Metro Last Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mellesleg az alap Ranger mód játszható, és szerintem mindenkinek ki kéne próbálnia, a Hardcore verzióját viszont kerüld el, mert az el lett cseszve, például nem lehet kiválasztani a gránátokat vagy a dobó kést, nem tudod, mibõl mennyi van nálad, mert 0 HUD van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
Ja értem...hát, max késõbb ha minde függõben lévõ játékkal végeztem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem könnyebb, mint az alap nehézségi szintek. A fegyver jóval nagyobbat sebez addig a szintig, hogy egy lövés elég a revolverbõl, hogy kinyírj egy embert. Viszont ez rád is vonatkozik. De ha okosan játszol, kihasználod az árnyékokat, akkor a magányosan járõrözõ emberek ellen baromi könnyû dolgod van. A tömegesen támadó mutánsok az viszont más tészta, õket még messzirõl jobb minél hamarabb leszedni, mert két pofon és véged.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
uh Ranger-be bele sem kezdek szerintem nekem ez nem faja hogy erõlködöljek. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem csak két bajom van a játékkal:
1. A Ranger Hardcore mód (jó ötlet, pocsék megvalósítás)
2. Kár hogy vége lett, játszottam volna még tovább.

DarkSector
Én egy szóval nem mondtam hogy az baj ha nem akkora mint a stalker, értem én...csak mondtam hogy szupi lett volna, nem akkora nagy terület, csak kicsit a lepusztult izék közt menni...

De a nem lineáris témára amikor rákérdeztem nem erre értettem, hanem mert te mondtad. 😄

A Metro soha nem a barangolásról szólt, és ha lesznek újabb részek, akkor azok sem arról fognak szólni. Mivel a felszínen való mászkálás elég korlátolt, és a metró mibenlétét figyelembe véve elég nehéz lett volna egy Stalkeres, nyílt világot megteremteni szerintem. Éppen ezért hülyeség ezt a játék hibájának felróni. Itt a sztori és a hangulat a lényeg (ebben szerintem magasan veri a Stalkert, de sok más FPS-t is). Ahhoz képest, hogy nagyja részben a föld alatti alagutakban játszódik, eléggé változatos helyszíneket sikerült megalkotniuk. És figyelembe véve, hogy milyen körülmények között fejlesztették a játékot...

DarkSector
"Hát nagyon el vagy tévelyedve, ha azt hitted"

Nem hittem én semmit, tudom milyen az elsõ rész, mert végigvittem, azt is tudtam hogy ez ugyanolyan lesz csak textúracsere.

Te írtál hogy nem lineáris.
Én csak azt írtam hogy mikor kimásztak a csatornából hogy kicsit azt a nagy kopár vidéken mászkálhatok de nem mert szakadékokkal meg dombokkal meg törmelékekkel vagyok behatárolva.

Hát nagyon el vagy tévelyedve, ha azt hitted, hogy Stalker féle játék. Ezek szerint elsõ részrõl sincs fogalmad, mert már az sem hasonlított rá kicsit sem, szóval ezt nemtudom honnan szedted.

És igen, a történetvezetés lineáris, de a játékmenet nem az! A történet egy bizonyos mederben megy (mint az FPS-ek döntõ többségénél), ami a végéig nem is változik (itt van a két befejezés). Viszont a játékmenet nem lineáris, mivel szinte minden pályán több útvonalon, többféle képpen lehet teljesíteni a feladatot.

Nem olyan nehéz az. Ranger nehézségen simán megcsináltam. Lopakodva kell menni, és kész, a nosalisok egyszer sem támadtak meg, és ha vigyázol, a vízi kukacok se fognak. Én egy lövés nélkül végigvittem.
Az elsõ résszel ellentétben egyszer sem volt gondom a szûrõkkel, mindig volt nálam bõven elég mennyiség. Mondjuk igaz hogy mindig mindenhol körülnéztem.

