6466
-
janokapm2 #1727 Talán mert objektíven szemlélem az eseményeket, és nem vagyok egy bólogató János. Egyébként Anikó a kedvencem. -
#1726 tuti -
#1725 Egyértelmű hogy kiemelkedő szolgáltatást nyujtott nekik ! xD -
#1724 vajon miért védelmezed ennyire gigit -
#1723 szinte biztos vok benne -
#1722 Ahogy elnéztem az Alekosznak való képeit ez a Gigi olyan rohhatul rusnya hogy az már kész ! Még Szandika is ezerszer szebb nála ! -
janokapm2 #1721 Mit idegeskedtek? Az első adásból kiderült, hogy Gigi jobb. Anikót elküldik egy pár napos médiakommunikációs gyorstalparóra, és utána ő lesz. -
spm #1720 Fogja vezetni a műsort, már a fészbukon is "reklámozta"... -
#1719 Jah gondolom Gigi bedobta magát a producereknél ! -
spm #1718 http://alekosz.rtlklub.hu/ -
#1717 De az is lehet, hogy Anikó nem akar ilyen szar műsort vezetni, inkább a saját útját akarja járni, csak a 15 perc hírnév kellett a VV-től neki. Ezt is eltudom képzelni, sőt talán ebben több is a ráció. -
#1716 Alekosz honlapján fennt van az Alekosznak való adásai is ! -
#1715 Anikót kár felhozni.Már akkor is szenvedett amikor együtt voltak a gigivel.Szerintem képtelken lenne elvezetni egyedül egy műsort.
Azért nem is teszik be mert baki baki hátán lenne.
Egyértelmű,hogy Éva érdemelte volna meg a műsorvezetést de gondolom a szerkesztők elégedettek gigivel. -
#1714 Ha ez igy megy tovább akkor az RTL segget csinált a szájából !
Mert nem csak Gigiről volt szó ! -
#1713 izgult, de egy adásba berakhatnák, hogy milyen élesbe, ha beégne nagyon, akkor megy a levesbe úgyis... -
Kengiro #1712 Valaki adjon már pls honlap linket ahol fent van h gigi és anikó a műsorvezető, meg minden egyéb thanks -
#1711 Hát figy, Anikó már az első műsorban elég gáz volt, most vagy ő nem akarja, vagy az rtl nem akarja, hogy vezessen műsort, mert nagyon úgy tűnik, hogy beégne a képernyőn. Ezt rögtön láttam én is, nem oda való szerintem. -
#1710 -
#1709 JÉZUS MÁRIA ! Ezek után hogy fogok elaludni ??? XD -
#1708 amcsiba prostik vagy mik mié lenne szégyenlős -
janokapm2 #1707 Amíg nem bakizott, te addig is egy "büdös cigánynak" nevezted. Menthetetlen vagy... -
#1706 Még hogy nem bakizik ! Hát ez FAIL volt ! XD -
#1705 ez nem hiányzott a végére,most rémálmaim lesznek -
#1704 végén rámcáfolt rendesen :D
ez a magdi baze nem szemérmes egy kicsit se, nagyon el van szállva a saját alkatától :D -
spm #1703 Úristen, ez a retek meztelenül rohangált a villában.......... Bááhh -
Suffering #1702 milyen cicko show volt itt :P -
#1701 jézusmária -
#1700 Hát ez az Anikó lett volna csak hogy miért megint Gigi lett az jó kérdés ! -
#1699 na tessék nem bakizik.... -
spm #1698 Amúgy szerintem Dorisz a legcsúnyább.. -
Kengiro #1697 Honlap linket tudsz adni? köszi előre is -
#1696 Lehet rossz müsort néz !
Egész idáig Anikoval nyomatták az összes müsort villán belül !
Erre Gigivel vezetik a müsort ! -
WNW #1695 Gigi nem mondott semmit, miert O van..? A musortervben Aniko lett volna, maga mondta tegnap... -
#1694 figyu, én sem csipázom, de attól még jól vezeti a műsort. -
#1693 nem tom meik műsort nézed -
#1692 Na jól van de akkor Anikó mit keres kint a honlapon ha nem is vezeti a müsort ! Egyáltalán minek szerzödtette az rtl ? -
spm #1691 Én is ezt mondtam, kb. mintha egy mesefigura beszélne :) -
janokapm2 #1690 Köszi, ebben Alekosz és az én ízlésem megegyezik. :D -
#1689 persze ez csak az első hónapban volt igy ! -
#1688 pedig jól vezeti a műsort, nem bakizik, nem izgul, nem hadar, stb...