Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A HUD-ot majd sztem a megjelenés elõtti pár hétben teszik bele.

amúgy csak én voltam az a perverz állat,aki menet közben már azt figyelte,merre mehetek a lánchoz,ha nem akarok bombát dobni a két õrre?😊

valamint ez ugyanaz a technika,mint amivel füstbombát lehetett messze dobni az ACB-ben,de én arra se jöttem rá soha,hogyan kell..
és mi van azzal,hogy az E3 demoban nem volt se HUD se gombok,se pajzs,se semmi?😊
Biztos nem külön hívogatják be a színészeket... szerintem ez a rész már kész van.... gyanítom hogy a szövegeket is felmondták már(elvégre a forgatókönyvnek már készen kell lennie)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arra kiváncsi lennék,milyen tempóban csinálják...mondjuk motor adott,"csak" modellek és textúrák...vagy szó szerint a demo-t megírja egy külön brigád,gyorsan behívják 10 mondatra a színészeket,hogy az E3-n lehessen mutatni?
Ne aggódj nem sok újat mutattak (sõt gyakorlatilag semmi újat!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

megint volt live?..franc,lemaradtam
Érdekes, hogy gametrailers-en azt írták, hogy a multiról most lesz szó, de erre egy árva szó nem hangzott el róla....

BoneDragon
Most beszélnek róla E3-on.

Szerintem tanoncok!

amúgy mikor a tornyot robbantja és utána megy a hajóra,azok vajon a török emberei vagy a mi srácaink?..mert nagyon brotherhood tanonc ruhában vannak..
Grr1234
Nekem tetszett.

DarkSector
Örülnék a grafika ilyen lenne bármelyik pop-ban is. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
Jó lesz, meglesz az AC hangulat, bár kissé a nemrég kijött PoP - Forgotten Sands-re emlékeztet a játékmenet, meg a grafika.

Nothing is True, Everything is Permitted

Erre mondják, hogy tökéletes.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

MerlinW
Szerintem meg nagyon passzolt a zene. Fõleg, ha a szöveget is figyeljük.

[merlinw.org]

na..remélem nem Scooter-t rakok be<#hehe>

Rage47
sz*r volt a zene sajnos
Atkamon
A gameplay elég durva volt... 😄 Iszonyat szép lesz a grafika... A CG trailer viszont nálam nem ütött akkorát, mint az elõzõ 3. Nem volt meg az a szokásos hangulata... De azért az sem volt rossz persze.

TDC Geronimo
Annyira jó volt, hogy sírok

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

és ugyanaz a színész...libabõrös lettem a hangjától😊
MerlinW
Gameplay ütött megint😊

[merlinw.org]

BoneDragon
Jézusom micsoda grafikát tettek Ezio alá. <#guluszem1> Micsoda új mozdulatok, akciók... Áhh! Azt hiszem ezt várom a legjobban!

olyan lesz mint a fókusz,hogy a legvégén,amit legjobban várunk,vagy csak tévedésbõl hitte azt mindenki,hogy ACR is lesz?😊
MerlinW
2 perc😊
Rage47
egész életében ezt csinálta, még szép 😊
azért jópofa volt az ACB 0 day pc-re..3 részt teheted egybe..most melyik hármat?😊))
azóta valaki látott normál tokos verziót egyébként?
Hát ha megtehetem majd, akkor ebbõl gyûjtõi kiadás lesz 0 day!

hümm..ott a Maysaf-i "leap of faith" platót látva kicsit libabõrös lettem😊
BoneDragon
Esküszöm pár jelenetnél, mintha filmet néznék. Kicsit pörög Ezio ahhoz képest, hogy 50 éves...khm

Mi ez, Warrior Within?

Atkamon
Tudom, ott is menni fog.

:o nagyon öreg Ezio!
uplay.com-on is megy a számláló,már csak 2 óra 52 perc😊
Gametrailers-en élõben megy az E3!

Atkamon
Ja, akkor gondolom csak kiszivárgott a videó, és gyorsan le is szedték. De ja, 23:30kor lehet nézni élõben a Usbisoft konferenciát youtube-on.

MerlinW
Mert még nem mutatták be. Majd este 23:30-kor.

[merlinw.org]

grebber
Hm na ez lol eltávolították,de miért hiszen E3-on mutatják <#nemtudom>

Next PC upgrade: 2022

küldd el légyszi mert most látom hogy én egy két hetes vidit láttam😄

every damn day

grebber
Nekem sem megy,de a youtube sem dísznek van!

Next PC upgrade: 2022

Atkamon
Ööh, csak én nem tudom megnézni?

csini

every damn day

FSpofon

Arab money

Atkamon
Nagyon durván sok újítás lesz ebben a részben... A fegyverektõl a kameraállásokig mindenben találni fogunk valami újat...
A Game Informer ingyen elérhetõvé tette a Revelations-ös lapszámát, aki jól tud angiolul, annak mindenképpen ajánlom!
LINK

Atkamon
Aaah, asszem ismét egy igencsak jó trailert fogunk kapni az E3-n 😊

Rage47
Nana..Pókember képes sima falon mászni,ezeknek perem kell meg kiugrások..
Superman ha sima talajra ugrik magasból,tovább megy,ezek csak szénaboglyába képesek😊
Atkamon
Már Altair is ilyen volt az elsõ részben...