Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor röhelyes ez a rohangálósdi, mikor az ilyen egyén leöl 7 embert 100 pontért, míg te egy jól sikerült mérgezéssel 800 pontot kapsz... (És soks<#nevetes1>zor az ilyenek önkéntelenül is az ember ölelõ tõrjeibe rohannak... és az egy priceless momentum!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Noob eszköz a pisztoly (De errõl már beszélgettünk korábban is<#nevetes1>!) 100- 150 pontért ölni értelmetlen! Én miután kitapasztaltam a rendszert 2 hét után már nem is bonyolódtam üldözésbe, mert onnan már úgyis csak 100 pontot kapsz... Kár az idõért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Piszkos  Fred
Kezdhetjük rakni a máglyát 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

PC-n szintén!
De nekem is van ám tõr+pisztoly profilom :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

catch the flag..na végre amire vártam,hogy gyorsasági/ügyességi😊
CroftManor
Boxon a mai napig is vannak tetõn rohangálós, 100-150 pontért leölõs egyének, ami nagyon idegesítõ tud lenni. Na meg a másik amit utálok ha lelõnek. Olyan dühítõ tud lenni 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

Állítólag majd ahogy szintet lépsz úgy csöpögtetik az történeti információkat.

Piszkos  Fred
Wow, na ez jó hír. A multival kapcsolatban úgyis csak az az egy kivetnivalóm volt, hogy túlságosan eltér a single hangulatától. Így talán lesz majd törekvés a normális harcmodorra.

Sztorija lesz a multinak... Aztabetyár mindenit... Alig várom!

Ahogy mondták a srácok a sunnyogós, kivárós játékosokat még inkább jutalmazza majd a játék pontok szempontjából, szemben a rohanós (Tetõn szaladgáló majmok) játékosokkal, akik sokkal kevesebb pontot kapnak majd!

Helyes, helyes!

MerlinW
Piszkos  Fred
Valaki tudja esetleg, hogy itthon hol lehet (ha lehet) beszerezni AC-s nyakláncot?

RoyalPredator
http://irevolutiondesign.wordpress.com/2011/08/03/irevolution-presents-budapest-assassin-hunt/

Facebookon lehet jelentkezni. Megéri eljönni, jó móka!

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

elitehun
Ezer hála
woodkid - iron

elitehun
A CGI trailer alatt hallható zenének nem tudja valaki a címét?
Renjike
pl ez is jó ötlet de nekem egy háborús jelenet jobban bejönne Assassin VS Templar csata , nem assassinateal az kicsit visszafogja a lehetõségeket szerintem. 😞

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

hát sok jó lehetne,hogy ne csak egymást ölõs dolog legyen ez is,hanem mondjuk checkpoint verseny,érjétek el a célt különbözõ helyekrõl indulva
meg,vagy akár mezei idõmérõs egyéniek csak online,küldöncködés,üldözés..
Renjike
revelationsbe kéne valami párbaj vagy csata mód mikor sok npc meg ti harcoltok kardal vagy nemtom 😄 tök jó lenne az is 😄

Assassinate azért jobb,mint a wanted, mert A.-ban bárki elkaphat... Wantedban meg csak a kijelöltek! Viszont A-ban meg is ölhetted a támadódat (szerintem ez sokkal logikusabb, mint a leütöm és kész hozzáállás)!

Pedig én az Assassinate-t szerettem játszani.... Wanted az egy örült rohanás Assasinate-hez képest!

Renjike
PC-n wanteden nagyon sokan jáccanak atöbbin szinte senki :/

én úgy vagyok vele, hogy inkább jöjjön ki márciusban és legyen egy tisztességes port, mintsem egy konzolos fos bughalmaz a rohanás miatt
Atkamon
PC-n is egész sokan játszanak még manapság is. Múlt héten sokat multiztam ACB-vel és mindig talált meccset. Mondjuk én Wantedben nyomom mindig, gondolom az a legnépszerûbb, a többi mód lehet üresebb.

CroftManor
Hát nem tudom pcn hogy van, de boxon a mai napig megy a multi éjjel nappal.
Nekem pl nem volt sok barátom ott, amíg el nem kezdtem acb multizni, de egy csapásra közel 100 "barátot" szereztem. 😄 Azért jó ez, mert akármikor lépek be, mindig van aki online és multizik. 😊

MerlinW
Valamennyit játszottam is, csak beleunt a társaság, idegenekkel meg nem nagyon volt már kedvem. Nomeg egyre kevesebben játszanak sajna, egyre nehezebb lobby-t találni.

