Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de õ 100% nem beszél mellé, talán õ az egyetlen, akibe biztos lehet, hogy õ kell neki, nem a zsé, meg lakás, meg hírnév, stb...
ugyanis profi 😄 😛 elmennének nyaralni párszor leápolná Alekot aztán hosszasfelvezetés és médiafigyelem mellett szakitanának...
elég csúnya, csúnya csaja meg már sok volt aleknak😄 meg már kezdi unni, hogy állandóan mondja hogy mennyire szereti, mikor liluval beszélgettek akkor is mondta, hogy ha már ötvenedjére mondja el, hogy szereti kérdés, hogy érdekelni fogja-e még..
Yo, Bitch!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
tényleg õk kismiskák voltak ehhez a 2 orkhoz képest...
komolyan már Szandikát is visszasírom😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha pár hetet, hónapot csúszank már lehet h menthetetlen lett volna!
amugy szerintem is..következõnek kiesik Vera aztán jönnek a tesók......a végén meg választ a maradékból....
következõnek mehet veronika, aztán utána igazán hazaküldhetné vmelyik testvért, mert ezek ketten elképesztõ mekkora sz@rt kavargatnak... egyedül már nem lenne egyiknek sem ekkora arca. most is magdi hívta a tesót, hogy védje már meg olgától, mert vissza mert szólni neki, tipikus cigó viselkedés, többen egy ellen, undorító... :s ha vita volt, mindig a tesók generálták, és együtt támadták be az áldozatot... de hát kellenek a nézettség miatt 😞
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
De ha az RTl-en mulik akkor szinte biztos !
DE ha tényleg az egyik ribanc nyer akkor az RTL-nek vége a földdel teszem egyenlövé az rtl székházat az biztos ! XD
+ott van az is hogy bármennyire is rüheljük õket és negativumokról beszélünk,de beszélünk ez a lényeg hogy beszéljenek a mûsorról az emberek.....sajnos ...:S
Visszasirom azokat a szép idöket ! XD
Mert én az ö helyébe már rég hazaküldtem volna azt a 2 ribancot !
De az RtL-nek kell a show amit ez a 2 ribanc csinál !
És még mi voltunk kiakadva amikor VV4 Éva csinálta a fesztivált vagy amikor Gigi és Béci nyomta a showdert !
Ezekehez képest Éva és Gigi és Béci kis anygalok voltak ! XD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Az hogy a villában mit csinálnak a nõk az alakul ahogy alakul.
Szntem direkt kerestek 2 ilyen cigót, mint a testvérpár, hogy csinálják a cirkuszt.
A randik 70%-ának alakulása az eléggé megrendezett valóban 😄. Hogy merre menjenek, oké most vacsora, oké alek most legyél ilyen úriember, vagy most nyomj be egy ilyen sajnálkozós szöveget.
Az is megrendezett, hogy bizonyos helyzetekben mit mondjon, pl. a ceremónián, szntem még abba is beleszólnak, hogy kit válasszon.
Pl. "a testvérpárt hagyd még bennt", "ezt a csajt mindenképp szavazd ki" stb.
Tehát azért szóról szóra nincsen megrendezve, azért ez érzõdik a párbeszédeken, amiket a nõk folytatnak. Színészek (fõleg amatõr színészek) ilyen természetesen nem tudnának ilyen jól játszani, ilyen természetesen....
Tehát összefoglalva van egy forgatókönyv, ami tartalmaz bizonyos fõbb állomásokat, instrukciókat, helyzeteket, a maradék dolog meg alakul ahogy alakul...
Amugy Éva kiesésével a müsornak annyi Éva volt bennt a legjobb csaj erre ö is kiesik a 2 ribanc továbbra is bennt marad !
Ha ez a 2 retek benne lesz az utolsó 3-ban esküszöm felgyujtom az RTL székházat ! xD
Innentõk kezdve már csak Barbi és Brigitta aki esélyes a döntöre !
Tudom, hogy Isaura nem volt valójában rabszolga, Esmeralda sem volt vak, sõt Bobby Ewing sem halt meg, de mi mégis 'majdnem elhittük... 😄DD
Vamos Argentina!
rámenõsbõl nyugodtan ki lehetne már dobatni a 2 tesópárt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
õ sztem is szerelmes, egy színész se tudná igy eljátszani mint ahogy õ teszi...
olyan 16ot kellett volna keresni,aki vállalta volna azt a tortúrát,amit
okoz egy 0/24 villa Alekkel😊)
alek enm ilyen - > erre már mondtam , hogy adtak neki tanácsot h ne ugy nyomuljon mint a villában hanem finomabban és kész :S sztem nincs ebben semmi meglepõ