Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Szerintem teljesen reális ár a 9000.

Atkamon:
"az Assassin's Creed játékok megérdemlik, hogy megvegyék õket." <#eljen>
Atkamon
Melyik (blockbuster) játékot nem annyiért dobálják? Próbálkozott a Ubi anno azzal, hogy 6000-ért adta a Prince of Persia-t, nem vette senki, úgyhogy visszatértek a 9000-hez.

Multi ide vagy oda azért remélem nem 9k-ért fogják osztogatni mint anno a Brotherhoodot.

Atkamon
Persze, ez jó dolog. Reméljük a Revelations-t is sokan veszik majd, mert ha valami, akkor az Assassin's Creed játékok megérdemlik, hogy megvegyék õket.

elitehun
Nekem is ez jutott eszembe, most hogy látták jól szerepelt PC-n is megkockáztatják azt hogy egyszerre jelenik meg mindenre, de ez csak jó
Atkamon
Nem azért nem szokták kiadni, mert nem készül el, az csak duma. De szerintem a Brotherhood jól szerepelt PC-n is a multi miatt, és most azért jelentetik meg a Revelationst is.

Rage47
+ megvan már az alap és a gyakorlatuk is AC terén😊
BoneDragon
Lehet megint március körül fog megjelenni, de én jobban hiszek az idei megjelenésben, mert az egész ubi csapat ezen dolgozik, így hamarabb elkészülhetnek. 😊

jogos😊
eddig nem mondták ilyen határozottan rá hogy egyszerre lesznek

every damn day

elitehun
Nem azt mondták hogy egyszerre akarják megjeleniteni hanem azt hogy egyszerre fogják, azért nem mindegy 😛
Atkamon
Én sem bízom benne, de tény, hogy most a Ubisoft bejelentette, hogy együtt akarja megejelentetni õket. Ilyen az eddigi részeknél nem volt.

elitehun
Nem azért de a Ubisoft idén külön megemlítette hogy egyszerre jelenik meg mindhárom platformra. Ez csak azért nem túl jó mert kitudja hogy igy ingyen kapjuk-e meg a DLC-ket
pc megjelenések:
AC1 - 2008. április 11.
AC2 - 2010. március 16.
AC:BH - 2011. március 18.

mi nem utal rá? 😊 a ubisofttól ezt már megszokhattuk... szerintem most sem lesz más a helyzet. persze én is sokkal jobban örülnék, ha õsszel jönne, több okból is, de nem fûzök hozzá sok reményt.
Snexi
eddig semmi nem utal rá,még 3 hónap van a megjelenésig,talán eljön a csoda és együtt érkezik a pc-s a konzolossal

Szerintem se max 10.1 mint az AC:B ben. Bár az se csúnya, sõt. Csak adnák ki idén sajna már nem lesz bxom mikorra ez megjelenik.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

nem tudom, de nem hiszem
Hát a fene megeszi õket. DX11 lesz?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

utóbbi valószínûbb
Akkor most jön idén a konzolossal együtt vagy megint Márciusban?

Üdvözlet!

Láttam hogy elõttem már kérdezték hogy van e valakinek információja hogy az Assassins Creed:Revelations - Animus Edition kapaható lesz e itthon?
Esetleg valakinek valami infója?

Köszi

Brotherhood max grafikán megy akkor csak elfut a gépemen 😄

Atkamon
Biztos változik, mert jobb lesz a grafika.

Valaki nemtudja változik-e a gépigénye vagy marad a régi?

Atkamon
Nekem a 2 trailere a kedvencem.

Piszkos  Fred
Összes eddigi trailer kb. instant orgazmus volt nálam, de ez az abszolút favorit 😄 Komolyan, legjobb trailer amit valaha láttam

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

elitehun
Egyszerûen imádom ezeket a CGI videókat 😄
A hideg futkos a hátam tõlük 😄
CroftManor
Tudom. Már az AC 2höz is köze volt a magyaroknak.

Nothing is True, Everything is Permitted

Atkamon
A Ubisoft stúdiói fejlesztik a játékot, nem kissebb cégek. Már a Brotherhood trailerét is a Digic csinálta.

Prince23
Kb 6 fejlesztõ cég dolgozik rajta, beleértve a CGI videókért is felelõs magyar csapatoktól, kezdve a románokig.

CroftManor
Nagyon jól néz ki <#eljen> 😊
Egyébként azt tudtátok, hogy már az AC 2 idején is, magyar fejlesztõk csinálták pl a fegyvereket?
Sõt ha jól tudom az E3-as AC Revelations trailert is magyarok csinálták.
Akit érdekel a téma, az megnézheti a magyar stúdió honlapját
Az Ubisoft csak a kiadója az ACnek, de nem õ fejleszti a játékot, legalábbis a nagy része ki van adva kisebb cégeknek.

na ilyen grafikával jöhetne egy CN sorozat😊))
elitehun
Ez már volt? 😄
elitehun
Pedig érdekes volt, de nyugi biztos idõben megkapjuk 😄
CroftManor
Én is :S

Piszkos  Fred
Mázlimra lemaradtam róla 😄

elitehun
Nem, de minek neked? Vagy még nem láttad?
Piszkos  Fred
Megvan valakinek ez a videó? Ugyanis az ubinak sikerült nyomtalanul eltüntetni minden videómegosztó oldalról 😄

Renjike
erre én is kiváncsi vagyok rá 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

elitehun
Itthon kapható lesz majd az Animus edition?
Érdekel az az enciklopédia amit adnak hozzá 😛
hát logikusan bemutatott asszony és utód nélkül nem kellene,hiszen akkor nincs átadva biztosan az örökletes gén Desmond-nak😊
Renjike
hát sokan azt mondták hogy a végén Ezio meghalhatna . de így nem fog.

miért?

every damn day

gondolom, ez már utána játszódik, mert itt már nagyon öreg ezio
rövidfilm a revelations játék mellé..
ez mi lesz?
Renjike
amúgy aki gondolkodik annak kurvanagy spoiler 😄

Renjike
nekem nagyon bejön 😊 animáció egész jól van megcsinálva , legalább van stílusa 😊

és itt is az Õ hangja..nyami😊
Prince23
Ez egy elég érdekes bemutató:

nem, nem felmenõt értettem elõd alatt. lehet, hogy valami nagyon távoli rokoni szál van köztük, de a számozás nem ezt jelenti, hanem hogy milyen sorrendben próbálkoztak velük