6466
-
#3462 veronikának az ajkain kívül semmije nincs megcsinálva, nem? de az is legalább jól van megcsinálva, nem olyan igénytelenül mint mondjuk szandikáé.. amugy brigi mellett a másik legjobb csaj, nem csoda hogy bent van még:D -
Blanco308 #3461 de lesz...mivel ma este esik ki valaki...az csak a holnapi összefoglalóban lesz :d -
#3460 -
#3459 lesz ma is kieső? tegnap esett csak ki az egyik troll, nem lesz legalább 1 nap szünet? -
Blanco308 #3458 kövtkező kieső ma este vagy Magdianyus vagy Andrea lesz...:D -
Blanco308 #3457 igen az....kiéhezett pina keres álló faszt...című párkereső oldal :d -
#3456 hát mától tuti változás lesz, amiért az egyik trollt elzavarták -
Blanco308 #3455 asszem 20 nap a műsor.....mert ugye 2 naponta esik ki egy ember.. -
#3454 társkereső oldal -
Blanco308 #3453 amugy ha azt nézzük jövőhéten vége is....:)
nem valami jó ez a műsor...deazért gyorsan elmegy....bár néha néha azért előjönn egy kis humor is...ritkán...:D -
Blanco308 #3452 jól van na...:d
nyugi emberek...csak mondom hogy ez nem kurva oldal.....itt nem kurvák hirdetnek..attól persze ő még lehet akár kurva is...ha nem kurva akkor is gáz...:) de azérrt nem mindegy...:) -
#3451 naja, mivel pénzt senki sem fizetne neki, inkább ingyen qr saját örömére :D -
IXEMGabeo #3450 mondjuk azért a prosztatamasszázs meg egyéb ilyen gusztustalanságokat csak formalitásból tesznek ki:D -
#3449 ja persze ingyen
muhahaha -
Blanco308 #3448 hát jah...igy is gáz...de azért még sem kurva....:)
nem nézném ki belőle hogy ebből él...:) -
IXEMGabeo #3447 erről beszéltem tegnap előtt kb, hogy a szexéhes fiatalok pakolják fel magukat:D
-
Blanco308 #3446 amugy ez nem pénzes oldal...vagyis itt nem kurvák hirdetnek,hanem kihezett szexmániások keresnek partnert ingyen.....:)
szal inkább csak magányos ninfo a csaj mint kurva...de nem védem :D -
#3445 Lazán hirdetett mindenféle oldalakon, arccal meg minden, nagyon ismerős volt, most már tudom, hogy honnan De most mit lehet várni, ilyen műsorba csak prostik és lelki/szellemi betegek jelentkeznek. Azért elég jó neki, most él, mint hal a vízben, még idegenekkel szexelnie sem kell, cserébe pedig olyan hírnevet kap, ami rendesen felhajtja a tarifáját (bár elég csúnya lány szerintem, de nyilván vannak olyanok is sokan, akiknek ez a típus jön be)
OFF: Kelemen Anna is hirdet amúgy tök nyilvánosan, akinek van hozzá gusztusa felkeresheti Kb ilyen karrier vár ezekre a lányokra is. -
spm #3444 Barbara családja szerint lányuk nem kurva!
Akkor mégis miért vannak róla ilyen képek? Mert ha nem lennének róla képek, akkor elhiszem, hogy kamu, de így... -
Ironman2 #3443 eheheh -
Megafon #3442 ez is jó -
#3441 menő vagy -
#3440 hanem ide jársz, és osztod az észt, értjük
amúgy tetzik ez a szmájli, gyere máskor is :d -
Coolfire #3439 Nem sok szabadidőm van.Ha van is egy kicsi,nem ilyeneket nézek.. -
IXEMGabeo #3438 dr úr rég járt erre -
Coolfire #3437 Ha jobb nők lennének,azt mondanám fizettek nekik.Bár így is nagy a valószínűsége.. -
#3436 Állitolag Olivér válogatta ki öket de szerintem az RTL keze is benne volt ! xD -
Coolfire #3435 Hát eléggé puruttyák a "színesek" is..
Honnan gyűjtöttek össze ennyi "szépséget"?:)) -
#3434 Még egyiket sem de szerintem az utolsó 2 csajt biztos hogy meg fogja ! -
#3433 Jaja akik szürkék azokmár kiestek ! xD -
Coolfire #3432 A "szürkék" kiestek?:) -
#3431 Azt a lóvés jelet a legtöbb csajnak oda lehet tenni... :D -
Coolfire #3430 Én nem is nézem ezeket az ótvar ribiket.Valamelyiket lyukon vágta már legalább Alekosz? -
Ironman2 #3429 Beatrix kiesett? Nem is nézem már a müsort.Na nem őmiatta,hanem amugyse,mert nagyon szar lett -
#3428 Roger ! xD
Egyéb Ötlet ? -
tmisi #3427 Vagy egy sakkbábu áthúzva. :) -
olgához meg mehetne egy jéghegy :D -
#3425 Parancsolj + Barbi kapott egy kis lové ikont ! A sziv már nem aktuális neki ! xD -
#3424 egyik trollt kérjük beszürkíteni a bannerban :D -
Qpi #3423 LOL :))
Bár várható volt hogy a többség az lesz, de rá azért nem gondoltam :))
Igaz nem követem rendszeresen a műsort, de az én személyes véleményem az hogy Alekosz , és társa Olivér ezzel a produkcióval szépen lassan megcélozták a lejtőt. Nem azt mondom hogy ők a "balfékek" de ez nem a VV ez már egy erősen szerkesztett műsor ( persze a vv is szerkesztett volt, csak közel semmilyen mértékben ) A szerkesztők "komoly" munkájának köszönhetően rosszabbul járnak a jövöt tekintve mintha nem vállalták volna el , vagy esetleg későbbre tervezték volna. Bár anyagilag gondolom megéri Alekéknak, de ha végig gondolom akkor hosszabb távra tekintve semmi esetre sem. Persze ez csak az én véleményem:))