Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huuu.Alekot elbüvölte azért a ruszki csaj!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Atyauristen! DDD Micsoda müsor!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Már le is tettem róla.Este ugysem tudok itt lenni a héten.

fejben már összehoztuk! XD
szép is lesz,remélem tényleg hagyják magukat majd a csajók,legalább 1-2 meglegyen neki XD .......
wesker24
Én is pont erre gondoltam Alek középen és körülötte a 16 csaj !

Aki kiesett azt kiszürkiteni akit megdugott ahhoz szivecskét rakni xD stb...

Meg lenne egy frankó háttér egyból jobban nézne ki ! xD
jah okés..köszi 😊 csak mondom igy azért ez elég gyér...ide is kell olyan mint a vv4-eshez...mindencsaj képe ki, középre alek nagyba..aki kiesik kiszürkiteni...😄 akit megdug Alek azt meg kipipálni XD
wesker24
Ironman már irt a modiknak hogy szeretne HG lenni de még nem kapott választ !

Amint HG lesz mondta hogy lesz banner meg minden ami csak kell !
wesker24
Jah az elég durva lenne de az már nem Alekosz lenne ! xD
Öt nem ilyennek ismertük ! xD

A VV4-es villaléte alatt ! Habár én a helyében az összes fiatal csajt megdugnám lyuk lyuk akinek nem tetszik a feje arra huznék egy papirzsacskót ! XD
mikor lesz házigazda? és valami kép?
nagy lenne..Alek megdugná mindegyiket és aztmondaná nekik hogy ne mondják el senkinek se még a tesójuknak se...aztán a következõ kiszavazásnál kinyomni mindketöt,de elõbb levetiteni nekik hogy mindketõt meghúzta és mindketõnek ugyanazt mondta...😄
wesker24
Az mekorra lenne már ha a tesvér pár bunyozna szivesen megnézném ! xD
ááá iszonyú nagy "szellemi vezér", viszont az kemény h naponta többször is😄 ez nimfómániás kissé xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

helloleo
Na ez a Barbi csaj nem jön be.

Egyél sokat, mossál fogat, kola, ropi, jó hangulat!

helloleo
Ezt most frankón elképzeltem, filmet kéne forgatni 😊

Barbara a kemény:

adatlapján: Milyen gyakran szexelsz?

válasz: akár naponta többször is😄😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

helloleo
Ez nagyon sajnálatos. Nem akarom itt a fórumon feszegetni a témát, de érdekelne miért nem volt.

wesker24
Na az tuti hogy akkor vagy Alekból nem maradt volna semmi se mert széjjel cincálták volna ! Felfalták volna elevenen !

Vagy a csajokból nem maradt volna semmi mert Alek átment volna Terminatorba és mindenkit kivégzett volna persze elötte mindenkit jól megkufircolt volna !

És mikor 3 hét mulva megnézik mi a helyzet a 16 csaj már ott van cafatokban mindenhol minden csupa vér és Alek csak ennyit mond Mission Accomplished ! xDDDD
helloleo
Timea az jó, tuti valami beteg. Jöhet bármikor 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja amúgy bõven 20 felett vagyok, de abszolúte lényegtelen, mert még nem volt szexuál kapcsolatom senkivel

wesker24
Ugye Alek és Olivér a házigazda Anikó és Gigi Alek esti müsorának házigazdái Éva és Szandika pedig majd a feladatok házigazdái lesznek !
én MILF-os vagyok fõleg...de próbálom azt is nézni közülük melyiknek van esze is valamennyire😄

alakjuk meg kell hagyni szinte majdnem mindnek jó, a Tímea volt érzéki csalódás a képekrõl, a testvérpárnál a Magdi is eléggé teltnek tûnik a többiek teljesen oké...

helloleo
Ha megrendezett lesz, akkor tökmindegy mit csinálnak, szar lesz. Spontán módon kéne mennie, attól mûködhetne. Bezárni Alekot a 16 csaj közé azt kész. 3 hét múlva meg kinyitni a villaajtót, azt megnézni kibõl mi maradt 😊))) Azt hívni a helyszínelõket 😊

wesker24
Ez igy is lesz Éva és Szandika is részt fognak majd venni Alek müsorában ne aggódj !

Ugyanis lesznek majd feladatok amiket majd a csajoknak teljesiteni kell és a legjobb csaj a verseny gyöztese randizhat majd Alekk-al és ezeket a feladatokat vezényli majd le Éva és Szandika !

Vagy esetleg a ceremoniákon Éva ad majd tanácsokat Aleknak !
wesker24
Várjuk ki a végét ! Majd ha kevesebb csaj lesz akkor talán többet fog majd Alek is szerepelni !

