6466
-
#3983 Reméljük lehet hogy a szerelem kint várja és nem odabent !
Lehet a végén még igaza lesz a jós csajnak aki azt jósolta hogy bárki ia nyeri meg nem fog sokáig tartani az a kapcsolat ! -
kalap765 #3982 Már levették nem jelenik meg a profil... -
#3981 Alekosz nem olvassa ezeket a sorokat sosem???
Nem informálódik a médiából, hogy a fél országnak mi a véleménye?
Megtartotta a kacsacsőrű emlőst a 10 iq-jával, a mocskosszájú pénzéhes nemmondommi magdit, a kiélt bűnronda eskortkurvát barbit, akit még bottal sem, és a kétszínű milf kategóriába tartozó szintén pénzéhes andit.
Ez az ember beteg elméjű, vagy nagyon elvont gondolkodásmódja van.
A fotószobában azt mondta, hogy magdi szépen beszél, xD nah azon behaltam. :D Nem látta még egyszer sem, mien ocsmány a beszélőkéje? Meg h őszinte???!! LoL -
#3980 haha -
#3979 de miért nem törölteti az oldalt, miután megtudta, hogy bekerül a műsorba? ezt nem értem... -
kalap765 #3978 Nem, én már rákérdeztem -
#3977 értsd már a lényeget lécci -
#3976 olivér mindenkit ölelget. neki ez a mániája :D -
Shelton #3975 attól, hogy nem szerepel ár még nem biztos, hogy ingyé dug.. -
#3974 janokapm üzijét nézd meg #3048 -
#3973 igazából a normális nők nagy része már normális párkapcsolatban és nem még 30 felet az anyjukkal,ha meg 20 alatt van külön gratulálok a szüleiknek hogy odaengedték őket,én a saját lányaimat biztos nem úgy nevelni hogy így kelljen párt találniuk.
-
Blanco308 #3972 mert párodnak megengeded? :D XD -
Blanco308 #3971 én ma magdit és andit küldtem volna haza...:( de hát nem tudhatjuk milyen tanácsokat (utasitásokat) kap Alek... :D ,na mindegy ugyse lesz eggyütt egyik csajjal sm sokáig..:) ennyi :D -
#3970 battila:
Amennyi pénzt kap, te is elvállalnád.
más:
Amúgy olivér tényleg nagyon sokat ölelgeti a lányokat. Én Enikő helyében nem nézném jó szemmel.
-
#3969 az h vki a párjával meddig megy el sexben,az egy dolog,de h egy idegen fazon egyből levizeljen na neeeee -
Kengiro #3968 Ha csak sexpartnert keresel akkor ott nem szerepel ár, hanem közös szimpátia alapján dugsz a másikkal, viszont ha lóvét kérsz akkor már a qva kategóriába kerülsz át :D és h ki milyennek ítélne meg az is rajtad függene, h leolcsózna-e v sem :D -
kalap765 #3967 Én olyat nem láttam, link van? -
kalap765 #3966 Dobjon már valaki egy linket erről a hirdetésről, én láttam már és nem tartom olyan cikinek, de nincs már meg a link. -
#3965 tegyük fel olyanokat írnák mint barbi pisisex meg stb -
kalap765 #3964 Az attól függ hogy nézel ki meg hogy miket irsz magadról -
Kengiro #3963 Magdisznó sztem énekelt örömében, h trollala, trollala :D -
Blanco308 #3962 Barbi az eggyik dőntős..a másikat meg majd megláááásssuuuuk :) -
#3961 most őszintén ha pl én feltenném magamat egy ilyen oldalra,az lenne az első gondolatod h egy olcsó ribanc /qva/ vok vagy az h egy ari kiscsaj aki csak szexpartnert keres? -
#3960 Vazee pont a 2 legjobb csaj esik ki vazee !
Ezt az RTL elkurta nem kicsit NAGYON !
Innentől kezdve már nyerjen Barbi akár kurva akár nem vagy nyerjen Hápi akármilyen sikhülye vagy nem !
De ha a trol és a pénzéhes lotyó közt választ majd akkor földig rombolom az RTL székházat ! -
#3959 persze, csak hülyülök :)
de azért kiv volnék alek mit szól majd hozzá, ha őt választja, és megtudja... -
kalap765 #3958 Hát épp ez az. Ezért nem mondható az róla hogy K. -
#3957 nem dehogy de ha úgy lett volna biztos az lett volna az oka :D -
Shelton #3956 nem láttam az oldalt, de így szerepel rajta, hogy én ingyen szexelek, vagy mi? -
Kengiro #3955 ha nem vállalja be akkor ne írja oda, gondolom van olyan aberrált aki pont amiatt keresi meg h ráfosson a fejére :D persze arcpakolásnak jóneki :D -
IXEMGabeo #3954 de olyanról csak hallottál, hogy ingyen szexpartner kereső nem? -
Blanco308 #3953 10 milláért elbóhockodik 3 hetet ..ez erről szól nem másról ...:) -
#3952 manapság már semmi sincs ingyen... :D -
IXEMGabeo #3951 teljesen mind1 mit ír oda...szted mindent bevállalna? ez csak promoció (csábítás arra), hogy minél több "lehetőség" találja meg...gondolta, ha minden adatot megad akkor kapósabb lesz -
Blanco308 #3950 komolyan azt hiszed hogy ő döntött róla ki mehet a műsorba? naív vagy... :D -
batttila #3949 Mit kell annyira komolyan venni?
Annyira MŰ az egész hogy a vak is látja (érzi)
Én is nagyot csalódtam Alekoszban, hogy dróton (RTL-en) rángatott bábú lett.
-
IXEMGabeo #3948 onnan, hogy ingyenes az oldal:D láttam már ehhez hasonló oldalt, ahol 40 feletti nők pénzért vártak a lakásukon, azok már nevezhetők kurváknak, de speciel ez az oldal totálisan ingyenes csak nézd meg jobban:D -
#3947 Olivér se százas biztos elnyomott egy kövér trombitát mielőtt beült szelektálni,arról nem beszélve milyen bunkó dolog hogy mást se látni tőle csak hogy fal meg iszik... -
Shelton #3946 jah, értem -
#3945 tökmindegy, elég elolvasni miket "szeret" egy aberrált kurva az ilyen, meg alapból rohadt csúnya.. -
kalap765 #3944 Nem, de mi szivesen elnéztük volna őt még egy ideig.