6466
-
#3943 neki ingyen megvolt :D -
Shelton #3942 ezt miből gondolod? -
Kengiro #3941 Oli akár egy sexoldalról is összeszedhette volna a csajokat :D -
kalap765 #3940 Attól még nem kurva, nem kell túlzásokba esni. Rengeteg férfi és nő keres igy kapcsolatot/szexpartnert. -
#3939 komolyan. -
IXEMGabeo #3938 Barbara te:D -
IXEMGabeo #3937 nem hirdette pénzért a testét, csupán így akart szexpartnert találni magának -
Ironman2 #3936 Komolyan gondoltátok hogy Olga jobban állt volna neki,mind a többi csaj? -
Shelton #3935 nem hinném, hogy ingyen hirdette magát.. mondjuk nem tudom ki fizetett érte.. -
Blanco308 #3934 mit izgultok...ez nem arról szól ki lesz élete párja...megdugni ugyse dughat meg senkit bent...max eggyett aki nyer...azt meg felmérte hogy 1-2 kivételtől eltekintve egyiksem őt akarja... :) -
#3933 Alekosz sik kretén idióta mazochista,inkább együtt marad ezekkel a félcédulás luvnyákkal mind hibás lehet látni,mit akarnak még? Innentől már hogy Olga nincs kábé a műsor bukta is,legjobb lenne ha visszamenne a buszba és egy kétcsövű vadászpuskával leválasztaná a fejét a nyakáról... -
#3932 nézd csak hopp -
#3931 fú de felidegesítettem most magam.
ribanc troll magdisznó meg pénzéhes andrea baze bent marad, kacsacsőrű segghülye veronikával együtt, olgát meg elküldi... most már nyerjen barbi, ő legalább őszinte, akármennyire "átlagos"
na mind1, olga legalább most szabad, megyek megkeresem :D -
IXEMGabeo #3930 :D:D szerintem Jozéé Fernándo Delgado az apa -
kalap765 #3929 Hát inkább vele mint a bármelyikkel a többi közül. -
#3928 ja semmi.. végülis tök természetes ha a ma világban egy nő kurva:D -
Suffering #3927 barbi hol hirdette magát ingyen? muti már linket :D megnézném az adatlapját -
#3926 Magdinak van egy gyereke, ami nem az övé :DDDD -
#3925 Andi az elején szimpatikus volt de elkezdett szemétkedni meg simán megmondta,hogy pénz kell neki
ki kellett volna vágni a rákba... -
#3924 ezek közül jó ha 1 hetet lesz együtt valamelyikkel alek:D
akkor meg már veronikát válassza mert elég jó csaj, a többi nulla már akit bent van -
Blanco308 #3923 emberek...ez gáááz volt :D ... -
kalap765 #3922 Igy van, nem tudom miért csinálnak sokan akkora ügyet abból hogy hirdette magát azon az ominózus oldalon. És akkor mi van? -
#3921 Barbara nagyon szép mit akartok? :DDD -
#3920 miért barbi micsoda? rohadt csúnya 16 nő közül ő a legcsúnyább, és semmi teste nincs.. -
IXEMGabeo #3919 Brigitta is a prezentációnál szúrta el -
#3918 barbi űbergáz
meg nem jelennék vele társaságban... -
IXEMGabeo #3917 Barbi se nagy szépség (sminkelve nem annyira vészes), de legalább ő tűnik a legőszintébbnek...most tökmind1, hogy ingyen hirdette magát egy oldalon lényegtelen -
Kengiro #3916 Barbara kvára ne nyerjen, milyen nő az már tiszta szégyen -
Suffering #3915 egész müsor komolytalan lett, ugyanaz lesz mint a 2 nagy ő-ben volt, hogy olyan fog nyerni akivel utána nem lesz semmi kapcsolat... -
#3914 Eddig volt a műsorban értékes ember. -
Shelton #3913 miért barbara nem csúnya? -
Kengiro #3912 Magasról szép nagyot esni :D majd pofára esik az összes, had élvezzék az utolsó perceket :D -
IXEMGabeo #3911 tökmind1 kit választ:D úgyse marad együtt az illetővel -
kalap765 #3910 BArbi fog nyerni ez egyértelmű. -
Suffering #3909 barbara nyerjen most már, a másik 3 vagy csunya vagy nem érdemli meg -
Ironman2 #3908 Bye Bye Olga! -
#3907 de most komolyan, ez mi???
a pénzéhes andrea marad bent?
nem hiszem el bazmeg -
Blanco308 #3906 mondtam!!!!!!!!!!!!!!!áááááááááááááá -
#3905 Balfasz vagy Alekosz. -
#3904 nah akkor most már nyerjen a veronika...