6466
-
#4023 Van benne igazság,én elítélem az alkoholistákat mert teljesen kifordulnak önmagukból,nem tudom h Alek az e,de mindenesetre engem irritált ahogy Évával együtt ittak és gusztustalanul viselkedtek,1-2 pohárral oké,egy kis jókedvet hoz,de náluk ez tényleg függőség....és nem jókedvet hozott hanem undorító viselkedést sajna, amúgy bírom Évát is meg Alekot is nekik szorítottam végig...ettől függetlenül -
cargame #4022 Nem neztem egesz heten Alekoszekat :D
LEgalabb du*ott meg valakit??:D:D -
janokapm2 #4021
-
Ironman2 #4020 -
#4019 Nah vezérlösök az rtl-en ! xD -
kicsireni20 #4018 Barbi lesz a befutó:D hozzá illik ugyanolyan idióta mint Alek:P -
#4017 olga jól kiosztotta a csajokat :D -
dzsagon #4016 szerencsétlenek -
IXEMGabeo #4015 te kis huncut:D -
#4014 kiv vagyok olgára az alekosznakvalóban. már ha benne lesz. többet nem nagyon látjuk már asszem :( -
#4013 Ahogy az újságok is megirták Évának nagyon hiányzik Alekosz ezért is ment be hozzá hogy tudjanak beszélni Alekosszal !
Éva azt mondta lesz mit megbeszélniük Alekosszal de csakis a müsor után mert ök ketten olyan szinten megtudtak beszélni mindent hogy amit csak ök tudtak !
Ha Évának új cickói lesznek tuti együtt fognak bulizni majd Éva imádja a pörgést a médiát és elég sok lehetöség áll elötte amugy kiváncsi leszek hogy Éva és Alekosz együtt fognak bulizni a barátja meddig képes ezt tolerálni ? Mert azt Alekosz is megmondta hogy VV Éva számára a megtestesült nő ! -
#4012 Azert tettem bele a kommentbe a kiskaput, miszerint "ha van esze"... -
#4011 Gondolom öt hagyja majd a fináléra és akkor ejti ki !
Igy lesz Veronika a nyertes! -
xido #4010 Nahát gyerekek...az van,hogy unalmamban nézelődök társkeresőkön..és pasis szokásokhoz híven 1-1 képet megtartok az utókornak...Na azt képzeljétek el,kinek a tavaly nyáron lementett csecskirakós fotóját veszem észre?..Magdiét:)))) -
IXEMGabeo #4009 Barbarát szerinted miért nem küldte el akkor?:) -
Blanco308 #4008 Igen én is igy gondolom, lehet vitatkozni hogy Alek miulyen ember de tény hogy 6hónap böjt és RTL-nek műsor és pénzcsinálás után megérdemli hogy kiélvezze a megérdemeelt nyereményt és hírnevet,mert hát bárhogyis nézzük szórakoztatott nem kevés embert..ennyi jár neki...:D
jaja Veronika irritáló volt számomra az elején...de mára már kedvenc...szegényem annyira buta..de mégis tök aranyos :D
komolyan szegényem sokszor észre sem veszi hogy rajta röhögnek...:) :P -
#4007 szabadulni - kovetni* (hosszu volt a mai nap) -
#4006 Viccelsz? Harom hetre 10 millio, es semmi dolga, csak hulyet csinalni 16 idiotabol? Alom melo :) Csak arra kell figylenie, hogy nehogy olyan maradjon a vegere, aki tenyleg szerelmes bele, mert az pulikutyakent fogja szabadulni, es egy szerelmes notol a legnehezebb megszabadulni. Ahogy vege az utolso adasnak, VV Eva jon az uj szilikon mellevel, es elkezdik vegigbulizni pestet. Mindenki tudja mit gondolok Alekrol, de azt meg en is elfogadom, hogy megerdemli azt, hogy elvezze is a megnyert a penzt es a hirnevet amig tudja, de ehhez egy szerelmes csaj a mostani felhozatalbol csak zavaro tenyezo, nem segitseg.
