Metro Last Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
oks azokról viszont nem tudtam mit mondani mert a képeiden nem látom. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Amik szerintem pl iszonyat bután néznek ki, azok az arcok.
Szinte 0 arcmimika, még csak a legtöbb npc nem is pislog. 😊

DarkSector
Hát mert nem szépek...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát elõbb miért nem váltottál? 😄

grebber
Minek toljam xboxon ha mindjárt a végére érek a ps3-on?
PC-re meg megvárom a 17-ét és tolom az eredetit!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
miért is?

DarkSector
A fegyók csúnyák. 😄

Maxtreme
Még pár kép tõlem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Ménem nyomod x360 vagy PC-t? jó pc-hez gondolom nem elég a konfig...

grebber
Én a PS3 verziót tolom szerintem holnap a végére érek és megint ez a verzió sikerült a leggányabra a szokás szerint.

Eddigi hatalmas negatívum hogy az AI kajak fos és nagyon lassan reagál beszélgetnek egymás mellett 0,4 méterre ledobom késsel az egyiket mire észbe kapna már azt is ledobom.
Sunnyogni jóval könnyebb szerintem mint az 1-ben ott valahogy sokkal elõbb észrevettek mint itt.
Lõszert emberre nem is pazarlok csak lényekre embereket késsel irtom!

Nem bánom hogy megvettem nagyon jó játék.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Juteszembe ez a "szar" játék is fiszikszes

DarkSector
Jut eszembe nem mintha bárkit meghatna de nv kitalálta a physx-et ami ha sokak szerint baromság is de legalább normál fps mellett játszható, amd meg a TR-es hajtessszalááációsizéval lefagyasztotta a játékot, kicsit még gyakorolniuk kéne...

Nem rosszból de most nem igaz? Az a hajas téma úgy leszívta mindenkinek az fps-t hogy vicc.

Fpocok
Ok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hallo. Shep, te vagy az? 😄

Snexi
kérlek

Ryder62
trololol

Nem fogok nv-t venni soha. Hiába próbálják a sok szarjukat belecsempészni a játékokba, meg lepénzelni a fejlesztõket hogy csak az õ kártyájukon fusson egy egy csodaalkotás.

Nem fut? Hát istenem. Akkor egyszer végigjátszom azt del, rá sem nézek többet max több év után. Az meg már eszembe sem jut hogy esetleg megvenni.

Fõleg azért nem veszek nv-t mert amivel tényleg sokat játszok (RPG-k) azok "gyártó függetlenek". Pár darab, pár órás játékért meg nem fogok direktbe nv-t venni mert hogy azon jobban fut.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Várjál felhívom neked az AMD-s informátoromat!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Snexi
milyen hamar várható amd driver ami javítja a sebességet?

A Field of View-t (FoV) természetesen sikerült ismét elcseszniük olyan alacsony, és egyelõre megoldás sincs a növelésére. <#gonosz3>

Maxtreme
Ennyi! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Tudom irónikusan írtam, én is NV-át driver-támogatottságban többre értékelem, de most ati-m van...átállok a sötét oldalra...😄
Jó fújolni. 😄

Maxtreme
Igaza is van.
(no flame)

Shep
Én ugyan még nem sokat játszottam vele, most kell a fényfélõ dögök között kábelt követni és tényleg hangulatos csak valahogy az a bajom vele, hogy itt is, mint az utóbbi COD-okban, mire beleélném magam az adott helyzetbe, lövöldözés, menekülés, lopakodás akármi addigra jön egy átvezetõ, pálya vége, akármi, túlságosan fel van szabdalva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem mindig de hiába okoskodik a sok ATI-s, ha egyszer jobb az nvidia támogatottsága nem fogom magam direkt szívatni és ATIt venni, persze ilyenkor mindig jön a hát de csak ez a játék, meg az nvidia megvette meg a többi okosság.

kisfiu87

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

DarkSector
mindig csak Nvidia. 😛

Ma jött ki új nVidia beta driver direkt ehhez a játékhoz.
Érdemes feltenni, nekem jobban fut vele. (320.14 BETA)

Maxtreme
Hogy a játékról is ejtsek pár szót.
Õszintén szólva én olyan sokat nem vártam tõle, a vele kapcsolatos infókat sem követtem annyira, (holott az elõd kifejezetten tetszett) de nagyon kellemeset csalódtam.
Nem is emlékszem ebben az évben volt e olyan FPS ami ennyire hangulatos, és eltalált lett volna mint ez.

