Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ja, és én is csatlakoznék a multit IS várók közé. <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem nagyon bejött, a hibái ellenére is! Szerencse, hogy nem vénásan kell tolni, mert a tûtõl félek <#awink>#awink>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
még jó hogy van az is a háznál 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nothing is True, Everything is Permitted
Szerintem, eléggé a program mélyére kellene ásni, ahhoz, hogy olyan cheat-et írjanak, amitõl pl. láthatatlan lesz a használója. A textúra törlés nem elég, attól még van poligon, amire rá kellene feszülnie. Úgy vélem ennek azért sokkal nagyobb visszhangja lenne. Hiába kerestem multiplayer cheat-et, nem találtam. A single player cheat-eket, ahol idõ lassítás, idõ megállítás, teleport van, próbáltam, de hatástalan.
A másik, amit talán meg lehetne oldani, hogy már eleve a programban lévõ lehetõségeket lehetne ki-be kapcsolgatni. Ilyen például a Templar vision, anélkül, hogy a karaktered világítana, vagy a legegyszerûbb, hogy mindenki feje fölött ott lenne a jel. Az üldözõd fölött a piros, a célpont fölött a lakat. Kiiktatni hûlési idõt. Idõ limit nélküli és választható morph.
Még egy, a beépített csalások. Amik a tesztelõk miatt kerülnek bele. Ha nem iktatják ki, vagy nem törlik, akkor azokat is lehet(ne) használni.
Kétségtelen, hogy a cheat megöli a játékot, a multiplayer cheat meg fõleg a többiek játékát, de most csak a lehetõségrõl beszélek.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A youtube tele van AC:B glitch-ekkel.
Nem tudok linket multi cheathez, mivel nem élek vele!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem, ez a játékos engem lát úgy, mintha itt-ott villannék föl és egyszer csak meghal.
Ilyen lehet az is, mikor majd' a fél pályán keresztül "visszarepülök" és látom magam meghalni.
Pár napja, már egy futó manhunt-ba rakott be. Látom, mi vagyunk a préda. Viszont az történt, hogy én a másik csapat skinjét kaptam. Beálltam a csapattárs mellé egy csoportba és hiába látta a fejem fölött, hogy vele vagyok, dobta a bombát és próbált volna leütni, de csak mászkált körülöttem. Viszont az ellenséget is megtévesztette és pár naked stun-ba belefutottak :Ð
Renjike, ratgab[/n]: Nem tudom, hogy valóban cheat-e vagy lag? Bár, nem néztem utána. Nektek van linketek AC:B multi cheat-hez?
Tegnap találkoztam a BUNKÓ játékossal: Wanted, már 3-an voltak a nyakamon, ebbõl egy rohan utánam. Sikeres menekülés után megmutatta neki, hogy hol rejtõztem. Erre, folyton nekem szaladt és kilökött a belend-bõl... Beteges, de élveztem, mikor õt adta célpontnak <#eplus2>#eplus2>
Csak tudnám, hogy a hülyének ebben mi a szórakoztató, hogy ergó szupermanként játszik!
De hálistennek nem sokszor volt ilyen! Én igen jó kis szoros meccseket játszottam annó Assassinate-ben. Oda a cheaterek nem szerettek járni, nem volt sikerélményük! Volt, hogy az utolsó pár másodperc volt a döntõ pontok szempontjából (amikor utolsó másodpercben kapod el a riválisod és úgy nyered meg a játszmát az baromi jó érzés)!
Wantedban viszont elég gyakran összefutottam cheaterrel!
Egyszer olyan is volt manhuntban, h
Néha katasztrofális a UBI szervere. Tegnap például úgy indította a wanted játszmát, hogy ketten voltunk a pályán. Jön a prédám és õ volt az üldözõm is. Az elsõ saroknál sikerült elkapnom :Ð utána bontott.
Hiába, a LAG csodákra képes <#wilting>#wilting>
Meg olyan is elõszokott fordulni, hogy berohanok egy csapóajtón, erre a tetõrõl "berepül" az illetõ és megöl xD (a már csukott ajtón)
Megfigyeltem, hogy amikor én próbálok valakit lelõni, sokszor nem sikerül. Vagy akadályba durrantok vagy rövid ideig célzok. Bezzeg, engem folyton leszednek, amikor hallom a jellegzetes hangot, hiába bújok, vagy esek le tetõrõl, sarkon befordulva is, kanyarban utánam küldi a golyót. <#wow3>#wow3>
A Quick Firing Gun challenge-hez még nekem is kell 9 mid-air
Mivel minden ehhez hasonló rendezvény a fõvárosban van, nem sok figyelmet fordítok rájuk. Annál kevésbé fáj a szívem utána.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Gary: Nekem is van tõr+gun profilom 😄 csak ha nagyon felhúznak, akkor lövöldözök én is. 😊
Na, ja. Bosszú, édes bosszú! :Ð