Shep
Hát nem tudom neked mi a nem lineáris de ez nem az. Az, hogy a metróalagútban a kocsikázásnál le tudsz menni 3 szobába még nem nonlinearitás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Na ezt kérdeztem ez már beszéd, de az hogy felszedsz 1-2 dolgot az nem volt kielégítõ válasz, ezt már megértettem. 😛
Köszönöm.

Az nem az én kategóriám. Még annyi, hogy kb. 3-4 felé tudsz menni és elég sokat és vannak alternatív útvonalak is. Nálam ettõl nem lineáris az eddigiektõl. Nálad más, ilyen ez az élet 😊
DarkSector
Meglátom majd, csak gondoltam megkérdezem hogy honnan nem lineáris.
Lehetõség volt a DMC5-ben is.

Sokkal több lehetõség van, vagy rájössz vagy nem.
DarkSector
De figy nem értjük egymást, a nem lineáris játék azt a kifejezést ne használjuk arra hogy egy folyosón jobbra meg balra benézel az 1-1- szobába hogy van-e lõszer vagy egézségügyi csomag.

Ezekszerint félreértettük egymást, nekem a nem lineáris az pl a Darksiders 2.

DarkSector
Nekem nem lineáris a játék, hanem azt mondtam hogy EDDIG az eleje nem lineáris.

Különbséget nem nehéz tenni a 2 cím közt. 😊

Azért van egy játék, hogy játszunk nem? Vagy azért, hogy gyorsan végigrohanjak rajta a legrövidebb idõ alatt? Én gyûjtögettem, felfedeztem mindent, nem mondanám lineárisnak. Crysis 3 volt lineáris, mondjuk ahhoz fele idõ is elég volt, mint ehhez 😄
Oké, neked lineáris. Csak különbséget kéne tenni a GTA és eközött.
DarkSector
Hát azért különbséget könnyû tenni, a nem lineáris, amikor nagy területek vannak, az hogy egy katonát mondjuk egy folyoson egy fallal elválasztva megkerülsz az attól még lineáriis marad...😄
Már sorry haver.

Csak nem tudom mire gondolsz, mert én nem láttam amit te...lehet nem erre.

Akkor te még nem játzottál lineárissal apám!
DarkSector
Nemtudom 1 órát tóltam 1 folyosón, utána nem tudom a maradék idõbe mi lesz, tök mindenféle ironia meg gúnyolódásmentesen akartam kérdezni, elhiszem csak kb meddig kell elmenni hogy ne csak egy autópályán mozogjak?
Mert az elején kimásztam a csatornából azt hittem jé egy másik STALKER, azt a legnagyobb terület 6 négyzetméter volt, de csak hogy kicsit tudjam kerülgetni a rámtámadó kutyákat.

Shep
Hát erre én is kíváncsi lennék, mert eddig mintha kötélen húztak volna 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Mikortól lesz nem lineáris?

Viszont baszott nagy a terület és nem lineáris egyáltalán a játék.
Maxtreme
Én is abbafejeztem, kifejezetten tetszett. (a good endinget kaptam)
Talán még jobb is volt mint az elõd.

Shep
A mocsártól kezdve csak jönnek a szarabbnál szarabb részek, remélem változni fog a helyzet4

Én a bu@i mocsárba szívok ,mert nincs elég szûrõm ... szal rohanni kell és rengetegszer beleesek a hülye vízbe me sötét pályán nem látszik+ enemi is a nyakamba ligeh...Mára lehet abbahagytam ,mert különben lehet delete lesz a vége , eddig tetszett de ez a rész nagyon nem jön be...
Shep
Hát ez annyira szar volt, hogy még.

Shep
Á kikészít ez a játék. Katakomba, hát lehet nem lesz ebbõl második végigjátszás, ezekkel az idegesítõ fos részekkel teljesen megölik a játékot.

