193
Új high-concept sorozat J. J. Abramstól (na jó, ő csak a producer)
-
Borg #153 Kicsit kiszámítható volt, de jó :) -
#152 Azta de durva évadzáró volt. Amúgy meg mondtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!őrült tudós volt a szobában. :PPP -
#151 BSplayer a legjobb. -
#150 Én is a KMPlayert használom, már jó régóta, nekem nagyon bejött. -
#149 Potplayer egyszerűbb. Végül is ugyanaz csinálta. -
Borg #148 Kmplayer. -
#147 Nincs semmilyen kodek pack, mert VLC playerhez nem kell(ett). -
#146 Milyen kodek pakkod van? K-lite a nyerő szerintem, nálam ez vált már évek óta. Lejátszónak meg felejtsd el ezeket, BSplayer, vagy Media Player Classic. -
#145 Csak azért mert nekem nem jó hozzá a felirat. WMP-vel nézem, lehet hogy az a baj? A VLC player hibásan játssza le az MKV-t. -
#144 Jelen. Miért? -
#143 Én, meg szerintem mindenki, aki jó minőségben akarja látni kedvenc sorozatait :D 720p alá nem szab ad adni :P -
#142 Van olyan, aki a 720p-s MKV formátumú epizódot nézi magyar felirattal? -
#141 meglesem -
#140 -
hdmi #139 Aki szereti az ilyen misztikus sorozatokat, mint pl. a Lost vagy az Alcatraz, annak ajánlom figyelmébe a The River-t. Sokkal izgalmasabb, látványosabb, és nem csak az epizód végén van WTF. Eddig 7 rész ment le belőle. -
paly90 #138 1. évad 13 részes lesz.
folytatásról még nem tudni semmit,de sajnos kevés az esély h új évadot kapjon..... -
#137 Mit tudni hány részes lesz a sorozat? Lesz esetleg folytatás, vagy kaszát kapott?
Mert imdb 13 résznek írja... -
#136 Kezdem azt érezni néha, hogy a fegyenceknek drukkolok. Nem pedig Sam Neil-nek. Pedig miatta kezdtem el nézni a sorit :D -
Borg #135 Az elítéltek is általában jobbak, mint a főszereplők. -
#134 09. részben játszódó Donovan officer jó színész. -
#133 Hauser az FBI-os keménylegény, a dagi a Doc, polgári nevét én se tudom. :D A csaj neve meg talán Rebecca... na jó csalok és megnézem wikin. :D
Rebecca Madsen
Dr. Diego "Doc" Soto
Emerson Hauser
-
Borg #132 Most hogy így mondod, az Alcatrazos elítélteken kívül senkinek se ugrik be a neve :D -
Már más neve van. -
Borg #130 Jah, Hurley randijára is elfelejtettek kitérni... -
#129 Hát már megbocsáss, de ez elég nagy igénytelenség... -
#128 lol -
#127 Egyedül a rabok érdekesek a saját sztorijukkal. A főszereplők viszont annyira sótlanok és súlytalanok, hogy borzalmas. -
#126 Én nem a képminőségért nézek sorozatot :D Felőlem kamerás is lehet csak legyen magyar felirat és ok minden! -
#125 720p alatt már nem kéne sorozatot nézni azért :) (kivéve persze gyenge gépen) -
#124 Szard le ezermillió helyről lehet szedni a hdtv.xvid-2hd verziót! -
#123 Mi ez az új baromság, hogy az eztv-n csak mp4 formátumban vannak fent a sorozatok? Természetesen a felirat nem jó hozzá... -
Borg #122 Egyetértek, nekem is tetszenek ezek az alcatrazos történetek. Lehet hogy a főszereplő csaj nem túl jó színész, vagy a cselekményeket jobban is részletezhetnék, de attól még bejön. Még izgalmas is sokszor. A WTF szál meg hab a tortán. -
#121 Nem vagy egyedül ,nekem is tetszik a sorozat! -
paly90 #120 lehet egyedül vagyok vele, de nekem bejön a sorozat...annyi kérdés van amire 3 rész alatt nem tudnak választ adni szerintem, úgyhogy mindenképp legyen 2. évad.(bár tudom,kicsi rá az esély)
az igazgató pedig egyszerűen zseniális...a 9. rész végén a hideg kirázott annyira zseniális volt...:) -
#119 azért nincs mert tv-ben még nem adták le -
#118 Hogyhogy nincs normál HDTV verzió most?
Feliratot is csak web-dl-re találtam. -
#117 Hülyeséget írtam,mert szép,de nekem jobban tetszett a másik hajjal. -
Valezius #116 Én nem értek hozzá. De pont emiatt kellene jobb részeket írniuk :)
Aki csak szennyet tud, azt azt ugyanúgy alulfizetném későbbi karrierje során is. Aki meg valamit képes letenni az asztalra, annak megéri többet fizetni :) -
#115 lol sztem szép -
#114 Ezen a képen nem kisfiús az arca,de szerintem így csúnyább