40
  • RoyalPredator
    Ez ez ez ez ez ez ez ez ezzzz miért ilyen színes gumimacis?

FAIL!
  • Vogel
    Hát nem hidalok le a gumimaci világtól. A karakterek nyolc oldalról vannak "fotózva" és úgy forognak. TQ számomra szebb. A játékélmény természetesen fontosabb. Lehet megér egy kis sávszélességet.
  • wraithLord
    A Blizzard játékait mindig kétkedve figyelem, míg ki nem jönnek, de utána kiderül, hogy megint nagyot alkottak... Különösebb újítások, eredetiség, és hi-techség nélkül.

Mondjuk a h&s akció (rpg) játékok nem igazán kötnek le már jó ideje, de azért kíváncsi leszek rá, mert az 1 és a 2 idejében még viszonylag sokat tudtam ilyesmivel játszani, és szeretem a Diablo világát. Annak ellenére is kíváncsi vagyok rá, hogy a dizájn jelentősen megváltozott, és nem igazán tetszik...
  • Nuclearity
    ez jó buli, jewzard megint kiad valamit, ha mákotok van ugy oldja meg mint SC2 nél. pl Megveszed Diablo 3 at de csak 1 karaktert generálhatsz, mondjuk a kardost, 2 év mulva jön a köv DLC amiben már mágussal lehetsz!!! és igy tovább és igy tovább :)))
  • Tower Guard
    Nem fog ez megjelenni még idén. Figyeljétek csak meg, majd jövőre esetleg.
  • Zolivok
    hát sc2 től sem szart be a világ
  • Zomil
    Titan quest-et töröltem 2ora játék után...inkább játszok dio2-vel...Sacred 2-re meg még csak a fáradtságot sem vettem, h letöltsem...

Amugyis még legalább 1év mire megjelenik...mintha annyi idö alatt nem tudnának finomitani a grafikán...
  • fergusonpapa
    TQ jobb ?grat.ha szted játékélményben és grafikábban is jobb mint a 3 lesz akkor leidalok és itt befejztema vitám mert igy nicns értelme.Nem szivleled a blizzardot és csak trollkodsz ennyi.

A wow meg nem érdekel utálom mint a ***t.

téma off.
  • cateran
    De az atlag a 800x600 volt..erre akartam kilyukadni...Annyira nem volt az elmaradott, foleg, hogy 1 evre ra, kijott a kieg 800x600-zal...
    Amugy a 11 vs 29 nem tudom milyen szamrendszerben 4x annyi...egeszen 2003-ig a 800x600 volt az atlag (mar persze ami a weboldal merese alapjan) Ott viszont a 1024x768 megugrott a 640x480 meg eltunt:)

fergusonpapa: Csak magamat tudom ismetelni: Meg lehet nezni a Titan Questet es a kiegjet..Vagy a Sacred 2-t....Aranylag regi jatekok, vannak csili-vili effectek benne ES jobb a grafikajuk..Nem (fel lehet horrenni) vagyok grafikabuzi, de sem a hangulata, sem semmi mas eddig nem fogott meg a D3-ban (a D1 nagyon allat volt, singleben, multiban -helyi halozat haverokkal-, D2 mar hmm-hmm, de meg ugy is kismillioszor vegigtolva, multiban mar nem...es most ez a D3...nem latom min tokoltek evekig...nem latom miben lewsz VALOBAN utosebb mint a 2...Foleg ha figyelembe veszem a Blizz legutobbi teljesitmenyet:( (ha van wowos ismerosod kerdezd meg tole mit tokolt a blizz a 4.1-es patchcsel...mit tartalmazott es mennyi idobe kerult, hogy kidobjak...Mondjuk en mar csak rohogok rajtuk, nem tejelek tovabb azert a bughalmazert, ami wow cimen fut...)
  • cateran
    "csak max nem lattad, mert nem wowoztal) "

