6466
  • kalap765
    Csak a felolvasás erejéig szerintem. Nem látja ő mi történik ott 24 órán át.
  • wesker24
    Ki ez az igaz költö ? xD
  • Cike
    Olivér az adás végére egy rekesz sört bevedel :D
  • chalezlopez
    Veronika: kipipálva!
  • wesker24
    Nah Éva 3.0 is kiegyenesitette a haját ! Nagyon helyes !
  • spm
    Na, a Donald kacsa levelet olvas :)
  • wesker24
    Nah Alekosz mégis csak követi a müsort ! XD
  • spm
    Olivérnek jó dolga van, egész nap döglik, zabál, tolja a söröket és jót röhög az egészen..
  • wesker24
    Jéh Balázs a müsorvezető minő meglepetés ! xD
  • chalezlopez
    Oli letolta ám a jaffát!!
  • Louis Cyphre
    Olivérnek nem szóltak még, hogy fehér cipőhöz fehér zokni illik nem fekete. :)
  • spm
    Megy a termékelhelyezés rendesen :)
  • Cike
    Ott megy a háttérbe a tv szerintem Alek szokta nézni az esti összefoglalókat:D
  • chalezlopez
    Ja igen, a győzelem az nagy +++
  • Blanco308
    az tuti...:D
    CSAK hogy Alek nem csak görög vérrel rendelkezik...inkább olyan mint egy skótzsidó :D ...az ő pénzéhez nem hiszem hogy hozzáférne egy nő is...:D
  • zaki
    teljesen átlagos alek, nincs vele semmi gond szvsz. ja, hogy csak irigyek vagytok, sry :P
  • zaki
    na igen, de mikor még jelentkeztek ezek a lányok, az még a műsor vége előtt volt hetekkel, szóval azt nem tudták előre, hogy ő fog nyerni :)
    gondolom ők örültek a legjobban alek győzelmének :D
  • chalezlopez
    Hugh Hefner. Kapisgálod? Már csak a pizsama gatya tartja össze, de milyen női vannak? No, miután Alek bp-i belvárosi lakással rendelkezik, milliomos, egy fullos Cruze boldog tulajdonosa, nem mellesleg jó fej szerintem, és oltári humora van, biztos bejön pár nőnek. És szerintem nem csak olyanoknak, akik le akarják húzni...
  • Blanco308
    sajnos szerintem inkább parancsolnak mint súgnak....:S
  • tmisi
    Azon súgnak neki. Nemhiába ilyen mesterkélt a műsor. :\
  • Krisztiam #1828
    Aleknak mi az a tapasz a fülébe??
  • Jim Morrison
    őszintén valaki nézi ezt? D: én csak gondoltam benézek, nemtom miért ez a leglátogatottabb topik
  • Fresh Duke
    Őszintén, valamelyik nőnek bejön ez a púpos kövér majom?
  • zaki
    köszönjük, szerbusz. nézzél spektrumot.
  • diplo
    Kb.20 percet láttam ebből a hányadékból.Egy strici aki úriembert játszik és buta libák,kurvák enyelegnek egy rosszul megírt férc forgatókönyv szerint.Ez az alekosz nevű senkiházi született pojáca. Szerintem 10 milláért még a saját anyját is megfektetné. Azt kéne nyilvánosan megkorbácsolni aki ezt a trágyát a nézők elé szórja.
  • Ironman2
    Ok.Én sajnos megyek melózni,majd éjjel megint jövök.
  • Blanco308
    hát jah...sok jobb megoldás is van...érdekes hogy RTL M.o. -legnagyobb csatornája több szézfős stábbal és szerkesztőséggel nem tudott ennél jobbat csinálni...szánalom...nem nézhetetlen a műsor de ha nem Alek lenne benne nem nézném...teszem hozzá ez nem Alek,akit látunk mindennap..ez egy ember aki megcsinálja 10milláért amit mondanak neki...és pont ettől szar a műsor ..semmi spontaneitás nincs benne..mesterkélt,mű az egész...néha néhe egy-egy pillanatban megvillanik az igai Alek és Oli ..de ez elenyészőő..pedig biztos vagyok benne hogy ők műsoron kivül szakadnak az egészen,a csajokon stb..ha csak ezt mutatnák már jobb lenne az egész műsor....de hát nem..inkább helyette a megtervezett szituációk és beszélgetések...ez van,nem értem hogy nem jönnek rá hogy ez tuti bukás..bár 3 hetes műsornál nem lesz annyira érzékelhető...de pont ezért kockáztathattak volna többet is...
  • wesker24
    De a hátteret lehet pozicionálni hogy hol helyezkedjen el a left right center top bottom parancsokkal !

Na meg is nézem mindjárt öket !
  • Ironman2
    Szerintem a 3.
    Elsőn nem fog látszani a csaj középen,szóval már ki is esett.4-en Alek feje is ki lesz takarva részben a szövegmező miatt

második,vagy harmadik
  • jointo
    Ez tényleg tök jó - kicsit az Éden hoteles rotációt keveri a Benkős műfajjal meg a VV-vel. Egyébként abból a szempontból is mindenképpen jó lenne, hogy így az elején, hogy két nap alatt kiszór 4 lányt, mikor még a neveket sem jegyezte meg az ember, így csak egy nagy kavarodás az egész, amíg le nem tisztul 5-6-ra a mezőny, onnantól már tényleg ismerjük a szereplőket. A te megoldásoddal ezt előre lehetne hozni, mert így nem jut senkire idő.
    Szóval jó az öltet tényleg.
  • wesker24
    na csináltam egy pár hátteret melyik legyen ? Ha kell mehet csak a háttér szüveg nélkül !

• bigoldman
    Az, hogy ezt az amator musort hogy lehetne jobba tenni, azt nem tudom, de hogy hogyan lehetett volna jobban elkezdeni, arra volt otletem
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1304360310&no=1321

Egyebkent amit irsz, lehet meg az is szorakoztatobb lenne , mint ez igy
  • jointo
    Oké, amit írsz, de hogyan lehetne máshogy csinálni ezt? Ha Alek spontán lehetne az így nézne ki "izgató hatással vagy a bioritmusomra, szeretnélek megtermékenyíteni" majd vagy elhajtják a fenébe vagy szex. Erre nehéz lenne műsort építeni. Egyébként érdekes, hogy a Benkőt hozod fel, én néztem azt is, és elég sok a hasonlóság, még szövegekben (!) is, csak ez Alekosznak kevésbé áll jól.
  • Ironman2
    Veronika,Anita,Magdolna
  • And26
    egy újabb erősen nőellenes hangvételű műsor:S...szuper
  • zaki
    dettó... mondjuk szilvia helyett remélem az egyik tesó.
  • Blanco308
    szerintetek melyik 3 rüszű esett ki tegnap est? szerintem: Dorisz,Magdolna,Szilvia .....
  • Ironman2
  • Ironman2
    Vannak köztük azért helyesek is: Éva,Brigitta,Olga
  • makpadi
    Ezek a nők..egyik rosszabb, mint a másik.. jól értettem, hogy Olivér válogatta ki őket? Van egy ízlése.. ehh :D