Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
és amúgy nincs árazva még az gyüjtõi fajta de 14-15 lehet majd.
Nothing is True, Everything is Permitted
Aki az emós kiscsaj stílussal összetéveszti, van még mit tanulnia a stílusok terén. 😊
De jó vicc volt.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
every damn day
"nagyon" vagány <#wilting>#wilting>
All hail the double x!
every damn day
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ide írok és fogok írni minden új infót.
Még azt is, amit a készítõktõl sikerül leakelni.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
#349: oké 😊
Azért írtam amit írtam, mert örültem a hírnek, hogy búcsúzhatunk tõle, meg hogy lezárják a sztoriját a Revelationsben.
(Reményemnek alapját azt képezte, hogy korábban még úgy volt, hogy a Revelationsben zárják le Altair, Ezio és Desmond szálát is, ezt cáfolták meg most)
Elfogadom a véleményeteket, de Desmond nekem akkor sem... "jött be", túl szürke. Szóval úgy gondolom hogy képben vagyok a sztorival, csak a véleményünk különbözik.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
neharimár, de te különben vágod a sztorit? nem úgy tûnik...
Bemásolom ide is a véleményem:
Be kell vallanom, szerintem Desmond és Lucy eléggé érdektelen karakterek voltak, reméltem, hogy a háromra összeszednek valami jobb bagázst. Lucy legalább dekoratív volt, de Desmond semmilyen egyedi vonással sem bírt, ami egy fõszereplõnél szarvashiba. A kocka csajt meg a szociopata csávót tökéletesen eltalálták, nem értem, a többit miért nem lehetett.
Ha már így lesz, remélem, tanulnak a hibájukból és kicsit kiszínesítik a karaktereket.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
50 oldalas Concept mûvészeti könyv
ez két különbözõ könyv??
Mert a 2 és a Brotherhood is qrva nehéz volt...
Remélem azért a Desmondos részek fejtörõi nem lesznek túlbonyolítva nagyon.
Az elsõ részben sokat gondolkodtam hogy Al-Mualim tényleg hasba szúrja Altairt vagy csak megböki valami altatós mérgezett cuccal mert Altair elég hamar magához tér.Vagy lehet van egy idõugrás.
Az assassin mondás meg fordítható úgy is szerintem hogy Semmi sem igaz minden csak látszat mivel az van megengedve hogy lássuk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu