3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • MikX
    ha nem skatulyázzuk be PC-re, akkor azért hát...
    Metal Gear-t nem múlja felül semmi nálam...
    Ettől még jó játék, butaságai ellenére, ami megszokható, s akkor élvezetes.
    #1054: Hát így pár hónappal L.A. Noire után olyat nem mondanék, hogy baszottjó, de javult, az tuti :D

Mindenesetre minden nagy kijelentés nélkül ez egy összességében jó széria, ami a Revelations-re remélhetőleg kinövi kezdeti hibái nagy részét, bár eddíg is jó volt...

Csak egy zavar... mindezek ellenére soha nem tudtam rávenni magam egyik részre sem, hogy többször végigtoljam, nemtudom miért, de ez van.
  • ratgab
    Halo és Gears sajnos csak 1-1 rész van pc-n(jó halóbol 2 is). Mass effect meg még csak 2 részes. Dead Space nekem nem pálya, ahogy az AVP sem.
  • Renjike
    áá én birom még a Halo-t Gears of War-t Mass Effectet is ... akkor 4 kedvenc bocsánat :) ezen kívül sok játékot szeretek nagyon pl Dead Space , Alien meg Predátoros mókák stb de én már új játékot nem nagyon vennék max folytatást ....
  • ratgab
    Most mondok egy nagyot: Kijelentem, hogy az AC sorozat a valaha volt legjobb, legszínvonalasabb játéksorozat (legalábbis pc-n a 4 részt megélt játékok között számomra az!).

Soha ennyire nem vártam még játékmegjelenést, mint a revelations-t!
  • Renjike
    amúgy 1 percnél nézzétek ezio száját . paszott jó lett a szájmozgás meg minden.
  • Renjike
    3 kedven játék "sorozatom" van nem is értem az AC mért van benne
  • janihunk
  • CroftManor
    Amúgy érdekes ez a 11.18. dátum, mert pl a gameshop honlapján 11.15. van írva. Igaz a brotherhood tavaly 11.19. jelent meg nálunk, de ez a dátum szerepelt a trailerekben is.
  • Prince23
    De amúgy meg a cikkben nem látom azt, hogy ez cáfolta volna az eus megjelenést :))
  • Prince23
    Az UK egyenlő EU-val. am meg tök mindegy.
  • Gary
    Én nem játszottam sokat, inkább wanted és manhunt amiben sikeresebb vagyok. Mindenesetre, ma már elhagyott a szerencse :(

A videódat korábbam már láttam, alapmű!
  • CroftManor
    Assassinateban ha sokat játszol, akkor egy idő után kapásból tudod, hogy ki az igazi player. Általában 3x, 4x sikerül meghalnom, de emellett nekem is sokszor összejön a 15, sokszor a 20 is.
    21Kill / 2 Deaths Itt egy régebbi videóm, ha érdekel.
  • CroftManor
    Mi az hogy Nov 18.án az Egyesült Királyságban? Nov. 18.án egész Európában, nemcsak ott.
  • Snexi
    ez eddig nem volt nyilvánvaló vagy mi?:D nagyon sokszor feltünt már a 2012 dec 21-es dátum
  • Gary
    Eh, rögtön gondoltam! :Ð Kösz a választ.

Tegnap nekiálltam assassinate-ezni (még csak Brotherhood-ban!) és vagy én voltam nagyon jó (ez kizárt), vagy a többiek botrány rosszak, mert egyszer minimum átléptem a 10ezres ponthatárt és ritka volt, hogy 10 alatt volt a kill-em. A max. kill 21 volt egy menetben.
  • Prince23
    Desmond története
  • CroftManor
    Nem kezd el kacsázni, mivel a bal szélső gombot nyomod előre, a jobb szélsővel pedig a kamerát forgatod, így ha magad mögé fordítod a kamerát, a karaktered vakon fut előre :D
  • Gary
    Nem vitát akarok, csak tájékozódni, sz'al picit még nem szakadnék el a témától!

Tapasztaltam, hogy lehet forgatni a kamerát, csak gyors futáshoz nyomva kell tartani a high profile és az ugrás gombot, és eközben kellene +1 ujj a kamera föl, le mozgatásához.

A másik, ami érdekelne, hogy konzolon, ha nyomod az előre haladás gombot és közben forgatod a kamerát, akkor elkezd-e kacsázni a karakter?
    A PC-s kontrollerrel, kameraforgatás közben is elindul abba az irányba, amerre a kamerát fordítod, azaz nem lehet egyenesben tartani és közben nézelődni is. Egér+bill. használatnál is ugyan ez van.
  • CroftManor
    Meglehet oldani, a kontrolleren körbe lehet forgatni a kamerát, vagy éppen föl is tudsz nézni. Föntről meg le.

