3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Gary #1392 Én a hidden gun használat miatt már jó pár játékostársamat küldtem el a bánatos valagba.
Assassinate-ben értelmetlen, hacsak nem direkt akar szívatni.
Volt olyan meccsem, ahol 4-5 ellenfél lövöldözött. Ráadásul nem csak távolról (miután leütöttem a támadómat és éppen várom a fókuszt...), hanem smokebomb hatótávon kívülről, közvetlenül a pofámba.
Van aki nem válaszolt, volt aki azzal mentegetőzött, hogy challenge-hez kell.
Az '5 pisztolyos gyilok egy meccs alatt' nekem nincs meg, a 'mid-air' is elég sokára lett meg, mert én is csak viszonzásként lövöldözök :Ð
Hidden gun-ban egy a jó, mikor nem téged lőnek és a használója elég közel van! Bár, nekem van egy gun+smoke profilom :Ð
Elég elkeserítően hangzik ez a random kill a lockolás mellett, de hátha lesz patch hozzá. Biztos ezt hegesztik, azért késik a PC-s verzió! :Ð -
#1391 Tegnap én is belefogtam a singlebe. Elsőre nekem tetszett ez a szekeres üldözés, csak valahogy nem akart összejönni, hogy leszorítsam az útról a másik szekeret és mindig az enyém esett szét. Aztán rájöttem, hogy azért, mert az a mocsok a köves útszakaszokra tereli a szekeret, az övé meg alig sérült.
Az assassin's hadiszállás védelem sztem jó ötlet volt, nekem tetszett. Ha nem is túl nagy kihívás van benne, mert max másodjára megtudod csinálni, de azért gondolkodni kell, hogy nyilast vagy ágyúst állíts a háztetőre. Azt a kapudöngölőt végül úgy tudtam megfékezni, hogy három barikádot emeltem elé és folyamatosan lőttem a tetőről, plusz még ágyúval megküldtem párszor. Jó móka volt :D
Ami még nagyon tetszik, ez a hookblade. Ennek a segítségével mászhatunk fel falakra és a harcban is nagyon hasznos.
Viszont ami nem tetszik, hogy megint van ez a 100%os szink dolog, hogy öld meg így...ne sérülj...és nem igazán örülök neki.
A multiban van 1-2 nagyon idegesítő dolog: Ha belockolod a célpontodat és elkezded üldözni és nyomogatod a killt, akkor simán megtudsz ölni NPCt is! Ugye a Brotherhoodban pont az volt ennek a lényege, hogy ha a célpontod tömegben bujkál, akkor nehogy NPCt ölj meg...na itt ez semmit nem jelent, ugyanúgy megtudsz ölni bárkit, attól függetlenül, hogy lock van a targeten.
A másik ami nem tetszik, hogy ebben is van hidden gun! Amit nagyon utálok :D :D -
#1390 szerintem a desmondos részek mindig unalmasak voltak , brotherhood legeslegvégét kivéve. -
Ulthane #1389 Egy kis segítség a gyűjtőknek. :)
A 100 data fragment lelőhely -
mike01010101 #1388 Elolvastam a gamespot-on a játék kritikáját és hasonlóan irják mint ahogy Te irtad, hogy a tornyos részek meg a desmondosak elég unalmasak lettek. 8.0 pontot ad rá, a brotherhood 8.5 volt, a 2 pedig 9.0. Úgy tűnik lassan választ kapunk arra kérdésre amit többször, több helyen felvettek, hogy lehet-e ilyen gyakran (évente) ilyen szintű folytatásokat csinálni. -
Hoz_Hun #1387 Hát nem tudom. Az MW3 topikban voltak vele gondok. Ott kérdezd meg. -
062020 #1386 Vett már valaki innen kulcsot?
Steam-en lehet aktiválni? -
#1385 Na feltöltöttem. 08:40-nél látható ez a trükk.
-
Hoz_Hun #1384 Lol, az király.
Hányadikszintől adják? -
#1383 Én figyelemmel kísértem a béta videókat. Nekem nem ismeretlenek :D
A singleről sokat nem tudok mondani, tegnap elkezdtem de még csak a tutorial pályán tartok. Multiban van egy nagyon jó ability: a bodyguard, lényegében olyan mint a decoy, csak ez éppen le is stunnolja a vadászod :D :D -
Hoz_Hun #1382 Amúgy a multi maga - természetesen - marha jó lett. A menüvel nem vagyok kibékülve, de idővel majd megszokom.
