3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • BoneDragon
    Engem soha nem érdekeltek ezek az értékelések. Majd én eldöntöm mennyire tetszik a játék.
  • Renjike
    IGN 85 pontot adott rá xd fuck off .. nagyon szarul pontoztak .... mindent dicsértek a Den Defensen kívül .... és 8 pontokat adtak mindenre.
  • RAMyMamy
    nem fogom kibírni, hogy ne nézzem meg :D
  • DarkSector
    Akkó bocs ha már volt.
  • Gary
    Ez ugyan az, mint ami a #1275-ben is van.
  • DarkSector
    Első 20 perc SPOILER!!!!!

• Seth
    A fegyverszekrény funkciója nem más,mint ...most kapaszkodj, durva lesz...
    fegyverszekrény.
    A gép magától bepakolja az eddig megszerzett fegyvereket,kategóriákra lebontva, onnan tudsz későbbiekben választani,ha le akarod cserélni az éppen nálad lévőt
  • Subject17
    Pár kép tőlem:

• fapipa
    Aki kijátszotta a Brotherhoodd-ot,mondja már meg a fegyverszekrény funkcióját a Tibery hide out-ban.Sikerült egy scinitart beleraknom (you tube) de más fegyvert ua.módon nem.Sehol semmi leírás.
    Szal hogy is van ez ? (már ha v.ki tudja)
  • Gary
    Pedig az 50-es szint elérése után is van kihívás a multiban a challenge-ek teljesítése.
    A minap sikerült valamit teljesítenem, de nem tudtam igazán a kiírásra figyelni, mert sokan voltak körülöttem assassinate-ben. A végén látom, hogy 7000 ponttal jutalmazott.
    Az a vicces, hogy hiába néztem korábban is a listát, csak 1-2 helyen láttam ilyen magas pontösszeget a teljesítésért.
  • Newfronter
    Milyen volt a beavatás???
  • MerlinW
    Engem is az AC története mozgat elsősorban, de tagadhatatlan, hogy piszok hangulatos az AC:B multija. Mondhatni példátlanul. Én is csak addig játszottam amíg el nem értem a maximális 50-es szintet, de minden percét élveztem. Mert valóban jó, mert más mint a többi tucatjáték.
  • Subject17
    Nem véletlenül van Rush mód némelyik multiban.. (BF2, BF3)
  • elitehun
    Ezt úgy mondod mintha minden multi a kapkodásról szólna pedig nem :D
  • ratgab
    Sokszor kell adaptálódni a helyzethez és ez mindig az ellenséges játékosoktól is függ és attól, hogy ők hogy játszanak, milyen képességeket használnak.

Annyiban különbözik az AC multi a többi multitól, hogy itt nem a kill mennyisége, hanem a minősége is számít, valamint nem a kapkodásról, rohanásról és a gyorsaságról szól. Aki kapkod AC multiban az tuti nem lesz első.
  • Subject17
    Úgy beszélsz a multiról, mintha már az első rész óta lenne multi. A Brotherhoodban vezették be a multiplayer lehetőségét is, fokozva ezzel a játékélményt. És ha hiszed ha nem, a mai napig nagyon sokan játszanak a multival. Mert tényleg egy nagyszerű érzés, hogy hús vér emberekre vadászhatsz és mindeközben rád is vadásznak. Itt nincs olyan mint a singleban, hogy ha rád támad egy sor katona, akkor beállsz védekező állásba és szép sorba leölöd mindet, mikor támadni próbálna.. Itt az ügyességeden múlik minden.
    Lehet hogy számodra a főjáték a single, de nagyon játékos számára nem.
  • ratgab
    Persze ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik (és az is teljesen rendjén van, hogy mindenkinek más... Így kerek a világ). Én pl. többi időt játszottam a Brotherhoodban a multival (kerek 60 óra), mint az egyjátékos móddal és nem a multi miatt vettem meg a játékot annó.
  • elitehun
    Ez viszont minden multis játékra igaz...
  • ratgab
    Értem! A sztori egyértelműen zseniális. Egyébként ebben a részben már a multira is ígérnek sztorit.

A játékmenet nagyjából ugyanaz: Kapsz egy célpontot és azt el kell kapni, vagy meg kell védeni valamit, vagy csak simán egy ellenségekkel teli pályán találod magad, ahol a túlélés és az ellenfelek likvidálása a cél, de úgy, hogy csak a megérzéseidre hagyatkozhatsz az ellenséges gyilkosok fellelésében (assassinate mód)... Van sokféle játékmód, sőt a Revelations-ben már újakat is ígérnek.

