6466
  • Ironman2
    Szerintem Alek a kínok-kinját éli át,mert biztos megkettyintené az összes csajt,csak van 1 forgatókönyv,és aszerint kell cselekednie.Néha hozzárakja a szövegeit,de mikor már sokadjára ugyanazt ismétli,akkor már idegesítő tud lenni.Szerintem amit a fülébe súgnak azt figyelembe se veszi.Én úgy vettem észre.
  • bigoldman
    Azt hittem, az adasok naprol-napra valamifele fejlodo tendenciat fognak hozni, es egyre jobban belejonnek, amialltal a musor jobban nezhetove valik. De nem.
    A tegnapi kulso helyszines randin Alek nem az volt akit vartunk. Annyira mesterkelt volt, annyira latszott, hogy elore meg van krealva minden mozdulat, meg a mondatok zome is, hogy egyszeruen nem tudta, es nem is tudhatta hozni azt az Alekoszt, akit mi varunk.
    O nem jo szinesz, neki a spontanitas all jol, es pont ezt veszik el tole. Igy harmatgyenge a musor.
    Neha mar kinomban rohogtem, de nem a musoron, hanem , hogy milyen gyenge. MAr kezd a nezhetetlen kategoriaba tartozni. En anno soha nem neztem az ilyen musorokat, de most visszaneztem egy Benkoset. Sztem az is szar volt, de legalabb profin volt szar. Ez meg egyszeruen amator.

Aniko-Gigi temahoz meg annyit, hogy sose szerettem a Gigit /Anikot sem/ ,de mint musorvezeto jobb mint Aniko. Nem gondoltam volna, de igy van. Nem azt mondom, hogy jo, mert meg a Gyoziketol is fenyevekre van, de nezheto amit tesz.
  • Blanco308
    jah Évát kihagytam.....Akkor Olga,Éva,Brigitta+hotdoggirl---(egy alkalomra) :D
  • Ironman2
    Éva bejönne nekem..Olga túl nagy falat lenne
  • wesker24
    Jó választás ! xD
  • Blanco308
    hát jó akkor marad Brigitta meg a nőiruszki válógatott...:D
  • Ironman2
    ÁÁÁ,azért hogy "örömet" okozzak neked? Isten őrizz!
  • jointo
    Ja, elég ordenáré ribancok. Valószínűleg sokáig bent lesznek, mert ők csinálják a feszkót - a többiek egész békésen ellennének magukban.
  • Blanco308
    nem tom küldj képet magadról! XD
  • wesker24
    Na majd még csinálok egy pár hátteret aztán lehet választani hogy melyik legyen háttérnek !
  • wesker24
    Megvan csak egy zárójelet véletlenül töröltem !
  • Ironman2
    Jó volt az elöbbi
  • Ironman2
    BAnner alatt tüntetsd már el a szöveget
  • Ironman2
    Lehagytad a végét a scriptnek
  • wesker24
    Egyáltalán milyen háttér kellene ide ?

Amelyiken csak Alek van ? vagy legyen benne a logó is ?
  • wesker24
    Jah nézegetem melyik háttér lenne alkalmas ide de eddig nem nagyon találtam olyat ami jó lenne ide !
  • Ironman2
    Mi van Wesker,gyakorolsz?
  • Ironman2
    Nekem is nagy melleim vannak,meg jó az alakom is
  • Blanco308
    Brigittának jó alakja van...és a mellei is igazinak tűnnek és jók :D ...2000 pirospont Brigittának :P ... na meg Ironman2-nek :D
  • Blanco308
    pont ezért kellett volna villán belül lenyomni ezt a 3 hetet...
    mert ha visszagondolsz mikor a villán kivülre vitték a villalakókat azis mindig tök mű volt...gondolj Gigi Jerzy éjszakára..talán az egyetlen kivétel a disznóvágás volt -azis csak azért mert Alek +Oli seggészegre itta magát 10 perc alatt :D
    senki se tud természetesen viselkedi,csajozni ha három operatőr és egy teljes stáb futkosik körülötte.....+még a füledre is pofáznak....ezért van elbaszva...be kellett volna zárni őket a villába együtt Alek+5 max 6 csaj ..olivér látogat,tanácsot ad levezeti a feladatokat néha más exvillalakokkal..aztán a jéték legvégén Alek választ a csajók közül....+1 szabály Aleknek a nyugiban kell aludnia...ennyi..hogy ezt nem tudta 200 szerkesztőből egyse felvetni..hihetetlen...
  • zaki
    olivér bazz :D

