Metro Last Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Q9550@3,5 Ghz 5850@(core 850,Mem 1100)..
Shep
Na de milyen gépen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SSAO 4x van Tesselation max Texture max,texture filtering 4x.. nálam most így fut
Zan
SSAO-t maxon? Megnézném melyik VGA bírja azt...! A natív felbontásból pedig nem engedek...😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Azért a high és a very high között nagy difi van .. én lehet a felbontásból "engedtem" inkább de very high és ssao +tesselation maxon legyen bent úgy sztem elég szép a gamma...
Zan
Köszönöm a választ (mindenkitõl), viszont már nem az a config van, ami a leírásomban volt eddig. Most frissítettem, ebbõl is látszik, hogy nem egy kalap sz@ron próbálok játszani😊! Az lett a megoldás, hogy a textúrát visszavettem eggyel (Very High.ról High-ra) és az SSAO-t bent tudtam így hagyni 2X-esen! Így nagyon szép a játék még mindig és csak ritkán szaggat be.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Most olvastam csak a hsz-edet. Úristen ez tényleg nagyon-nagyon gáz!
broman191
A hasonló tuninggal ellátott revolver nekem is tetszett, mozgás közben is nagyon pontos volt, a mutánsok ellen sem kellett szégyenkezni vele. Egyébként shotis voltam, a mutánsokat ledurrantani vele az utolsó pillanatban, minél közelebbrõl, majd törölgetni a véres gázmaszkot hatalmas fun. 😛 A legtöbbet ilyen shotit használtam, válltámasz, hosszabbított csõ, sárgás sight modokkal. Egyedül a tárazgatása volt problémás harc közben, a dobtáras auto shotira nem ruháztam be, csak nagyon késõn, második végigjátszásra ezen érdemes lesz változtatni. A gépfegyvereket, snipereket túlzottan nem használtam, a Kalash 2012-t fejlesztgettem, de csalódtam benne, a nagyobb mutánsok ellen elég hatástalannak bizonyult. A shotizás után a második kedvencem a "Van Helsing style" forgótáras nyílpuska volt, egy nem különösebben pontos találattal a legtöbb ellenfél megmurdelt tõle és gyakorlatilag hangtalan - visszaszedhetõek a nyilak, ráadásul bugos és távolról is sikerült többször... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ha az r_api-t átállítod 0-ra kiveszi a játékból faszán a DX11-es funkciókat.
De, hogy én semmit nem vettem észre amúgy a tesszeláció bekapcsoláskor a tárgyakon eddig az is biztos.
broman191
Deal with it, egyelõre fogadd el hogy AMD karival egyáltalán elindult...okkal szaggatja szét magát a füstösebb, lámpafényesebb területeken random AMD hardverrel, remélhetõleg megoldják a problémát még ebben az életben... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tomsolo
Még pár nap és megjelenik, nem mennétek/csinálnátok egy off-topikot neki?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wedge31
Nvidia logó van a játék elején...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Zan
Sziasztok!

Mikro-akadásokra van valami gyógymód? Vagy fogadjam el, hogy optimalizálatlan? Most high textúrával és 2x-es SSAO-val tolom, tessalations on.Néha durván beszaggat szerintem ok nélkül..megyek a folyosón és beszaggat...!
Ötlet?

Nagyjából mind jó, de ez a légpuska mi az istenre való???
Egyébként nektek melyik fegyver jött be legjobban? Nekem a hangtompítós+éjjellátós+puskatusos revolver. Ranger módban az emberek nagyja egy lövés, elég gyorsan lõ, és nagyon pontos...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Az elsõ részben se lehetett mindenkit megkéselni a full páncélosok kiröhögik a bicskát.

Fpocok
Ok. Tehát én voltam csak béna. Ilyen is van 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Errõl van szó, én is ezt mondom. Egyszerûen lekapcsolták a HUD-ot osz' jónapot! Ez így nem fun. Ha komolyan gondolták volna, akkor valami animációval oldották volna meg a dolgot, ahogy írtad, de ez így egyszerûen ócsó... Kár érte, igazán.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

grebber
A hiba benned! Én mindenkit késeztem meg is lett az összes késes acsi 😄
a szörnyeket nem mert azok sokan jönnek és nincs idõ dobálózni meg lopakodni 😄

Next PC upgrade: 2022

broman191
Nem szükséges feltétlenül fejre célozni, én keveset használtam mivel minimális gyilkolásra mentem, de amikor használtam mûködött és kellõen pontos volt. 😊

Fpocok
Kést dobálni értelmelen. Reggel 3at eldobtam, mindhárom egy centivel ment el a feje mellett.

broman191
A tény hogy nincs semmiféle HUD, az önmagában rendben van, meg lehetett volna oldani stílusosan mindent, például egy külön animáció ahogyan Artyom a meglévõ felszerelésére néz, avagy fegyverbõl tár kivesz, telítettséget ellenõriz, gyorsan visszatesz (már ahol nem látszik)...de semmi ilyen nincs, egyszerûen HUD off és kész, alternatíva semmi. Nagyszerû lenne egy kidolgozottabb Ranger mód, nem egy ilyen különösebb átgondolás nélkül összedobott modszerû valami...

