Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Altair pedig nem sokat változott. Öreg ember pedig nem ronda ember😊 Miért kellene mindig pléjgörlökkel játszani?😊

[merlinw.org]

imdb szerint is ugyanaz a hangja Altair-nak,mint volt,nem követnek el ilyen hibát,csak eddig nem hallottuk kiereszteni a hangját,csak rejtélyesen mormogni😊))
Kongy
Mondjuk végülis mind1, mert többnyire a hátukat fogjuk nézni. 😄😄😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nekem is ez a bajom vele, de desmond és altair is nagyon ronda lesz
Kongy
Videó alapján Ezio elég ronda lesz, Altair-nak meg más a hangja. <#wow3> ettõl eltekintve nagyon kíváncsi leszek a folytatásra, elég izgalmasnak tûnik a játék. 😊 Ez a gránátozás nagyon tetszik. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

broman191
Az egy dolog hogy megússza, tetszett hogy egy ideig fogja az oldalát, néha nyög. Aztán hirtelen elkezd rohanni, ugrásból nyakonszúrás, futkározás - ezen néztem nagyot homlokot ráncolva, hogy ezt így ne már...nagyon "injured state off" cheat jellegûnek hatott. 😄 -.-''

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Azért remélem nem laposítják el, könnyítik meg túlzottan a játékot ezzel a sok dobálós vacakkal, mert ha sietõs a feladat nagyon, akkor mondhatni szükséges és jól jön, csak ez így kissé ellenkezik a játék szellemiségével, ha ennyi lesz a nagy újítás hogy futok elõre, futnak felém hárman, egy gránát megy az arcukba és hárman három felé fekszenek, futás továbbra is. Elõrendelõknek dupla uzi DLC is mehet, hogy ennél is jobban tudjanak haladni... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Puhára érkezett.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Ezió egész könnyen megúszta a szikláról leesést.

Kongy
Jól hallom h csak PS3-on lesz béta? 😄😄😄😄 wááháhháhh <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

MerlinW
Ez megint epic lesz😊 Nem tudom ki játszott, de nagyon okosan és ügyesen tette😊

[merlinw.org]

10 perc gameplay:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Atkamon
Mert akkor minden film olyan lenne, mint a Step Up filmek... Kurva jó látványos, de 0 sztori, és 0 szinészek.

HarryProf
Azért mert a profi parkournek történetesen jó színésznek is kell lennie, ami nem olyan gyakori, és akkor még az sem árt, ha valamennyire legalább hasonlít a karakterre😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

mi ez a "dáptepp" zene alatta? 😄 (omg, desmond de ronda lett, szegény fejét mindig elb.sszák :C)
Prince23
Már volt

A legjobb Revelations trailer

Döbbenetesen jól néz ki ez a játék, a vége meg hátborzongató!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

amúgy ilyen filmekre sose értettem,miért könnyebb színészt trenírozni és dróton rángatni,mint profi parkour-nek betanítani a snittenként 4 mondatot😊)
HarryProf
Azért annál lehetne magasabb a mérce. 😊

<Üdv mindenki, már régóta olvasom a fórumot, ideje nekem is írni>

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

csak Prince of Perisa szintjét üsse meg minimum😊
Remélem az öreg Jerry (Bruckheimer) már átutalta az elõleget a megfilmesítés jogaiért😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

jaja azis rohadtjo trailer volt(ahogy kb az osszes ac trailer eddig😄), ez a zene fantasztikus.

hu ezis baromi jo video! thx

Azt nem.de látni vélem,hogy amit Altair végigjár,azt 400 évvel késõbb Ezio is és nem csak a Maysaf-i vár..😊
Atkamon
Szerintem rohadt jó ez a zene alatta, és hát igen, már ezt megszokhattuk az elõzõ 3 résznél. Mostmár a hivatalos youtube oldalon is kinnt van.

MerlinW
Nem hiszem, hogy a Revelation-ben Törökországból átruccannánk Olaszba😊

[merlinw.org]

én arra leszek kíváncsi,hogy hozzák majd ezt a "Hegylakó" érzést,hogy ugyanazokat a helyszíneket 2 korszakban is végig járhatjuk néha..vagy talán 3ban is?😊
Jó lesz ez, csak legyen elég tartalom, felfedezni való az új részben(Revelations) is, hogy sokáig el tudjunk lenni vele!
Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
mondjuk a trailerben a mozgás is darabos ahogy a "zene is" .

MerlinW
Szerintem ez nagyon passzolt az elõzõ trailer-hez. A dal is fantasztikus, érdemes értelmezni a szövegét is.

[merlinw.org]

nem tudom eszrevetted-e mar, de ac trailereknek nagy reszenel direkt nem odaillo zenek vannak es arra szinkronizaljak hozza a video anyagot is, ettol lesz egyedi. szerintem kurvajo lett ez a trailer is, zenestul, videostul. AC az a sorozat ami reszrol reszre jobb.

Prince23
Na vagy még sem fake? Ubisoft letiltotta. hát gratula akkor a zene választásáért, mert marhára nem illik az AC-khez...

Már töröltette a Ubisoft.
Prince23
Nézz ré az assassinscreed összes youtube csatornájára, vagy mondok jobbat: ubisoftosra.

Atkamon
Max nem a gamescomos, de hogy lenne már fake? 😄

Prince23
Fake videó. ez nem a Gamescomos

Nagyon konzolos videó. Tuti csak Márciusban kapjuk meg a játékot.

Snexi
hát,a pc lemaradt a végérõl

Piszkos  Fred
<#eljen><#taps>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

CroftManor
Persze, amikor van rá idõm,akkor mindig 😊 Néha hiányolnak is a többiek, ha nem megyek pár napig xD

Nothing is True, Everything is Permitted

Én pc only vagyok... VAlószínûleg ez már a következõ konzolgenerációig így is marad (akár 2012, akár 2020 lesz az a dátum).

Te tolod még a Brotherhood-ot Croft?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Boxon sokan a multi miatt tolják a brotherhoodot. Ott sok barátot szerezhetsz, így mindíg van kivel játszaní.

Nothing is True, Everything is Permitted

Nekem meg valahogy fordítva volt! Sõt, amíg nem ment le rólam a multi láz nem is kezdtem bele a single-be.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Piszkos  Fred
Félig-meddig egyetértek, a multi nekem is inkább egy érdekesség volt. Na persze abba is beleöltem pár órát, de a single-lel összehasonlíthatatlanul többet toltam.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

MikX
Tökmind1, nekem jó, bétát kipróbálom, bár a multi kicsitsem érdekel 10 percnél tovább.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Atkamon
Igen, marad.

Renjike
nem a felhozatalról van szó hanem szerzõdésrõl .