Veronika pedig - ha van a reteknek pici feles penze egy kiserletre - siman kaphatna egy sajat musort, az a csaj olyan termeszetesen hulye, es mellette vicces es ba'jos, hogy mr bean hozza kepest einstein. Semmi nem kell a musorhoz, csak egy kameraman, es dobjak le ot a vilag barmelyik pontjan, aztan talaljon haza :) -
Blanco308 #4005 látod ebben is van valami....
ezt a műsort nem lehet komolyan venni :D nem szól másról Alek számára mint hogy +10 milla a zsebben :D
ezért is remélem hogy most már akkor Veroniát válsztja őt döngeti egy darabig oszt csáóóó :D a csaj fiatal is a a teste is kurva jó és még kellően buta is...tökéletes arra amire most Aleknak szüksége van...hülye lenne pont most megállapodni ,mikor végre itt a csajozás lehetősége ..igazi nőkkel :D én ezért nem vetem meg én is ezt tenném...szerintem az ő helyében te is :) -
#4004 Hat ha van esze Aleknak, azt valasztja a vegen, akivel eselytelen a dolog. Ezert is rugta ki Olgat meg a szoke lanyt, mert ezek esetleg erzelmeket is taplalnak, az ugy meg necces. Inkabb legyen valami szamito wannabe celeb a parja, mert azt 2 hettel a musor utan lehet dobni, igy megmarad a 10 misi is, es vegre mehet k*rvazni a pesti ejszakaba celebkent :)
Ha van egy elmebeteg utanfuto mellette, aki esetleg meg szerelmes is bele, ugy az ejszakai program necces lenne, Alek meg ezt varja mar evekota, hogy vegre megd*gjon valami szep not is... Most mar van hozza haziko, kocsi es penz is, ove a vilag, csak hat a musor miatt csuszik par hetet meg a dolog. (persze ha az anyukaja engedi, gondolom lesz neki is beleszolasa, ahogy eddig) -
IXEMGabeo #4003 és ebből kifolyólag miért nem társkeresőn próbálkozott? lehet ott is próbálkozott, de szegénykém nem járt sikerrel, mert valljuk be nem a fő ideál így megpróbálkozott elkeseredésében egy efféle oldalon. Ja és nézd meg a korát 25 éves...ki tudja a legutóbbi egyetlen kapcsolata mikor volt már, egy fiatal nő, és bár nem vallják be, de bitang nehezen bírják ők is szex nélkül... -
IXEMGabeo #4002 ingyenszexpartner keresőoldalról én már hallottam szvsz ez egy ilyen...
Barbi előéletét ítélve nehezen hiszem, hogy egy szakács elmegy prostinak...életében 1 férfi volt, aki megbecsülte ezenkivül rengeteg csalódása volt és nyilván tömérdek szexhiánya nem csodálkozom, hogy felkerült efféle oldalra nyilván a XXI. század egyik módszerét szerette volna igénybevenni. Mondjuk az sokat elmond, ha szexpartnert keresett akkor nem vágyott kapcsolatra...ez mondjuk érdekes... -
Shelton #4001 szerintem ez minden ilyen oldalon így működik, megvan adva egy szám, felhívod és a hölgy tájékoztat a tarifákról..(na nem mintha sok ilyen szolgáltatást vettem volna már igénybe..) szóval az, hogy nincs kiírva nem azt jelenti, hogy ingyen van -
Blanco308 #4000 Figy ez a műsor mindenről szól csak arról nem hogy Alek milyen,és hogy mit akar...:) nem kell összeesküvés elméleteket gyártani ahoz hogy lkássuk hogy ez a műsoregyvígszínház....:) nem tudhatjuk hogy adott döntések miért születnek meg de az biztos hogy mindennek oka van...az ok általában a profit, a pénz...és azt is érdemes belátni hogy a lényeg az hogy az emberek beszéljenek arról ami a műsorban történik és azzal hogy egy két olyan ember is bentmaradt/marad aki a népek számára unszinpatikus pont ezt érik el...ha mind szép és jó lenne nem beszélnénk róla...:D
azt is be kell látni hogy egy Brigi se akart semmit Alektól ,látható volt hogy csak a kiutat látta benne ,és azis egyértelmű hogy Alek nem húzhatta volna meg a műsor alatt csak ha őt választja a végén is ugyanis az nem fért volna bele a műsor struktúrájába...:)
Olgánál is látszott hogy nem élete férfija..és szintén egyértelmű hogy csak akkor tudott volna valamit is kezdeni vele ha a végén őt választja...de egyértelmű hogy nem akarta őt...
