6466
  • wesker24
    Mekkora egy sügér ez a Veronika nem veszi észre hogy csak szivatja Magdi ! xD
  • Zeraa
    mien kis hiszékeny a kacsacsőrű
  • Krisztiam #3621
    Veronika a kis naiv :DDD
  • wesker24
  • Zeraa
  • spm
    A disznó meg a rinocérosz nagy spanok lettek...
  • wesker24
    Na most csajok ezt jól bekajálták látom ! xD
  • Zeraa
    kavar ám
  • kalap765
    Hű ez a Magdisznó mekkora egy bunkó paraszt. Tudom nem mondtam evvel újat de akkor is.
  • ForzaInter
    baszki ez az olga is minden csak nem szép

magdisznó meg éledezik
  • zaki
    -2 nő ma is, wow.
  • Blanco308
    hopp hopp most egy darabig nem lesz szívceremónia....
  • Zeraa
    helloooooooooo
  • Blanco308
    szegény magdianyus mit ártott neked ? :D XD
  • zaki
    Remélem Magdi esik ki ma.
  • Blanco308
    szerintem meg feldobná a műsort ha Balázs menne be....:)
    sokkal természetesebben beszélgetne vele Alek..
    még egy két jó röhögés is kijönne belőle :D
  • Ironman2
    Az a webcsillag születik:

http://www.rtlklub.hu/webcsillag/

• UltraZord
    tegnap véletlen átkapcsoltam az rtl-re és ment valami verseny hírdetés, hogy küldj be valami videót és nyerhetsz lóvét
    nem tudnátok adni valami linket róla, vagy, hogy mi volt az?
  • wesker24
    Jah szerintem is vagy Magdi lesz az vagy Andrea !
  • TomBond
    Remélem a Magdit küldte a tesvíre után!
  • a bajusz
    Szerintem mindig Lilu lesz, és már volt is olyan adás, mikor ceremónia volt, Balázs vezette a műsort, Lilu meg tanácsadott Alekosznak (ha jól emlékszem, de lehet, hogy benéztem persze). Azért Balázs elég hülyén festene ebben a szerepben, ő inkább egy kívülálló a produkcióban, aki kiröhögi az eseményeket, illetve viccesen kommentálja azokat (tegnap is mondta a randi után röhögve, hogy micsoda szürreális párbeszédek). Szóval ő inkább egy görbe tükröt tart a produkció elé, összekacsintva a nézőkkel, és inkább utóbbiakhoz közel helyezkedve, az ő szempontjukból követi a történéseket, semmint Alekosz oldaláról. Így aztán nem lenne hiteles, ha egy olyan dologban adna tanácsot, amin ő csak röhög. Lilu meg nőként mégis jobban benne van ebben a szerepben, jobban illik hozzá, mint Balázshoz. (Ha Balázs adna tanácsot Alekosznak, haza is zavarná az összes zakkant ribit )
  • wesker24
    Azért nem csal Barbarával beszélt Veronikának és Olgának is tudott újat mondani !

Amugy ha Éva ma ment be és tegnap volt a sziv ceremónia akkor minden bizonnyal Barbara Olga és Veronika mindenképp maradt és Brigitta Andrea és Magdi között választott még !

Szerintem az kizárt hogy Brigittát küldte volna haza szerintem Andrea és Magdi között választott hogy kit küldjön haza !
  • wesker24
    Azért a szinpadi csók megvolt Alekosszal amikor a VV3-as villalakok bent voltak !

Amugy remélem Éva nem csak a csajokkal beszélgetett hanem Alekosszal is ! Mert minden egyes újság lehozta már hogy ha Éva bemegy a villába és tanácsokat oszt Alekosznak !

Eredetileg arról voltszó amikor még a müsor el sem kezdödött hogy Éva fogja levezényelni minden egyes feladatot ami Alek müsorában lesz !

Még se igy lett ! Valamint arról volt szó hogy a tübbi ex villalakó is szerepet kap majd na ebből se lett semmi persze Éván kivül !
  • varand
    Éva nyílván minden ilyen lehetőségbe kapaszkodik!
  • WNW
    Haat, mivel elso nap kivul a villan Adammal allitolag 15 gyereket nemzettek reggelig, es ezt az egesz orszaggal kozolte minden musorban, megvolt a casting, ezzel az RTL-es otletcsapat fejeben feny gyult.. Igaz, csak egy gyufanyi pislakolo fenyecske a nagy sotetben, de ez is valami elsore.. Utalom Evat, de azert remelem ennel tobb feladata lesz, es normalisabb..
  • LoSA
  • spm
    "Barbara először egy kicsit zavarban volt, amikor Éva felajánlotta neki, megmutatja, Alekosz számára milyen egy igazi érzéki csók, de végül belement a játékba."

1. Éva egy kurvának magyarázza hogy kell csinálni...
    2. Éva egyszer sem csókolta meg Alekoszt, majd pont Ő tudja, Alekosznak milyen csók esik jól.

Mekkora baromság az egész
  • WNW
    Eva az egyenisegere szabott feladatot kapott..
  • varand
    Szandika használhatatlan. Zsófi valószínűleg túl tapasztalatlan! Tordas egy vicc! Zsuzsi meg ki?
    Éva túl későn jött ki!
    Anikó viszont képernyőre való! Gigit meg mittomén gondolom az is!
  • Kengiro
    Jézusom holnap Tordas lesz :D
  • Kengiro
    Miló amikor beszél olyan az arca mint egy mókus aminek mogyoró van a szájában :D
  • IXEMGabeo
    lol hogy fosott ez az Attila a trolltól:D még testőrt is rendelt
  • spm
    Pfff, magyarázzák, hogy miért ők vezetik... Ennyit erővel bármelyik csaj vezethetné, mert Alek mindegyiket "üldözte"
  • spm
    Fókuszban Gigi,Anikó
  • Blanco308
    ez csak egy következtetés...ha holnapi összefoglalóban lesz ceremónia akkor a Balázs lesz a segítő.....de lehet hogy pont azért volt ma a Balázs mert ma este nem lesz ceremónia...és mindig a Lilu lesz a segítő...:)
  • kalap765
    kibáncsi lol kiváncsi akart lenni.
  • kalap765
    Hát kibáncsi vagyok ha igy lesz. Valahogy Balázst nem látom ebben a szerepben.
  • Blanco308
    mert mindig az megy ai az összefoglalót vezette...mert az aznapi összefoglaló után megy súgni Aleknak aztán jöhet a ceremónia...eddig sajna mindig Lilivolt az aznapi összefoglalóban igy mindig ő ment be...
  • Zeraa
    azt hittem ma is elküld vkit haza
  • kalap765
    ezt honnan veszed? MIndig Lilu megy.