Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes megnézni a filmet (Jakob's ladder - Jákob lajtorjája), többször is fogyasztható, még akkor is, ha tudod mi az egész sztori.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nothing is True, Everything is Permitted
AChu
igaz már majdnem egy fél hónapja ennek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na eddig volt az öröm,hogy várjam a novembert..
every damn day
hû, de várós <#eljen>#eljen>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem csak 39 (ha jól emléxem) jött össze a hidden blade - flawless-ben. Megnézheted a pajtáslistádban <#wink>#wink>
Nem gondoltam, hogy bug, de így utólag, érdekes lehetett volna kipróbálni, meddig bírtam volna ki élve köztük.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De a youtube-n vannak még hasonló bugokról videók: Pl hogy egy csoport katona halhatatlan. A játékos hiába lövi, szúrja, mérgezi stb lese reagálják. Nem is érdekli õket.
De a legjobb mikor leugrott a játékos a szekérbe egy üldözés után és pár másodperc múlva minden járókelõ katona.
Vidi róla: ACB funny bug 😄