Melyik resze nem ertheto? A blizz az elmult kb 10 evben nem adott ki semmit csak wowos cuccot..(illetve a nemreg megjelent SC2-t)..Nos a wow kiegek, patchek kozt nem 1, nem 2 volt ami kimeritette az epic fail fogalmat....Mar ami a programozast illeti...Ugy eresztettek ra patcheket a live serverekre, hogy kapasbol serverosszeomlasok, nem indulo jatekok, fatal bugtengerek vartak a felhasznalokat..aztan persze hotfixek tomkelege 1 heten at....
  • blessyou
    Természetesen a magasabb felbontásra képes monitorok száma volt nyolcszoros a 640*480-as monitorok számához képest, csak hülyén fogalmaztam.
  • blessyou
    Most nem azért, de az általad linkelt táblázat szerint több embernek volt 2000-ben 1024*768-as felbontásra képes monitora, mint 640*480-as, csaknem nyolcszorosa volt a 640*480-as monitoroknak az ennél magasabb felbontásra képes készülékek száma. Szerintem ez simán kimeríti a túlhaladottság fogalmát, és még nem vettük bele, hogy akkoriban a grafikai fejlődés nagyobb ütemben zajlott a mainál. De ha ez nem volna elegendő, akkor nézzük meg, hogy ugyanebben az évben megjelenő más játékok mire voltak képesek.
  • Stranger666
    2007-es gépem van a SC2 megy highon, ez is fog. Itt boldogság van. Amúgy meg elhihetitek, hogy lesz ULtra beállítási lehetőség, és ott az atomerőműves gyökszik is kiélhetik magukat, mert bárki bármit mond, Blizzard kibaszott jól optimalizál.
  • Broafka
    Blizzard bérenc vagy vagy mi? nem kell pattogni...

Nem az a bajom, hogy 2011-ben milyen a grafikája. (Egyik kedvenc játékom volt az undying és nincs nagy grafikája, de a storyja nagyon jó)

A diablo első részének sötét, komor hangulata volt, grafikailag korrekt volt, most nem arról beszélek, hogy úgy éreztem mintha ott lennék, de a hangulatától még a húgy is megfagyott bennem.

A második rész egy foggal engedett a tök szorításán, de hangulatban megtartotta a sötét, komor kb 16 szín világot, amitől valahogy úgy éreztem, hogy Mephisto ott liheg a nyakamban.

Ez a mostani azért keserít el, mert olyan, mintha a barbie legújabb kalandját vinném végig (és annak is lehet szar grafikája és lehet belőle k**va jó játék, szóval a grafikás pattogás hülyeség...)
    De ha barbie játékkal akarok játszani, akkor sok rózsaszínt kérek, sok csillaggal és egy szivárványos unikornist is a háttérbe. Ha viszont diablóval akarok játszani, akkor feketét, és vérfagyasztó sötét vörös színeket, háttérben olvadó csontvázakkal, amik megpróbálnak elkapni, hogy a seggemen keresztül kitépjék a szívemet.

És nem akarok keveredést, remélem így egy kicsit világosabb, hogy mi az ÉN bajom

u.i.: az, hogy másoknak a grafikával is van bajuk az engem hidegen hagy, én a hangulatról beszéltem, és az nagyon esett
  • fergusonpapa
    Hja és annyi h mai játékokból 10böl 1re nem igaz az h látvány és játékélmény nulla.Kiviszi az ember pár ora alatt és törli le.

• fergusonpapa
    mondj egyet :)

am meg,egy iylen situlsu játéknál legyenek jo effektek öldöglésnél,legyen átlátható.és jól optimizált.miért??mert lesz mikor a pályán kismilio szörnyecske vár ránk és akkor kis gépen is menni kéne.Meg minek amugy is ilyen játéknál h crysis szintü grafikka h rátujdak zoomolni megkora ször van a troll állán?!

am meg manapság az optimizálás nem divat.

