6466
-
Ironman2 #1767 Ezek be vannak csípve rendesen..hehe.Andrea..-Kapaszkodnom kell!-azt mondja -
WNW #1766 Es igen, ez a napraforgos no, ezt rakta helyre Szandi a Nekedvaloban.. Nagyon belterjes ez a musor... -
Ironman2 #1765 Amúgy ez Tihanyban volt,megismertem a helyet -
Ironman2 #1764 -
xido #1763 Évának az anyja sokkal jobb csaj a szememben:))
-
WNW #1762 Ne idegeskedj, art a szepsegednek.. -
Ironman2 #1761 B.sszák már ki onnan a testvérpárt! -
Ironman2 #1760 Ehehehe.A vv4 ehhez képest light volt.Akkor most ez a müsor mit kap? Kitiltást? -
Blanco308 #1759 nálad amugy pontosan mi verte kia biztositékot?
csak kíváncsi vok.... :) -
#1758 Na még -3 lány és máris jobb lesz a müsor jó lenne ha legalább az egyik ribancot elküldené ! -
Ironman2 #1757 Na akkor jó.Mindjárt elkezdem nézni.Köszi nektek az infót -
Blanco308 #1756 nem tom én röhögtem rajta...cinkes volt az biztos....meg mű volt a felvezetés és abból lett hirtelen a "nagy" csók jelenet... :D -
#1755 Mi az hogy a mai adás már sokkal jobb volt egy fokkal még nem az igazi de már kezd alakulni !
A végefel már volt Alek Oli beszélgetés is !
Na meg persze volt smacizás is Alek és Andi között habár Alek akkor már jócskán benne volt a pálesz ! XD -
Blanco308 #1754 nézd...már jobb volt mint eddig...de egyszer kétszer elfogkapni az ideg a tesokól...+Alek páleszozott és a randin ráment az Andi leányra...:D -
#1753 Nézd meg, kíváncsi vagyok mit mondasz rá. -
Ironman2 #1752 HI! Mindenkinek.Mi volt a mai adásban? Érdemes megnézni? -
#1751 Eddig az volt a baj hogy Alek tul komoly volt most hogy volt benne egy kis pia egyből beindult a gépezet ! XD -
#1750 Szerintem nem. -
IXEMGabeo #1749 azért vicces volt -
#1748 Habár nem hinném hogy sokat számitana a Facebook de ha az RTL megnézné akkor már több mint 5 ezren jelölték be azt hogy Éva legyen Alek esti müsorának házigazdája ! -
#1747 Kiváncsi vagyok hogy mi lehet mert ha minden igaz és az RTL betartja a szavát akkor VV4 Éva is szerepet kap Alek müsorában habár azt még nem tudni hogy mit ! -
#1746 Na igen a pia... -
#1745 Már mindettöjükben jócskán volt ital És Alekoszban beindult a sex cyborg ! És ugye egy terminator nem a romantikáról hires !
Hát akkor miröl beszélünk ? XD -
WNW #1744 Hat meglatjuk, akkor holnap mi lesz, vagy kozben elkotyognak valami, ma mi tortent.. -
#1743 Lehet neked van igazad, ez a jelenet számomra minden volt, csak nem romantikus, inkább erőszakosnak mondanám. -
#1742 Jah meg úgy az egészre. Alek be volt baszva, de a csaj is, meg az egész szitu, no comment. -
WNW #1741 Inkabb nem nezem, csak olvasom.. Kiegnenek a szemeim a noktol, csak semmi kockazat.. -
#1740 Habár akkor már jócskán volt benne Pálesz ! xD Ugyhogy gond egy szál se ! xD -
#1739 A smacizásra gondolsz vagy mi ? xD -
#1738 Tegnap azt mondta elvileg hogy müsorterv szerint Aniko lesz ma de nem igy lett ma viszont csak annyit mondott hogy holnap is lesz Alekosznak való de hogy kivel azt ma nem mondta ! -
#1737 Nézd meg, szerintem ultra gáz volt. -
WNW #1736 Mert mi volt..?! -
WNW #1735 Bucsuzasnal mit mondott ma Gigi, holnap ki lesz..?! -
#1734 Fuh bazz ez a jelenet az ÖF-ben Andreával ultra-mega gáz volt. Majdnem elokádtam magam. -
#1733 Hát jah szerintem is közbejöhetett valami más magyarázat nincs !
Anikó ia pont azt csinálja mint anno Olivér amikor Gyözövel és Tahó Esztivel volt !
Hacsak nem jelenése volt vagy interjú vagy egyéb más ok a CKM TOP 10 miatt ! Habár az tegnap volt ! -
WNW #1732 Most miattatok visszaneztem az elso adast.. A 2 lany, 2 kulon feladatot kapott.. Gigi volt a csevego, kotetlenul szovegelhetett.. Aniko ebbe bele-bele csatlakozott, de amolyan mini szerkeszto-riporterkent, O figyelt arra, hogy mikor valtsanak temat, mikor jon sms felolvasas, skype bejelentkezes, es ezeket neki kellett felvezetni.. Mindketto elso beveteshez kepest, eleg jol megoldotta a feladatat..
Ma valami kozbejohetett, mert betervezett musortervet nem adnak fel hipp-hopp, hasra utve... -
#1731 Aleknak Veronikával meg Andreával kéne menni randiznia egyszerre, szerintem sírna a röhögéstől. -
#1730 Andrea, mint az Anikó, vigyorgógép. Király ez az összefoglaló, kezd tetszeni a műsor :) -
#1729 omg -
Kengiro #1728 köszi:)