Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor ezért ien faja a zene a multi alatt 😛
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként Brotherhood-al nagyon jól játszott ez az Angie lány (Subject17), de ebben még nagyon kapkodós😊
[merlinw.org]
Ki hallott már errõl a gyûrûrõl?
Írnak a Launch Partyról is (vagy ez egy külön zárt rendezvény? nem hinném), oda lehet el kellene menni.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Illetve nem tetszik ez az ottomán Jester, eleve a harlequint se csípem. Ez meg annak a továbbfejlesztett változata lesz tudtommal. Jó lesz nekem a normál változat.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Rakas jatekot irigylek a konzolostol amikben soha nem lesz reszem, uncharted, red dead redemption, heavy rain, lehet hogy az LA noire, stb.
De tenyleg befejezem. (nyitok ra ugy uj topikot😊)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
FPS-ben meg mit maxolok? multiban a rangomat esetleg. -.-
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Te most full másról beszélsz.
Ezt írtam le 2x és most 3x-ra, ez utána dõl el, utána versengenek, ha a fejlesztõk belevágnak a PC-s felesztésbe, de az nem a vga gyártók miatt van hanem mert a fejlesztõk eladhatónak vélik.
Míg a többiek...
X360 PS3 a GÉP TULAJDONOSA maga a kiadó, és levédik a cuccukat.
Nézd meg a Publisher-nél.
KATT
Nem bántásból de ezért írtam hogy nem 1-re gondolunk.
Egy szóval nem írtam sem prociról sem ram-ról, igaz, hogy a videókártyát sem említettem konkrétan. Szóval nem neveztem meg a dolgot, nem mentem bele ennyire, mert azt gondoltam ez eléggé evidens (mivel vga reklám-on kívül talán nagyritkán egy-egy Intel vagy AMD felirat villan be játék elõtt)!
Ezen mit tudnék félreérteni most komolyan (ugyanezt írtad, vagy ha nem akkor te írsz érthetetlenül komám nem velem van a baj)
Az meg aztán, hogy ki mikor megy el a másikhoz (biztos nem a Relic megy el, hogy drága AMD vagy Nvidia hagy rakjam már ki a logótokat, mert mi azt annyira kiszeretnénk... jah és ingyen tennénk, mert mi olyan baromi fasza fiúk vagyunk... Fenéket) baromira mindegy a pénzt megkapják érte, mert reklám felület (ezt nem tudom jobban leegyszerûsíteni). És valamivel fejlesztenek (vga, aminek a logója végül bekerül). Én még olyan játékkal nem találkoztam, aminek az Ati/mostmár ugye AMD felirat volt az elején és jobban ment volna Nvidiával. Ennek megértése innentõl józan paraszti észt igényel semmi mást!
Sõt odáig is elmennék (ami most visszagondolva valószínûbb is), hogy fejlesztéshez szükséges Hardvereket is adhatnak ilyenkor a hardvergyártók (itt van 25-30 vga ezen fejlesszétek a játékot, megkapjátok grátiszba, de legyen ott a logónk a játékban). Pénz, hardver, sportautó baromi mindegy, a lényeg az, hogy kapnak valamit, mert Reklámfelület nincs ingyen!!!!
Az xfps állítólag ha nem muszáj akkor ne használja az ember nekem ezt mondták, lehet vele nyomni, de asszem nem olyan mint PC-n.
Nem adja vissza azt az érzést.
Mondjuk nekem ez pont jo mert fps-ekkel nem nagyon játszom 1-2 ingyenessel multiban.
Mászkálós keresgélõs történetorientált játékokat szeretem.
PC-n, sõtt mondhatom FPS-ekben ritka az hogy van fõellenség, fasza történet végjáték stb.
Ehhez képest egy mászkálós játékban meg kurvajó story fõellenségek vannak sok titkos cucc, amiket keresgélni kell rejtvényekbõl is több szokott lenni.
Például most nyomok GC emulátorral Resident Evil-t régieket, és összehasonlíthatatlan a mai szutykokkal.
Steam-en mikor láttam a Batman-t hogy 3 aktiválást enged mondom dögöljön meg a paraszt geci, holott kb 1500ft lett volna vagy 2000.
Persze ez is csak az én saját mizériám, nem warezolnék PC-re sem, de nem adok pénzt olyan játékokért, amikkel csak a baj van.
Max kb 3000ft-ig megyek el régi kedvenceknél Steam-en ha vásárolok.
Mert ha bukik a profilom legalább kiméletesebb lesz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ha valaki a játékokat szereti akkor a gép fullmindegy, ha valaki a PC-t szereti akkor meg ez van amit írsz.
Természetessen nem kötelezõ, ez nem úgy van hogy ez a trendi meg az a trendi, te úgy vagy jól hogy azt szereted a másik ugy hogy mást szeret ennyi.
A baj azokkal van akik azt hiszik magukról hogy többek azért mert xyz gépük van, és a másik csak low lehet.
Ez csak a baj.
Én nem a gépeket szeretem hanem a játékokat, mármint csak néhány címet, független milyen gépre jön ki.
Mikor piaci Nintendo-m volt akkor arra, mikor PS-em akkor arra, mikor PS2-õm akkor arra, mikor PC-m akkor arra, mikor x360 akkor arra.
PS3-on is vannak kedvencek csak nem tudom megvenni.
De manapság ritkábban játszom beérem azzal az évenkénti 5-6 játékkal amikkel úgy látom hogy full elvagyok és nem csak lenyomom 4-5 ora alatt és ennyi.
Akkor elnézést. 😊