videó vége felé majd nézzétek :D
  • TomSolberg
    Ez a beatriksz meg a magdi akkora egy tajparaszt
  • jointo
    Lehet, azért Alekosznak nem annyira fekszik, hogy az arcába tolják a kamerát - ugye odabent ahhoz szokott, hogy csak diszkréten mozognak a kamerák a háttéreben, most meg néha, amikor Olivérrel beszélgetnek, szörnyen mesterkéltnek tűnik a dolog. Persze lehet, hogy nem a kamerák miatt, hanem azért, mert ki van találva, mit kell mondaniuk vagy éppen azért, mert nincs kitalálva, és úgy nehéz beszélgetni, hogy na, veszünk, akkor most beszélgessetek
  • spm
    Szerintem Évának már felesleges kapálózni, alig több mint 2 hét van a műsorból.. Oli elég Alek mellé, így sem kapnak túl sok szerepet együtt, a Cool-ra meg már nem fér be.
  • WNW
    Ne is nyilatkozzon semmit.. Kb. annyit ert a temahoz, mint az atomfizikahoz.. Mellesleg ez a riporterkedes azutan merult fel az agyaban, hogy Anikot tesztelgettek bent ebben a temaban.. Addig eszebe se jutott.. Most meg mar O akar lenni a minden leben kanal.. Oreg mar ehhez.. Mire megtanulna, reg kioregedett, nem beszelve a termeszeterol.. Alek tanacsadonak meg jo lesz..
  • kalap765
    Egy kis ismerettség sosem árt....
  • wesker24
    Jah szerintem is kamu lehet az egész !

Csók útján elég sok mindent el lehet kapni ha a csaj netán zombi és a nyála keveredik Alekoszéval esetleg mégmegis harapja akkor Aleknak annyi ! xD
  • spm
    LOL, ez az Éva anyukája? :D Hát akkor itt tényleg megint le voltak osztva a szerepek :)
  • wesker24
    És amugy az Éva fanok ha minden igaz tényleg újra nézhetik majd a TV-t !

Hiszen Éva ahogy kikerült a villából a nézöközönség már várja is vissza a képernyöre ! Hiszen ki nem ismerné jobban Alekot mint Éva !

Ezért is lett nagy felhábárodás abból hogy Gigi és Anikó lett az Alek esti müsorának házigazdái!

Ezért már folynak a tárgyalások az RTL-el hogy Éva milyen szerepet töltsön be Alek párkereső müsorában ! Ha minden igaz és sikerül megegyezniük akkor Éva is állandó karakter lehet Alek új müsorában aki persze természetesen Alekosznak fog segiteni !

Habár a háttérmüsort Alek esti müsorát továbbra is Gigi és Anikó fogja vezetni !habár eddig csak Gigit láttuk müsort vezetni !

Habár Éva is nagyon sajnálja hogy nem ö lett Alek esti müsorának házigazdája de ö is tudja hogy nem lett volna annyi ideje felkészülni és gyakorolni a müsorra mint Anikónak és Giginek !

Ö is visszanézett már egy két Alekosznak való adást és csak annyit mondott hogy nem szeretne ebben a témában semmit se nyilatkozni és ezzel mindent elmondott !
  • kalap765
    Ez 99% hogy kamu. Meg ha igaz is lenne, és mondjuk valamelyiknek valamilyen baja lenne és lefeküdne Alekkal akkor is védekeznek szóval nem vészes. Csók után milyen nemi betegséget lehet elkapni?!
  • WNW
    A kozos medences moka utan, egy bizonyos blogon a csajok mar irtak, 1-2 nap, es biztos az egesz allomanynak a huvelygomba....
  • wesker24
    Na ha igaz amit az újságok irnak akkor az RTL megint Akkora EPIC FAIL hibát követett el hogy csak na !

Ugyanis a 16 csaj ugy ment be a villába hogy nem vettek részt az orvosi kivizsgáláson !

Habár márcsak 12-en vannak és ma is -3 csaj de akkor is ha Alek nem birna magával és valamelyiket meg is hegesztené akkor bármiiyen nemi betegséget elkaphat a csajoktól ! Söt még egy csóktól is megfertözödhet ! És ugye tegnap Alek már smacizott Andival!

• varand
    Szerintem az Éva fanok újra nézhetik a TV-t a testvérek miatt, mert olyan "őszinték" vagy h nevezték!:)
  • helloleo
    Jah nem rossz csajszi.
  • bakkerman
    annak a brigittának,aki tegnap volt a balatoni randin,annak jó melle van,nem lötyög,de jó nagy!!!
  • bakkerman
    könyörgöm valaki rugja fejbe a testvérpárt...3 összefoglaló ment le,de már utálom őket annyira mint a rácékat
  • paly90
    volt kitől örökölnie a szépséget:D
    most se rossz nő(milf:D),de fiatalabb korában nagyon jó lehetett
  • Ironman2
    Csajok villantásai 18 éven felülieknek!
  • WNW
    Na, kis gereblye.. Tegnap volt riport Anikoval a CKM galan, azt mondta, hogy most mindenkeppen a musorvezetesre akar koncentralni (nem a pasikra), de O igazabol nem musorvezeto, csak magat kene adnia, de nehez, es nagyon izgul.. Azert ma mar ossze akartak boronalni Istenes Bencevel..
  • Ironman2
    Aztapi..a.Jól lesmárolta Andreát!