Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dency
Magdinak mekkora melle te jóisten <#guluszem1>
Remélem lesznek fennt szaftos videók zuhanyzásról stb... 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Offtopic

Aleknak elég elõnytelen ez a frizura, utoljára a 'Communards' tagjainál láttam hasonlót! 😉)

Jobb lenne téged törölni <#nezze>

gigatorrentsen még nincs fent a torrent:S:S:S tudna valaki adni máshonna torentet? viszaseedelem

Mystic Pookie
töröljékmán ezt a szopis topikot.. nemigaz h csináltokmégegy celebet

helloleo
Hát skacok azt kell, hogy mondjam a fórum szórakoztatóbb, mint maga a mûsor. Csak így tovább 😊))

Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!

chalezlopez
Vaze Alek egy vérprofi! Nagyon durván jól nyomja, de Oli is.
A dédimama meg priceless volt!

Vamos Argentina!

az a mi ruszkink jobb....😄
desigo
nah most már fent van mindenhol 😊
zaki
ruszki csaj hasonlít az indi4-ben szereplõ gonorsz ruszki nõre (cate blanchett) 😄

amugy fent van az összes csaj ajándékozása az alekes oldalon...😄
miss virsli lufikat vitt...😄
mai világban már igen😄😄

ez kell a nõknek ugye? 😄
Az igazi kemény csajozós duma?
- Szia.
- Szia. Enikõ vagyok.
- Ne pofázz! 😄

zaki
már fent is van 20 perce 😮

szép VAGY , bazd meg XD jó csajózos duma...XD
zaki
ncore, nemsokára fent lesz

A virsliset szétszúrnám 😄
virslis legalább nem hangoztatta

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
már Brigittáról van valami szexfilm a neten? 😄DD

csajok

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Na itt a virslis 😄D

valaki tudna adni torrentet a mai adásról?:S sajnos lemaradtam róla😞

Anita a mûsor után mással szeretne foglalkozni... ennek is csak ugródeszkának kell Alek mûsora.. persze a többi ribancnak is, csak legalább ne hangoztatnák :S

most mutatják Anitát

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hit és becsület😄

és tényleg😄😄
a kamukatona😄

wesker24
700-as utóték ! xD
Kazuma92
Na én léptem, jóéjt!

Én névrõl még nem tudom õket. A ruszki nõ egyébként nem olyan vészes. Nem? Kussol, lapít, tiszta Jerzy. Az egyik testvérrõl, aki állandóan mondta, hogy harc, Dr. Lázár László jutott az eszembe. 😄

wesker24
Mint Szandika ? Fejtõl lefele minden ok !
nõi ruszki válogatottat kihagytam😄 õ olyan titokzatos, de nem tûnik õ se sötétnek

az egy kiélt ribi😄

1. ránézésre, az üzletkötõ Andrea, táncos Orsi, a 44 éves Ágnes elfogadható. Tímea és a Magdolna értelmesnek tûnnek csak õk külsõre szembõl, közelrõl hogy is mondjam letakarnám a fejüket

Én is észrevettem, pedig nem full HD-ben nézem! Jézusom, az okádék.
Messzire elküldeném. 😄

hát ez az elsõ adás volt , bízom benne én is hogy változni fog ez a struktura...
Kazuma92
Ámébrék, ez még csak 1 adás volt. Csak nem fog 3 hétig ugynabban a kosztümben rohadni 😄

RTLMost-on biztos fent lesz hamarosan

milyen pattanásos már a homloka 😄DDDD
a 18éves meg kinéz vagy 28nak :S
én azt gondoltam ez kicsit rámenõsebb mûsor lesz, tehát Alek a 16 nõvel szabadon beszél meg minden ráadásul nem ezt a szar kosztumöt, hanem a nyakkendõ, ing kombót viseli:S és még a haja is szar

benkõnél én is kb 1-2 adást néztem ,hogy mégis tudjak róla véleményt alkotni mert ugye láttatlanból ezt nehéz megtenni 😊
A virslis csaj ahhoz képest, amilyen ott az átlag, még aránylag elfogadható. A kis 18-as szõke se rossz külsõre, persze sötét mint az állat az is. Nekem az orosz csaj is szimpatikus.
A testvérpártól már most hányok, smink nélkül meg ocsmányak mindketten.

persze
be is baszna ha nem😄
nem bírnám ki ha csak Lilu lenne
am Éva többnek néz ki mint 18😄

Kazuma92
Igen, nagyon szép egyébként, élõben még szebb is mint kamerán 😄
Fogja Balázs vezetni ezt a mûsort? Vele viccesebb lenne, tudna figurázni a legnagyobb rikácsolásokból.

hát én is van hogy elgondolkodtam hogy biztos ez kell nekem? aztán mégis néztem tovább 😄 igy volt a vv4 -nél is....viszontr ilyen benkõ meg gyõzike szarokat elvbõl nem nézem...!!!!
ha tudom ,hogy alekot csak pár percig látom akkor nem is néztem volna xDDD
remélem holnap már aktívabb lesz...
vártam ,hogy kibeszélik a csajokat vagy valami
pont a legjobbat😄

zaki
torrenten fent lesz 1-2 óra múlva már

zaki
10 millás sztori honnan van? blikk? mert akkor elhiszem 😄