3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1142 Amúgy lefogom cserélni időnként a bannert, meg a hátteret, mert ez a játék nemcsak a singleről szól. -
#1141 Jólvan, ennyit tud a Paint... :D -
#1140 HD 5770 azéért nem HD 5670! Én is előbbivel toltam végig a Brotherhood-ot gond nélkül, de mint mondtam, az 5670 gyengébb jóval... -
#1139 Alakul, de ide a világos sáv jobban menne:) Esetleg kicsit valamennyire átlátszóbb fekete. -
ratgab #1138 Kevesled atz 5670-et? Miért? Előző rész röhögve elfutott az én 5770-emen és ez a rész is el fog. Nem történt annyi grafikai tuning, hogy indokolt lenne a nagy gépigény, legalábbis képek és videók alapján. -
#1137 Akinek nem tetszik a fórum kinézete, az privátban megkereshet ötletekkel. :) -
#1136 Nem azért mondtam. Nem tartom valószínűnek, hogy 5670-nel majd jól fog futni...
Amúgy meg 6950-nel nekem teljesen mindegy milyen az ajánlott/minimum vga, felteszem valahogy csak elfut majd vele... -
#1135 miért vicc?örülj neki -
#1134 Ott a pont Töröltem is volna a hsz-ét annak aki fikázza :D -
#1133 Nézd meg a Brotherhood topik bannerját. Az is csak egy kép és senki sem fikázta eddig. -
#1132 Szvsz ez a minimum. HD5670 ajánlottnak? Jó vicc. -
#1131 És akkor mivan? Az Assassins Creed nemcsak a singleről szól. A Brotherhood óta sokkal nagyobb az érdeklődés a multiplayer iránt is! -
#1130 Úúú ez nem banner, ez csak egy kép, a multis karakterekről :D kéretik javítani :D -
janihunk #1128 Így van motor változatlan max egy kicsivel mehet rosszabbul ha több a megjelenített tárgy vagy ilyesmi. Az meg maxon fullHD 30-35fps volt. Úgy hogy nem nagyon félek. -
#1127 Ja még nem jött ki hivatalos közlemény róla -
#1126 Egyébként, ahogy böngészem a netet, ez sem igazán hivatalos, csak találgatások. Mindenhol máshogy van írva. A lényeg, hogy ez is majdnem úgy fog futni mint a Brotherhood, hiszen minden ugyanaz, csak kicsit kipofozták itt-ott. -
janihunk #1125 Igaz. -
#1124 Még nem, de nem nehéz kitalálni, felezd meg és nagyjából megkapod:) A te gépeden pont jól fog futni. -
janihunk #1123 És a minimumot nem írják valahol? -
#1122 Tuti, hogy ajánlott:) Nem szabad ezekből a magyar garázsoldalakból kiindulni:)
Assassins Creed: Revelations Recommended System Requirements
*Processor: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz / AMD Athlon II X2 255
*Memory Ram: 4 GB
*Hard Disk Space: 12 GB Free
*Video: nVidia GeForce GTS 250 / ATI Radeon HD 5670 512MB
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Keyboard / Mouse
*Installation: DVD-Rom Drive -
janihunk #1121 Hát hogy jelenleg munka nélkül vagyok és nincs pénzem új gépre. De ha ez az ajánlott akkor semmi gond. -
janihunk #1120 Szerintem is ajánlott. Annak viszont megfelel. Pont a gépem vga-t kivéve. -
#1119 60 ezer ftos gép újonnan, de használtan kétharmadáért jobbat veszel.
mi a gond vele? -
#1118 Ez nem a minimum, hanem az ajánlott. A minimum nem sokat jelent, az szó szerint a minimum, tehát elindul rajta. -
janihunk #1117 De ez akkor is magas minimumnak. 4gb ram még a BF3 nak sem kell és fényévekkel szebb. -
#1116 Rajzoljunk már a topikháttér közepére egy sötét vagy világos sávot (~20% transzparens fehér/fekete) mint itt, mert így annyira igénytelen:) -
#1115 Az, hogy eltolták a megjelenést, nem jelenti azt, hogy nincs már kész a játék (egy hónap csak a terjesztés (digitális szerződések, sorozatgyártás, dobozolás, szállíttatás, stb)). -
#1114 5 új kép
Ulthane: #1107 -
janihunk #1113 Gépigény. Ez most ugye vicc akar lenni? Há hol van még december. Ilyen hamar nem szokott gépigény lenni. -
#1112 Hymn to the Sea (Fan Made) -
Ulthane #1111 Bombakészítés AC módra
Bakker, ez nagyon tetszik! :) Alig várom már a játékot, lesz mit csinálni benne, az biztos! -
38tibi38 #1110 Hallottam ezekről az új Assasin'den-ekről,és érdekelne,hogy egy barlang-ban hány assasin-t lehet toborozni? Úgy értem hányan lehetnek maximumom egy barlangban? Amúgy szerintem jó lenne,ha ebben a részben megismerkednénk több Assasin rejtekhelyről/városról mint PL:Masyaf.
De vannak még ilyenek mint: Alep,Cyprus,Dubai.Csak nem tudom,hogy ezeket nem-e rombolták le...
-
#1109 Igen, mivel a Brotherhoodban csak Rómában mászkálhatunk, nem úgy mint az előző részekben, hogy több városba kellett elmenni. Ezért hát mivel elég nagy Róma területe, így szabaddá tették a lovaglást, városon belül is. -
#1108 Igy van brotherhood volt az első rész amiben be lehetett lovagolni a városba. -
#1107 Amit a bombakészítésről tudnunk kell! -
#1105 Nyílván a játék miatt, de jó kampány arc volt. :) -
ratgab #1104 Én úgy emlékszem városba a 2. részben sem lehetett lóval bemenni. Ez a feature a Brotherhoodban jelent meg először. Külön ki is emelték ezt a dolgot az egyik korai bemutatóban vagy demóban. -
RAMyMamy #1103 szerintem csak az 1-ben nem -
ratgab #1102 Tökéletesen emlékszel. Így volt. -
xido #1101 Rég volt már,de jól emlékszem ugye,hogy AC1-ben nagy városokba nem lehetett lóval bemenni,sőt még a 2-ben sem,csak ACB-ben?