49
-
grobs #9 Relatív. Ha normális tévét vesz az ember akkor abban van media player ami lejátsza az 1080-as MKV-t. Torrent-hez meg vehetsz USB-s router-t és tehetsz rá OpenWRT-t (router úgyis kell).
Ettől még jóság lenne most egy ilyen ennyiért, de nem hiszem, hogy ha 1-2 év múlva piacra kerül akkor még mindig az lesz. Telefonok egyre többet tudnak, és ami ma csúcskategória, az jövőre közép két év múlva pedig alsó. Ha 2 év múlva kerül piacra akkor mai tegra2-es kategórával néz majd szembe.
-
LaMeRick #8 Bár ez az 1080p kicsit hihetetlennek tűnik... -
LaMeRick #7 Nekem pl otthonra tökéletes lenne, torrentezéshez + filmnézéshez, mégsem egy 300W-s táp hajtja. -
grobs #6 Egyrészt ez is PC (Personal Computer). Másrészt IDE-t erre is lehet tenni. Harmadrészt mert miért ne?
Az USB és HDMI egyre több telefonban van. Szerintem OLPC sorsra jut ez is :o( Akinek kellene annak erre sincs pénze, akinek van annak meg nem ez kell majd.
-
MacropusRufus #5 hát ez is PC :) meg mi olyan kell egy programozáshoz amit ez nem tud? :)
sztem atom jó kis cucc :) rádugom a hdmi-re és máris tudok pl. nezetni a TV-mel mindefajta egyéb kábelezés meg ilyemi nélkűl (usb wlan-on kereszűtl).
-
#4 Az a gond hogy a programozáshoz valószínűleg PC fog kelleni. Akkor meg minek. -
kisemlős #3 Mocskos nagy ötlet! tetszik! -
bigjoe #2 Én is!!! Nagyon király!! -
sanyicks #1 hát nem egy erős cucc, de ha ez 20 dollár lesz, veszek... kettőt is