Metro Last Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
néztem ezt a most kijött a játék elsõ 15 percét bemutató videót, ami állítólag max grafikai beállításos...nekem pont ugyanolyannak tûnik, mint az elõzõ. mondjuk ez oké, mert az elõzõ is már nagyon szép volt, viszont az emberi arcok elég érdekesek, mintha konkrétan mûanyag bábuk lennének, és az elõzõ részben mintha nem ilyen lett volna. de ez elegyen a legnagyobb baja.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
Ja így már értem, az szerintem a játék baja lesz nem hardveres.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
köszi most hogy így átírtam teljesen jól megy😊 alig van belassulás.csak a felszínen volt igazából,mostmár csak az a bajom hogy történhetne valami izgi mert ez a lopakodás folyamatosan most egy kicsit uncsi xd
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A játék elindul. Lemegy a deep silever csinálta insipálta a ruszki gyerek majd a fõmenü helyett egy konzol szerû felületet kapok. és csak konzol parancsot lehet bevinni.
Fpocok
Ejj de kár, hogy az összes fejlesztési idõ a grafikára ment és nincs a játékban AI. Így annyira nem élvezetes.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
A hibaüzenetet sem értem...elindítod a játékot és mit csinál pontosan? Miaz hogy konzol izé?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Üdv all!

Leszedtema virágbolti verziót és a fõmenü helyett konzol akármi van. Vmi ötlet? Ahonnan leszedtem azt írták nvida experience-n vagy min keresztül játsza a kérdezõ. Na nekem ati kártyám van szóval....
köszi!

DarkSector
Ez nem igénytelenség.

Egyre több igénytelenség derül ki errõl a játékról.
Most pl. az, hogy a célzásrásegítés alapból be van kapcsolva, és a user.cfg fájlban lehet csak kikapcsolni az aim_assist 1-rõl 0-ra való átírásával.

Shep
Hát azért nem is csúnya, bár az arcok elég gyengék, meg néhol az animáció is suta, még mindig ez a heresérves járás a módi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem sem volt de elindítottam a benchmarkot és utána már volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
FC3-ban át lehet rakni de nem bírja a gépem. Vagyis hiába van ha nem tudom használni. 😄

kill3r21
Eléggé gépigényes a kicsike, elég ramatyul megy nekem, de látom másnál sem szalad azért annyira....arányok teljesen rosszak, annyira nem szép játék mint amennyire szarul megy :d
Fpocok
Próbáld meg a játékot rendszergazdaként indítani. Az nálam megoldott egy hasonlót egy másik játéknál.

ha az options-video beállításoknál nincs tessellation mit kell csinálni? növelni akarom kicsit az fps a kikapcoslásával. ( dx11 kari megvan, az nem lehet gond) csak video quality-t tudom állítnai low-medium-high-very high , ssa-t, illetve a motiun blurt.

Shep
Hát igen pedig PC-n kellene legalább 85 az már éppen elfogadható de jobb a 100 meg van akinek inkább a 120

DarkSector
Ja úgy igen de manapság az fps miatt nem sokban van 70-75 felett.

Shep
Régen jó volt, meg ahol van állítási lehetõség 😊

DarkSector
Mikor és melyik játékban volt jó a fov? Sehol....

DarkSector
Talán hogy natívba tudjak játszani? 😄

Fpocok
Hát igen. Mondták is, hogy elkúrták a fovot. Persze majd raknak be, de valószínûleg el fogja rontani a játékot... gg

Meg az elbaszott FoV is.

Shep
Köszi.

Maxtreme
Az meg mi a szarnak? 😊

DarkSector
Vicces hogy nincs ablakmód!!!
Vicces.

Kössz szépen, nálam elindul a 0-s paranccsal, bár inkább harc közben éreztem lassulást, kb. 10 FPS-nyit.
Fpocok
ÉS igen, ez is a kurva konzolok miatt van.

Fpocok
Hogy én mennyire utálom baszki, amikor az X meg Y tengelynek külön érzékenysége van...

broman191
"R" nyomva tart, közben bal egérgombot nyomogat

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Szvsz inkább játék patch javíthatja majd az AMD-s gondokat, mivel feltûnõen kidöglik a játék akármilyen grafikus beállítás mellett a füstösebb területeken, valamint ahol több lámpa fénylik...sok-sok FPS-rõl egy egérfordulattal 10 FPS az ilyen helyeken, amint a bizonyos effektek a képernyõre kerülnek, elfordulva tõlük megint sok-sok FPS, egyszerûen rettenetes.

