Metro Last Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Esetleg a menüben a beállítás részt ha megnéznéd?

Next PC upgrade: 2022

szaisztok!

lehet én vagyok a hülye, de gránátot melyik gombbal lehet dobni alapértelmezettként ?

köszi
kill3r21
Hát ez ilyen...😊 nekem meg nem jön be a szilikoncsöcs, van ilyen 😄
Maxtreme
engem meg 10 másodperc után egészen egyszerûen irritál, idegesít.

kill3r21
Lehet gond van nekem is az agyammal de én hatalmasakat szakadok a csávón....😄
Maxtreme
Akkor jó szórakozást a videóihoz 😊

kill3r21
Nem bántsátok egyik legjobb arc, Tirexi és Herby után 😄
Shep
Na megnéztem én is, elég jól mutat, ennek köszönhetõen elég gyufásdoboz méretûek a pályák. A hangulat elég jó, az meg külön tetszik ,hogy végre lehet rendesen lopakodva is játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
És még engem hurrognak le mikor azt mondom hogy csak olyan játékot veszek meg ami jól fut a gépemen.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

kisfiu87
AMD kártyákon elég szarul fut, gondolom majd jön rá fix.

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

Maxtreme
Legyen meg a te akaratod😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Snexi
13.1-es driver megoldotta a problémákat?

CalebJoe
akkor ki se próbálom<#falbav>
JethroHUN
Újabb "jól" sikerült játék ami egyáltalán nem fut AMD-n.... 7850 2Gb-s gyári OC + Phenom II X4 3.6Ghz(3.59) párossal (+8Gb ram 1333Mhz) full lowon 20 Fps se... még az alá is beesett ha másfelé néztem. (1920x1080 felbontásban) De valamikor meg 100 fölött... nevetséges. Semmi akció nem volt, a fegyver felvevése utánig jutottam csak... 13.1-es driver, minden tökéletes vele. De ez a játék egy szégyen. Nvidia pénzel dagadtra hizlalt fejlesztõi pedig elmehetnek valahová... Most PC-n is az lesz mint konzolon? AMD és nVidia exkluzív? Mert biztos, h szánt szándékkal csinálták ilyenre...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Megvan, van azokon belül több is; azaz 5 😊
kisfiu87

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

A RELOADED-ben elérhetõ a Ranger Mode, viszont nem vágod milyen nehézségû lehet?
Hard vagy annál nehezebb, mivel ez a 2 nehézségi szint van összvissz.
Csak felkúrja az embert.
Én élõben akarom megbaszni.
Snexi
elözõ részt is kb 20-25 fps-el toltam ki,úgytûnik gépújítás ide vagy oda,most sem lesz másképp <#idiota>

bár remélem nem olyan lesz,hogy egyszer 60 fps utána meg 15 mert azt nem lehet megszokni

Ryder62
Várom a képeket a screenshot topikba <#vigyor2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
Ez a fax beszemetelt magra is, de onnan kitörölték szerencsére.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Én már letiltottam SG addonnal, ennél többet nem tudok.

Maxtreme
Nem akarja ezt azt idegbeteg geek barmot valaki kibaszni a forumról?

Fpocok
Menj már a faszomba...

Nagyon jól sikerült ez a rész is a Metro2033után.
Mikrofonos videó:

Maxtreme
Aha, sokkal barátibb lett a vasigény. Itt maxon 1680-ban láttam már 100 feletti fps-t is, de az átlag 65-80 között mozog. (a legkevesebb 57 volt eddig)
Pedig fel sem raktam még a beta metros drivert, de sztem nem is fogom 😊

Fpocok
Thanks

Amúgy nálam nagyon szépen megy max felbontáson highon. Mondjuk nem atim van, szóval lehet azért. <#banplz>

Ha olyan nagyon kell a ranger mode meg egyéb extra, az is fenn van a Piratebay-en, külön letölthetõ formában.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fpocok
Faszom, régen minden jobb volt.

