Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az uccsóban a másik csávó subject 16 lenne?
mivel "ma" kezdted: igen, lehet kicsinyíteni pár mp alatt, csak romlani fog a minõsége a képnek (=elmosódott lesz)

#864: nem érzem úgy, hogy bármit is bizonyítanom kéne Neked.
azért megemlíteném, hogy még régebben csináltam egy AC:R-ös fejlécet unalomûzés gyanánt, itt van, de nem sg-re készült
KaszaN
Ja, túl akarták részletezni biztos, azért változott meg. De a hang tényleg, nekem bejött az a komor hang ami volt Altairnak.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

tommygear
Altairnak is am teljesen más a feje, de még a hangja is mint az 1ben 😞
KaszaN
Atya ég, Desmond elég szarul néz itt ki.

BoneDragon
Csinálj jobbat, okoska. 😉

tommygear
vótmá?

tommygear
lol mivanveled RAMÓNA
Kongy
<#eljen>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

KaszaN
Csak kérdeztem, azt sem tudom mekkora a banner. 😄 Am lelehet kicsinyíteni 1 másodperc alatt, meg ne várj jobbat olyantól aki ma kezdte. 😄

szvsz tele van hibával :| mellesleg meg bannernak hatalmas
KaszaN
Ma csináltam gyakorlás képpen. Gondoltam ha tetszik jó lehet bannernak.

Prince23
Prince23

na?

CroftManor
Hmm Ezen az oldalon az Xboxos és a PCs Collector edition is egy árban van. Akkor innen rendelem én is, tavaly is tõlük rendeltem a Broderhoodot. Nem tudjátok, idén is lesz AC Launch party?

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
Én maradok a Steamnél, elõbb-utóbb csak felkerül oda is egy különleges kiadás.

Majd kiderül, 2 játékot veszek meg ebben a boltban AC: R-ig, igaz személyesen majd. De most a GeoW3-nál is rendesek voltak, mert felhívtak hogy nekik sem jutott a Limited-bõl, ahogy a többi boltnak sem és kárpótoltak egy régebbi magam által választott játékkal, egy pólóval, és persze az alap játék árát fizettem + 4 multiplayer karaktert is kapok.
Szóval ez nagyon korrekt volt tõlük, de pl. az 576 nem sok mindent ad a pórul jártaknak.

Eddig nagyon korrekteknek tûnnek, és az árak alacsonyak kb 1 ezressel a nagyobb boltok áraihoz képest.
És ez megbízható? Mert CDG-tõl már nem egyszer rendeltem cuccokat minden probléma nélkül!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Badoutseven
Embers a collectors és az animus melett is lesz collectors lesz nálunk is animus nem , se limited de limited nem tartalmazza emberst

Főállású Ninja

Viszont ebbe a hozzánk is beérkezõ gyûjtõiben nem lesz benne az Embers...vagy az a bónusz lemez tartalma a Making of-ok mellett?
Prince23
MerlinW
Köszi😊 Megrendelve.

[merlinw.org]

Itt olcsóbb.
Minek veszed meg drágábban?
Gyûjtöi kiadás elõrendelés!

Na ki rendeli elõ és ki tette már meg? <#smile>

9000 az alap kiadás 14 000 a gyûjtõi! Lehet, hogy ezúttal gyûjtõit veszek....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

destiner13
http://playstationlifestyle.net/2011/09/16/assassins-creed-revelations-cutscene-length-revealed/
remélem most érvényesülni fog az, hogy nem amennyiség száímt, hanem a minõség, és a revelations így is fogja tudni tartani a storyline szintjét a 2-ével, meg hát majd az Embers is plussz story, szóval biztos méltó lezárás lesz.

CroftManor
Engem az új képességek is 😊

Atkamon
Hát igen, engem leginkább a karakterek új ruhái motiváltak leginkább a szintlépésben 😄

MerlinW
Ahogy alattam is írták napi 1-2 óra játékkal 1-2 héten belül eléred a max szintet. Megjegyzem Brotherhood-ban csupán lvl4-5-ig volt hátrányban az ember. Én lvl50-en is a lvl 2-5-ös eszközöket használtam. És általában nyertem. Tehát a szintlépés itt inkább színfolt, mintsem elõny/hátrány.

[merlinw.org]

Ezt a gyûrût ki fogja megvenni? Több boltban is láttam hogy árulják.
Lehet egy hangulata annak a Launch partynak ahol több Assassin-al együtt fogsz vacsorázni. 😛
Brotherhood multiban 1 hét alatt level 50 lettem... nem volt 1000 óra sem, de még 100 sem, konkrétan 10 óra alatt max szintû lettem.

Prince23
Assassins Creed Revelations Collectors Edition - Unboxing video
Nem hagyományos unboxing videó, hanem csak bemutatja az extrákat az Ubisoft. Másik érdekesség hogy a hazai CD Projekt rakta ki a videót, és a videóban továbbra is szerepel a PC-s verzió. Szóval csak nem fog csúszni a megjelenése. 😊
MikX
Még a héten van aszthiszem, de valami bug miatt néha nem talál senkit, custom game-re kell nyomni, ott jó, már rájöttem.
Elsõre fasza a multi, igazából brotherhood más helyszínen és karakterekkel, de mégis inkább kicsit érzédõdik, hogy csiszolgatták, javítgatták, tehát összességében jobb, talán ez az egyetlenegy multi ami nem dögunalom 10 perc után. De nagyonvalószín, hogy nem fogom sokat nyomni, pontosan a szintlépõs xp-s fejlõdõs bullshit miatt, ami megöl minden multit nálam, ugyanis nem akarok 10000órát beletolni, hogy kihasználhassam a lehetõségeket, képességeket, fõleg azért, mert az elején nem is fair egy magasabb szintû ellen nyomni.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CroftManor

Kongy
ez de szarul tolja 😄:XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

PSN+ on... 11. én tették ki publikussá. Csak mint ahogy az átlag béta teszteknél teszt idõszakok vannak.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Papírforma szerint csak szeptember 11-ig volt a béta teszt.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Nem bánnám ha lenne xboxra is <#falbav>

MikX
Hmm? Természetesen PSN-en, csak eddig PSN+ on volt csak. De nem talál senkit, gondolom nem mennek a szerverek.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

XBLA-ea gondolsz vagy PC és van linked is?😊
MikX
No, már nemcsak psn+ ex a béta, töltöm is, 2,6 Giga, kiváncsi leszek...

CroftManor
Sztem az 1ben az beszélt, aki a brotherhood multijában is. Csak az 1ben még gépiesebb volt a hangja.

Snexi
nem ugyanez volt az 1-ben?az is pofázott néha a single-ben

én bármivel megbarátkozok,csak játszhassam már😄
CroftManor
Én kezdek megbarátkozni ezzel a nõi hanggal 😄

Atkamon
I see.

MerlinW
"Both Kyd and Balfe are working on Revelations. Kyd is doing standard background and combat music, while Balfe is responsible for cutscene music."

[merlinw.org]

Atkamon
Jaa értem... És a másik pasi? Õ is azt mondja, hogy õ a composer.

MerlinW
De. Zimmer csak egy számot ír.

[merlinw.org]