3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1351 Hú, nekem van PS3-am és még nem tolom... jajj mi lesz velem xd lusta voltam még megvenni XD -
#1350 A multi biztos nem :p mellesleg Te is konzolos vagy lol :D -
#1348 Nekik a szarabb előbb végetér a játék. :P -
#1347 Mázlista konzolosok:D Ők már játszhatnak vele:) -
-
#1345 dec 2 lesz -
Metontour #1344 Nem sok de azért valami meg a legtöbb helyen 8990 lesz.Ma betévedtem egy 576-ba ahol a PC-s megjelenés nov 29-re volt kiírva de nekem a december 2 a fix vagy változott volna valami? -
ratgab #1343 Gratula! Szép kör volt!
Minden pálya ilyen kicsit lesz a játékban? -
#1342 1000Ft nem valami nagy kedvezmény, vagy asszem még annyi se :d -
Metontour #1341 Nem tudjátok a tecsó nem csinál olyan zsír akciót minta Brotherhood esetében hogy a 7000 pénz volt csak a game megjelenés után egy hétig? -
ratgab #1340 Én ismerőseim közül meg egynek sincs. Most akkor kinek van igaza? Egyébként meg tök mindegy.
Én TDU-t is tudtam billel irányítani és az eddigi összes AC-t is minden probléma nélkül. Egyáltalán nem igénylem a kontrollert (egyedül sportjátékokban a cselezéssel szokott probléma lenni). -
#1339 +1 -
#1338 +1 -
Reg5 #1337 Nekem van gamepadom, de ennél a játék inkább bill+egér. -
#1336 Neked nincs a többségnek van, legalábbis ismerőseimből 10-ből 9-nek van, én ebből indulok ki...
Már kapásból az autós játékok miatt is, szinte lehetetlenség bill-vel nyomni egy TDU vagy F1-et, és 20-30ezres kormányra keveseknek telik...sokan válasszák a 3-4 ezres kontrollereket..
Szóval nem folytattam közvéleménykutatást, lehet 3 éve még ez nem így volt, de mostani háztartásokban iszonyusok játékosnak van, lehet 2-3 játék miatt de vesznek. -
#1335 Jaja, gamepad-el sokkal jobban irányítható a cucc, és a PC-sek többségének az nincs (nekem sincs, és nem is lesz) -
#1334 A konzolelőnyre gondolt. Mivel ők már játszhatnak ezért magasabb szintűek, több cuccuk van stb. És egyesek szerint gamepad-al könyebb játszani de ez mondjuk megoldható pc-n -
#1333 szerintem itt nincs meg a PC előny .... szerintem ... nem egy FPS ről beszélünk :) -
Hoz_Hun #1332 Bazze... a vidón már 18 szintű vagy. Akkor most már legalább harminc, mire este én is nekiugrok már ötven leszel. o_O
A következő update után meg már ott lesz a nevednél a Grand Master jel. -
Hoz_Hun #1331 Ezután reménykedem, hogy a Single-be is betették Fiorát (aka Kurtizán). Elvégre a Brotherhoddsban átállt Ezio oldalára, és bár elkapta Cesare, az nem derült ki mi lett vele. Remélem erre is fény derül. -
Gary #1330 Kösz! Otthon majd megnézem nagyobban is, mert így nem láttam a pontokat. Ezek szerint, teljesen külön pályák vannak a deathmatch-hez? Vagy ha azt játszol, akkor a létező pályáknak csak egy kisebb része engedélyezett? -
Hoz_Hun #1329 Van a választható karakterek közöt a kurtizán az ACB-ből? -
#1328 Rosz fps értéket állítottam be a videó renderelésekor, kicsit lehet lagosnak tűnik, sorry. -
#1327 Lényegében azok nem változtak, csak kisebb a bejárható terület.
Ezt ma töltöttem fel
-
Gary #1326 Ha lehet kérni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...valamelyik ismerős helyről (pl. Velence) tudnál multi videót fölrakni? Kíváncsi vagyok változott-e. Előre is kösz! -
#1325 Csak tegnap óta van meg, voltam a Gamestopba. Posztert nem adtak mert hivatalosan csak mától forgalmazható, de majd visszamegyek érte :)
Ma fogok felrakni multi gameplayt, nagyon állat az egész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Benne van Velence, Mont St. Michel és Castel Gandolfo -
Hoz_Hun #1324 Uh, már megvan vasárnap óta és a single részének még neki se álltál?
Én azzal fogok kezdeni. :) -
#1323 Nem. Többek között a fairplay miatt sem szokott lenni. -
xido #1322 Az alig 2-3 hét difi ellenére itt se lesz közös multiplatform muli szerver? -
#1321 Igen, nekem már szombaton jött az sms, hogy vasárnap átvehetem. :D Előbb a multit fogom elkezdeni, majd aztán valamikor a singlet. :) -
#1319 Jogos -
#1318 ja bocs. :P -
Hoz_Hun #1317 Na mi az? Megkaptad?
Nekem ma szoltak az 576-ból, hogy holnap 4 után mehetek érte.
Addigra te végig is viszed. Mire belépek már 50 szinten leszel a multiban is. :)
Azért aludjál is valamennyit az esete. :) -
#1316 rengeteg játékban 0 újdonság és többet kap rá..... -
#1315 Nem az alattam lévőre válaszoltam -
ratgab #1314 Artbook belsejéről lőjj légyszives pár felvételt. -
#1313 7pont. a legkisebb -
#1312 A 8,5 pont mióta számít rossz pontnak? Én sem adnék rá többet,mivel nem hoz semmi újat a sztorin és 1-2 új játékmechanikán kívül.Majd a következő számozott rész -
#1311 vegyes fogadtatás? -
#1310 :)