Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a vv éva érdekel engem, hanem az alek éva 😄.

na szóval csak Évának Bauko

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nagy és Bauko

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alek Évának mi a vezetékneve nem tudja vki? 😄

zaki
szegény fábry azt sem tudja kikkel beszél 😄
alekosz is lesz majd tuti, na arra kiváncsi leszek majd 😄

Na a Fábryt hagyjuk is, majd megint játsza a hülyét, hogy õ egy részt sem látott belõle, azt sem tudja mi a mûsor lényege, és megkérdezi majd, hogy végig ott kellett maradni a villában, vagy azért néha haza mehettek-e aludni, és hasonló marhaságok..

wesker24
Na azt semmi pénzért nem hagyom ki ! xD
wesker24
Pc-n szoktam csinálni csak most laptopról irok !

De majd holnap reggel frissitem !
ok...nem követelõzõk ám csak kérdezem 😄
Éva osztani fogja a Fábryt😄

wesker24
Már csak holnap reggel mert Laptopról irok !
wesker24
Arra én is kiváncsi lennék Jerzy mint Stand Up Comedy-s ! xD
amugy a 2 kiesõ mikor lesz kiszürkitve? 😄
wesker24
Elirtam az Esti Showderben ! xD
zaki
fábryba lesznek...
jerzy mint stand up comedys, azt megnézném 😄DDDDDDD

az Esti showder-ben...😄
zaki
olga melle nem a legszebb (bár vkinek biztos az ilyen tetszik), viszont az õ teste a legjobb.
modell alkat. lehet ezért ment be a villába, hogy felfigyeljenek rá.
mert elsõsorban õ sem alekoszért ment be, ahogy a "hazugságvizsgálóból" kiderült... de azt nem is mondták meg a csajoknak, hogy kamu volt az egész? 😄

wesker24
Kiváncsi leszek hogy az RTL mikor szándékozik beküldeni Alek müsorába ?

Mert eddig még nem küldtek be senkit se !

Amugy is Jerzy és Éva lesz majd csütürtökön a Showder Clubban !
Na arra kivi leszek.

Biztos le fog keverni egy képzeletbeli pofont aleknak 😄.

nézegettem videókat...ugy probáltam hogy csak azokat a jeleneteket nézem a tesókról amikor Alekkal vannak....és jól megjátszák magukat,bár akkor is látszik hogy van bennük ork mégis ugy nem is taszitóak annyira....Alek bizts kap róluk infokat,de szerintem ugy van vele ameddig õ vele nem köcsögösködnek bent tartja õket hátha valamelyiket meghegesztheti+ott van azis hogy szerintem nem csak õ dönt arról ki mikor mennyen haza...
wesker24
VV4-es Éva lesz a vendég !
Olyan szívesen nézném inkább a VV-t, ez a mûsor annyira nem tudja pótolni 😞 Komolyan még az is jobb lett volna ha csak egy "Alek és Oli kalandjai" címû mûsor lett volna: ketten a villában és mindenféle vendégek, csajok stb. mentek volna be.. Sokkal érdekesebb lett volna, persze mindezt streammel és sok-sok KHF-fel <#vigyor>

Holnap most melyik éva lesz a vendég? VV-s vagy az alekos?

Hápinak (alias virlis) zurán jó a melle, ott jó a kasztni...
HAHa egybõl milyen pofát vágott anikó mikor már nem vette a kamera, legalábbis azt hitte, csak nyomja a nagy mûvigyort, tiszta fos
áá az sztem összehaverkodott volna velük😄😄😄

az biztos, hogy jó kis viták lettek volna😄

wesker24
Ha ez a 2 retek bent lett volna a villában tuti nem VV Éva lett volna az elsõ kiválasztott !
Sztem jobb h tönkrement 😄 30ért kapsz 72es 100hz-s tv-t 😄 v kamatmentesre veszel fullhd-at, 94est azt kész
Az "Alekos" Éva, a fiatalka 😊 Õ van most az Alekosznakvalóban és Anikó vezeti a mûsort, nem rossz 😊

wesker24
Az ifjabb aki Alek müsorában volt !
Ez a 2 retek durva lett volna a villában, ha ezek bent lettek volna, VV Éva is elhagyta volna a villát pár nap után 😄

Anikó nem tetszik mint mûsorvezetõ. Nem túl objektív alekkal kapcsolatban. Lehet érezni, hogy nem bírta túlzottan 😄.

Gigi az semlegesebb 😄.

Marmint melyik Eva, az ifju, vagy az aranyaso..?

wesker24
Már elég sok baja volt állandoan ütögetni kellett mert hol elment a hang hol elment a kép tiszta vörös volt vagy csikos volt aztán végképp beadta a kulcsot !

Pedig egy 55 cm-es ELIN TV volt !
Anikó nem vigyorogna így, ha ezekkel a 2 putrissal került volna össze 154 napra😄

Anikó olyan dedósan vezeti a mûsort, h jaj, meg húú, hûûû csodálkozik mindenen😄 hû egy nagy bré a popimban 😄
Éva és Anikó egy képernyõn <#vigyor5>

wesker24
Há nincs mirõl beszélni ! Ö volt az egyetlen jó csaj ! Kár érte !
Hát akkor már jobb is, különben az életben nem cserélnéd le ha mûködne 😄 viszont egy jó tv nem olcsó..
jah értem...az cumi...mehet a nagyberuházás egy új tv-re 😄
legalább HD legyen valami 3 métereset vegyél hogy jóllásd a estvérek gyönyörû testét...és minimujm 5.1-es hangszerkóval hogy élvezhesd az orknyelv csodálatos vibrálását a térben...😄
BAzz évát elküldte? kib durva.. pedig az jósuna
Évaaaaaaaaa (L) 😞.

wesker24
Már elég sok hibája volt a TV-nek állandóan kontakt hibás volt de most aztán végképp beadta a kulcsot !
Nem láttam összefoglalót, de a két tirpák bentmaradt 😄 haha
Haha volt nincs 😄 jó kis sp rész volt 😄
wesker24
A képernyõ ment el villant egyet aztán kész vége kaputt Game Over !
Volt nincs ! xD
hát ja...

😄 hangja idegesítõ, meg h ilyen depis jellem, viszont kicsit hasonlít platrowra. Érdekes h mindig ugyanazok a skype-osok 😄
zaki
ez a nõ tiszta idegroncs... már az elsõ nap hogy bömbölt, hogy mekkora überelhetetlen csávó alekosz... 😄

úristen mekkora kamu duma, hogy Anita nem bírta a bent létet. Mi a franc az, ami annyira szar lenne odabent? mindenük megvan, tiszta jólét nem pedig börtön...mondjuk azt nem csodálom, hogy a Magdi-Beatrix páros miatt kimenekült😄