Metro Last Light
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet én vagyok a hülye, de gránátot melyik gombbal lehet dobni alapértelmezettként ?
köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Hard vagy annál nehezebb, mivel ez a 2 nehézségi szint van összvissz.
bár remélem nem olyan lesz,hogy egyszer 60 fps utána meg 15 mert azt nem lehet megszokni
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mikrofonos videó:
Pedig fel sem raktam még a beta metros drivert, de sztem nem is fogom 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy nálam nagyon szépen megy max felbontáson highon. Mondjuk nem atim van, szóval lehet azért. <#banplz>#banplz>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
FLT-ben nincs benne a ranger mode én meg azt akarom. Ha nem akarnám azt, akkor megvenném megjelenés után trololo
Parasite Eve 2, best game EVER!
Just do it :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kb. 1 óra vacakolás géptõl függõen.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
IGN – 7.2
Videogamer – 7/10
Eurogamer - 7/10
Polygon – 8.5/10
OXM – 8/10
Shacknews – No Score
PC Gamer – 80/100
OPM – 9/10
ShopTo – No Score
GIGA – 9/10
Destructoid – 7/10
Gamespot – 9/10
Eurogamer.cz – 8/10
Connected Digital World – 5/5
Next PC upgrade: 2022
De megcsodálom milyen lesz 4 év múlva maxon tolni!
Így az ábrán sok különbséget nem veszek észre. Csak az tudja felmérni, aki könyökbõl vágja melyik milyen erõs 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Meg hallom a "hümmögéseket" elég sokat ergo a jó befejezés lesz elsõre az tuti.Nagyon jó game megérte megvenni!
Egyébként anno én is bevoltam f**va a CFW frissítéstõl, két hétig készültem rá lelkiekbe hogy megpróbáljam (akkor még XMB-bõl nem lehetett, meg lehetett akár brick is a vége). De a rogero 4.30/4.40 illetve rebugok már teljesen biztonságosak.
Sorry az offért!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”