3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#849 2 óra 45 perc cutscennel -
#848 Köszi:) Megrendelve. -
Newfronter #847 Itt olcsóbb.
Minek veszed meg drágábban? -
ratgab #846 Gyűjtöi kiadás előrendelés!
Na ki rendeli elő és ki tette már meg?
9000 az alap kiadás 14 000 a gyűjtői! Lehet, hogy ezúttal gyűjtőit veszek.... -
#845 http://playstationlifestyle.net/2011/09/16/assassins-creed-revelations-cutscene-length-revealed/
remélem most érvényesülni fog az, hogy nem amennyiség száímt, hanem a minőség, és a revelations így is fogja tudni tartani a storyline szintjét a 2-ével, meg hát majd az Embers is plussz story, szóval biztos méltó lezárás lesz. -
#844 Engem az új képességek is :) -
#843 Hát igen, engem leginkább a karakterek új ruhái motiváltak leginkább a szintlépésben :D -
#842 Ahogy alattam is írták napi 1-2 óra játékkal 1-2 héten belül eléred a max szintet. Megjegyzem Brotherhood-ban csupán lvl4-5-ig volt hátrányban az ember. Én lvl50-en is a lvl 2-5-ös eszközöket használtam. És általában nyertem. Tehát a szintlépés itt inkább színfolt, mintsem előny/hátrány. -
Newfronter #841 Ezt a gyűrűt ki fogja megvenni? Több boltban is láttam hogy árulják.
Lehet egy hangulata annak a Launch partynak ahol több Assassin-al együtt fogsz vacsorázni. :P -
ratgab #840 Brotherhood multiban 1 hét alatt level 50 lettem... nem volt 1000 óra sem, de még 100 sem, konkrétan 10 óra alatt max szintű lettem. -
#839 Kicsomagolás -
Newfronter #838 Assassins Creed Revelations Collectors Edition - Unboxing video
Nem hagyományos unboxing videó, hanem csak bemutatja az extrákat az Ubisoft. Másik érdekesség hogy a hazai CD Projekt rakta ki a videót, és a videóban továbbra is szerepel a PC-s verzió. Szóval csak nem fog csúszni a megjelenése. :) -
#837 Még a héten van aszthiszem, de valami bug miatt néha nem talál senkit, custom game-re kell nyomni, ott jó, már rájöttem.
Elsőre fasza a multi, igazából brotherhood más helyszínen és karakterekkel, de mégis inkább kicsit érzédődik, hogy csiszolgatták, javítgatták, tehát összességében jobb, talán ez az egyetlenegy multi ami nem dögunalom 10 perc után. De nagyonvalószín, hogy nem fogom sokat nyomni, pontosan a szintlépős xp-s fejlődős bullshit miatt, ami megöl minden multit nálam, ugyanis nem akarok 10000órát beletolni, hogy kihasználhassam a lehetőségeket, képességeket, főleg azért, mert az elején nem is fair egy magasabb szintű ellen nyomni. -
#836 -
#835 ez de szarul tolja :D:XD -
#834 http://www.demonicplayer.hu/?videok=ac-revelations-beta-multiplayer-antiochabol -
Gibor #833 PSN+ on... 11. én tették ki publikussá. Csak mint ahogy az átlag béta teszteknél teszt időszakok vannak. -
Gary #832 Papírforma szerint csak szeptember 11-ig volt a béta teszt. -
#831 Nem bánnám ha lenne xboxra is -
#830 Hmm? Természetesen PSN-en, csak eddig PSN+ on volt csak. De nem talál senkit, gondolom nem mennek a szerverek. -
xido #829 XBLA-ea gondolsz vagy PC és van linked is?:) -
#828 No, már nemcsak psn+ ex a béta, töltöm is, 2,6 Giga, kiváncsi leszek... -
#827 Sztem az 1ben az beszélt, aki a brotherhood multijában is. Csak az 1ben még gépiesebb volt a hangja. -
#826 nem ugyanez volt az 1-ben?az is pofázott néha a single-ben -
xido #825 én bármivel megbarátkozok,csak játszhassam már:D -
#824 Én kezdek megbarátkozni ezzel a női hanggal :D -
#823 I see. -
#822 "Both Kyd and Balfe are working on Revelations. Kyd is doing standard background and combat music, while Balfe is responsible for cutscene music." -
#821 Jaa értem... És a másik pasi? Ő is azt mondja, hogy ő a composer. -
#820 De. Zimmer csak egy számot ír. -
#819 Oh, ennak a zenéjét már nem Jesper Kyd írja? :( -
#818 Én mindig azt hittem, hogy Zimmer idősebb :D -
#817 Ő Hans Zimmer :))) Nincs szüksége rá, egyáltalán nincs szüksége rá :P
Akkor ezért ien faja a zene a multi alatt :P -
xido #816 ez most főcímdalnak..vagy új szereplőnek az x faktorozása?:) -
#815 Ujam tartalom
-
#814 Nekem a brotherhood multija jobban tetszik. Karakterek meg a környezet ott jobb volt szerintem. A másik meg, hogy a framerate elég gáz a betaba. Remélem fullra javul a dolog. -
#813 Viszont ez a terminátoros női hang mocskosul irritáló :P -
#812 Odab@sz rendesen!
-
#811 Subject17-el naponta játszok boxon. De most beszerzett egy ps3at hogy nyomulhasson a bétával. Lol -
#810 Isztambul, óóó-óóó Isztambul:)