Egyébként tényleg fölösleges erről beszélni, nyilván aki pcn tolja több éve, annak billel könnyebb, jobb az irányítás, mivel ahhoz van szokva. Egyszeri próbálkozás után nem fogja jobbnak látni a kontrollert.
    Ugyanez igaz a konzolosokra is, ha visszaülnének billhez, akkor azt fogják mondani, hogy kontrollerrel könnyebb.
  • Gary
    Advanced wanted?
  • Gary
    Háát, ezt egyedül a deathmatch-ben láttam. Az artifact és a manhunt ugyan úgy mutatja az iránytűn a célpont helyzetét. Ebben a videóban látható: http://www.youtube.com/watch?v=Af2vbjhtq_k
    Az is, amit említettem, hogy kontrollerrel nem igazán változtatja a nézőpont dőlését. PC-n, egérrel egyszerűbb.
  • Atkamon
    Az valamilyen trukk.
  • Metontour
    Újra elkezdtem az AC hogy kondiban legyek decemberre és csak most tűnt fel hogy a végén mikor Lucy a mellkasához teszi a kezét hogy megmutassa hogy Assassin na ugyanúgy üdvözölnek a chalengeket adó fickók is behajlított gyűrűs ujjal bal kézzel.
    Egy kérdés:
    Az elején mert erre most sem jöttem rá Al Mualim megböki Altairt vagy már trükköz az almával?
  • ratgab
    Na most jön el akkor az én időm! A sok wantedon nevelkedett emberke meg majd szív mint a torkos borz (assassinate-ben még ennyi sincs...)
  • CroftManor
    Igen, mivel most már nem az lesz, mint a Brotherhood multijában, hogy mutatja a "kör" hogy Up vagy Down. Csak világít amikor a célpont látótávolságon belül van. Ez afféle nehezítésként fogható föl.
  • Gary
    Plusz egy tapasztalat a kontroller vs. bill.+egér menethez:
    Tegnap próbáltam ki egy Saitek P880-as kontrollerrel és ami rögtön érzékelhető, az az, hogy könnyebben lehet mászni, ugrálni. Értem ez alatt azt, hogy rohangálás közben falra fölfutni, onnan különböző irányokba ugrani. Viszont, ami már az AC:R multi videókban is föltűnt, +1 ujj kellene ahhoz, hogy gyors futás közben forgatni (nézőpontot emelni) tudjam a kamerát.
    Sok deathmatch videóban nem találta a játékos a célpontját, pedig már látótávon belül volt, csak épp a tetőn.
  • MikX
    Jepp, kinek mi... én pedíg csak kontrollerrel tudtam játszani, PC-n próbáltam az 1-et, de sehogy sem állt kézre semmi, meg a játék is hozzátett, hogy hamar abbahagyjam.
  • RAMyMamy
    mivel csak te csináltál, így igazából sztem nem sok választási lehetőség volt azt viszont megjegyezném, hogy majdnem 1mb, ami egy csöppet sok

ratgab: részemről oké
  • Grr1234
    Szép lett. :-)
  • Atkamon
    Napokig jatszottam vele kontrollerrel, de meg akkor sem tudtam a nehezebb versenyeket idore megcsinalni... De hagyjuk mar ezt a temat, millioszor at lett beszelve.
  • CroftManor
    Ezt találtam a legjobbnak a többi közül :)
  • Solid Snake
    Jóféle,gratula szép lett a topig.
  • Renjike
    pc-n a dlc legyen csak ingyenes mint eddig is volt. ha kell én márciusig is tudnék várni megint csak külön ne keljen mindent veszegetni.
  • KaszaN
    Ó, egy topikban végre az én bannerem virít, megtisztelő. :D
  • ratgab
    RaMyMammy: Bocs, ha megsértettelek, utasítottalak, egyáltalán nem állt szándékomban! Peace?
  • CroftManor
    Egyszeri próbálkozás után nem is fog ráálni a kezed.
  • CroftManor
    A továbbiakban légyszíves kerüljétek az ilyen jellegű vitákat, ennek itt semmi értelme, inkább csak a személyeskedés látszik ki belőle.

Snexi Mivel az AC2 esetében durván fél évvel később jelent meg PCre a játék, így valamivel kárpótolni kellett őket, titeket. Tehát ettől még nem mondhatni azt hogy jobb volt a játék, csupán megkaptátok ingyen azt, amiért a konzolosok fizettek sok sok ezret.
  • tommygear
    egyszer próbáltam ki kontrollerrel, elég is volt szóval ez is egyénfüggő és nem írható fel a pc kárára :)
  • broman191
    Értem mi a gondja, vigyázz azzal hogy mit hogyan fogalmazol meg, mert ami félreérthető azt valaki rendre félre is érti. Teljesen mást értett, mint amit te mondani akartál. :)))
  • DarkSector
    DLC-kről meg:

Mire kijön PC-re, jön konzolokra is egyben a GOTY, vagyis aki megvette a DLC-ket külön előbb játszhatott velük cserébe. Nem kell ezt túllihegni.