6466
-
#3623 Mekkora egy sügér ez a Veronika nem veszi észre hogy csak szivatja Magdi ! xD -
#3622 mien kis hiszékeny a kacsacsőrű -
#3621 Veronika a kis naiv :DDD -
#3620 -
#3619 -
spm #3618 A disznó meg a rinocérosz nagy spanok lettek... -
#3617 Na most csajok ezt jól bekajálták látom ! xD -
#3616 kavar ám -
kalap765 #3615 Hű ez a Magdisznó mekkora egy bunkó paraszt. Tudom nem mondtam evvel újat de akkor is. -
#3614 baszki ez az olga is minden csak nem szép
magdisznó meg éledezik -
#3613 -2 nő ma is, wow. -
Blanco308 #3612 hopp hopp most egy darabig nem lesz szívceremónia.... -
#3611 helloooooooooo -
Blanco308 #3610 szegény magdianyus mit ártott neked ? :D XD -
#3609 Remélem Magdi esik ki ma. -
Blanco308 #3608 szerintem meg feldobná a műsort ha Balázs menne be....:)
sokkal természetesebben beszélgetne vele Alek..
még egy két jó röhögés is kijönne belőle :D -
Ironman2 #3607 Az a webcsillag születik:
http://www.rtlklub.hu/webcsillag/
-
#3606 tegnap véletlen átkapcsoltam az rtl-re és ment valami verseny hírdetés, hogy küldj be valami videót és nyerhetsz lóvét
nem tudnátok adni valami linket róla, vagy, hogy mi volt az? -
#3605 Jah szerintem is vagy Magdi lesz az vagy Andrea ! -
TomBond #3604 Remélem a Magdit küldte a tesvíre után! -
#3603 Szerintem mindig Lilu lesz, és már volt is olyan adás, mikor ceremónia volt, Balázs vezette a műsort, Lilu meg tanácsadott Alekosznak (ha jól emlékszem, de lehet, hogy benéztem persze). Azért Balázs elég hülyén festene ebben a szerepben, ő inkább egy kívülálló a produkcióban, aki kiröhögi az eseményeket, illetve viccesen kommentálja azokat (tegnap is mondta a randi után röhögve, hogy micsoda szürreális párbeszédek). Szóval ő inkább egy görbe tükröt tart a produkció elé, összekacsintva a nézőkkel, és inkább utóbbiakhoz közel helyezkedve, az ő szempontjukból követi a történéseket, semmint Alekosz oldaláról. Így aztán nem lenne hiteles, ha egy olyan dologban adna tanácsot, amin ő csak röhög. Lilu meg nőként mégis jobban benne van ebben a szerepben, jobban illik hozzá, mint Balázshoz. (Ha Balázs adna tanácsot Alekosznak, haza is zavarná az összes zakkant ribit ) -
#3602 Azért nem csal Barbarával beszélt Veronikának és Olgának is tudott újat mondani !
Amugy ha Éva ma ment be és tegnap volt a sziv ceremónia akkor minden bizonnyal Barbara Olga és Veronika mindenképp maradt és Brigitta Andrea és Magdi között választott még !
Szerintem az kizárt hogy Brigittát küldte volna haza szerintem Andrea és Magdi között választott hogy kit küldjön haza ! -
#3601 Azért a szinpadi csók megvolt Alekosszal amikor a VV3-as villalakok bent voltak !
Amugy remélem Éva nem csak a csajokkal beszélgetett hanem Alekosszal is ! Mert minden egyes újság lehozta már hogy ha Éva bemegy a villába és tanácsokat oszt Alekosznak !
Eredetileg arról voltszó amikor még a müsor el sem kezdödött hogy Éva fogja levezényelni minden egyes feladatot ami Alek müsorában lesz !
Még se igy lett ! Valamint arról volt szó hogy a tübbi ex villalakó is szerepet kap majd na ebből se lett semmi persze Éván kivül ! -
varand #3600 Éva nyílván minden ilyen lehetőségbe kapaszkodik!
-
WNW #3599 Haat, mivel elso nap kivul a villan Adammal allitolag 15 gyereket nemzettek reggelig, es ezt az egesz orszaggal kozolte minden musorban, megvolt a casting, ezzel az RTL-es otletcsapat fejeben feny gyult.. Igaz, csak egy gyufanyi pislakolo fenyecske a nagy sotetben, de ez is valami elsore.. Utalom Evat, de azert remelem ennel tobb feladata lesz, es normalisabb.. -
#3598 -
spm #3597 "Barbara először egy kicsit zavarban volt, amikor Éva felajánlotta neki, megmutatja, Alekosz számára milyen egy igazi érzéki csók, de végül belement a játékba."
1. Éva egy kurvának magyarázza hogy kell csinálni...
2. Éva egyszer sem csókolta meg Alekoszt, majd pont Ő tudja, Alekosznak milyen csók esik jól.
Mekkora baromság az egész -
WNW #3596 Eva az egyenisegere szabott feladatot kapott.. -
varand #3595 Szandika használhatatlan. Zsófi valószínűleg túl tapasztalatlan! Tordas egy vicc! Zsuzsi meg ki?
Éva túl későn jött ki!
Anikó viszont képernyőre való! Gigit meg mittomén gondolom az is! -
Kengiro #3594 Jézusom holnap Tordas lesz :D -
Kengiro #3593 Miló amikor beszél olyan az arca mint egy mókus aminek mogyoró van a szájában :D -
IXEMGabeo #3592 lol hogy fosott ez az Attila a trolltól:D még testőrt is rendelt -
spm #3591 Pfff, magyarázzák, hogy miért ők vezetik... Ennyit erővel bármelyik csaj vezethetné, mert Alek mindegyiket "üldözte" -
spm #3590 Fókuszban Gigi,Anikó -
Blanco308 #3589 ez csak egy következtetés...ha holnapi összefoglalóban lesz ceremónia akkor a Balázs lesz a segítő.....de lehet hogy pont azért volt ma a Balázs mert ma este nem lesz ceremónia...és mindig a Lilu lesz a segítő...:) -
kalap765 #3588 kibáncsi lol kiváncsi akart lenni. -
kalap765 #3587 Hát kibáncsi vagyok ha igy lesz. Valahogy Balázst nem látom ebben a szerepben. -
Blanco308 #3586 mert mindig az megy ai az összefoglalót vezette...mert az aznapi összefoglaló után megy súgni Aleknak aztán jöhet a ceremónia...eddig sajna mindig Lilivolt az aznapi összefoglalóban igy mindig ő ment be... -
#3585 azt hittem ma is elküld vkit haza -
kalap765 #3584 ezt honnan veszed? MIndig Lilu megy.