[merlinw.org]

CroftManor
Hát pedig level 50 után is jó játszani, mert akkor már bármelyik képességet tudod használni.

MerlinW
Akkor lehet én is többet játszottam 30 óránál. Vagy csak jobban😊 Emlékeim szerint nem sokszor sikerült top3-nál rosszabb helyezést elérnem😊

[merlinw.org]

Elsõ héten elértem a level 50-et.... nagyrészt ez az idõ (kb 50 óra) level 50 fölött zajlott!

MerlinW
Nekem is van benne vagy 30😊 Lvl50 után mondjuk már nem nagyon játszottam.

[merlinw.org]

Csak a multiba beletettem majd 60 órát....XD

CroftManor
Sztem teljesen reális ár egy AC játékét a 9000 Ft, sõt nekem még drágább, mert boxon 12000 volt mind a három rész, ami eddig kijött. (igaz az AC1 PCn van meg, de a többi boxon ennyi volt). Egy nagyon igényes, jól felépített játékról van szó. A Brotherhood multi meg egyszerûen megunhatatlan. Gondoljunk csak bele, hogy ezek az ACRben még jobbak lesznek. Szóval simán megéri az a 9000 Ft!

MerlinW
Akkor a Mass Effect 2-3 is kiegészítõ sõt, az összes Tomb Raider rész is.

Egyébként nem érem mi a probléma. Kiegészítõ, folytatás, spinoff... Brotherhood is adott ugyanúgy 10-20+ óra játékot, egy teljesen új multi módot, soundtrack-et, stb. Semmivel sem ér kevesebbet, mint az AC2. Jobban éreznéd magadat, ha az ACB-nek AC3 címet adtak volna?😊

Ha ACR-ben is lesz annyi tartalom, mint az ACB-ben, simán árulhatják teljes 8-9000-es áron. Nincs ezzel semmi probléma.

[merlinw.org]

elitehun
Tudom, kvázi ezt irtam én is
Igen játszottam vele, pont ezért vagyok ezen a véleményen.

Régebben a kiegészítõ egy kisebb kampányt tartalmazott, csak pár éve kezdték el a "2 pálya+2fegyver"=DLC-s pénzlehúzást.

elitehun
Én csak annyit modntam hogy régebb egy kiegészitõbe általában új pályákat, fegyvereket, frakciókat tettek. Manapság ezeket DLC formájában szokták adni.
Amúgy játszottál a brotherhood-al?
Erre inkább nem mondok semmi. Ha neked a DLC=kiegészítõ akkor nincs mirõl beszélni.
"És a spinoff amúgy is faszább szó" -> Meggyõztél.

Atkamon: A PoP: WW jóval nagyobb volumenû történettel rendelkezik mint az AC:B.

Atkamon
Akkor a Prince of Persia Sands of Time trilógia második és harmadik része is kiegészítõ? Merthát azok is az elsõ részben megismert Prince történetét egészítik ki.

elitehun
Ja csak a kiegészitõnek nem ez a definicija. Ma inkább DLC-ként ismerik. És a spinoff amúgy is faszább szó
És ja a revelations is ezio történetét folytatja + altairét is
A Brotherhoodot azért tekintem kiegnek mert Ezió történetét egészíti ki, ahogy várhatóan a Revelations is fogja.

elitehun
Létezik olyan fogalom is hogy önálló kiegészitõ (milyen hülyén hangzik nem?)
Haegemonia: Solon hagyaték, NOLF: Contrack Jack. Folytassam?

elitehun
Hát nálad biztos le kéne tisztázni. A kiegészítõhöz muszáj meglegyen az alapjáték is, a spinoff meg azt jelenti hogy nem az igazi sztorit folytatja, csak egy mellékág
Le kéne tisztázni, hogy mi a kiegészítõ és a spinoff közti különbség.

Atkamon
Hogy lenne már kiegészítõ a Brotherhood? Játszottál te vele? 😄

MerlinW
+ egy zseniális multi😊

[merlinw.org]

MerlinW
Brotherhood-ot 6000-ért árulták a hazai Tesco-k megjelenés után 2 hétig. Én is annyiért vettem 0-day😊

[merlinw.org]

Felõlem.

elitehun
ööö nem, nem kiegészitõ volt. Ez egy standalone játék volt, csak annyi hogy nem a sztori egyenes folytatása, hanem Ezio történetének a folytatása, egy spinoff
Blockbuster ide vagy oda attól még kiegészítõ volt. És abból kiindulva, hogy az AC2 7k-s áron indult, a sok az a 9 ezer pénz.