? 😄

Netes körökben már elfogadottak ezek a szavak a magyarban, plusz a meme-k is rátesznek egy lapáttal, deal with it <#hawaii>

smith09
Nekem a 3. rész is tetszett.
Lehet h az én hibám de miért kell ilyeneket beleírni a forumba h wtf vagy hogy bullsift " vagy mi a szösz ". Miért nem lehet magyarul helyettesíteni valamivel ?
Kíváncsi vagyok h a szerzõk mit találnak ki és h kiket vesznek elõ még a múltból.
cylonflatus
Az a rendõrség, ami full ki van zárva ezekbõl az ügyekbõl? Szerintem már az elsõ részben elég világosan be lett mutatva, hogy a "mezei" rendõrségnek az illetõsége, hatásköre zéró ezekben az ügyekben.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Shep
Azt azért nem is néztem és asszem ezt sem fogom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lostnál mi volt? Általában 39 perc dráma meg idõkitöltés, aztán a végén böszmenagy wft és ennyi, az epizódok 90%-a ennyibõl állt.
Shep
Megnéztem a 3. részt. Hát elég gyenge így ez a koncepció ,hogy 40 percbõl 38 nyomozgatás, mert ez azért nem nyomozás és utána meg 2 perc újabb kérdéseket felvetõ képsorozat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
2. rész is tetszett!

"amikor nincs szükség az elkövetõ azonosítására, mert már eleve tudják, hogy kit keresnek? "

Ekkor baromságot. A rendõrség megtalálja a lõszert, rajta az ujjlenyomatát és rögön kap a nyakába valami vádemelést, elveszti a jelvényét, miegymás. Persze.
LOL. Jó kis elsõ rész, akarod mondani. Utána már gyenge.
Narxis
Fúúúú megnéztem az elsõ részt, jó kis sori!

cylonflatus
Miért is kellene tollal szarakodni a töltény megtalálásánál, amikor nincs szükség az elkövetõ azonosítására, mert már eleve tudják, hogy kit keresnek? A fegyverre utaló jegyek meg bele vannak karcolódva a hüvelybe, azt meg nem lehet olyan könnyen lesimogatni...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ForzaInter
elsõ 2 részt néztem meg eddig, az elsõ kb 8/10 nálam, a második már nem volt olyan jó de a vége miatt egy 6,5 megér.. de a flashbackek meg a rejtélyek miatt érdekel a sorozat, a nyomozás része viszont annyira már nem jön be.

a fõszereplõ csaj jól néz ki, de kicsit sok néha.. sam neill viszont fasza😊

Yo, Bitch!

Szerintem meg fasza. Bár kicsit kevés volt a WTF benne, de már önmagában az is tetszik, ahogy az "érdekesebb" alcatraz foglyokat megismertetik.
Megnéztem a 3-dik részt, de azt kell, hogy mondjam, hogy harmat gyenge volt. Ennél sokkal jobb sorozatokat kaszáltak el.
Andr0
A cím.

Armin & Ayu fan

Mi abban a következtetés, hogy ki írta vagy, hogy ki a fõszereplõ. Olvasni. Értelmezni.
hmm..
megnéztem az elsõ kettõt, nagyon tetszett, csak volt benne pár zavaró dolog, mint pl amikor a csaj azonnal kiszúrta, hogy honnan lövöldöztek, meg a hüvely is egybõl meglett
Andr0
http://www.sg.hu/cikkek/87129/alcatraz_eddig_siker_az_uj_idoutazos_scifi_sorozat

Érdekes 2 rész után következtetéseket levonni...

Armin & Ayu fan