3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#969 Videó végén csak a konzolos dobozok vannak ott, gyanús.
Lehet én bolondultam meg, de mintha az E3-on bemutatott gameplay videóban ezerszer szebb lett volna, mint a mostaniakba... -
#968 Hookblade trailer
És az alább linkelt Combat trailer is benne van.
Hookbladet nézzétek. -
#967 Hát talán most az egyszer nem késik, mert tényleg elég közel már a megjelenés... Jó jel, hogy a hivatalos trailerekben is mindig szerepel a PC-s verzió. -
#966 sokszor arcon lettek hugyozva már a pc-sek, várjuk ki a végét, de énis reménykedem -
#965 hát már csak másfél hónap van hátra,ilyenkor már bejelentették a csuszást az elözőeknél -
janihunk #964 Én is ezt akartam kihozni. -
#963 fogalmazzunk úgy, hogy egyenlőre nem jelentették be, hogy csak jövőre jön pc-re -
janihunk #962 Még mindig nov 15 a pc-s megjelenés? -
#961 combat trailer -
#960 Köszi, köszi. Na írtam egy mailt a modiknak, márcsak rajtuk múlik minden. -
#959 +1 voks Croftra :) a lényeg hogy valakit "közölünk" emeljünk a trónra. a "célzást" tudják mire fel értem :D -
#958 +1 voks -
syberia2 #957 itt is egy szavazat:) -
#956 Ha szeretnél,áldásom rád -
#955 mail-t a [email protected]. -
#954 Köszi mindenkinek! Mit is kell tennem ebben az esetben? Valakinek írnom kell ha jól tudom. -
#953 +1 -
Gary #952 +1 szavazat! CroftManor to President... izé, házigazda(sszony)nak! :Ð -
ratgab #951 Teljes támogatásomat élvezed Croft! -
#950 Támogatom. :D -
#949 Most én akarok lenni a házigazda! Már milyen régóta akartam... :D -
#948 a gyűrűről: Magyar Assassinok Testvérisége
Kis szekta alakulóban :D -
#947 Ja hogy ez két külön dolog, értem. -
#946 de nem házigazda -
#945 Mer nincs?:O És Logan? Ő a témanyitó. -
#944 Házigazda, topik moderátor. -
#943 Az mi? :D -
#942 Igen, ez inkább illik hozzá, jó lenne bannernak.
De szerintem nem ártana majd lassan egy HG sem. :) -
#941 Igaz, lehet nem épp az AC-hez illik a tv-s kép. Akkor az előző tutibb. -
#940 Nem néz ki túl jól az az effekt, bántja a szemet. -
#939 Mér, tök jó, olyan mint ha tv kép lenne. Bár ez a gamechannelesben jobban mutat, olyan dead spaces. -
syberia2 #938 kicsit jobbra számítottam(valami tartalmasabbat, nem csak egy szimpla logós fémkarikát:s ) -
#937 A csíkozást elfelejtve jól néz ki. :) -
#936 fel nem venném :D -
#935 AC Gyűrű a magyar jelöltek számára... -
#934 Most csináltam. Haverom azon fosott be, hogy ezt még mindig PhotoFiltrevel csinálom. :P Csak ACR-es képet tudok csinálni mert rohadtul várom...:D -
#933 ez jöhet -
#932 Am nekem is az álló tetszik mert élesebb a kép. Am nem nagy mert mondták 800px max és ez annyi. -
#931 Hát ahogy tetszik. :D Itt az újabb verzió -
#930 Szerintem túl nagy, ráadásul GIF miatt ronda is. #915 jobb.