amugy meg mindegy kt választvégül ,met minden ottkint dől el,kint ismerik meg egymást igazán,99% hogy hamar szét is mennek,Alek meg nem tűnt olyan tipusnak bent akit könnyű lenne lehúzni,nála nagyobb sóher skótzsidót keveset láttam még :D
arra leszk csak kíváncsi hogy a döntő elött megmutatják -e neki Barbi dolgait :D mert az még érdekes lehetne :) -
IXEMGabeo #3999 az oldalon nincs megadva, hogy küldj ide oda SMS-t...kitett egy telefonszámot, ha felhívod vagy írsz az illetőnek akkor a feltűntetett időpontban fogad, azt mondjuk nem tudjuk meg sosem, hogy Barbara önként kért e valaha pénzt vagy nem, feltéve, ha valaki egyáltalán ráharapott-e...az csak rajta múlik és az oldalon nincs feltűntetve:) -
Retsu #3998 Andinak kellett volna repülni. -
#3997 Akkor egészségére
De tudod hogy amikor VV-ben ölelgette a lányokat akkor Enikő nagyon kibukott. Most meg nem szól érte? -
Shelton #3996 én még mindig nem tudom honnan veszitek páran, hogy ingyen dug.. -
kalap765 #3995 Pá pá szép álmokat! -
#3994 egészségére na jó8 -
kalap765 #3993 Zakinak köszönhetően meg tudtam nézni. Hát nemtudom, szerintem bechekkolta az összeset hadd menjen . -
#3992 tök ismeretlen embereket is ölelget, akikkel életében először találkozott... :D -
#3991 Elhiszed ha ez veled történik meg akkor elvállalod? Mert tuti hogy ez lenne.
Pénz az fogy, és sosem árt ha még több van belőle. -
#3990 itt még fent vannak a képek -
#3989 én már lehiggadtam. ha alek így gondolja, hogy ezek jobb olgánál, akkor meg is érdemli őket. -
#3988 kár,kivi lettem volna a véleményedre miután láttad a profilt -
#3987 Testvérek csak hírnévért mentek be ezt mindenki tudja, mások is de ők leginkább.
Beatrix kiesett az újságos dolog miatt. Ezt akarta nemigaz? Hogy a média foglalkozzon vele, elérte a célját látszik is a riportokban hogy élvezi ezt a dolgot. -
batttila #3986 VV4 győzelem után nem lennék rászorulva erre a plusz lovéra.
Inkább "szembeszállnék" az RTL baromságaival.
A népbuditó média TV ellen már jöhetne valaki aki felébreszti a nézőket, (a sok hazugságok, eltúlzások, rejtett félelemkeltés, stb.)
persze Alekosz nem ilyen lázongó tipus.
-
Blanco308 #3985 3 lakat van azon a szaron innentől fogva eggyesével esnek ki...:) -
#3984 Hát jó, VV-ben aztmondom oké mert amit bennt volt 3 hónapot kialakultak barátságok, rendben hogy ölelget. De ezek a nőket szerintem nem nagyon ismeri, castingon váltott velük pár mondatot és annyi.