Átmeneti megoldás lehet a gondra:

C:\Users\'username'\AppData\Local\4A Games\Metro LL\1100001005bfb04\user.cfg jegyzettömbbel megnyit és az "r_api 2" sor "r_api 0" legyen

Elvileg az "r_api 2"=DX11,"r_api 1"=DX10","r_api 0"=DX9...egyes AMD tulajoknál bevált a dolog és megszûnt a zavaró jelenség, nálam a "0" mellett exe hibával el sem indul a játék, az "1" és "2" pedig szinte ugyanazt a sebességet hozta...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shep
Mivel tudom a távcsöves gõzös puskát tölteni, nem találom a menüben a megfelelõ gombot?

yesname
Igazad van. Volt az NVidia Riva és az ATI Rage is.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

DarkSector
Azt hogy amit jelen idõkben a vga-kon csinál a szoftver nem az ageia érdeme, az csak az alapja volt ennek, hogy ha alapja is, az hogy tudtommal jól fut eddig a physx a vga-kon, az az nvidia driverírók érdeme? Nem? 😄

Jó lehet jönni azzall hogy fizetnek a játékfejlesztõknek a minnél nagyobb támogatásért, bla-bla-bla...de a végeredmény a fontos. Mind1 mára ennyit errõl nem is fontos.

nekem volt 3dfx-em is meg nvidia kártyám is, és csak utána vásárolta fel a konkurenst...
Ez "NVidia még 3D kártyát sem talált fel, azt is egy 3D kártyafejlesztéssel foglalkozó és sikeres cég felvásárolásával kezdte meg (3DFX)" nem igaz állítás.
a ranger mód már nagyon dúrva lehet!
én anno a 2033-at reális módban tóltam végig és nem 1szer volt,h a levegõ után kapkodtam,mert nem volt már gáz álarc szûrõm és épp hogy csak találtam 1-et és így tovább 1 egész pályán...
yesname
Azt, hogy NVidia talátla fel a PhysX-et. Vagy rosszul értelmezem? Na mind1.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

DarkSector
Én mit írtam?

yesname
NVidia találta ki a PhysX-et? Aham, persze. Ageiát meg mások? LOL. Ageia egy cég volt, akik az ETH Zurich leányvállalatának megszerzésével fejlesztették ki a PhysX-et. Az Ageia-t pedig 2008-ban vette meg az NVidia. NVidia még 3D kártyát sem talált fel, azt is egy 3D kártyafejlesztéssel foglalkozó és sikeres cég felvásárolásával kezdte meg (3DFX).

Snexi
nekem is szemet szúrt,de sajnos még ma sem igazán figyelnek erre oda a fejlesztõk (egy-két üdítõ kivételtõl eltekintve)

DarkSector
A physx-et? az nvidia, az ageia-t meg mások.
Ne keverd a szart a fossla, még ha ned büdös is mind2-õ. 😄

A technológiát megvették meg a licenszt, de nem az ageia kártyákra megy, hanem az nvidia saját kártyáin, a saját driverével.

yesname
OFF
Hogy ki találta ki a PhysX-et? Hány éves? És mennyire tájékozódsz mielõtt elvakultan nyilatkozol? Pedig nem volt az olyan régen: Ageia. És jéééé, simán futott minden ATI (AMD) kártyával is amíg az NVidia meg nem vette... Fura nem? Szóval ha AMD csinál olyant, hogy NVidián ne menjen úgy ahogy ATI-n én drukkolok nekik. 😊
Ja és nekem volt minden VGA-n vegyesen, de mikor NVidiám volt, akkor azzal volt valami baj, mikor AMD (ATI) akkor azzal. Mindegyikkel van baj, csak senki sem hangoztatja annak a baját, amilyenje neki van. Fõleg a fanatikusok nem. 😉

DarkSector
Akkor pláne a kisebbet töltöm, csak a sima rílodid-nál nincs odaírva hogy dlc-vel.

Ugyanaz, csak máshogy van tömörítve.
DarkSector
a sima 7.x gb a limited 8.x gb

Milyen 1 GB? Benne van a játékban.
DarkSector
thx

már közben megsúgták, nem töltök feleslegesen 1 gb-ot akkor.

Ranger Mode plusz 2 nehézséggel és 1 fegyver nagyobb tárral. Yippee ki-yay, motherfucker! 😄