Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így is jó persze😊
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
pedig a villában anikó kapott minden ilyen mûsörvezetõi feladatot, és ott jól megoldotta..
Yo, Bitch!
legjobb teste szerintem egyértelmûen briginek van, utána veronika, és talán utána olga a többi meg elég selejt
Yo, Bitch!
Andrea mellett az egy aktatáska?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
olgáé tetszik 😄
tehát ilyen tanácsadó szerûség lesz
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
innentõl rátok bízom 😄 😛 csak ügyesen van még 2 hetetek a mûsorvégéig 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem tudom, bármi lehetséges a mai világban, mindenesetre Éva túlzottan határozottnak tûnik ahhoz képest, hogy mégcsak 19 éves...
Ha én tanár lennék és nézném a mûsort, azt bejönne hozzám érettségizni én nem bírnám ki röhögés nélkül. Na meg ülve állnék 😊.
Amúgy nem tudom elképzelni, h egy ilyen csaj, hogy lehet bizalomhiányos. Nem létezik 😮.