3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • CroftManor
    Amúgy lefogom cserélni időnként a bannert, meg a hátteret, mert ez a játék nemcsak a singleről szól.
  • CroftManor
    Jólvan, ennyit tud a Paint... :D
  • Kongy
    HD 5770 azéért nem HD 5670! Én is előbbivel toltam végig a Brotherhood-ot gond nélkül, de mint mondtam, az 5670 gyengébb jóval...
  • MerlinW
    Alakul, de ide a világos sáv jobban menne:) Esetleg kicsit valamennyire átlátszóbb fekete.
  • ratgab
    Kevesled atz 5670-et? Miért? Előző rész röhögve elfutott az én 5770-emen és ez a rész is el fog. Nem történt annyi grafikai tuning, hogy indokolt lenne a nagy gépigény, legalábbis képek és videók alapján.
  • CroftManor
    Akinek nem tetszik a fórum kinézete, az privátban megkereshet ötletekkel. :)
  • Kongy
    Nem azért mondtam. Nem tartom valószínűnek, hogy 5670-nel majd jól fog futni...

Amúgy meg 6950-nel nekem teljesen mindegy milyen az ajánlott/minimum vga, felteszem valahogy csak elfut majd vele...
  • Snexi
    miért vicc?örülj neki
  • Kongy
    Ott a pont Töröltem is volna a hsz-ét annak aki fikázza :D
  • CroftManor
    Nézd meg a Brotherhood topik bannerját. Az is csak egy kép és senki sem fikázta eddig.
  • Kongy
    Szvsz ez a minimum. HD5670 ajánlottnak? Jó vicc.
  • CroftManor
    És akkor mivan? Az Assassins Creed nemcsak a singleről szól. A Brotherhood óta sokkal nagyobb az érdeklődés a multiplayer iránt is!
  • Prince23
    Úúú ez nem banner, ez csak egy kép, a multis karakterekről :D kéretik javítani :D
  • janihunk
    Így van motor változatlan max egy kicsivel mehet rosszabbul ha több a megjelenített tárgy vagy ilyesmi. Az meg maxon fullHD 30-35fps volt. Úgy hogy nem nagyon félek.
  • Prince23
    Ja még nem jött ki hivatalos közlemény róla
  • MerlinW
    Egyébként, ahogy böngészem a netet, ez sem igazán hivatalos, csak találgatások. Mindenhol máshogy van írva. A lényeg, hogy ez is majdnem úgy fog futni mint a Brotherhood, hiszen minden ugyanaz, csak kicsit kipofozták itt-ott.
  • janihunk
    Igaz.
  • MerlinW
    Még nem, de nem nehéz kitalálni, felezd meg és nagyjából megkapod:) A te gépeden pont jól fog futni.
  • janihunk
    És a minimumot nem írják valahol?
  • MerlinW
    Tuti, hogy ajánlott:) Nem szabad ezekből a magyar garázsoldalakból kiindulni:)

Assassins Creed: Revelations Recommended System Requirements

*Processor: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz / AMD Athlon II X2 255
    *Memory Ram: 4 GB
    *Hard Disk Space: 12 GB Free
    *Video: nVidia GeForce GTS 250 / ATI Radeon HD 5670 512MB
    *Sound Card: DirectX Compatible
    *DirectX: 9
    *Keyboard / Mouse
    *Installation: DVD-Rom Drive
  • janihunk
    Hát hogy jelenleg munka nélkül vagyok és nincs pénzem új gépre. De ha ez az ajánlott akkor semmi gond.
  • janihunk
    Szerintem is ajánlott. Annak viszont megfelel. Pont a gépem vga-t kivéve.
  • lolSL
    60 ezer ftos gép újonnan, de használtan kétharmadáért jobbat veszel.
    mi a gond vele?
  • MerlinW
    Ez nem a minimum, hanem az ajánlott. A minimum nem sokat jelent, az szó szerint a minimum, tehát elindul rajta.
  • janihunk
    De ez akkor is magas minimumnak. 4gb ram még a BF3 nak sem kell és fényévekkel szebb.
  • MerlinW
    Rajzoljunk már a topikháttér közepére egy sötét vagy világos sávot (~20% transzparens fehér/fekete) mint itt, mert így annyira igénytelen:)
  • MerlinW
    Az, hogy eltolták a megjelenést, nem jelenti azt, hogy nincs már kész a játék (egy hónap csak a terjesztés (digitális szerződések, sorozatgyártás, dobozolás, szállíttatás, stb)).
  • Prince23
    5 új kép

Ulthane: #1107
  • janihunk
    Gépigény. Ez most ugye vicc akar lenni? Há hol van még december. Ilyen hamar nem szokott gépigény lenni.
  • CroftManor
    Hymn to the Sea (Fan Made)
  • Ulthane
    Bombakészítés AC módra

Bakker, ez nagyon tetszik! :) Alig várom már a játékot, lesz mit csinálni benne, az biztos!
  • 38tibi38
    Hallottam ezekről az új Assasin'den-ekről,és érdekelne,hogy egy barlang-ban hány assasin-t lehet toborozni? Úgy értem hányan lehetnek maximumom egy barlangban? Amúgy szerintem jó lenne,ha ebben a részben megismerkednénk több Assasin rejtekhelyről/városról mint PL:Masyaf.
    De vannak még ilyenek mint: Alep,Cyprus,Dubai.Csak nem tudom,hogy ezeket nem-e rombolták le...
  • CroftManor
    Igen, mivel a Brotherhoodban csak Rómában mászkálhatunk, nem úgy mint az előző részekben, hogy több városba kellett elmenni. Ezért hát mivel elég nagy Róma területe, így szabaddá tették a lovaglást, városon belül is.
  • elitehun
    Igy van brotherhood volt az első rész amiben be lehetett lovagolni a városba.
  • Prince23
    Amit a bombakészítésről tudnunk kell!
  • CroftManor
    Nyílván a játék miatt, de jó kampány arc volt. :)
  • ratgab
    Én úgy emlékszem városba a 2. részben sem lehetett lóval bemenni. Ez a feature a Brotherhoodban jelent meg először. Külön ki is emelték ezt a dolgot az egyik korai bemutatóban vagy demóban.
  • RAMyMamy
    szerintem csak az 1-ben nem
  • ratgab
    Tökéletesen emlékszel. Így volt.
  • xido
    Rég volt már,de jól emlékszem ugye,hogy AC1-ben nagy városokba nem lehetett lóval bemenni,sőt még a 2-ben sem,csak ACB-ben?