Meg még tök ismeretlenek a karakterek, sokkal jobban kell koncentrálnom, hogy kiszúrjam a megfelelő targetet. -
Gary #1381 Igen, ezt olvastam én is, hogy változott a stun.
Egyébként, a deathmatch-ről az az infóm, hogy ott a pályán a játékosokból nincs duplikált példány (kivéve a Disguise, ha lehet egyáltalán ebben a játékmódban használni). Az videódból is jól látható, hogy az NPC-k meg ugyan olyan kinézettel lézengenek.
Persze, azért szokni kell az új multit is. -
Hoz_Hun #1380 A Desmond's Journey pályákat tényleg olyan rosszak? Olvastam, mások is szidják mint állat. -
#1379 Azért "bántottam" őket, mert most már lehetőségünk van arra, hogy bárkit le stunnoljunk, így az NPCket is. Ez egyrészt vicces, meg poén de sose lehet tudni. Látod egy párszor eltaláltam kik akartak az életemre törni :D -
Hoz_Hun #1378 Már késő. Tegnap azzal kezdtem, hogy megnéztem az Emberst. De csak egy kicsit volt Spoileres. :) -
#1377 Hasonlóan érzek. De még nem láttad a Desmond's Journey pályákat, na az a totális dögunalom. Remélem, hogy kialakul a sztori,mert így a Sequence 4 elején egyelőre semmi extra és izgalmas nem történt.
Ja az Embers-t ne nézd meg, majd csak ha végigvitted a játékot,mert kicsit spoileres -
Hoz_Hun #1376 Tegnap meglett a játék. Nagy izgalommal bontogattam a Collectors Edidiont. Nos maga a kiadás messze elmarad az AC: Bortherhood-s gyűjtői változatától. Félre értés végett, nem rossz darab, de nem olyan kiemelkedő. Van benne egy 20 perces animációs bonusz film (AC: Embers), zene lemez, Artbook, meg az online tartalom. Az ACB Codex Edition ezt magasan verte. Mondjuk az minden más általam ismert gyűjtői kiadást vert.
A játékról:
Még sokat nem tudtam vele játszani, de elsőre a Single play: hát egy kissé keserű szájízzel feküdtem le. Valószínűleg túl nagyok voltak az elvárásaim. Kisé meglepet, hogy megint Desmondal indult a dolog, na de azt az 5 perc semmittevést és elég unalmas monológokat ki lehetett bírni. Végül is valahogy bele kell magyarázni az alap keretbe a történetet. Aztán végre elkezdődött a játék.
A trailerből megismert videóval indít és ott is folytatódik, csak lévén, hogy ez amolyan tutorial pálya hát unalmas és számomra elég hosszúnak is tűnt. Sajnos ez az egész kezdőpálya rányomta a bélyegét a hangulatomra: unalmas, hosszú, szürke és van benn egy totál felesleges szekeres üldözés, ami még rendkívül frusztrálóra is sikerült.
Ezután, igen!! Újra Desmond! Hurrá! Nem győznek kizökkenteni a játékból. Megint 5 perc semmitmondó párbeszéd, de aztán végre elindul a rendes játék.
Itt már kezd ígéretessé válni a terep. Szép színes környezet, hangulatos város. Szokásos klisé előkészületek és ismerkedés fázis. Aztán a feketeleves: Assassin főhadiszállás védelem. Nem tudom, aki ezt kitalálta mit gondolt, de úgy illik ez az AC világába mint tökre a gyűszű. Ebben a formában ráadásul elég illúzió romboló is; pakoljak ide meg oda íjjászokat, oda egy vezetőt, hogy morált növeljek, stb, stb. Egy utcából jönnek a birka Templárosok, nosza vágjunk elébük egy barikádot. Katt és Paff már ott is az egész barikád és bla-bla-bla. Ráadásul az egész egy Ezio mögüli perspektívából, ahonnan nehézkes a terepet átlátni.
Mire ezen a sokkon túl lettem, úgy láttam itt az ideje aludni, ennyi egyenlőre elég is volt. Végül is nem minden indulhat olyan epikusan, mint a Brotherhood.