• cateran
    Szerintem nem olvassak ezt a weboldalt, szoval huzd nyugodtan be a nyelved...A blizz tengernyi szart adott mar ki (csak max nem lattad, mert nem wowoztal)
  • cateran
    Meglehet, de nem gondolod, hogy nem a minimum beallitasokkal kellene prezentalni 1 jatekot? (mintha a bordelyhaz kuncsaftcsalogatonak a fonok anyosat rakna ki a placcra..100 eves, szoros, de o a legolcsobb...tuti ozonleni fognak a nepek...)
  • cateran
    a Win 98 eraban a 640x480 mennyiben is volt tulhaladott? Lehet csal az emlekezetem, de akkortajt mintha a 14`-es monitorok mar elavultak lettek volna, az atlag a 15`-es volt es kezdtek -lassan- elterjedni a 17`-esek..az atlag felbontas a 800x600..
    Na, kozben utananeztem..nem is olyan rossz a memoriam:D
  • cateran
    No offense te kis IQ betyar, de ezt a szintet mar a Titan Quest is hozta (kieggel meg plane) 100 evvel ezelott...
    Amugy 1 hack and slashben megis mi fogjon meg? A jo story? Nem art ha van valami, de ez nem "igazi" rpg, szoval ha nincs az se baj...Effektek? Na, az mar inkabb, de attol nem lesz jobb a jatek, ha szines lufik pukkannak latvanyosan a kepernyon en meg szart se latok abbol, hogy kozben mi tortenik...Latvany? Ja..akkor meg mar a grafika szamit, nem igaz?
  • Bandris86
    Jaj, hagyjuk már. Miért ne járhatna együtt a játékélmény a JÓ grafikával? Nézd meg pl. a Witcher 2-t! Baromi jó játék, eszméletlen látvánnyal. De ez a Diablo 3 valami siralmas...

Nagy rajongója voltam a 2-nek, de ez a videó elkeserít.
    (Amúgy a 2 rajzolt grafikája még mindig jobb volt, mint sok akkori 3D-s játék. Viszont szerintem már kezd unalmas lenni ez a gyermeteg és elavult WoW látványvilág.)
  • blessyou
    Akik annyira dicsérik a Diablo 2-t a 3 ellenében, talán elfelejtették, hogy annak idején 2000-ben az is 640*480-at bírt maximum? Bizony az is rendesen túlhaladottnak számított akkoriban, és mégis mekkora siker lett. Mivel A Blizzard nem grafikai parasztvakításokkal adta el, hanem játékélménnyel. Ezt pedig csak akkor lehet majd megítélni, ha az ember játszani kezd vele. Úgyhogy vissza az agyarakkal, hogy idejétmúlt grafika. Persze, hogy az, tudjuk jól, de nem is ezért várjuk.
  • Bhalage
    helló
    biztos hogy skalazhatoan foscsi grafikat csinalnak, ugyanis minnel nagyobb tomegekhez szeretnek eljuttatni a progit, szal az otvar szar gepeken is kell majd mennie (tomeg jelentos hanyada), nemcsak a nasafightereknel...

aki ezen csodalkozik az tanuljon es kepezze magat meg egy kicsit a vilag dolgairol.. ez buisness, semmi mas
    ;d
  • Seth
    3. részről beszélek és a grafikáról.A vak is látja melyik a jobban kinéző(segítek, nem a Dio 3)
    A játékélményről nem tudok nyilatkozni,mert ezeket én csak messziről nézem, nem különösebben kedvelem a stílust
  • Loverman
    lol mennyi troll
  • fergusonpapa
    ami lekötött mostanság az torchlight volt.de azis 2hét után egysikuvá vált.de jön nem sokára a kető
  • fergusonpapa
    dungeon siege???ugye most viccelsz -.-' ha grafikai vitába megyünk sejobb.
    az megint más h 2nap után töröltem játékélmény fail
  • scraped
    Szerintem nagyon jól néz ki, a Blizzard soha nem adott ki a keze közül fél munkát. Biztos hogy egy nagyívű, szép és izgalmas játékot kapunk - ismét. Várós nagyon, hajrá Blizz! :)
  • Seth
    "mondj már hasonló játékot ammi grafikábban jobb mint a diablo,mert nehezen van"

Dungeon Siege 3, de szerintem a Sacred 2 is jobban néz ki
  • nyuny01 #11
    Attól mert 2008-as szintű még lehet szép nem?Nem értem mi a bajod,mert jól néz ki szerintem!Majd ha már te játszol hidd el hogy más lesz a véleményed!

