3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1100 Sztem nem csak a csaj miatt. :) -
#1098 Jó marketing fogásnak bizonyult, hogy egy csinos, fiatal csaj legyen az AC "arca", aki mesél a játékról. Végülis sokan megvették :D -
#1097 Ja, gondolom csak arra volt jó, hogy felhívja a figyelmet. Most már nincs szükség rá. -
#1096 Nekem ez jobban tetszik, mint a végleges :P Amúgy ez a Jade Raymond jól eltűnt azóta. -
#1095 Az egész más mint a végleges, de durva, hogy ebből indult ki a mai. :D -
#1094 Kár h ez a küldetés nem így került bele a végleges verzióba. Pedig tök jó lett volna! :D -
#1093 Könnyek szöknek a szemembe :') -
#1092 2 perces video... -
#1090 Mi vagy te, Tirexi? :D -
janihunk #1089 Ha lesz 720P be akkor jöhet. -
#1088 Fejlesztői napló! -
Metontour #1087 Elvileg mondja is Al-Mualim Altarinak hogy azt látatja vele amit szeretne ergo almázik.Bár a hallott angol szövegértésem nem a legjobb. -
#1086 Jó de nem akarta megölni altairt, csak emgbüntetni :D -
#1085 biztos a POE. az mindenkin segít. de bírnám azt ha nem ezzel a sablonnal magyaráznák meg a Revelationsben. sztem mindenki tudja már hogy használták az almát. kivi vagyok ubi mien spoilerszerűséget fog kitalálni :D -
#1084 Az AC 1ben is leszúrta Al Mualim Altairt, aztán meg pár perccel később meg ott állt előtte...
Majd hamarosan mindenre választ kapunk. -
#1083 Ki tudja, sajnos a seb egyik képen se látszik -
RAMyMamy #1082 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1: http://bit.ly/pqohDq
2: http://bit.ly/pYOBhD
nem photoshop, mert megnéztem és tényleg így volt C: viszont az is lehet, hogy csak bug.. de bízom benne, hogy ez nem az volt. meg fura lenne, hogy az utolsó másodpercekben bevillan ez a jelenet "csak úgy" -
#1081 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, tudom hogy juno kényszeritette de attól még ugyanúgy leszúrja... -
#1080 Lefogadom, hogy azok a felvételek mind konzolon készültek, tehát elvileg PCn ez még szebb lesz. De így is tök jó lesz :D -
38tibi38 #1079 Hali. Ha Assasin's Creed-re gondolok,mindig felmerül az a kérdés,hogy csak Ezio az egyetlen assasin? Az oké,hogy a Brotherhood-ban toborozta őket,de azok új generációs assasin-ok(hehe).
Nincsen valami város mint például 1. részbe Masyaf?
Bocs ha a történettel nem vagyok tisztába...:D -
#1078 Az is, feltűnt, hogy elég sok a köd efekt, meg a szél fúvás által okozott porfelhők, igen látványos. -
RAMyMamy #1077 nem csak az, hanem az egész játék grafikája javult az előző rész(ek)hez képest, sokkal részletesebb lett -
#1076 Am csak nekem tűnt fel, hogy ebben a részben a ruhák valami iszonyat módon részletesre vannak megcsinálva? Pl Altair ruháján lehet látni a szövet szálakat egyenként. -
#1075 Videóinterjú! -
#1074 Na, azért ez nem Heavy Rain. :P -
xido #1073 Azért megfordult a fejemben,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha nem nyomok semmilyen gombot,amikor írja,hogy nyomjam,akkor vajon állok egy helyben és nem történik semmi?:) -
Reg5 #1072 Ízlések és pofonok. -
ratgab #1071 Nekem nem nyert hangszórót csak a 3. rész (első 2-vel meg nem játszottam).
4. résztől meg már botrányos volt. -
RAMyMamy #1070 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem azért, de nem önszántából szúrja le, hanem Juno kényszeríti és irányítja, kicsit figyelni kéne. amúgymeg, ha megnézed a creditset, bevillan egy kép, ahol Lucy már nem vérzik és mellette van az alma, tehát elvileg meggyógyította... de majd úgyis hamarosan kiderül a Revelationsből, hogy mi lett vele -
#1069 Én még azt is megkérdőjelezem, hogy az a valóság volt... -
#1068 Jogos -
#1067 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leszúrja, ez még nem jelenti azt hogy meg is halt. Nem mutatnak semmit utána, jön egyből a credits -
#1066 Nem azért de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Brotherhood végén "Desmond megöli" Lucy-t -
Reg5 #1065 Heroes of Might&Magic :) -
#1064 Nekem az ACn kívül a Tomb Raider széria is nagyon bejött, főleg az utóbbi részek: Anniversary, Underworld, GoL.
Én most csak azért nem vittem végig újra többször a Brotherhoodot, mert a multi jobban lekötött. De azért néha tök jól el lehet lenni Rómában. :D -
RAMyMamy #1063 valahogy én is így érzek most
remélem, hogy Lucy-t és Desmondot összehozzák a végén, az AC3-ban -
#1062 Húú, na arról ne is beszéljünk, és mindjárt itt a 3! Már számolom a napokat! :D Mégis a GoW jobban megfogott, talán a témája kicsit közelebb áll hozzám. :) -
#1061 No igen, bár én Uncharteddel vagyok így, hihetetlen amit ND alkot... -
#1060 Ha engem kérdeztek, nálam a God of War trilógia mindent visz, azoknál jobb játékokkal (főleg a 3-ra igaz ez) még nem játszottam. A 3. rész bizonyos pillanataihoz foghatót egyelőre nem találtam más játékban. Az AC széria remek, de nincsenek olyan epikus, hihetetlen pillanatai mint a GoW játékoknak... -
ratgab #1059 Hát lehet mondani, hogy beskatulyázom, de sajnos nekem csak ez van. Más konzolról nem tudok véleményt mondani.