DarkSector
De...sõt meg is mutatja mi van benne. 😄

sz4bolcs
lol :d Neked nem jeleníti meg a fórummotor a SPOILER gombot?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DarkSector
Írtad hogy pár kép, a google tele van képekkel. 😄

Shep
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

grebber
Jó game nagyon jó,de ha kicsit rágyúrnak még überebb lehetett volna!

Hibák amiket felfedezni véltem pc-n ps3-on is ugyanezek vannak:

- A tükörben minden látszik csak mi nem LOL
- "páncélruhás" emberkét simán ugyanúgy 1 késsel le lehet dobni nem "pattan" le róla a cucc.
- Fenti emeleten ledobom a csávót késsel leesik egy alsóbb szintre szinte majdnem agyoncsapja a lent mászkáló fickót de az észre se veszi
- A szörnyek amikor felénk futnak támadni el eltünedeznek a képernyõrõl

Ami oltári plussz nekem hogy sokkal jobban megy mint az elsõ része!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Most játszottam ki a LL elõtt újra Ranger Hardcore fokozaton a 33-at, és nekem nem tûnt nehezebbnek. Vigyázni kell, hogy ne tudjanak eltalálni, különben az ellenfelek könnyen hullanak.

sz4bolcs
na, végig is nyomtam lol :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Screenshotot mivel csinálok és hova menti?
JethroHUN
Az elõzõ részre? Normálon nem bírtam végig játszani. Elsõ osonós résznek is többször kellett neki futnom (a banditákkal teli állomás) A náci-komcsi háborús alagútnál, 10. neki futásnál már elegem lett és töröltem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vannak baromi nehéz részek, amiket csak másodszorra vagy harmadszorra sikerült átvinnem Ranger módban, a köztes részek viszont tényleg nem nehezek, könnyen ki lehet nyírni mindenkit egy pályán pusztán dobós késsel is, ugyanakkor mindez igaz volt az elõzõ részre is, szóval én nem vettem észre akkora változást.

JethroHUN
Csak szerintem jóval könnyebb ez a játék, mit az elõdje? Eddig az összes területen halomra lõttem mindenkit, egy sötét sarokból, anélkül, h ráeszméltek volna, h mi történik. Elején, csak késsel és dobótörrel mentem, de mivel itt meghalnak a fejlövéstõl a sisakos ellenfelek is, simán taroltam a .44 magnummal. Stealh is rettenetesen effektíve. Nem úgy mint elsõ részben, ahol elég komplex és realisztikus volt. zöld-sárga-piros led az órán, üvegszilánkok, léptek zaja, sõt ha késsel szedtem le egy ellenfelet már tudta a többi, akárhol voltak, h vmi gond van. Most meg kilõhetem a vele szembe állót is, 5 sec mire ráeszmél az AI mi történt. A szörnyek ugyan úgy szarrá vernek... a baromi kicsi fov-nak és persze a "stagger" effektnek köszönhetõen.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

DarkSector
Írd be google-ba hogy: metro last light.

Holnap, vagy holnapután várhatóak erre a csatornára Metro Last Light videók
Meg van más sok idiótaság is(a metro az nem idióta!! 😄)
http://www.youtube.com/channel/UCrzHOJgi4o_lotUMxYSzJEg?feature=watch
Shep

Pár kép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Már késõ. 😄
Most nekem nincs hang a játékban...😄

Myselor
de meglehet csinálni hogy jó legyen😊
Nem lövik ki. CPY NFO: Since we're kind people here the instructions to make the old savegames work on our release:
- Open the dir {MyDocuments}\4A Games\Metro LL and rename the dir you find into "410000004100000"
- Open the dir %LOCALAPPDATA%\4A Games\Metro LL and rename the dir you find into "410000004100000"
- Start & Enjoy

DarkSector
Aki nem használ eredetit, szerintem hagyja a picsába az update-ek kilövik a mentéseket!

Maxtreme
*ssaa

Maxtreme
maxon (SSA off)