Multiplayer: az első tapasztalat az volt, hogy rögtön Uplay Passport aktiválás. Oké, ha ez kell nekik. Utána jó húsz perc eligazitás és átrángatják az embert az alapokon, ami semmi újat nem mutat, ha valaki már játszott az ACB-vel. Jó szájbarágósan. Mikor letudtuk a tutoriált, engem legalább is rögtön bevágott egy meccsre. Elsőre azt se tudtam, hogy kell kilépnem, úgy hogy végigjátszottam (amit nem is bántam meg). Ezután elkezdtem ismerkedni a menüjével. Hát elsőre azt kell mondjam; agyonbonyolították. Meg még ronda is. Mindenféle szarokat lehet vásárolni (persze nem most, majd ha már elég magas szintet elért az ember), pontokért amiből van több fajta is. Van egy alappont, amit a játékban kapunk, ezekért lehet vásárolni olyan marhaságokat, mint embléma, meg embléma minta, meg embléma színek, meg később még 1000 más dolgot is. Na és persze az UPlay pontokért is lehet venni, bár leginkább multi karaktert. Ezt meg is tettem.
Mondjuk UPlayen megvettem mindent (kivéve a Theme-t), mert az Assassin’s Creed: Project Legacy-ból volt még egy halom pontom, így most nagyrészt elvertem azt, de nem baj, mert a single playért úgy is kapom majd a pontokat megint.
Na ez hosszú lett. -
#1375 Hát igen suli mellett tényleg kevés az idő :) -
#1374 Nem ez játékon belül van.A Brotherhood-ban is volt hogy az assassinokat kiküldhetted különböző városokba és ha elvégezték a küldit akkor xp-t kaptak. Na itt is így van. Választasz egy listából, kiválasztod melyik karakter menjen, ennyiből áll az egész. -
#1373 lol... fel sem merült bennem, hogy valaha is elolvasom azokat XD -
xido #1372 ja vagy de?:) -
xido #1371 nene..ez a rendes játékban van,nem a facebook játékban...öcsipontokért oldhatod fel,mint a multis karaktereket vagy egyebet.. -
#1370 Remek. Egy vizuálisan semmit nem mutató, csak szöveggel ábrázolt mellékjátékhoz baromi nehéz lehet újakat kreálni. A nehézségi szinten kívül szokta még valaki nézni a leírásokat ezekhez az assassinoknak adható küldetéseknél, mert én soha ? :D -
xido #1369 uplay-t nézegetem..feloldható cuccokat..
Mediterranean Exclusive Missions
Assassin's Creed® Revelations
Unlocks a new mission for each city in the Mediterranean Defense meta-game. -
RAMyMamy #1368 te is jó lassan haladsz akkor :D én is az elsőt nyáron elkezdtem, de még nem jutottam odáig, hogy folytassam... -
#1367 Én pont ezért elkezdtem nyár végén ezt megtenni, és őszi szünet végére sikerült is befejeznem :) -
RAMyMamy #1366 he:D én most úgy tervezem, hogy szépen az első résztől mindet végigtolom, amíg kijön ez pc-re, csakhát a suli miatt nem sok energiám meg időm van rá... -
#1365 én meg épp arra próbálom rávenni magam, hogy megvegyem XD -
xido #1364 á én már kezdek egyre jobban bezsongani..lassan újra belépek valamelyik
koraiba,csak a város zajai miatt:) -
RAMyMamy #1363 akkor nekem jó, mert én kibírom :D:D minden nap eszembe jut, de amilyen gyorsan ez megtörténik, olyan gyorsan el is felejtem a játékot -
xido #1362 kibírom szerinted ezt a 16 napot úgy,hogy nem a játékból veszi el a meglepetés erejét?:)
a soundtracket se szabadna hallgatni előtte:) -
RAMyMamy #1361 hát de pont ezért, mert utána játszódik, logikusabb lenne, nem? :) -
xido #1360 hálistennek nem tartalmaz spoilert,csak amennyit tudunk,hogy utána játszódik... -
#1359 -
RAMyMamy #1358 ezt nem a revelations végigjátszása után lenne érdemes megnézni? -
xido #1357 ACE -
Gary #1356 Nah, megnéztem itthon is, szép nagy fölbontásban. Jó kör volt, de szerencsétlen kopaszokat miért bántottad? :Ð A végén már a kékek is kaptak... Eh, durván bánsz szegény NPC-kel! :Ð -
xido #1355 Én egy dolognak örülök,hogy konzolosok hamarabb megkapták..a Soundtrack elérhető...már csak az Embers rajzfilmnek kéne kikerülnie..idehaza az a kiadás nem kapható azt hiszem.. -
#1354 Nem volt nehéz eljutni egy nap alatt lvl 18ra, hiszen már a Brotherhoodban megtanultuk, hogyan is kell magas pontszámmal ölni :D
Nekem eddig az Artifact Assault tetszik, nagyon pörgős. -
#1353 Te piszok most mi lesz? Nekem is van box és nem játszok még...ájjáj. :)