Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Szia ! <#love11>
Zeraa
<#puszi>

Murder3
ez a kép a terminátor alekkal állat lenne😄

így is jó persze😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Zeraa
sziasztok

Zeraa
barna cotton lool <#nyes>

wesker24
Az virs-lee akar lenni ! xD
Grat, ez nagyon jo lett..<#buck>

ForzaInter
virsli😄

Yo, Bitch!

bakkerman
tesóknál jók a képek 😄DDDD veronikánál az kolbász,vagy barna cotton?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zaki
jók a képek, fõleg anitáé 😄
brigi képe így már jobb 😄DD

wesker24
Nyugi már nem lesz rajta semmi igy is rajta van minden ami csak kell !
aleké a legjobb,..csak elég sûrû lett ez a banner így már

wesker24
LoSA mondta hogy kell neki egy Exit ikon hát tessék ! xD
Anita képe😄😄😄

wesker24
Jaja az egy aktatáska ! Na de itt van az ujabb banner frissitve mindenki kapott kis képet ! xD
ForzaInter
úristeeen, anikó katasztrófa.. ennyire szarul vezetni egy mûsört.. gigi (bár nem szeretem) mérföldekkel jobb..

pedig a villában anikó kapott minden ilyen mûsörvezetõi feladatot, és ott jól megoldotta..

Yo, Bitch!

ForzaInter
azért ne túlozzunk, ennyire nem kell azért isteníteni ezt a csajt😄 kezdtek már túlzásokba esni.

legjobb teste szerintem egyértelmûen briginek van, utána veronika, és talán utána olga a többi meg elég selejt

Yo, Bitch!

ezek a kképek a csajok mellett😄😄😄

Andrea mellett az egy aktatáska?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A két troll nagyon ott van!😊
LoSA
Anitához egy EXIT felirat kellene... Mint amilyen a vészkilyáratoknál van. 😄 Jók ezek a kis logók! 😉

wesker24
Na frissitve Brigi kapott egy aranyos kis Gumit ! xD
zaki
brigitta mellé nyugodtan be lehetett volna rakni egy gumit, vagy egy hatalmas cerkát 😄
olgáé tetszik 😄

zaki
tegnapi alekosznakvaló végén lehetett látni

Nagyon királyok a bannerben lévõ kis ikonok a fejek mellett! Veronikáén jót röhögtem! xD

datango
remélem, hogy barbara és olga lesz a döntõs! 😊
a többi nagyon mû😊

wesker24
jah én is olvastam de akkor ha már visszatérnek a régi szép idök akkor remélem mutatanak is majd valamit nem csak a csajokat fogják mutatni mert nem vagyok kiváncsi a 2 ribanc viselkedésére !
Ezek mekkora undorító férgek. Hihetetlen.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Olga melle? hol? van videó?
okés jóéjt 😄
ezt bóknak veszem 😄
Zeraa
na majd õ is itt lesz visszatérünk erre <#nevetes1> jó8 húzzá szuszogni te is szerintem xD

Zeraa
de beteg vagy omg <#nyes>

hopp hopp ....😄 tudtam én...akkor ez egy zöldjelzés a barátunknak..😄
innentõl rátok bízom 😄 😛 csak ügyesen van még 2 hetetek a mûsorvégéig 😄
Zeraa
jó bornak nem kell cégér <#nyes> szerintem összehoz õ vmit ha naon akar <#vigyor2>

értem 😄 ....azért gondold meg...Wesker egy igazi úriember.....talán még egy kis görög vér is van benne 😄 .....
Zeraa
na ne mondd <#nevetes1> van nekem kivel csinálnom,hozzon össze az vmit akinek nincs <#crazya>

DDD<#hehe><#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hát hamár szegény Alek nem kefélhet a kamerák elõtt, akkor legalább ti hozzatok összevalami jó kis videót...😄
Zeraa
mié? kéne h alakuljon? <#nyes>

Zeraa
lool sehogy <#vigyor2>

szijja, hogy alakulnak a dolgaid weskoval?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
köcce

Holnap feltoltik ide napkozben..: http://alekosz.rtlklub.hu/

Zeraa
az alekosznakvaló mai adását meglehet valahol nézni?

ha nem kap pozitív visszajelzéseket, vagy éppen olyan közegben van/volt, ahol irigyek voltak rá emiatt pedig mindenféle csúnya jelzõvel illették, akkor lehetséges ám akkor bezony igaz lenne az a tény is, amiket a szülei mondtak róla, hogy nem nagyon pasizott és, hogy még bulizni is alig járt és, hogy milyen szende...

nem tudom, bármi lehetséges a mai világban, mindenesetre Éva túlzottan határozottnak tûnik ahhoz képest, hogy mégcsak 19 éves...

De legalább elkezdhet készülni a szóbeli érettségi vizsgákra 😄D. Háhá XD.

Ha én tanár lennék és nézném a mûsort, azt bejönne hozzám érettségizni én nem bírnám ki röhögés nélkül. Na meg ülve állnék 😊.

Amúgy nem tudom elképzelni, h egy ilyen csaj, hogy lehet bizalomhiányos. Nem létezik 😮.

Megtudjuk helyett valami mást olvastam elsõre 😄DD. hehe...

zaki
passz, de úgy is vmi b katerógiás celeb lesz, és akkor hátha megtudjuk 😄

Aki most esett ki.