DarkSector
A limitedben mijen extrák vannak a simához képest?

Nekem ati videokártyám van 5870 fekete képernyõ fogad valakinek valami ötlet?
Maxtreme
Aha, Nv.

Maxtreme
Persze, meg hát az sem mindegy hogy az az 5 v 10 mennyibõl megy le. 😊
Itt az avg 75-bõl lesz 70 körüli, szal nem oszt v szoroz.

Shep
Igen, nvidia. AMD-kel egyelõre gyatrán fut, gondolom jön majd hozzá driver, hotfix, vagy patch,

JethroHUN
Nektek mint nVidia van nem? Vagy csak nekem nem futott a játék semennyire AMD-vel.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Nálam az off és a low között meg 10 így aztán szerintem nem kérdés a dolog. Kevés a gts450 a tesszelációhoz, bár a Crysisokban meg be tudtam kapcsolni gond nélkül.

Maxtreme
nálam a normal és a low tess. között 5 fps a különbség 😊)

Shep
Na jó de neked 2 gigás a kártya nekem meg csak egy gts450 de ezzel higban, sweetfx-el physxel megvan a 30fps majdnem stabilan az nekem elég.

wesker24
Hát nekem az SSAA zabálta nagyon az FPS-t amint kikapcsoltam rögtön +10 FPS !
Shep
Egyébként a tesszeláció eszi leginkább az fps-t.

hi.
vki tolja 3dvision-el?
wesker24
Nálam most ilyen beállításokon megy a játék !

wesker24
A Benchmarknál mindent betudsz állítani amit csak akarsz és ha elmented akkor mindig azzal a Grafikai beállítással fog indulni a játék !
Shep
Egyébként nem tudom valahol aprólékosan belõni a grafikát csak ez a high/low akármi van?

Shep
Hát pedig ideje lenne már ha egy játékban nem csak 3 fajta modell lenne, eltérõ frizurákkal meg ruhákkal! Kedvencem a Fallout ahol van 1 férfi meg egy nõi modell és csak a hajuk más.

wesker24
Na én is megnéztem hogy megy és egész jól megy sehol egy akadás vagy szaggatás !

Full maxra raktam mindent egyedül csak az SSAA és az Advanced Physx nincs bepipálva és így teljesen jól megy !

Metro Last Light Benchmark eredmény full Max-on (except SSAA)

Average Framerate: 33.00
Max. Framerate: 66.33
Min. Framerate: 21.57
Nem biztos, hogy 2014 arról fog szólni, hogy mindegyik máshogy fog kinézni.
Mivan ha ezzel nem foglalkoznak majd? Mert könnyen megeshet.
Shep
Azért az úgy tûnik még mindig menõ,hogy csinálunk 2 modellt és az arcszõrzetüket meg a ruhájukat variáljuk.

Shep
sweetfx és minden gondod elszáll 😊

Ja persze, a játékosokon kívül minden játékokkal foglalkozó oldal kipróbálta már 1 hónapja.
Parasztvakítás továbbra is, hogy nem tudták volna optimalizálni.
Úgyhogy ez nonszensz lesz mindig, hiába siratjátok.
mucsácsó
Nálam valamiért kibaszottul mosottas a grafika, mintha egy dunányi FXAA lenne rajta... teljesen mindegy, hogy milyen beállításon és felbontáson játszom. Valaki valamilyen ötlet?