Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Felveszem a kapcsolatot a szervezõkkel, õk nagyon jól tudják kinek az ötletét olvasták.
Rosszul esik az ilyen, máskor nem írok be semmit, pont az ilyenek miatt!
tomigear a sheriff
Máris neki látok aztán kiderül mi lesz belöle ?
Amugy a háttér milyen legyen ?
Ahová majd a képeket kell beolvasztani !
Mert már irtam a modiknak hogy szeretnék HG lenni !
hülyének fognak nézni kb 😊
1. Nem volt levédetve az ötleted így kitörölheted vele a feneked hogy mikor találtad ki és nem tudod bebizonyítani, hogy tõled lopták (ez egy olyan dolog amit bárki összehoz fejben (alekosz -> csajimádat ... hmm volt benkõnek is mûsora...oké csináljuk meg vele úgyis nagy hírneve van most neki)
2. Kétlem hogy 100%ig ugyanez lett volna az ötleted.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Mindenesetre ha lesz folytatása a dolognak, nem árulhatok el bizoalmas információkat, de tájékoztatni fogok mindenkit az üggyel kapcsolatba.
nagyon remélem, hogy sikerül a kapcsolatot felvennünk és megegyezni.
Én már kezdeményeztem... Sok sikert magamnak 😊
Olivér barátnõje írt régen a topikba, biztos kiszemelte, és mikor olivér hazament egybõl szervezni kezdte.
Ha ezt olvassátok akkor nem volt szép húzás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nem tudom volt-e már?!
VV Éva ha szerepet kap, akkor szerintem valamiféle riporter lesz.
Alekosz új mûsorának van valami új netcíme?, mert a VV oldalán nincsen infó.
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ahogy a mai újságot olvastam Alek elsõ randijaként jacuzziba invitálta a lányokat mindenkire 5 percet szánt se többet se kevesebbet ennyi idejük volt a lányoknak hogy bedobják magukat, az idöt Olivér mérte egy idömérövel !
A legnagyobb benyomást Alekre a nõi ruszki válogatott és a 44 éves Ágnes tette persze a többi csajok is bedobták magukat.
Pl a testvér egyik tagja hagyta hogy a nyakát csókolgassa , mig Brigitta hagyta hogy a mellét simogassa amugy Brigittáról kiderült hogy luxus prosti és neki egyáltalán nem jelent gondott lefeküdni Alekkal ha Alek bent tartja nagyon sok erotikus élményben lesz része, igy Aleknak nem lesz könnyü döntenie hogy ki lesz az a 4 lány akit elsöre hazaküld !
Amugy már az interneten is fennt van/volt Brigitta mint Luxusprosti Maya néven és állitása szerint masszázst franciázást és akár popószexet is vállal !
Más VV4 Éva 2 dolog miatt nagyon csalodott !
Az egyik az nagyon örül neki hogy finalista lett de nagyon szomorú volt azért hogy nem ö kisérhette vissza Aleket a villába mivel együtt jöttek be az elején a másik az hogy nem ö lett Alek esti müsorának házigazdája hanem Gigi és Anikó persze azt is meggérti hogy mig õ a villában volt addig Giginek és Anikonak volt felkészülési ideje !
DE nincs oka panaszra mert már ö is elkezdte a felkészülést Alek új müsorába mert ha minden igaz akkor ö is visszatérhet a villába az hogy a csajokhoz vagy Alek rezidenciájába azt még nem tudni de ö is szerepet kap majd Alek új müsorában azt még nem lehet tudni hogy mi lesz a feladata de már kiváncsian várja hogy milyen szerepet szán az RTL Évának !
Szerintem 3 dolog lehetséges Évának !
1. Vagy ö lesz Alek nöi tanácsadója a ceremoniákon !
2. Vagy ö és Szandika fogja a különféle feladatokat levezényelni !
3. Esetleg õ lesz az akivel riportokat csinálhat majd a csajokkal lehet hogy õ lesz Alek müsorában a villa növér ?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3