3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1014 Nem jobb hanem cseppett szebb a felbontás+élsimi miatt mint mindig.
ennyi.
irányítás messze jobb controllerrel! -
ratgab #1013 Én ugyan nem veszekszem. RAmy szerintem allergiás rám valamiért! -
#1012 Miért kell nem létező DLC-ken veszekedni? A jövőbeli DLC-k helyzete is ugyanaz lesz, mint a teljes játékoké. Konzolokra kijönnek amikorra ígérik, PC-re pedig valamikor utána. -
ratgab #1011 0 day veszed, vagy 3 év múlva nekem tök mindegy! De azért egy nyugtatót javaslok, mert baromira túlliheged ezt az egészet.
Megismétlem mégegyszer SEMMI személyeskedés nem volt a hsz-emben (legalábbis egyáltalán nem annak szántam), csak közöltem egy tényt. Ha meg te nem arra gondoltál, hogy ismét ingyen kapjuk a DLC-ket, mint az ezelőtti 3 AC esetében, akkor félreértettem a hsz-ed, így elbeszéltünk egymás mellett, ezért még nemkéne elküldeni az anyámba. Én úgy érzem eléggé kultúrált hangnemben írok, erre itt nekem rontasz.
Ha késik a DLC hát késik (szó se volt ilyesmiről egyenlőre sehol, nincs hír róla), először a játéknak kéne kijönnie szerintem. -
RAMyMamy #1009 már megint kisregényt írtál a semmiről
valahogy gondoltam, hogy nem csak úgy, ingyen lökik mindenkinek a dlc-ket, de ilyenről senki nem beszélt. attól, hogy te nem hallottad, hogy készül, illetve majd készül dlc, még lehetséges. sőt, biztos. a késésről meg annyit, hogy meg kell nézni a mostani játékokat: pc-re később jön minden, a dlc-ket pedig ki sem adják vagy csak később
nem nekem kéne odafigyelnem a hangnememre, hanem neked a fogalmazásra, mert rohadtul félreérthető, főleg a pontpontpontozásoddal és a hsz-re abszolúte off reagálásoddal -
ratgab #1007 Pontosítok a kedvedért (csak hogy nehogy félreértés legyen)! Mivel korábban jön pc-re a játék, mint az előző AC-k, ezért valószínűleg nem fogjuk ezúttal megkapni pc-re ingyen a DLC-ket, tehát ugyanúgy kell majd fizetnünk érte, mint a konzolosoknak!
DLC kiadásának esetleges késése, meg szerintem baromira nem függ össze a játék mostani csúszásával (én nem hallottam, hogy már készítenék az első DLC-ket).
Egyébként egyrészről felhívnám a figyelmet a hangnemedre (ügyelhetnél rá), másrészt ha meg valami nem tiszta a leírtakkal (lásd #1004-es hsz, amit személyeskedésnek vettél, pedig nem is annak szántam) kapcsolatban inkább kérdezz, mint rögtön fikázódj! Köszönöm előre is!
Harmadrészt több hete nem is még csak nem is "szóltam" hozzád, szóval te mi a rákról beszélsz? -
ratgab #1006 Miért szerinted ingyen adják majd a DLC-ket? Konzolon is venni kellett a legtöbbet (tényt közöltem és nem basz.ogattalak)! Nem pattog itt senki, csak te. -
ratgab #1004 Ahogy a konzolosok... szépen megveszed. -
RAMyMamy #1003 na ja, arra kíváncsi lennék, hogy így hogy fogjuk mi, PC-sek megkapni a majdani DLC-ket? tuti, hogy azok is késni fognak... -
#1002 pl,az szerintem elég nyomós érv a 2 esetében,hogy a dlc-k alapjáraton bele voltak építve a játékba,ami több órányi plusz játékidőt jelentett -
#1001 Probaltam konzolon es tenyleg jobb PC-n... A grafika nem eleg indok? -
#1000 Ezt honnan veszed? Próbáltad már konzolon? Én ilyet nem jelentenék ki, míg nem próbáltam. Grafikalilag szebb, ez tény, de az élmény ugyanolyan mint konzolon.
