Metro Last Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, hogy ezek milyen beállításokon készültek, de nekem a legalacsonyabb beállításokon is tetszett.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Maxtreme
Jöttem pár friss saját gyártmányú sotival

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én is metrózok még 😊

Egyébként ordít errõl a motorról h anno Stalker is ezzel készült.
A belsõ terek iszonyat szépek és hangulatosak, de a külsõ még mindig valahogy nem az igazi.
Bár rengeteget fejlõdött e téren is, de még van min dolgozni. 😊

A vége elõtt nem sokkal kapsz egy nagyon durva felszerelést, amivel jelentõsen több golyót lehet benyelni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

broman191
Ruhát/páncélt nem lehet venni, a sztoriban bizonyos részeknél kapsz másabb ruhát, de úgy vettem észre hogy különösebb jelentõségük nincs...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bon
Éjjellátó lesz, ruha nem tudom, nekem még nincs.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

JethroHUN
Mint az elõzõ részben itt nem lehet ruhát/páncélt venni? Vagy éjjellátót? Mert jó volna nagyon.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Van egy elég nagy exploit a játékban. El lehet adni a fegyvereket. A komcsis rész után van egy alagút, az elején ott az árus, és amúgy fullra van ellenséggel. 600-700 arany lõszert ott össze lehet szedni, 10 percnyi oda vissza rohangálással. Nekem pl most 1700 arany ammo-m van <#idiota> original módban, de hardcore nehézségen.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

De ezek ebben voltak.
Meg gondolom a hibái is benne vannak még az elõzõbe.

Pl. beragadhatsz a textúrák közé, néha a mozgástempó lassul semmilyen környezeti hatásra, mesterséges intelligencia, pókhálókat nem lehet mindig felgyújtani, rosszul ment a játék és sem mozogni sem az egeret sem tudod forgatni és elõlrõl kell kezdened a pályát vagy hirtelen ott terem elõtted az ellenfél világosban (akár a csettintésre)
JackSparrow88
Üdv. Felraktam ezt a javítást rá de nem látja a mentést. Pedig úgy csináltam ahogy írták h miután felrakjuk elõször indítani kell egy ú játékot majd elmenni az elsõ mentésig aztán kilépni és bemásolni a mentést. De nekem nem látja akkor sem mi lehet a baj? köszi a választ.

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Gondolom az elsõ rész is el van ennyire nyújtva.
Shep
Amúgy megcsináltam a mocsaras részt, nem is volt semmi trükk csak marhára spórolni kellett a skulóval. Eddig nekem sokkal jobban bejön, mint az elsõ rész ami szerintem egy középszerû játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Következõ végigjátszásban megpróbálom a lehetõ legminimumabra levinni a mészárlást...

Ráadásul az összes pályát centirõl-centire átfésültem rejtett loot után, abból is kaptam sok pontot. Lehet az volt a baj, hogy

Pavelt hagytam meghalni? Mert akkor mondta nekem a Dark One azt, hogy nem tudtam neki megbocsátani. Lehet ez volt a döntõ pillanat?

Akkor meg is van a válasz: kevesebb harcütközet; jobb moralitás, több szembeszállás; rosszabb végeredmény. Ezt is tudjuk 😊
Hát ez érdekes. Igaz rengeteg emberrel végeztem, de elég sokszor csak az árnyékokban suhantam el, és nem öltem, szinte minden párbeszédet meghallgattam, elég sokszor bevillant kéken a képernyõ, biztos voltam benne, hogy a "jó" végzõdést kapom majd, de hát nem így lett. Viszont a "rossz" végzõdés nekem jobban tetszik, szerintem ha lesz folytatás, megint az lest a canon.

Nekem a második lett, de mitõl azt ne kérdezd.
Seth
Biztos itt is kettõ van,mint az elsõ részben. Abból gondolom,hogy itt is bevillan a képernyõ meg jön egy hangeffekt, ha pl megnézegetsz, meghallgatsz párbeszédeket, és az elsõ részben is ennek a mennyisége számított a befejezéshez

PSN ID.: Beegabor

A játéknak több befejezése van, vagy csak egy?

Myselor
ezt én is megfigyeltem,talán valami célzás akar lenni😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
Ez most komoly bazmeg hogy a játék bevásároltat velem, aztán meg elveszi az egészet? Ki a fasz talál ki ilyen geciséget?

SZERK: Hmm... ok... nem szóltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

hogy tényleg 2002-ben találta ki az író <-> hogy valóban a 2002-es könyv ihlette 😊
Így a játék második részének végén azt mondom, el kéne olvasni azt a 2 könyvet, bár a 2033-al is kellett volna kezdeni...bár sokan azt is írják, hogy a 2034-es könyv annyira nem hozott újat az elsõhöz képest, de az látszik a játék történetén is, hogy tényleg 2002-ben találta ki az író - annyira hosszú, reálisan, megfontoltan elképzelt ezegyszer biztos.
Hát egyik bázison lehetett látni a könyveket volt 33-34 ées 2035-ös Metro is ..😊
broman191
Csórikáim...<#szomoru1> Õszintén remélem hogy a következõ Metro részhez már megkapja a 4A az õket megilletõ bõségesebb forrásokat, jobb körülményeket minden téren, nem csak ígéreteket. Le a kalappal hogy mindezt sikerült összehozniuk az adott körülmények között, ennyire kis létszámú csapatként...meg is lepett az elsõ végigjátszás után hogy milyen hamar lement a credits.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

AnarchoiD
"Rubin elmondása szerint még az energiaszolgáltatás sem volt stabil, így néhány fejlesztõ srácnak be kellett hozni az építkezéseken használt generátoraikat. Így tudták csak átdolgozni a leadás elõtti hétvégét, mert ha rá kellett volna húzni plusz egy napot, akkor a játék hetekkel is elcsúszhatott volna."

Mostoha korulmenyek kozt keszult az uj metro

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

DarkSector
Ha nem lesz ellenvetés vagy más versenyzõ. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lazán mehet bannernak, zsûri nem kell xDDD
DarkSector
Tudom meg is köszöntem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az írtam, hogy jó! Jó!
DarkSector
Most azt hittem az én képemre mondtad, mert én elõtte arra írtam a kommentet. 😄

Nem, ez Fallout 😄
DarkSector
Majdnem. 😄
Oda van írva hogy Last Light nem? 😄

Én azt hittem, hogy a Metro 2033 😊
DarkSector
Thx, minden kép jó csak a célközönség változik. 😄

Upsz, most nézem, hogy ez Fallout háttér, sebaj 😄

Ez jó!
sz4bolcs
Milyen iránytû? <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DarkSector
he-he-he:

Metro Last Light

Shep
Ja és az iránytût meg nem használom, de itt megnéztem, hát marhára nem mutat semmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jó leszarom, rohadjanak meg a szovjet majmok.

Csak normalon nem?
Shep
Kösz.

grebber
Az íránytû nem dísznek van....

Next PC upgrade: 2022

Szoptatós egy rész. Kevés játékba vannak ilyen megoldások. Szimatolni kell, rá fogsz jönni.
Shep
A mocsárban a nagy sáskacsigával mit kell kezdeni, mert elfogyott minden cuccom de ez még mindig vigyorog.

sz4bolcs
mocsárból hova kell menni, miután elindítottam a generátort? <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.