Am. ezt tök bírom ilyenkor mekkora sz*r a játék,aztán ha kijön az elsők között lesztek akik végigjátszák....
  • FoodLFG
    2011ben ez egy gyenge közepes grafika.
  • fergusonpapa
    nem a grafika lényeg ember..imádom h manapság egy játékot miden vérpistike grafika alapján dönti el h jó e.Mert a szülei sege alá raktak 1 reaktort meg egy kivetitö vásznat h játszon..

sztem nagyon igényes jókis efektek vannak ami a legfontosabb h magával vigyen a játék.láthatuk torchligtnál is egyszerü graf de effektek jók voltak mikor daráltunk és ez sokat dobott a játékon.Na diablo ugyanez lesz csak sokkal magasabb szinten.

am a másik kérdésem az h mondj már hasonló játékot ammi grafikábban jobb mint a diablo,mert nehezen van,és mondj mégegyet ami játékélményben jobb?!

mert van egy game a Titan Quest de számomra azt a diablo 2 is veri magassan.

Blizzard sose aról volt hires hogy ful graffal jönnek ki hanem játék élmény.ha valami szar akkor törlik a projectet.(voltmár ré példa)Manapság egyetlen gyártó aminek sokan szivessen MEGVESZIK a játékát és többször elöveszik,nem pedig a full grafos szaokat 1x kijátsza az ember és csokolom.

starcraft 10évig volt topon a 2 várhatoan ugyanennyit.Diablo 2öt mainapig elöveszem.Hány játékra igaz ez még?!
  • fergusonpapa
    kurvára nem csili vili wow clone.

szépek az efektek már most is,és tuti még finomitanak rajta.jól mondta elötem szólo 2011van.

én nagyon várom,nem hiszem h csalodás lenne
  • cateran
    Ahem..no offense, de ez valami javitott grafika? Mehe..milyen volt az eredeti? szoveges kalandjatek? 2011-ben bator dolog 2008-as grafikaval mellkast verni (meg akkor is, ha nem ez a leglenyegesebb szempont)
  • nyuny01 #6
    Azért mert javítanak a grafikán és megpróbálják látványosabbá tenni a játékot?
    2011-et írunk ember!Miért nem Mariozol!Az nem bántja a szemed!
    Vagy játszál a 2-vel!
  • Broafka
    szánalom... még egy wow utánzat. Teljesen el van rontva a hangulata ezzel a csili vili szarsággal.

amúgy a követők jók voltak a második részben, erősek voltak, és az aura amit adott az act2-es követő az igen hasznos volt
  • cateran
    " 2011 harmadik negyedében kezdődik el az akció-RPG béta tesztelése és csak év végén lesz esedékes a megjelenés."

Az igen....Le a kalappal a sebesseguktol....
  • JASON13
    Ki a francot érdekelnek a követők?

HOL VAN MÁR A JÁTÉK??????????????
  • kozik
    Tokom a kovetobe. Vagy egyedul akarok menni, vagy haverokkal.
    Masodik reszben is elso dolgom volt, hogy korberohangalni egy nagy csordat, aztan hagyni, hogy lemeszaroljak..
  • IMYke2.0.0.0
    "A trailer alapján fegyvert, amulettet és maximum 2 gyűrűt adhatunk a segítőnknek."

Hát, nagyon remélem, hogy nem - mert a 2. részben nem így volt.