Alcatraz (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
folytatásról még nem tudni semmit,de sajnos kevés az esély h új évadot kapjon.....
Mert imdb 13 résznek írja...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Fákjúal!
Rebecca Madsen
Dr. Diego "Doc" Soto
Emerson Hauser
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Next PC upgrade: 2022
az igazgató pedig egyszerûen zseniális...a 9. rész végén a hideg kirázott annyira zseniális volt...😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Aki csak szennyet tud, azt azt ugyanúgy alulfizetném késõbbi karrierje során is. Aki meg valamit képes letenni az asztalra, annak megéri többet fizetni 😊
Ennyi erõvel, ha ezt elkaszálják, akkor a következõ megint ugyanilyen lesz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mondjuk nekem ez így is tetszik, de én nem nézek nyomozós sorozatot, így nincs csömöröm belõlük
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
érdekes volt a rab is, elég sok flashback volt, és a fõszál is egyre érdekesebb😊
Next PC upgrade: 2022