Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit
Van b-kó beszólásuk rendesen!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerintem : Dorisz.Tímea.Orsolya.Magdolna ....
tippek h ki esik ma ki?
mondjuk még nem láttunk sokat, úgyhogy nagyon nehéz megtippelni
szerintem a testvérpár megy...(vagyis remélem)...de lehet szólnak Aleknak hogy hagyja õket bennt mert õk csinálják a balhét😄
tomigear a sheriff
Olivér azt üzeni, hogy ha lesz ideje a barátnõje regisztrációjával be fog ide látogatni!
Hallottam a telefonba ahogy rágózott 😄😄
Nagyon fanatikus a tag 😊
csináld 😄
Még csal délelött irtam nekik vagy 13 óra körül erre tessék már ennek a Topiknak is én vagyok a HG-ja ! XD
Na akkor itt az ideje hogy neki lássunk a topik design-jának ! xD
de sztem kicsit szalonképesebb neve lesz😄
rózsaceremonia mint ahogy a nagy õ-ben volt vagy mi?
Ezt el is hisszük neked?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ne fáraszd magad.
Visszahívtak az RTl,tõl Olivért kapcsolták, jelenleg is Alekosz mûsorán dolgozik, megbeszéltük a dolgokat, nagyon kedves volt.
Mondta hogy neki Enikõ adta az ötletet, de bármit megbeszélhetünk, nem zárkózott el a dolgoktól.
Többet nem mondhatok errõl.
Nem hiszem hogy bármi gond lenne köztünk, nem is várok el semmit tõlük.
Ha felveszik akkor nem õ az!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11