Teljesen jól lehet 0 HUD-dal játszani, csak az a gond, hogy nem oldották meg, a TAB nélküli másodlagos fegyver váltást (dobó kés, gránátok), és 0 infóm van arról, hogy milyen cucc van a hátamon lévõ táskámban és a zsebeimben! És ez így rohadtul idegesítõ kezd lenni egy idõ után, nem pedig immerzív. Szóval a Ranger Hardcore jelenlegi állapotában eléggé öntökönszúrós kategória, viszont az alap Ranger az játszható, mert ott csak korlátozott HUD van (de legalább a legalapvetõbb infókat meg tudom nézni)... Amúgy a játékra más panaszom nincs, eddig nagyon hangulatos, tetszik.

jarlaxxe
Értem én de a nincs semilyen kijelzõ azért elég egyértelmü ezt nem kell hibának tekinteni. A ranger mod szopatás és aki önként szopik az ne sirjon, szvsz.

Fpocok
Azért jó lenne tudni, mennyi lõszer van. Már az is jó lenne, ha tudná az ember, hány tartalék tár van..,

jarlaxxe
Máskor majd elolvasod a tudnivalókat mert, hogy nem lesz semilyen kijelzö a ranger módban már tudható volt.

wedge31
Ez jó hir mert akkor nekem 10h felett lesz.

grebber
8 óra 27 perc és vége!

A jó befejezést kaptam!
A legvége nem gyengén PhysX techdemo parádé feeling. Na ha ott minden csutka maxon van szerintem elég sok gép megfekszik majd ott menten majd legalábbis mocskos mod akadni fog!!

DarkSector
Én is csak ritkán. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igazából olyan az egész, mintha ott lenne a HUD, csak láthatatlan. Elég tré egy megoldás... Gyakorlatilag 10 másodperces megoldással kikapcsoltak _mindent_, aminek a HUD-hoz köze van... Ez az egyetlen dolog, ami baromira zavar...

Én rögtön elsõ végigjátszásnak a Ranger Hardcore fokozaton indítottam, és egész simán jutottam el odáig, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Venicébe tartok, és várni kell a "kompra", miközben folyamatosan jönnek a mutánsok.

Ezzel nem is lenne baj, de eddig igazából az egyetlen, de fatális hiba most kezdett el igazán idegesíteni, konkrétan az, hogy Ranger Hardcore módban mindennemû HUD-ot számûztek, így hiába tartom a TAB-ot, nem látok semmi, csak hallom, ahogy az egérmozgással valamiket kiválasztok. Ilyen röhejes módon tudom csak kiválasztani a gránátokat, mert természetesen billentyûrövidítés nincs... És mivel nagyon híján vagyok a lõszernek, szükségem lenne mindenre amim van, de hát a fele felszerelésemet eddig sem tudtam használni, mert egyszerûen nem tudtam kijelölni.

Shep
Persze, ezt sem te írtad "csak a sok nyivákoló sírógép miatt kényszerülnek belerakni!"

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ezt Dark Sector szokta csinálni!

Nem vetem ki mindenki másra csak mondtam engem hidegen hagy és szerintem még nagyon sokakat!
Mindenkinek más a véleménye még szép és egy nagy szerencse!

Fpocok
Már megint az csinálod, amit nem rég. Valami van, ami nem érdekel téged személyesen és kiveted mindenki másra. Akinek meg más a véleménye, az hülye.

DarkSector
THX..mert ALT+ENTER sem jött össze.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor Te vagy a játékfejlesztõk álma. <#email>

Shep
Számomra is felesleges az intim betét.

grebber
Van interneten és részben tudom is használni így tudom mirõl beszéltek.
Engem nagyon nem érint.Nekem mindegyik játékban megfelelõ nem szoktam állítgatni számomra felesleges!

Shep
Mondjuk lehet azt sem tudod mirõl is szól az FOV 😊 és azt hiszed az a normális mikor 60 az értéke és nem legalább 85.

Shep
Jól van akkor.

grebber
Engem és sokunkat pc-n sem érint soha egyetlen játékban sem állítgattam semmi ilyet!

Shep
A PC-sek 80%-át zavarja és egyszerû fizikai oka vannak a dolognak, szóval nem kell megint a duma, hogy csak nyivákolás, mert nem az, persze téged konzolon ez nem érint, mert arra lett kitalálva a 60-as FOV

grebber
Mert gondolom a akik tesztelik meg a készítõket meg ugy általában az a sokszázezer embert nem zavarja hogy olyan ami bent van most alapból a game-ben csak a sok nyivákoló sírógép miatt kényszerülnek belerakni!

Shep
Ja most olvasom, magyarázkodni azt tudnak, profi módon.

Shep
Rohadtul nem értem ,hogy miért nem lehet az ilyesmi alapból belerakni a játékokba, miért kell mindig patchben bekotorni?

broman191
Metro: Last Light PC update to enable custom FOV

"...next title update will allow advanced users to edit .cfg files for a new FOV setting. The update is due in “the next few days”."

Shep
Néhol tényleg majdnem C3 szint de annyira nem meglepõ hiszen ilyen kis méretû pályákon könnyebb szépet alkotni.

Snexi
úgynézki bevált nálam is

broman191
Van. 😊

C:\Users\'username'\AppData\Local\4A Games\Metro LL\1100001005bfb04\user.cfg

"r_fullscreen on" helyett legyen off! Muszáj voltam használni, mivel a 720p-t sz4r képaránnyal kezeli a 4:3-as monitoromon, nem a Win felbontását és képarányát veszi alapul mint a legtöbb játék...ablakos módban megfelelõ a képarány.

grebber
Kint terek köröket vernek az elsõ részre sõt összehatásban én azt mondom jobban tetszik mint a Crysis 3.

A karakterek nem annyira fullosan kidolgozottak mint a C3-ban sõt nagyon el is marad tõle ,de az összhatás valami félelmetesen jó!