Meg zatán lehet hogy megrendezett és már nem VV4 Alekosz lesz többé de 10 millárt én is eljátszanék bármilyen szerepet !

Amuyg meg az hogy beöltözött Napoleonnak nem az RTl ötlete volt hanem a sajátja !

Szerintem majd ha kevesebb csaj lesz adni fogja ön magát !
*miliõ
szerintem én egy doku-realityt csináltam volna alekkal olivérrel évával meg szandikával. Meg még aki befért volna. Olyasmit mint a Hills, csak nyilván nem azt a milliõt
helloleo
Áh itt az én barátom, melyik csajszit is sunáznád? Feltünt, hogy nagyon hasonló az ízlésünk 😊

xDDD sztatikus méghozzá

sziasztok, szerintem erõltetett lett ez a mûsor. Úgy érzem, hogy a vv-alekoszt már nem fogjuk többé látni. A villában volt autentikus, azok között a körülmények között. Ez így nem tudom mi <#nemtudom>
helloleo
Ezt a Magdit meg úgy eldöngetném, hogy a csöcsei közt elektromos kisülés keletkezne.

szerintem amugy ha a testvérek sokáig bent maradnak turti lesz bunyó..az a két ribanc nagyon csinálja a feszkót...😄
helloleo
Most már biztos vagyok benne, hogy a fórumnak nagyobb sikere lesz, mint a mûsornak 😊

helloleo
Repülnének kezek-lábak, meg ami szem-szájnak ingere 😊))

wesker24
Na annak lenne csak nézettsége ! xD

Tiszta horror show egyenes adásban Élöben ! xD
wesker24
Jah a 16 csaj túl sok lesz benne majd akkor lesz igazán jó a müsor ha már nem lesznek benne olyan sokan !

De még mindig fényévekkel jobb mint a Benkõ féle vagy a Gyözike show !

Az hogy megrendezett ennyi pénzért szerintem simán megéri neki !
helloleo
Alekot szétszednék, mint a legot, utána meg egymást, tiszta naturisztikus horror lenne, vagy mi a fene 😊

*elsõre*
wesker24
Jah tényleg ugy lett volna jó hogy Alek is bent a villában és ugyanugy éli tovább az életét ahogy eddig !

Ami az Online-t illeti inkább nem lennék kiváncsi mit csinál ez a 16 picsa ! XD

A VV4-nél még elment de itt ! xD
az tény hogy ebbõl a mûsorból 3hét bõven elég lesz😄
+azis jó hogy elsõ 4csajt már kiis vágnak...kicsit csendesebb lesz a kecó..😄
helloleo
Mondjuk a színvonalat az is tükrözi, hogy nem voltak képesek a hivatalos oldalra normális képeket kirakni a mûsorvezetõkrõl. Gigi avval a zöld fossal a szeme körül, annyira gáz, hogy szavakkal nem tudom leírni 😊))

helloleo
Ez bizonyos.

szerintem sokkal jobb lett volna ez a mûsor ha csak simán Alek is bent héderezik a villában..mondjuk a nyugiszoba lett volna az õvé...és lenne online mint a vv4-nél(vagyis annál jobban 😄)...és nem lenne ilyen megrendezett hanem spontán...😊
helloleo
Majd Alek bekattan, aztán terminátor módjára leosztja az egész brigádot azt itt a vége fuss el véle 😊

helloleo
Lesz itt több 1000 HSZ is, ha ilyen lesz a mûsor 😊

nandorb
Ezigen,MAGAS fokú párkeresõ, vagy megjobb kinek magassabb a sarka?

Ennyire elbaszott müsort.Nem beszélve arról hogy ki bir etetni ennyi csürhét 3hétig? Gondoljatok bele mennyi pénzbe kerül minden.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

wesker24
Vazze már megint ? XD

800-as Terror Ték ! xD
wesker24
Hát jah a müsor zenéje kicsit nagyon langyos lett de azon kivül más gondom nincs vele !
igen azis nagyon ratyi..tul lassú..valami pörgõs görögõs kéne....:d
+ez eddig még mindig jobb mint a Benkõs változat volt...vagy éppen a gyõzikés szarság...😊
wesker24
Mivel már nincs VV4 ezért én is adok még esélyt a müsornak !

Mert már olyan szinten kritikán aluli hogy már jó !

Remélem hogy Alek többet fog majd szerepelni és több lesz az Alek Oli beszélgetés is !

Na meg persze a feladatokra is kiváncsi leszek majd hogy mire képesek Alekért ! XD