Multi a Brotherhoodban sztori elemek nélküli játékmód volt, melyben gyakorlatilag ugyanazokat a dolgokat kellett csinálni többé, kevésbé, mint a single részben (persze korlátozva némileg azokra a dolgokra, melyeket játékosok ellen lehet végezni, tehát borgia tornyozás, gyűjtögetés nem volt).
  • Subject17
    Én az élményt nem magára a játékmódokra értettem , hiszen az magától értetődő, hogy tudod mit kell benne csinálni... de azt nem tudod, hogy nyerni fogsz e és ez az, ami nekem élményt, kihívást ad.
  • Seth
    "Hányadik helyen végzel, ki fog megölni"

Akkor belőlem hiányzik a versenyszellem,mert mindez nem hoz lázba.

De most komolyan, van valaki aki csak és kizárólag a multi miatt veszi az AC játékokat? Az menjen játsszon mással,mert itt a főjáték a single.
  • elitehun
    Erős túlzás hogy mindig új élményt kapsz. Max az elején néhány napig, óráig. És valljuk be ennek a sorozatnak nem a multi az erőssége, és ez rendben is van így
  • Subject17
    Így van, mert míg a singlet végigtolod 2x, addig a multiban mindig új élményt kaspz, mert nem tudod hogy alakul a meccs. Hányadik helyen végzel, ki fog megölni.
  • elitehun
    +1
    Csak engem nem hagy hidegen a multi, de annyira nem is érdekel, pláne addig amig egy másik haverom is megveszi
  • Seth
    Csak én a sztorira vagyok kíváncsi érted? Hogyan lenne ugyanaz?
  • ratgab
    Hát az pedig igen súlyos hiba. Gondold el ugyanazt csinálod, mint single-be, csak épp hús-vér játékosokat kell levadászni. Igen fincsi tud az lenni.
  • Seth
    Talán mert az AC játékoknál a történet érdekli a legtöbb embert. Engem pl teljes mértékben hidegen hagy a multi
  • RAMyMamy
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valaki megtalálta a playon.hu-n a 8. templomost? :O
  • Subject17
    A szavazást elnézve...érdekes hogy milyen kevesen várják a multit.
  • Subject17
    Kapok egy smst: Kedves Előrendelőnk! Az AC Revelations megérkezett, a játékot holnap 10 órától átveheted a Gameshop-ban. Ha kérdésed lenne, hívj minket MUNKAIDŐBEN! Mivan? Holnap nincs munkanap...de azért átvehetem holnap..
  • Gary
    Kösz, megnéztem. Elő is rendeltem, de még van idő, míg a gépemre kerül. :(
    Addig is visszamegyek Skyrim-be, ha keresnétek :)
  • elitehun
    Pedig nem :D
  • Prince23
    Mibe fogadjuk hogy már láttad? ld. gamescom :D csak itt részletes.

Más:

- Gondolom te vagy Ezio Auditore de la la la..
    - Ezio Auditore de Firenze a nevem
    - Én meg akkor Yusuf Tazim de Istanbul vagyok

hát ez nagy volt.... valahoyg így hangzottak el, amikor ezió találkozott segítőjével.
  • elitehun
    Nincs az az isten hogy megnézzem :)
  • visa81
    hopszika, az első 20 perc.

már aki bele mer nézni :)
  • elitehun
    Hopp, most jött a mail cd galaxisból hogy rendelhetem a collectors editiont :D
  • xido
    sorry...fals alarm egy fórumról,ollózás az eddigi részekből...
  • xido
    múzika:)
  • Subject17
    Ennyit találtam róla: A feljavított "Free-Running System" mellett még rengeteg új mozdulat megtételére adódik lehetőség, melyeket a harcokban is kamatoztathat a játékos. Biztosan lesznek benne időmérők. Bár én nem sokat használtam, megelégeltem azt hogy jó pár kört lefutottam és lefaragtam az időmből. :)

Virtuál coop pálya? Hát nem lenne rossz ötlet :D

Desmonddal kapcsolatban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyit lehet tudni, hogy az Animusban eltöltött túl hosszú időnek, és a sokkoló eseményeknek köszönhetően Desmond agya kizökken a normális működéséből. Mivel tudata szétesik, az őt segítő assassin-ok nem tehetnek mást, minthogy visszateszik az Animusba, mely segíthet életben tartani elméjét. Itt Desmond bekerül a töltési teret adó White Room mögé, egy biztonsági zónába – a Black Room-ba. „Itt Desmond nagyon sok emlékét fel tudja idézni.”
  • xido
    apropó mi jutott eszembe..bár tudnánk róluk
    ebben lesznek virtual challengek?..bár ha jól tudom desmond emlékeiben mintha..de ilyen időmérők is?..vagy virtuál coop pályák,amiben egyik játékos Altair másik Ezio?:)