3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Prince23
  • Kongy
    Előző is kb így mondta. :D Ez géphang... hogy mondja? :D Ráadásul azt mondja, hogy contact lost, hát az nem pozitív, nyilván nem mondja vidáman.
  • MerlinW
    Nekem tetszik a hang... monoton, végülis kompúter:)

Egyébként Brotherhood-al nagyon jól játszott ez az Angie lány (Subject17), de ebben még nagyon kapkodós:)
  • CroftManor
    Mondjuk sztem a mostani női hang elég béna, mikor mondja hogy: Contact last, mint aki megunta az életét kb úgy mondja xD
  • MerlinW
    Huhh, micsoda zenét írtak ennek is.
  • CroftManor
    Élőben lehet nézni a ps3 béta verzió gameplayeket.
  • Atkamon
    Dehogynem. Link
  • Prince23
    Nem hiszem.
  • Badoutseven
    és ezt az enciklopédiát meg lehet külön venni?
  • Newfronter
    Most irigylem az Animus Edition előrendelőket. :P Kár hogy hazánkban nem elérhető. Ebayről meg brutál drága.

Ki hallott már erről a gyűrűről?
    Írnak a Launch Partyról is (vagy ez egy külön zárt rendezvény? nem hinném), oda lehet el kellene menni.
  • Prince23
  • broman191
    Sok kérdést megválaszol az új Assassin's Creed
  • CroftManor
    Én biztos hogy a normál verziót fogom megvenni, az artbook letölthető lesz pdf formátumban. Mint ahogyan más játékoknál is volt... pl a nemrég megjelent Alice Madness Returns...
    Illetve nem tetszik ez az ottomán Jester, eleve a harlequint se csípem. Ez meg annak a továbbfejlesztett változata lesz tudtommal. Jó lesz nekem a normál változat.
  • broman191
    Lépj kapcsolatba a magyar UBi képviselettel, hátha állnak rendelkezésedre, és megoldják. :)
  • Atkamon
    Hát onnan csak a könyvet kétlem, hogy meg fogod tudni venni...
  • Badoutseven
    magyar honból kérem köszönöm :)
  • elitehun
    Vagy megjelenés után lehet felteszik ebay-re
  • Atkamon
    Ubi Workshopban tuti lehet.
  • Badoutseven
    pedig nekem az az enciklopédia kellll lehet valahogy kapni külön?
  • Atkamon
    Nem. Szeptemberben szoták bejelenteni.
  • tommygear
    na? bejelentették már hogy pc-re csak jövőre jön?
  • Kongy
    Épp arról beszélek h hazánkba csak ilyen jut... :S
  • Piszkos  Fred
    Elég lesz
  • DarkSector
  • ratgab
    Ezeket én is irigylem (LA Noire lesz pc-re nemtom hallottad-e), emellett még nagyon fajintos rpg-k vannak konzolokra!!!
  • ratgab
    Igazad is van! Ass. Creed-et megéri megvenni, főleg a 2. résztől kezdve! Na jó azért az első rész se volt rossz!
  • ratgab
  • mike01010101
    Egyetertek, az egyik kedvencem, de - ugy erzem, igaz nem probaltam - keptelen lennek kontrollerrel iranyitani. Nalam a konzol nem egy jatek fajtat hanem egy jatszasi stilust takar es az elter a pc-s jatek stilustol.
    Rakas jatekot irigylek a konzolostol amikben soha nem lesz reszem, uncharted, red dead redemption, heavy rain, lehet hogy az LA noire, stb.
    De tenyleg befejezem. (nyitok ra ugy uj topikot:))
  • DarkSector
    Eszembe jutott egy uccsó témába illő apélda arra amit írtam, mégpedig az Assassins Creed, ha megnézed mászkálós játék, Jó nincsenek boss-ok benne, de mennyi minden extra van a nagy térképen amiket össze lehet gyüjteni titkos tombok meg minden, Meg is vettem a játékot, nah az ilyenek le tudnak kötni.

FPS-ben meg mit maxolok? multiban a rangomat esetleg. -.-
  • DarkSector
    ok.
  • ratgab
    Tökmindegy! Hagyjuk!
  • DarkSector
    Jogos, csak elkalandoztunk, részemről vége. :)
  • Badoutseven
    halljátok ez nem ide való szerintem ez egy Assassin's Creed topik.
  • DarkSector
    Nehogy megsértődj még jobban de nem vágod.
    Te most full másról beszélsz.

Ezt írtam le 2x és most 3x-ra, ez utána dől el, utána versengenek, ha a fejlesztők belevágnak a PC-s felesztésbe, de az nem a vga gyártók miatt van hanem mert a fejlesztők eladhatónak vélik.

Míg a többiek...
    X360 PS3 a GÉP TULAJDONOSA maga a kiadó, és levédik a cuccukat.
    Nézd meg a Publisher-nél.
    KATT

Nem bántásból de ezért írtam hogy nem 1-re gondolunk.
  • ratgab
    Ha már nem hagyod annyiban a dolgot:

Egy szóval nem írtam sem prociról sem ram-ról, igaz, hogy a videókártyát sem említettem konkrétan. Szóval nem neveztem meg a dolgot, nem mentem bele ennyire, mert azt gondoltam ez eléggé evidens (mivel vga reklám-on kívül talán nagyritkán egy-egy Intel vagy AMD felirat villan be játék előtt)!

