Alcatraz (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Én, meg szerintem mindenki, aki jó minõségben akarja látni kedvenc sorozatait 😄 720p alá nem szab ad adni 😛

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Herold
Van olyan, aki a 720p-s MKV formátumú epizódot nézi magyar felirattal?

Narxis
meglesem

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
<#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Aki szereti az ilyen misztikus sorozatokat, mint pl. a Lost vagy az Alcatraz, annak ajánlom figyelmébe a The River-t. Sokkal izgalmasabb, látványosabb, és nem csak az epizód végén van WTF. Eddig 7 rész ment le belõle.
1. évad 13 részes lesz.
folytatásról még nem tudni semmit,de sajnos kevés az esély h új évadot kapjon.....

gabo91
Mit tudni hány részes lesz a sorozat? Lesz esetleg folytatás, vagy kaszát kapott?
Mert imdb 13 résznek írja...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ffxi
Kezdem azt érezni néha, hogy a fegyenceknek drukkolok. Nem pedig Sam Neil-nek. Pedig miatta kezdtem el nézni a sorit 😄

Fákjúal!

Az elítéltek is általában jobbak, mint a fõszereplõk.
ffxi
09. részben játszódó Donovan officer jó színész.

Fákjúal!

Narxis
Hauser az FBI-os keménylegény, a dagi a Doc, polgári nevét én se tudom. 😄 A csaj neve meg talán Rebecca... na jó csalok és megnézem wikin. 😄

Rebecca Madsen
Dr. Diego "Doc" Soto
Emerson Hauser

Most hogy így mondod, az Alcatrazos elítélteken kívül senkinek se ugrik be a neve 😄
Herold
<#vigyor5>
Már más neve van.

Jah, Hurley randijára is elfelejtettek kitérni...
stargatelost
Hát már megbocsáss, de ez elég nagy igénytelenség...

Narxis
lol

Narxis
Egyedül a rabok érdekesek a saját sztorijukkal. A fõszereplõk viszont annyira sótlanok és súlytalanok, hogy borzalmas.

grebber
Én nem a képminõségért nézek sorozatot 😄 Felõlem kamerás is lehet csak legyen magyar felirat és ok minden!

Next PC upgrade: 2022

stargatelost
720p alatt már nem kéne sorozatot nézni azért 😊 (kivéve persze gyenge gépen)

grebber
Szard le ezermillió helyrõl lehet szedni a hdtv.xvid-2hd verziót!

Herold
Mi ez az új baromság, hogy az eztv-n csak mp4 formátumban vannak fent a sorozatok? Természetesen a felirat nem jó hozzá... <#falbav>

Egyetértek, nekem is tetszenek ezek az alcatrazos történetek. Lehet hogy a fõszereplõ csaj nem túl jó színész, vagy a cselekményeket jobban is részletezhetnék, de attól még bejön. Még izgalmas is sokszor. A WTF szál meg hab a tortán.
grebber
Nem vagy egyedül ,nekem is tetszik a sorozat!

lehet egyedül vagyok vele, de nekem bejön a sorozat...annyi kérdés van amire 3 rész alatt nem tudnak választ adni szerintem, úgyhogy mindenképp legyen 2. évad.(bár tudom,kicsi rá az esély)
az igazgató pedig egyszerûen zseniális...a 9. rész végén a hideg kirázott annyira zseniális volt...😊

toysoldier
azért nincs mert tv-ben még nem adták le

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Herold
Hogyhogy nincs normál HDTV verzió most?
Feliratot is csak web-dl-re találtam.

mooo
Hülyeséget írtam,mert szép,de nekem jobban tetszett a másik hajjal.
Én nem értek hozzá. De pont emiatt kellene jobb részeket írniuk 😊
Aki csak szennyet tud, azt azt ugyanúgy alulfizetném késõbbi karrierje során is. Aki meg valamit képes letenni az asztalra, annak megéri többet fizetni 😊
Narxis
lol sztem szép

mooo
Ezen a képen nem kisfiús az arca,de szerintem így csúnyább <#szomoru1>
Herold
Nem lehet, hogy a forgatókönyvírók alul vannak fizetve?
Bár van valami abban is, amit mondasz.

Narxis
Érdekes kérdés. Szerintem valahol a kettõ között van az igazság. Megéri nekik a kezdeti nézettség miatt viszont késõbb meg meghúzzák a kiadásokat elég komolyan, én erre tippelek. Örök "harc" megy a stúdió és a készítõk között.

Érdekes ez a bukás kérdés. Ha annyira nem éri meg, meg már az 5. sorozat bukik el UGYANABBA a hibába (igénytelenség, rossz színészek, lassú sztori), akkor miért csinálnak mégis újra és újra ugyanilyeneket? Vagy nagyonhülyék, vagy vastagon megéri nekik mégis. Lehet hogy egy sorozatindítás kezdeti nézettsége több lét hoz nekik, mint bármilyen népszerû sorozat késõbbi évadjai. Szal le is szarják, hogy kell e majd 2. évad belõle?
Ennyi erõvel, ha ezt elkaszálják, akkor a következõ megint ugyanilyen lesz.
Narxis
Az azért túlzás, hogy nagyon jó szvsz. Vannak jobb részek, de messze nem erre számítottak sokan.

grebber
A debileknek semmi sem jó nem hiába amcsik.Pedig nagyon jó sorozat.

Hát nem csodálom, mert én is abbahagytam a nézését, ami pedig elég ritkán fordul elõ velem.
Nembaj.
Narxis

Narxis
😄

ProGabe
szó se róla, a teste csillagos ötös, de sokszor cseszettül kisfiús az arca :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Ez a szûk farmer kifejezetten jól áll a csajszinak. <#guluszem1>

ProGabe
remélhetõleg jön valami fordulópont. ezek általában a 7-9. részek környékén szoktak lenni

mondjuk nekem ez így is tetszik, de én nem nézek nyomozós sorozatot, így nincs csömöröm belõlük

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Mostani is jó rész volt. Jó arc volt a rab. A fõcímzene meg olyan badass, mindig végfig hallgatom, fõleg ahogy a csávó mondja. Tényleg olyan rejtélyes az egész, aztán persze jön a kiábrándulás... 😄 Kétlem, hogy 2 évadnál többet megél ez a sorozat, jelenlegi szerkezetében kizárt.

nekem egész bejött ez a rész😊
érdekes volt a rab is, elég sok flashback volt, és a fõszál is egyre érdekesebb😊

Herold
Elégedett vagy az epizóddal? <#vigyor3> Most viszonylag sokat beszélt a doktornõ.

Narxis
Sajnos nem sajnálnám jelenlegi állapotában.

nézettsége is nagyon gyenge, ebbõl sztem kasza lesz....

Narxis
Nagyon pengeélen táncol a sorozat. Most csak azért volt jó mert érdekes volt a rab, de amúgy abszolút unalomba fullad és nyújtják a fõ történetet mint a rétestésztát.

grebber
Egész jó a sorozat! Bár nagyon remélem nem lesz belõle lost hogy ezer évet kelljen várni kiderüljön hova is tûntek a rabok,miért nem öregedtek.

cylonflatus
Ez az epizód több kérdést tett fel, mint amennyit megválaszolt<#fejvakaras>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!