3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Kongy
    Hú, nekem van PS3-am és még nem tolom... jajj mi lesz velem xd lusta voltam még megvenni XD
  • Subject17
    A multi biztos nem :p mellesleg Te is konzolos vagy lol :D
  • DarkSector
    Nekik a szarabb előbb végetér a játék. :P
  • Zegi Norbi HUN
    Mázlista konzolosok:D Ők már játszhatnak vele:)
  • sherlock1

• elitehun
    dec 2 lesz
  • Metontour
    Nem sok de azért valami meg a legtöbb helyen 8990 lesz.Ma betévedtem egy 576-ba ahol a PC-s megjelenés nov 29-re volt kiírva de nekem a december 2 a fix vagy változott volna valami?
  • ratgab
    Gratula! Szép kör volt!

Minden pálya ilyen kicsit lesz a játékban?
  • elitehun
    1000Ft nem valami nagy kedvezmény, vagy asszem még annyi se :d
  • Metontour
    Nem tudjátok a tecsó nem csinál olyan zsír akciót minta Brotherhood esetében hogy a 7000 pénz volt csak a game megjelenés után egy hétig?
  • ratgab
    Én ismerőseim közül meg egynek sincs. Most akkor kinek van igaza? Egyébként meg tök mindegy.

Én TDU-t is tudtam billel irányítani és az eddigi összes AC-t is minden probléma nélkül. Egyáltalán nem igénylem a kontrollert (egyedül sportjátékokban a cselezéssel szokott probléma lenni).
  • Kongy
    +1
  • elitehun
    +1
  • Reg5
    Nekem van gamepadom, de ennél a játék inkább bill+egér.
  • DarkSector
    Neked nincs a többségnek van, legalábbis ismerőseimből 10-ből 9-nek van, én ebből indulok ki...

Már kapásból az autós játékok miatt is, szinte lehetetlenség bill-vel nyomni egy TDU vagy F1-et, és 20-30ezres kormányra keveseknek telik...sokan válasszák a 3-4 ezres kontrollereket..

Szóval nem folytattam közvéleménykutatást, lehet 3 éve még ez nem így volt, de mostani háztartásokban iszonyusok játékosnak van, lehet 2-3 játék miatt de vesznek.
  • MerlinW
    Jaja, gamepad-el sokkal jobban irányítható a cucc, és a PC-sek többségének az nincs (nekem sincs, és nem is lesz)
  • elitehun
    A konzolelőnyre gondolt. Mivel ők már játszhatnak ezért magasabb szintűek, több cuccuk van stb. És egyesek szerint gamepad-al könyebb játszani de ez mondjuk megoldható pc-n
  • Renjike
    szerintem itt nincs meg a PC előny .... szerintem ... nem egy FPS ről beszélünk :)
  • Hoz_Hun
    Bazze... a vidón már 18 szintű vagy. Akkor most már legalább harminc, mire este én is nekiugrok már ötven leszel. o_O
    A következő update után meg már ott lesz a nevednél a Grand Master jel.
  • Hoz_Hun
    Ezután reménykedem, hogy a Single-be is betették Fiorát (aka Kurtizán). Elvégre a Brotherhoddsban átállt Ezio oldalára, és bár elkapta Cesare, az nem derült ki mi lett vele. Remélem erre is fény derül.
  • Gary
    Kösz! Otthon majd megnézem nagyobban is, mert így nem láttam a pontokat. Ezek szerint, teljesen külön pályák vannak a deathmatch-hez? Vagy ha azt játszol, akkor a létező pályáknak csak egy kisebb része engedélyezett?
  • Hoz_Hun
    Van a választható karakterek közöt a kurtizán az ACB-ből?
  • Subject17
    Rosz fps értéket állítottam be a videó renderelésekor, kicsit lehet lagosnak tűnik, sorry.
  • Subject17
    Lényegében azok nem változtak, csak kisebb a bejárható terület.
    Ezt ma töltöttem fel

• Gary
    Ha lehet kérni...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...valamelyik ismerős helyről (pl. Velence) tudnál multi videót fölrakni? Kíváncsi vagyok változott-e. Előre is kösz!
  • Subject17
    Csak tegnap óta van meg, voltam a Gamestopba. Posztert nem adtak mert hivatalosan csak mától forgalmazható, de majd visszamegyek érte :)
    Ma fogok felrakni multi gameplayt, nagyon állat az egész.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Benne van Velence, Mont St. Michel és Castel Gandolfo
  • Hoz_Hun
    Uh, már megvan vasárnap óta és a single részének még neki se álltál?
    Én azzal fogok kezdeni. :)
  • MerlinW
    Nem. Többek között a fairplay miatt sem szokott lenni.
  • xido
    Az alig 2-3 hét difi ellenére itt se lesz közös multiplatform muli szerver?
  • Subject17
    Igen, nekem már szombaton jött az sms, hogy vasárnap átvehetem. :D Előbb a multit fogom elkezdeni, majd aztán valamikor a singlet. :)
  • DarkSector
    Jogos
  • DarkSector
    ja bocs. :P
  • Hoz_Hun
    Na mi az? Megkaptad?
    Nekem ma szoltak az 576-ból, hogy holnap 4 után mehetek érte.
    Addigra te végig is viszed. Mire belépek már 50 szinten leszel a multiban is. :)
    Azért aludjál is valamennyit az esete. :)
  • Renjike
    rengeteg játékban 0 újdonság és többet kap rá.....
  • Seth
    Nem az alattam lévőre válaszoltam
  • ratgab
    Artbook belsejéről lőjj légyszives pár felvételt.
  • DarkSector
    7pont. a legkisebb
  • Seth
    A 8,5 pont mióta számít rossz pontnak? Én sem adnék rá többet,mivel nem hoz semmi újat a sztorin és 1-2 új játékmechanikán kívül.Majd a következő számozott rész
  • Prince23
    vegyes fogadtatás?
  • DarkSector
    :)