Tommygear, te meg ne emeld a hangulatot ilyen hozzászólásokkal, mert még azt fogod hinni hogy haragszok. -
#999 2011ben nekem minden játék kijött amit vártam jövőre ami csúszott idénről csak az marad meg ha lesz új AC akkor az. -
ratgab #998 Be kéne tiltani az őszt.... ennyi jó játékot, nemhogy pénztárcával, de még idővel se lehet bírni (főleg a Skyrim-et, te jó isten mennyi időmet fogja az a szar elvenni....). Habár januárra úgyis elfogynak majd, akkor meg majd várjuk a következő adagot... én pl. a Kindoms of Amalur-t, de úgy mint ha messiás lenne! -
#997 Még is megjelennek konzolokra lol
szal nem lehetetlen :) -
mike01010101 #996 Ereztem, hogy kesni fog. Mar beszeltunk is rola. Az lehetetlen, hogy egy honap alatt 3 klasszikus jelenjen meg. Skyrim, LA Noire, AC:R. Es meg ott a SaintRow 3 es a Lord Of The Ring:War in the Nord sotet lokent.
-
#994 De azt is nézni kell ilyenkor, hogy a PC-s eddig mindig jobb volt mint a konzolos. -
#993 Nem fogják, ez az 1 hónapos PC-s eltolás mostanság az Ubisoft bevett szokása, ezt is ráfogják majd a portolásra mint a Driver SF esetében... -
#992 én is örülök neki,b3 mellett biztos nem vettem volna meg,de így még talán -
ratgab #991 Egyébként nem lennék meglepve, ha újra márciusban jönne.... -
#990 Végülis még decemberben is átcsúsztathatják 2012-re. :D:D:D -
#989 ami késik nem múlik :( -
#988 Még mindig jobb, mintha 2012-re csúszna!! Én örülök neki, hogy csak ennyit csúszik.
@ratgab
Azért abban a profi videoszerkesztő is közrejátszott :)
-
#987 azért két és fél hetet túl lehet élni, nem 4 hónap legalább -
RAMyMamy #985 ennyi idő még vállalható szerintem -
ratgab #984 Már láttam ezt a trailer-t, de hogy ez az elektronikus zene mennyire illik ehhez a keleti világhoz az valami félelmetes!
És igen én pl.: csak és kizárólag a multi miatt akarom 0 day venni... Ha csak single lenne valószínűleg várnék vele pár hónapot! -
syberia2 #983 most mindjárt mondok egy nagyon csúnyát:s -
Reg5 #982 Ki gondolta volna...? -
ratgab #981 Főleg, hogy december 3-án fizetés!!! Tökkéletes időzítés lesz! -
ratgab #980 Most kicsit önös érdekekből azt mondom, hogy ennek örülök... Anyagi okokból kifolyólag! (Titkon talán szurkoltam is neki.... lehet miattam késik???) -
#979 Nem tragédia, november úgyis be van táblázva egy rakás más megjelenéssel. :) -
#978 Éreztem... :( -
#977 Csak nem úsztuk meg :((
Késik a PC-s AC: revelations -
#976 Öööh, de :D Én mindegyik rész single-jét nagyon soksor végigvittem. Brotherhoodét a legkevesebbszer, asszem 4szer... BH-ban már kicsit túl sokmindent lehet csinálni, azért nem vittem végig többször :D -
#975 Én nem azt mondom hogy nem jó a single, de mióta kijött tavaly ősszel a Brotherhood multija, azóta kicsit megváltoztak a dolgok. Merhát a singlet azt egyszer végigviszed, aztán később kimaxolod fullra, majd néha néha tolod vele. Ezzel szemben a multiban meg játszhatsz a barátaiddal, játszhattok egymás ellen, egy csapatban stb. Mindig tud nyújtani valami pluszt :)
Véleményem szerint a single az olyan mint egy film, megnézed mert érdekel, de nem fogod naponta újra megnézni, mert már láttad. -
#974 Végre egyet értek veled valamiben. -
#973 Szerintem is. -
RAMyMamy #972 szerintem meg az AC az egyik legjobb történettel megáldott játék, a multi csak hab a tortán -
#971 Nem tudom ki hogy van vele, de én a multi miatt jobban várom ezt a játékot, mint a singlet. Nekem kicsit már elnyújtott téma ez a Desmond - Ezio szál. Nem kéne már erőltetni ezt a dolgot, így öregesen...
Persze ettől még lehet, hogy jó lesz, majd kiderül.
-
#970 "...the standard ottoman hookblade has 2 parts you see, the hook and the blade" - No shit sherlock.