FLT-ben nincs benne a ranger mode én meg azt akarom. Ha nem akarnám azt, akkor megvenném megjelenés után trololo

Muttley
Mondjuk mutatós is lett a mérete. Mennyi lesz ez multiplayerrel majd <#vigyor2>
Nagyon jól megy a 2033-hoz képest

Ertem. Akkor ebbol sem lesz eredeti a gepemen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szokásos STEAM-es megoldás, feltelepíti aztán amit feltelepített fájlokat még azt is kibontja és még letölti hozzá az .exe-t, igazából ennyi.
Kb. 1 óra vacakolás géptõl függõen.
A bolti verzio sima "telepitem aztan jatszok", vagy a mostanaban divatos szoftveres verszerzodes valamelyik kiadoval?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Kész is, jó nagy védelem lehetett rajta.
broman191
A GTX460-nak vesztenie kellene minden alatta lévõ AMD karival szemben úgy általánosságban, ráadásul jelentõs lemaradással, fõleg a HD7850 és HD7870 ellen. A HD7970 GE-nek általánosságban ott kellene lennie a GTX680 nyakán, nem közel 20 FPS-sel lemaradva tõle...lehetne elemezgetni napestig, a lényeg hogy az általánosan egy súlycsoportban lévõ AMD-nVidia karik közül az nVidia fél jön ki végig nyertesként, nem ritkán nála egy-két kategóriával fentebb lévõ AMD karit verve... 😄 -.-''

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber
Digital Spy – 4/5
IGN – 7.2
Videogamer – 7/10
Eurogamer - 7/10
Polygon – 8.5/10
OXM – 8/10
Shacknews – No Score
PC Gamer – 80/100
OPM – 9/10
ShopTo – No Score
GIGA – 9/10
Destructoid – 7/10
Gamespot – 9/10
Eurogamer.cz – 8/10
Connected Digital World – 5/5

grebber
Na akkor a gépemen csutka maxon szép kis diavetítés lesz!
De megcsodálom milyen lesz 4 év múlva maxon tolni!

Attól függ, össze kéne hasonlítani a kártyákat, én annyira nem ismerem õket, hogy megmondjam ezt, de ezen a fórumon biztos leírják.

Így az ábrán sok különbséget nem veszek észre. Csak az tudja felmérni, aki könyökbõl vágja melyik milyen erõs 😊
broman191
Látszik hogy az nVidia "segített a fejlesztésben"... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

...és jön a világvége a warezmatyikra 😊
Még 12 óra 😄
Ugye hogy igazam vót lejjebb? 😛
grebber
Spoilerbe rakom mert sokaknak minden az

Az elején volt egy rövidke visszatekintés ahol ráküldjük a feketékre a rakétákat!

Seth
Juteszembe. Melyik végét folytatták a Metro 2033-nak ?

PSN ID.: Beegabor

grebber
Nagyon jó ez! Sötét pályarészek behúzott függönynél kb lóf**zt se látok sunnyógok ezerrel lõfegyver használat nélkül adja is acsikat szépen!

Meg hallom a "hümmögéseket" elég sokat ergo a jó befejezés lesz elsõre az tuti.Nagyon jó game megérte megvenni!

gabo91
Persze, egyedül csak a PKG fájlokat kell újratelepíteni, illetve azokhoz a játékokhoz kell (van amihez nem) fix, de a sima "felmásolt" játékokkal nincs gond. Ha mégis valamelyik netán nem menne akkor a játékhoz szedj le frissítést (akár pc-n is letudod szedni, és offline telepíteni ps-re). (4.41-bõl is van már cfw nem tudom melyik tetted, de jelen állás szerint nincs olyan játék frissítés amit gondot okozhatna).

Egyébként anno én is bevoltam f**va a CFW frissítéstõl, két hétig készültem rá lelkiekbe hogy megpróbáljam (akkor még XMB-bõl nem lehetett, meg lehetett akár brick is a vége). De a rogero 4.30/4.40 illetve rebugok már teljesen biztonságosak.

Sorry az offért!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;