Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Attól, hogy sorrendben számozzák õket, még miért kéne, hogy egymás leszármazottjai legyenek? Meg szerintem Lucy mondta volna Desmondnak, ha ez így lenne, õ dolgozott 16-el is...

Érdemes megnézni a filmet (Jakob's ladder - Jákob lajtorjája), többször is fogyasztható, még akkor is, ha tudod mi az egész sztori.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

lol, nem ismerem ezt a filmet, de elég szépen le lett koppintva😄 meg talán a szinkron is ugyanaz?
Snexi
amúgy meg :
http://www.youtube.com/watch?v=SXXbIOc9h4g

nekem egyértelmûnek tûnik, mivel desmond subject 17, nem hiszem, hogy lenne 16.a meg hasonlók😄 pláne, hogy a brotherhoodban õ van benne
Snexi
ja jó,így másodjára leesett

Atkamon
Öhm, sehol sincs megerõsítve, hogy Subject 16 Desmond elõdje lenne.

olvasd már el mégegyszer, amit írtam 😞
Snexi
subject 16-ot ugyanott tartották fogva ahol desmondot,nem pedig 78ban egy lyukban

azt nem figyeltem, de lehet, hogy csak rossz a rendszeridõ 😄
miért? tételezzük fel, hogy a videóban subject 1-et láthatjuk, az elsõ rész 2012-ben játszódik, azóta eltelt 34 év és 16 alany volt eddig, desmond 87-ben született, tehát simán elképzelhetõ, hogy subject 16 akkoriban látta meg a napvilágot, sõt hiszen õ desmond elõdje :>
Snexi
ja,1978-ban valószínûleg még nem is élt subject 16 😄

ott van a dátum is

#404, én onnan gondolom, hogy egy elég régi számítógép van a videóban 😊
Atkamon
Nem tudni... A helybõl következtet mindenki, meg amiket látni a videóban...

És azt honnan tudni, hogy ez hányas számú?

benne van a nevében, hogy 16, szal nem 😄 Desmond már a 17-es alany, elég sok embert nyírtak már ki az animussal :S
Atkamon
Dehogy is... Kb Subject 1...

Subject 16?

eléggé annak tûnik, valószínûleg az elsõk közötti (ha nem a legelsõ) "alanyt" (inkább áldozatot) mutatják éppen
Lehet még valami nagyon béta verziós animus
ott van a videó elején a monitoron, hogy animus és az abstergo logoja
Snexi
szerintem semmi köze az ac-hez..

EZT láttátok már?

Durva. És állat jól néz ki..

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Hát azért kiadhattak volna valami újat is, ezeknek a jeleneteknek a fele már látható volt kb egy hónapja is.

Nothing is True, Everything is Permitted

Snexi
gamestar...nem kell neki nagy jelentõséget adni szerintem,már tele lenni minden azzal,hogy csúszik

Prince23
"Elõreláthatólag egyszerre fog megjelenni mindhárom platformra a Revelations. "

AChu

igaz már majdnem egy fél hónapja ennek.

Nem mintha nem tudnám melyik oldalról van, de ilyen esetben lehetne linket is beszúrni.

Valahogy annyira tudtam...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"Az Assassin's Creed: Revelations novemberben jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, késõbb pedig PC-re és Wii U-ra."

Na eddig volt az öröm,hogy várjam a novembert..
zene is ott van😊

every damn day

épp valami hasonlót akartam írni, nagyon lol 😄

hû, de várós <#eljen>
Csajnak a fejszés kivégzése nagyon jónak tûnik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Prince23
Atkamon
Az oké, de meghalni akkor sem fogsz.

Jah, mer' Te jól nyomod! <#worship>
Nekem csak 39 (ha jól emléxem) jött össze a hidden blade - flawless-ben. Megnézheted a pajtáslistádban <#wink>

Atkamon
Bármeddig... kb lehetetlen meghalni harcban... virtual trainingben is több mint 100 õrt öltem meg anélkül, hogy életet vesztettem volna, nemhogy halál nékül...

Assz'em ez a Vatikánból meneküléskor volt. Ott meg, mintha a 100%-hoz az kellene, hogy ne vegyenek észre... Sz'al én újrakezdtem és elkerültem ezt a részt és a talajt is. :Ð
Nem gondoltam, hogy bug, de így utólag, érdekes lehetett volna kipróbálni, meddig bírtam volna ki élve köztük.

Ryder62
Kiváncsi lennék hogy ha ilyenkor megtámad a player egy katonát vajon hány kezd el támadni? Én olyan 30-ra tippelek. XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hehe, ugyan ezt megkaptam én is, de azt gondoltam, hogy ennyire keresnek :Ð Hmm... ezek szerint, túlbecsültem személyemet! :Ð

Grr1234
Ilyen nekem is volt.

volt nekem ilyen...futottam és eltaknyoltam a semmiben..valami láthatatlan emberek,tudtam fogni,ellökni,ütni,nyögött is,droppolt is,de láthatatlan maradt😊
ez komoly😄DD
Ryder62
Az AC2-ben nem volt ilyen bug. De a ACB-ben párszor belefutottam. Nem azt mondom hogy állandóan, hanem néha-néha. Eddig összesen 4-szer 5-ször ha elõfordult hogy eltüntek a karakterek, vagy megjelentek. És ilyenkor ne az összes npc-re gondoljatok hanem pl kisebb civil csoportokra akik közé be lehet olvadni vagy egy-egy katonára. Szóval egy kisebb bugról van szó így megértem hogy ti még nem találkoztatok még vele.

De a youtube-n vannak még hasonló bugokról videók: Pl hogy egy csoport katona halhatatlan. A játékos hiába lövi, szúrja, mérgezi stb lese reagálják. Nem is érdekli õket.
De a legjobb mikor leugrott a játékos a szekérbe egy üldözés után és pár másodperc múlva minden járókelõ katona.
Vidi róla: ACB funny bug 😄

nem lehet, hogy rossz a videókártyád? más játéknál nem tapasztaltál ilyet?
BoneDragon
Ez a hiba szerintem csak nálad van, mert én ilyet panaszt még nem is hallottam, sõt nálam se fordult még elõ.

Ryder62
Remélem Ubiék kijavítják azt a súlyos hibát hogy karakterek tünnek el, jelenek meg a szemem láttára. De nem a távolban hanem közvetlen elöttem. Az egyik misszióban mikor az õröket kellett elkerülni nagyot néztem mikor két õr pont az orrom elött jelent meg a semmibõl. Kb 1 méterre. Szerencsére nem vettek észre XD De volt már olyan is hogy egy katona villogott. Kb fél másodpercenként változtatott a megjelenésén. Hol látható hol láthatatlan. 😄