Ezen mit tudnék félreérteni most komolyan (ugyanezt írtad, vagy ha nem akkor te írsz érthetetlenül komám nem velem van a baj)

Az meg aztán, hogy ki mikor megy el a másikhoz (biztos nem a Relic megy el, hogy drága AMD vagy Nvidia hagy rakjam már ki a logótokat, mert mi azt annyira kiszeretnénk... jah és ingyen tennénk, mert mi olyan baromi fasza fiúk vagyunk... Fenéket) baromira mindegy a pénzt megkapják érte, mert reklám felület (ezt nem tudom jobban leegyszerűsíteni). És valamivel fejlesztenek (vga, aminek a logója végül bekerül). Én még olyan játékkal nem találkoztam, aminek az Ati/mostmár ugye AMD felirat volt az elején és jobban ment volna Nvidiával. Ennek megértése innentől józan paraszti észt igényel semmi mást!

Sőt odáig is elmennék (ami most visszagondolva valószínűbb is), hogy fejlesztéshez szükséges Hardvereket is adhatnak ilyenkor a hardvergyártók (itt van 25-30 vga ezen fejlesszétek a játékot, megkapjátok grátiszba, de legyen ott a logónk a játékban). Pénz, hardver, sportautó baromi mindegy, a lényeg az, hogy kapnak valamit, mert Reklámfelület nincs ingyen!!!!

• DarkSector
    Igen én értem mire gondolsz a közvetlenségnél, annak is van varázsa, de inkább FPS-eknél tartom előnyösnek mert ott jobb nem messziről nézni hogy kit hol kell lelőni, persze ha valaki projektoron nyomja annak ez sem baj. :)
    Az xfps állítólag ha nem muszáj akkor ne használja az ember nekem ezt mondták, lehet vele nyomni, de asszem nem olyan mint PC-n.
    Nem adja vissza azt az érzést.

Mondjuk nekem ez pont jo mert fps-ekkel nem nagyon játszom 1-2 ingyenessel multiban.

Mászkálós keresgélős történetorientált játékokat szeretem.

PC-n, sőtt mondhatom FPS-ekben ritka az hogy van főellenség, fasza történet végjáték stb.
    Ehhez képest egy mászkálós játékban meg kurvajó story főellenségek vannak sok titkos cucc, amiket keresgélni kell rejtvényekből is több szokott lenni.

Például most nyomok GC emulátorral Resident Evil-t régieket, és összehasonlíthatatlan a mai szutykokkal.
  • DarkSector
    Még annyit hogy őszinte legyek, ha a JELENLEGI állás szerint annyi változna hogy az EX játékok jönnének tegyükfel PC-re, MÉG AKKOR SE venném meg pc-re a játékokat, mert a mostanság összevissza védelmek cd-kulcsok meg aktiválási megkötések, meg netkapcsolat, meg steam meg origin, annyira undorító hogy kiráz a hideg, tudom másnak ez hülyeségnek tűnik, de vannak porul járt emberek bőval.

Steam-en mikor láttam a Batman-t hogy 3 aktiválást enged mondom dögöljön meg a paraszt geci, holott kb 1500ft lett volna vagy 2000.
    Persze ez is csak az én saját mizériám, nem warezolnék PC-re sem, de nem adok pénzt olyan játékokért, amikkel csak a baj van.
    Max kb 3000ft-ig megyek el régi kedvenceknél Steam-en ha vásárolok.
    Mert ha bukik a profilom legalább kiméletesebb lesz.
  • mike01010101
    Én a pc-s játékokat szeretem pontosabban a pc-s irányításu játékokat. Nekem kell az a közvetlenség amit a bill+egér ad. Közel ülök a géphez, valahogy más mint konzolon. Én teljesen megértem és elfogadom, sőt irigylem a konzolosakat (manapság sokkal jobb helyzetben vannak) csak én nem vagyok erre képes. És tényleg sajnálom, hogy nem tudom a saját árnyékom átlépni. Ennyi. Pont a napokban kezdtem el nézegetni azt az eszközt ami enged billentyűzet és egert dugni az xbox-ra. Tényleg, van valakinek tapasztata erről? (Bocs az OFF-ért.)
  • DarkSector
    Ez frankón nem évek kérdése.
    Ha valaki a játékokat szereti akkor a gép fullmindegy, ha valaki a PC-t szereti akkor meg ez van amit írsz.

Természetessen nem kötelező, ez nem úgy van hogy ez a trendi meg az a trendi, te úgy vagy jól hogy azt szereted a másik ugy hogy mást szeret ennyi.

A baj azokkal van akik azt hiszik magukról hogy többek azért mert xyz gépük van, és a másik csak low lehet.

Ez csak a baj.

Én nem a gépeket szeretem hanem a játékokat, mármint csak néhány címet, független milyen gépre jön ki.
    Mikor piaci Nintendo-m volt akkor arra, mikor PS-em akkor arra, mikor PS2-őm akkor arra, mikor PC-m akkor arra, mikor x360 akkor arra.
    PS3-on is vannak kedvencek csak nem tudom megvenni.

De manapság ritkábban játszom beérem azzal az évenkénti 5-6 játékkal amikkel úgy látom hogy full elvagyok és nem csak lenyomom 4-5 ora alatt és ennyi.
  • DarkSector
    Nem te lehet elbeszélsz. Én nem, én feketén fehéren leirtam mi a téma, te nem ugyanazt írtad, vagy ha igen akkor rosszul jön le a hsz-ból.
    Akkor elnézést. :)